r200 כתב:
red in blood כתב:
r200 כתב:
r200 כתב:
יש טאבלט שתומך באופיס בצורה טובה ?
שאפשר לעבוד על אקסל כמו שצריך?
אייפד פלוס אפליקציה (שעולה 8 דולר) בשם office2hd
ויש אותה גם לאנדרואיד או משהו שהוא לא מבית התפוח הרקוב?
אמור לצאת בחודש הבא אופיס של מיקרוסופט לאנדרואיד ולios. יש כל מיני תחליפים בנתיים (Polaris, quickveiw, google docs)
dr.avi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
עשה לעצמך טובה ותתעלם מהתגובות של דר' אבי.
לא הייתי ממליץ על הזולים במיוחד, ואם מה שאתה מחפש זה מקסימום חיבורים וקישוריות ולא כל כך אכפת לך כמה הטאבלט יהיה חזק הייתי מביא עם מישהו מחו"ל Acer A500 שהוא גם זול במיוחד, גם 10" ברזולוציה יחסית סבירה 1200X800, גם יש לו SDCARD וגם USB בגודל מלא (יעני אפשר לחבר לו Disc On Key). אמור לעלות באיזור ה150-200$.
אם אתה מוכן לשמוע על 7" הייתי מסתכל על הNexus 7 שבא עם אותה הרזולוציה רק ב7" באיכות מצוינת, חומרה קצת יותר עדכנית אבל בלי USB ובלי SDCARD (לא מפריע לי - אני מנגן רק דרך הרשת) ועולה בערך 200$.
למה שיתעלם ? אמנם איני מומחה בטכנולוגיה אבל כל העצות שאני נותן לקוחות מהניסיון שלי.
תשאל את עצמך למה אתה דוחף לו מכשיר יקר כשהוא רק רוצה לצפות בסרטים.
שיתעלם כי הדעה שלך מבוססת על מכשיר אחד. כשהוא מבקש לצפות בסרטים נראה לי שיהיה לו חשוב "הפיקסלים האלה".
Red in blood,
דווקא הדבר היחיד שהוא מבקש זה מה שאנדרואיד טוב מאייפון- יש לו חיבורים להרחבות SD וכדומה עבור סרטים וקל יותר להעביר ולנגן סרטים עם תרגום.
א- לאנדרואיד שלי אין הרחבה לsd. גם לנקסוס 7 אין, ועדיין המלצת עליו. ובצדק - כי זה לא באמת מגבלה.
ב- אתה רוצה הרחבה לאייפד? תקנה wi drive. אין שום בעיה בלהעביר קבצים. אתה רוצה לנגן סרטים עם תרגום? יש מספיק אפליקציות לזה (לדוגמה vlc או av-player).
בנוסף גם אמור בחודש-חודשיים הקרובים iwork לאייפד עם תמיכה מלאה בעברית.