תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עזרה ברכישת טאבלט
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
יש המלצה לטאבלט שיעבוד טוב עם הישומים האלו? מקלדת חיצונית יכולה להועיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:28 
r200 כתב:

מציע לך לחכות ולראות מה מיקרוסופט יציעו. חוץ מזה יש גם את הטאבלטים של Win8 שבטח טובים באופיס ובאים עם מקלדת מגניבה.

לאחותי יש Asus TF700 והיא מרוצה עד השמיים - יש לו מסך מטורף, עכשיו היא הזמינה את התוספת של המקלדת, אעדכן אותך כשהיא תקבל אם זה יעניין אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
red in blood כתב:
r200 כתב:
r200 כתב:
יש טאבלט שתומך באופיס בצורה טובה ?
שאפשר לעבוד על אקסל כמו שצריך?

אייפד פלוס אפליקציה (שעולה 8 דולר) בשם office2hd

ויש אותה גם לאנדרואיד או משהו שהוא לא מבית התפוח הרקוב?

אמור לצאת בחודש הבא אופיס של מיקרוסופט לאנדרואיד ולios. יש כל מיני תחליפים בנתיים (Polaris, quickveiw, google docs)
dr.avi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
עשה לעצמך טובה ותתעלם מהתגובות של דר' אבי.

לא הייתי ממליץ על הזולים במיוחד, ואם מה שאתה מחפש זה מקסימום חיבורים וקישוריות ולא כל כך אכפת לך כמה הטאבלט יהיה חזק הייתי מביא עם מישהו מחו"ל Acer A500 שהוא גם זול במיוחד, גם 10" ברזולוציה יחסית סבירה 1200X800, גם יש לו SDCARD וגם USB בגודל מלא (יעני אפשר לחבר לו Disc On Key). אמור לעלות באיזור ה150-200$.

אם אתה מוכן לשמוע על 7" הייתי מסתכל על הNexus 7 שבא עם אותה הרזולוציה רק ב7" באיכות מצוינת, חומרה קצת יותר עדכנית אבל בלי USB ובלי SDCARD (לא מפריע לי - אני מנגן רק דרך הרשת) ועולה בערך 200$.

למה שיתעלם ? אמנם איני מומחה בטכנולוגיה אבל כל העצות שאני נותן לקוחות מהניסיון שלי.
תשאל את עצמך למה אתה דוחף לו מכשיר יקר כשהוא רק רוצה לצפות בסרטים.

שיתעלם כי הדעה שלך מבוססת על מכשיר אחד. כשהוא מבקש לצפות בסרטים נראה לי שיהיה לו חשוב "הפיקסלים האלה".

כן, זה בדיוק מה שכתבתי.
תהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:

מציע לך לחכות ולראות מה מיקרוסופט יציעו. חוץ מזה יש גם את הטאבלטים של Win8 שבטח טובים באופיס ובאים עם מקלדת מגניבה.

לאחותי יש Asus TF700 והיא מרוצה עד השמיים - יש לו מסך מטורף, עכשיו היא הזמינה את התוספת של המקלדת, אעדכן אותך כשהיא תקבל אם זה יעניין אותך.

אשמח
תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 23:45 
r200 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:

אשמח
תודה רבה

לאבא שלי יש ASUS VIVO, עם מקלדת. מערכת הפעלה WINDOWS 8.
המקלדת עובדת פצצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
r200 כתב:
red in blood כתב:
r200 כתב:
r200 כתב:

אייפד פלוס אפליקציה (שעולה 8 דולר) בשם office2hd

ויש אותה גם לאנדרואיד או משהו שהוא לא מבית התפוח הרקוב?

אמור לצאת בחודש הבא אופיס של מיקרוסופט לאנדרואיד ולios. יש כל מיני תחליפים בנתיים (Polaris, quickveiw, google docs)
dr.avi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
עשה לעצמך טובה ותתעלם מהתגובות של דר' אבי.

לא הייתי ממליץ על הזולים במיוחד, ואם מה שאתה מחפש זה מקסימום חיבורים וקישוריות ולא כל כך אכפת לך כמה הטאבלט יהיה חזק הייתי מביא עם מישהו מחו"ל Acer A500 שהוא גם זול במיוחד, גם 10" ברזולוציה יחסית סבירה 1200X800, גם יש לו SDCARD וגם USB בגודל מלא (יעני אפשר לחבר לו Disc On Key). אמור לעלות באיזור ה150-200$.

אם אתה מוכן לשמוע על 7" הייתי מסתכל על הNexus 7 שבא עם אותה הרזולוציה רק ב7" באיכות מצוינת, חומרה קצת יותר עדכנית אבל בלי USB ובלי SDCARD (לא מפריע לי - אני מנגן רק דרך הרשת) ועולה בערך 200$.

למה שיתעלם ? אמנם איני מומחה בטכנולוגיה אבל כל העצות שאני נותן לקוחות מהניסיון שלי.
תשאל את עצמך למה אתה דוחף לו מכשיר יקר כשהוא רק רוצה לצפות בסרטים.

שיתעלם כי הדעה שלך מבוססת על מכשיר אחד. כשהוא מבקש לצפות בסרטים נראה לי שיהיה לו חשוב "הפיקסלים האלה".

Red in blood,
דווקא הדבר היחיד שהוא מבקש זה מה שאנדרואיד טוב מאייפון- יש לו חיבורים להרחבות SD וכדומה עבור סרטים וקל יותר להעביר ולנגן סרטים עם תרגום.

א- לאנדרואיד שלי אין הרחבה לsd. גם לנקסוס 7 אין, ועדיין המלצת עליו. ובצדק - כי זה לא באמת מגבלה.
ב- אתה רוצה הרחבה לאייפד? תקנה wi drive. אין שום בעיה בלהעביר קבצים. אתה רוצה לנגן סרטים עם תרגום? יש מספיק אפליקציות לזה (לדוגמה vlc או av-player).

בנוסף גם אמור בחודש-חודשיים הקרובים iwork לאייפד עם תמיכה מלאה בעברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 12:20 
אני לא מתווכח איתך, לא ממש אכפת לי מי "יותר טוב" - אבל הוא מבקש לגרור קבצים עם התרגום שלהם על המכשיר ולנגן אותם. כדי לעשות את זה באייפד צריך להתעסק איתו מכל הכיוונים כי אפל מנסה למנוע את זה.

המכשיר הראשון שהמלצתי לו מגיע לא רק עם SD אלא גם עם USB. כל אנדרואיד מתחבר למחשב עם כבל ואפשר להעתיק אליו ולנגן את הקבצים מאיזה נגן שבא לך, בלי widrive ובלי להסחב עם שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 14:43 
הנה יש גם טאבלטים ב-10 שקלים.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... la_Article

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 21:08 
r200 כתב:

אם זה טאבלט לצרכים עסקיים ומה שחשוב זה אופיס, הייתי הולך על טאבלט שמריץ win 8, אישית יצא לי להתעסק רק עם ה Surface של מיקרוסופט והוא מצויין, יש לו מקלדת דקיקה שמתחברת ונשלפת בקלות ובצורה מאוד נחמדה, במקלדת יש גם עכבר touchpad כמו לפטופ רגיל, בקיצור אני חושב שלצרכים האלו הוא מושלם ואני לא ממש חובב מיקרוסופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: