תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 20:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט "פניני לגז"
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:38 
בתי דין מצד אחד, כמה אוהדים והנהלה מצד שני, ובאמצע כלואים אלפי אוהדים שאוכלים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:44 
לא ראוי שלפחות תציין שאתה לא אוהד הפועל כדורגל, ושזה לא עניינך בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:49 
נו באמת. שלט במשחק כדורגל עוד אפשר להבין. עכשיו על כל ציור קיר ירימו כותרות?
מה עם מגדלי השמירה והשירותים בצבא? אולי שגם לשם ישלחו כתבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:49 
זה לא נתפס,

למה אנחנו כל המזן משלמים על טפשותם של אחרים?

למה משהו חושב שזה מצחיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
יהלום אדום כתב:
Red Nightmare כתב:
סומך כתב:

אתה קצת דפוק, אתה יודע?

קצת הומור מה רע ?

זה הומור אצלך???

כן. (לאחל שואה זה לא אותו דבר?)

חבל שלא הסתכלת על החולצות שלבשו שחקני הפועל בחימום, אולי היית משפר את חוש ההומור המטופש שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 09:57 
purvis short כתב:
red_o כתב:
ותודה לעושים במלאה שריססו את אותו משפט מדהים במשרדי מכבי תל אביב
ביום שתבינו שאלה המעשים שמשפיעים על בית הדין כי פשוט אנחנו ממשיכים להראות שלא משנה איזה עונש נקבל אנחנו נמשיך בשלנו אז הם מחמירים עד שנלמד.
תודה רבה טמבלים

ביום שיבינו שהאנשים שעושים את זה הם שונאי הפועל, יתבעו אותם אישית, ירדפו אותם וישתפו פעולה עם המשטרה כדי להכניס את האנשים האלה לכלא. כן - ל-כ-ל-א (נראה אותם גיבורים שם) - זה יפסק.
כל עוד יהיה הפוצי מוצי הרגיל זה ימשך. האנשים האלה צריכים לחוש נרדפים.

ביום שאנשים יבינו שהבעיה היא בתדמית שנוצרת לאוהדי הפועל תל אביב ובכך נוצרת השנאה כביכול שאתה מדבר עליה אז אולי יפסיקו
די להאשים אחרים, אנחנו האשמים
במקום להוקיע את האנשים האלה אתם מגנים עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:01 
19 כתב:
לא ראוי שלפחות תציין שאתה לא אוהד הפועל כדורגל, ושזה לא עניינך בכלל?

ציינת. נודניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:13 
ואו נמאס מהבכיינות של כמה אנשים פה. ההתאחדות דורכת עליכם ואתם במקום לעמוד מולה מאשימים רוח לא קיימת.
אתם מסרבים לקבל את העובדה שאסור מכל בחינה הגיונית להעניש קהל שלם על משהו שכמה אנשים בודדים עשו?
אתם עד כדי כך הוזים שאתם חושבים שאתם יכולים להגיע למצב שכל אחד מאלפי האוהדים של הפועל לא יזרוק מצת לדשא ברגע של תסכול?
אתם טוחנים מים וזה רק מתסכל אותכם עוד יותר. יש פתרון אחד והוא חקירה משטרתית ואין לזה שום קשר למועדון ולשאר הקהל.

אם מישהו מכם עוד לא הבין שיש שם אנשים שונאי הפועל מסיבות ספורטיביות, פוליטיות, או סתם נקמניות אז אתם הוזים! אתם נלחמים באויב שלא קיים! רק ההתאחדות זה האויב שלכם כאן.

בנוסף השלט הזה וקריאות שואה למכבי אין בהם שום דבר לא חוקי. וזה שזה מאוד לא יפה, ומאוד מאוד מאוד פוגע בך או במישהו אחר לא אומר שבן אדם לא יכול להגיד את זה.
הרי מגוון הקללות שאנשים אומרים במגרש כדורגל הוא אין סופי ובמדרון הזה תמיד ימצאו סיבה להעניש על שירים ושלטים.
מה עם סרטן בראש לדוגמא? שווה עונש
שמעון מזרחי תתאבד? עונש
וכולי וכולי
אין לזה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:16 
GATE7 כתב:
ואו נמאס מהבכיינות של כמה אנשים פה. ההתאחדות דורכת עליכם ואתם במקום לעמוד מולה מאשימים רוח לא קיימת.
אתם מסרבים לקבל את העובדה שאסור מכל בחינה הגיונית להעניש קהל שלם על משהו שכמה אנשים בודדים עשו?
אתם עד כדי כך הוזים שאתם חושבים שאתם יכולים להגיע למצב שכל אחד מאלפי האוהדים של הפועל לא יזרוק מצת לדשא ברגע של תסכול?
אתם טוחנים מים וזה רק מתסכל אותכם עוד יותר. יש פתרון אחד והוא חקירה משטרתית ואין לזה שום קשר למועדון ולשאר הקהל.

אם מישהו מכם עוד לא הבין שיש שם אנשים שונאי הפועל מסיבות ספורטיביות, פוליטיות, או סתם נקמניות אז אתם הוזים! אתם נלחמים באויב שלא קיים! רק ההתאחדות זה האויב שלכם כאן.

בנוסף השלט הזה וקריאות שואה למכבי אין בהם שום דבר לא חוקי. וזה שזה מאוד לא יפה, ומאוד מאוד מאוד פוגע בך או במישהו אחר לא אומר שבן אדם לא יכול להגיד את זה.
הרי מגוון הקללות שאנשים אומרים במגרש כדורגל הוא אין סופי ובמדרון הזה תמיד ימצאו סיבה להעניש על שירים ושלטים.
מה עם סרטן בראש לדוגמא? שווה עונש
שמעון מזרחי תתאבד? עונש
וכולי וכולי
אין לזה סוף.

הדבר היחיד שאין לו סוף זה לטמטום , והודעה זו מטומטמת מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:18 
אני נודניק?
אתה חוצפן שדוחף את האף שלו לעניינים לא לו.
זה לא קשור אליך ולא עניינך, ולא טרחת לציין את זה אפילו. מעצבן לשמוע אולי, אבל זו האמת. אם זה לא היה קורה בכדורסל, זה בכלל לא היה מזיז לך שזה יקרה בכדורגל.

לך תתעסק בקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם ריססו את זה על המשרדים של מכבי תל אביב כדורסל:
http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2616337

עריכה:
ועכשיו זה גם מופיע בשאר האתרים ככותרת ראשית.
לא שאני פוסל את האפשרות שמדובר בדביל משלנו, אבל גם יש אינטרס ברור לאוהד מכבי להתחזות לאוהד הפועל ולרשום דבר כזה.

Mako בפייסבוק: "לה פמיליה, הגרסה האדומה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:42 
אם מישהו חשב שהערעור יעזור וימתיקו לנו את העונש
אז הוא טועה הגרפיטי הזה היום אם זה בוצע על ידינו או על ידי מישהו אחר הרס כל סיכוי לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:45 
19 כתב:
אני נודניק?
זה לא קשור אליך ולא עניינך, ולא טרחת לציין את זה אפילו. מעצבן לשמוע אולי, אבל זו האמת. אם זה לא היה קורה בכדורסל, זה בכלל לא היה מזיז לך שזה יקרה בכדורגל.

לך תתעסק בקבוצה שלך.

אתה גם נודניק וגם מתחמם מהר מדי.
וזה כן מזיז לי שזה קורה בכדורגל.
ואם תשים לב אז דעתי בסוגייה הזאת קרובה מאוד לדעתך. אני חושב שלא צריך להעניש את הפועל בגלל מטומטמים, בדיוק כמו שציינת בנוגע למקרה שבו מישהו היה מתפרע בהצגת תיאטרון.
אבל כל עוד זה מה שקורה צריך:
1. להילחם בענישה הקולקטיבית הבזויה.
2. לסייע למגר את התופעה. על ידי שיתוף פעולה עם גורמי אכיפת החוק ועל ידי תביעה אזרחית של אנשים שגורמים נזק למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 10:48 
אין מה לעשות, הקהל של הפועל יותר ויותר נהיה מונע ע"י שנאה לכל העולם. נהנה להרגיש שדופקים אותו כל הזמן. המשטרה, השופטים, ההתאחדות. ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי (שמבחינתי זה לנצח לחיות בצילם), הנאצות הדוחות.
וככה זה נראה שאתה ממורמר ומתוסכל כל הזמן. למקומות טובים קשה מאוד להגיע מהמצב הזה.
וגם הקבוצה עצמה, מלאה בפרחחים עצבניים, במאמן בכיין. אינטליגנציה רבה במערכת הזו אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני מסכים שמי שהניף את השלט עשה מעשה לא חכם בלשון המעטה
אבל יהייה לי מאוד קשה לתרום חלק במציאת האנשים האלה, ולו הקטן ביותר.
חברה, הם לא עשו שום דבר שעובר על החוק. זה לא מטריד אף אחד מכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 3 משחקי רדיוס עם קהל על השלט
purvis short כתב:
19 כתב:
אני נודניק?

לך תתעסק בקבוצה שלך.

אתה גם נודניק וגם מתחמם מהר מדי.
וזה כן מזיז לי שזה קורה בכדורגל.
ואם תשים לב אז דעתי בסוגייה הזאת קרובה מאוד לדעתך. אני חושב שלא צריך להעניש את הפועל בגלל מטומטמים, בדיוק כמו שציינת בנוגע למקרה שבו מישהו היה מתפרע בהצגת תיאטרון.
אבל כל עוד זה מה שקורה צריך:
1. להילחם בענישה הקולקטיבית הבזויה.
2. לסייע למגר את התופעה. על ידי שיתוף פעולה עם גורמי אכיפת החוק ועל ידי תביעה אזרחית של אנשים שגורמים נזק למועדון.

אני מודע לכל זה, וכמה פורומים למטה אני אוכל לדון איתך על זה, ולהסכים או לא להסכים.
יש, או לפחות היה פה, אוהד חיפה כדורגל והפועל כדורסל, חבר עמותה והכל. המקום שלו הוא לא בדיון על הקהל של הפועל כדורגל. לא אישי נגדו או נגדך, זה פשוט ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:00 
ישנן תמונות מאוד ברורות של מניפי השלט,
אני בטוח שיש לפחות 10 אנשים שמכירים ושיכולים להצביע ולומר להנהלה מי עשו זאת (בטוח שגם בקרב יושבי הפורום),
אבל חס וחלילה מלדווח על מי שמזיינים אותנו (מה אנחנו מלשינים) על מנת שהמועדון יוכל למנוע את כניסתם לבלומפילד בעתיד,
והמועדון יוכל בדומה לחיב"ר להראות להתאחדות כי הוא נלחם בתופעה, ולבקש לבטל את העונש
הרבה יותר כיף לקחת את הצד של המקופח התמידי ולבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה תמיד דופקים אותנו (גם אם זה נכון).

מי שרואה ושותק, אשם לא פחות מהאידיוטים שהניפו את השלט ...........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
תמשיכו להרוס לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:17 
pokara כתב:
אני בטוח שיש לפחות 10 אנשים שמכירים ושיכולים להצביע ולומר להנהלה מי עשו זאת (בטוח שגם בקרב יושבי הפורום),
אבל חס וחלילה מלדווח על מי שמזיינים אותנו (מה אנחנו מלשינים) על מנת שהמועדון יוכל למנוע את כניסתם לבלומפילד בעתיד,
והמועדון יוכל בדומה לחיב"ר להראות להתאחדות כי הוא נלחם בתופעה, ולבקש לבטל את העונש
הרבה יותר כיף לקחת את הצד של המקופח התמידי ולבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה תמיד דופקים אותנו (גם אם זה נכון).

קשקשן אידיוט.
במקום להלחם בתופעה של העונש הקולקטיבי ,
זה מטרת המשטרה לתפוס אוהדים , לא בעיה שלי, ואוהד הפועל שעושה כך הוא זבל.
אתם לא מבינים שהעונשים יהפכו כבדים לדברים קלים יותר, מרסנים את האוהדים שלנו ואתה נותן יד בהלשנה.
הפכנו לקהל זבל, מעולם זה לא היה ככה, היום יש שנאה תהומית בין האוהדים עצמם, במקום להתאחד ולהלחם בבית הדין של ההתאחדות, כמו שעושים בקבוצות אחרות, הפורום הזה מלא קקמייקות, שמעדיפים להלשין על אוהד מאשר לנסוע 30 ק"מ לנתניה.

מקווה שמישהו ילשין עליך כל פעם שתחנה באדום לבן , כל פעם שתדבר בפלאפון בזמן נסיעה , שמס ההכנסה יעקבו אחריך, שהשכן ילשין שלא שילמת אגרה יא זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:24 
גרמנרי כתב:
pokara כתב:

קשקשן אידיוט.
אתם לא מבינים שהעונשים יהפכו כבדים לדברים קלים יותר, מרסנים את האוהדים שלנו ואתה נותן יד בהלשנה.
הפכנו לקהל זבל, מעולם זה לא היה ככה, היום יש שנאה תהומית בין האוהדים עצמם, במקום להתאחד ולהלחם בבית הדין של ההתאחדות, כמו שעושים בקבוצות אחרות, הפורום הזה מלא קקמייקות, שמעדיפים להלשין על אוהד מאשר לנסוע 30 ק"מ לנתניה.

מקווה שמישהו ילשין עליך כל פעם שתחנה באדום לבן , כל פעם שתדבר בפלאפון בזמן נסיעה , שמס ההכנסה יעקבו אחריך, שהשכן ילשין שלא שילמת אגרה יא זבל.

אז זהו שאני ממש חנון אפס ושומר חוק,
לא חונה באדום לבן או חניית נכים, מדבר רק עם דיבורית, עובד כשכיר כך שאין לי בעיות עם מס הכנסה ולא משלם אגרה כי אין לי טלויזיה,
אבל כשאני עובר על החוק ומעשן חשיש , אני עושה את זה בביתי הצנוע ולא לעייני כל :)

תמשיך לחשוב שאתה וחבריך יותר חכמים ומתוחכמים מכולם,
יותר צודקים, ואפילו יותר טובים,
והיות וזה לא חוק של המדינה (זילות השואה) אלא חוק של ההתאחדות, היחידים שצריכים לטפל בנושא זה האגודה,
וכאן הייתי מצפה מאוהדים אמיתיים שאוהבים את הקבוצה שיעזרו לה בזה.

אני רק מקווה שאתה וחבריך נהנים מלראות איך מזיינים אותנו (האוהדים והמועדון) כדי שתוכלו להתלהב ולחשוב כמה אתם גברים (בשעה שאתם אפסים מטונפים)

והפילוג בקהל........ מאוד נחמד שהמיעוט שעושה דווקא מאשים את הרוב שלא מקבל את מעשיו בפילוג :)

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 13 פברואר 2013, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין למה מישהו חושב שהדברים האלה צריכים לעניין אותי.
אם מישהו ירים שלט "עופרה חזה לגז" אז ירדנה ארזי תופיע 3 פעמים בלי קהל?
אם מישהו ירסס על המשרדים של הבימה "שתהיה שואה לבית ליסין" יסגרו את התיאטרון?
למה צריך לעניין אותי איזה שלט הרימו 2 מפגרים, או מה ריססו על המשרדים? זו אפילו לא ידיעה שמעניין אותי להיכנס אליה.
אם למשטרה יש בעיה עם מישהו, שתעצור אותו.
בדרבי המוטות זה המקרה היחיד בו הסכמתי שלקבוצה מגיע עונש כי היתה התפרעות של אצטדיון שלם
(וגם אז העונש היה מוגזם, וגם במקרים כאלה צריך למצוא פתרון שהוא לא משחק בלי קהל. אין דבר כזה משחק בלי קהל כמו שאין הופעה בלי קהל)
אבל זה שמענישים 10 אלף איש בגלל 2 אנשים, או לצורך העניין אפילו בגלל 50 אנשים, זה פשוט בדיחה.
מילא אני, איך יכול להיות שאנשים מבוגרים ומכובדים רוכשים שנה אחרי שנה מנויים להם ולילדיהם באלפי שקלים, ושנה אחרי שנה דופקים אותם בגלל שטויות כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:29 
KID A כתב:
למה צריך לעניין אותי איזה שלט הרימו 2 מפגרים, או מה ריססו על המשרדים? זו אפילו לא ידיעה שמעניין אותי להיכנס אליה.
בדרבי המוטות זה המקרה היחיד בו הסכמתי שלקבוצה מגיע עונש כי היתה התפרעות של אצטדיון שלם
(וגם אז העונש היה מוגזם, וגם במקרים כאלה צריך למצוא פתרון שהוא לא משחק בלי קהל. אין דבר כזה משחק בלי קהל כמו שאין הופעה בלי קהל)
אבל זה שמענישים 10 אלף איש בגלל 2 אנשים, או לצורך העניין אפילו בגלל 50 אנשים, זה פשוט בדיחה.
מילא אני, איך יכול להיות שאנשים מבוגרים ומכובדים רוכשים שנה אחרי שנה מנויים להם ולילדיהם באלפי שקלים, ושנה אחרי שנה דופקים אותם בגלל שטויות כאלה?

אם מישהו יקלל בתיאטרון, תהיה בטוח שישר יוציאו אותו מהאולם,
אם הוא יעשה זאת שבוע אחרי שבוע, אני בטוח שימנעו ממנו את הכניסה לאותו מקום מראש.

אין ספק שעונש קולקטיבי הוא אידיוטי ואפילו נותן ניצחון למטומטים שגרמו לו לקרות,
אבל אם אנחנו בתור חלק מהנענשים לא נעשה כלום כדי למנוע את זה מלכתחילה, אז אין לנו לבוא בטענות לאף אחד מלבד לעצמינו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
red_o כתב:
ותודה לעושים במלאה שריססו את אותו משפט מדהים במשרדי מכבי תל אביב
ביום שתבינו שאלה המעשים שמשפיעים על בית הדין כי פשוט אנחנו ממשיכים להראות שלא משנה איזה עונש נקבל אנחנו נמשיך בשלנו אז הם מחמירים עד שנלמד.
תודה רבה טמבלים

ביום שיבינו שהאנשים שעושים את זה הם שונאי הפועל, יתבעו אותם אישית, ירדפו אותם וישתפו פעולה עם המשטרה כדי להכניס את האנשים האלה לכלא. כן - ל-כ-ל-א (נראה אותם גיבורים שם) - זה יפסק.
כל עוד יהיה הפוצי מוצי הרגיל זה ימשך. האנשים האלה צריכים לחוש נרדפים.

למה הם שונאי הפועל? זה מה שהם חושבים שנכון לעשות למען הפועל! אסור לדבר נגד הנהלת הפועל כי הם באים מאהבה (להפועל), אז למה מותר ככה להגיד שאלו שבשבילם זה טוב להפועל לרסס כתובות הם שונאי הפועל?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
KID A כתב:

אם מישהו יקלל בתיאטרון, תהיה בטוח שישר יוציאו אותו מהאולם,
אם הוא יעשה זאת שבוע אחרי שבוע, אני בטוח שימנעו ממנו את הכניסה לאותו מקום מראש.

אין ספק שעונש קולקטיבי הוא אידיוטי ואפילו נותן ניצחון למטומטים שגרמו לו לקרות,
אבל אם אנחנו בתור חלק מהנענשים לא נעשה כלום כדי למנוע את זה מלכתחילה, אז אין לנו לבוא בטענות לאף אחד מלבד לעצמינו!

מה שאלתי ומה ענית...
אם מישהו יקלל בתיאטרון, אני אמור להלשין עליו כדי שלא יענישו גם אותי?
הקהל בתיאטרון אמור לאכוף את זה שלא יקללו, או המשטרה? הקהל בתיאטרון אמור לבוא בטענות לעצמו?
אם יש פה אנשים שחושבים שהם אשמים במה שכמה מפגרים עושים, באמת הם צריכים לבוא בטענות רק לעצמם. לכו תבקשו שיחמירו לנו את העונש וזהו.
שבו על ארבע וחכו למלקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:47 
בתיאטרון כמו בכדורגל אני מצפה שהנהלת המקום תטפל במקלל ותרחיק אותו מהמקום (או תמנע את כניסתו מלכתחילה כשידוע שהוא מועד לפורענות),
ואני גם מאמין שאם היית יושב באותו תיאטרון והיית רואה את המקלל, גם לא היתה לך בעיה להגיד לאותה הנהלה מי זה היה (אם ההצגה היתה נעצרת עד שהוא יאותר),
רק שלהבדיל כאן מדובר על "חברים/מכרים/שכנים ליציע" שחס וחלילה לדווח על מעשיהם שפוגעים בך בסופו של דבר

וכן, אני חושב שכל מי שיודע/מכיר ורואה את אותם חלאות במעשיהם ושותקים (לא מעבירים שמות להנהלה שתטפל בהם) , אשמים לא פחות מאותם אידיוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה, אבל מישהו היה נענש חוץ מאותו מקלל?
אני לא מאמין שאשכרה גרמו לכם להאמין שזו אחריות שלכם ומגיע לכם עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 11:54 
pokara כתב:
גרמנרי כתב:
pokara כתב:

קשקשן אידיוט.

לא חונה באדום לבן או חניית נכים, מדבר רק עם דיבורית, עובד כשכיר כך שאין לי בעיות עם מס הכנסה ולא משלם אגרה כי אין לי טלויזיה,

והיות וזה לא חוק של המדינה (זילות השואה) אלא חוק של ההתאחדות, היחידים שצריכים לטפל בנושא זה האגודה,

אני רק מקווה שאתה וחבריך נהנים מלראות איך מזיינים אותנו (האוהדים והמועדון) כדי שתוכלו להתלהב ולחשוב כמה אתם גברים (בשעה שאתם אפסים מטונפים)

והפילוג בקהל........ מאוד נחמד שהמיעוט שעושה דווקא מאשים את הרוב שלא מקבל את מעשיו בפילוג :)

תמשיך לחשוב שאתה הרוב, אני כמובן נגד אלימות , יש לי את הגבולות שלי , אין שום סיכוי שהרוב תומך בהלשנה.
אני נגד הלשנה על אוהדים כל עוד לא נפגע אף אחד פיזית , זה פאקינג שלט!!!!!!!! ההתאחדות על הזין שלי , ההגיון שלי הוא המכריע פה , ובוא נוסיף לזה שהשופט לא ציין את זה בדוח המשחק אפילו , הרי הכי קל לבוא לאוהדים.
ברגע שמקבלים עונש כל כך כבד על דבר כל כך דבילי ואתה תומך בהלשנה על אוהדים בגלל שלט.
אתה סמרטוט רצפה, ואמן שהשכן ילשין עליך , שיחפשו אותך בנרות על כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אגב, נזכרתי שלפני איזה 15 שנה הייתי בליל אהבה בצמח
וכמה ערסים זרקו אבנים על אביב גפן והמאבטחים כל כמה דקות נאלצו להוריד אותו מהבמה
ואז עלה איזה קצין אבטחה וביקש במיקרופון שאם מישהו רואה מישהו זורק אבן, שיסגיר אותו למשטרה.
כבר בתור נער זה הצחיק אותי שהם אשכרה חושבים שאני אלך לאיזה ערס ואגיד לו "בוא איתי למשטרה בבקשה",
אבל אני מניח שמבחינתכם כל הקהל שהיה שם היה צריך להיענש. 3 הופעות רדיוס לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:09 
בול! אנחנו, חלק מאותם אלפים שנפגעים מהפינג פונג הזה בין בית דין מושחת, לעשרות חולירות ביציע והנהלה פחדנית וחסרת מושג, רוצים שאנחנו בעצמנו ניענש. בול!

זה נורא פשוט, יוצאים נגד בית הדין כאילו לא קיימים אוהדים כאלה והנהלה כזו, ויוצאים נגד האוהדים וההנהלה כאילו אין בית דין. מעל 8000 קורבנות שמוחזקים בני ערובה בידיים של מעטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 12:11 
גרמנרי כתב:
pokara כתב:
גרמנרי כתב:
pokara כתב:

קשקשן אידיוט.

תמשיך לחשוב שאתה הרוב, אני כמובן נגד אלימות , יש לי את הגבולות שלי , אין שום סיכוי שהרוב תומך בהלשנה.
אני נגד הלשנה על אוהדים כל עוד לא נפגע אף אחד פיזית , זה פאקינג שלט!!!!!!!! ההתאחדות על הזין שלי , ההגיון שלי הוא המכריע פה , ובוא נוסיף לזה שהשופט לא ציין את זה בדוח המשחק אפילו , הרי הכי קל לבוא לאוהדים.
ברגע שמקבלים עונש כל כך כבד על דבר כל כך דבילי ואתה תומך בהלשנה על אוהדים בגלל שלט.
אתה סמרטוט רצפה, ואמן שהשכן ילשין עליך , שיחפשו אותך בנרות על כל דבר.

אני גם לא תומך בהלשנה אלא בהסברה והידברות,
אבל כשהצד שפוגע בקבוצה לא מוכן להקשיב ולהבין,
והיות והוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת, ושההגיון שלו קובע גם אם ממשיכים לזיין אותנו, אז אני נאלץ לתמוך בצעד הקיצוני הזה.

אתה בטח גם חושב שרוב האוהדים תומכים בשירים ובשירי השואה שלכם (ורק מיעוט טיפש שורק בוז לזה).

ובתור סמרטוט ריצפה, אני גם אומר לך בריש גליי כי במידה ותהיה בקשה לעזרה מצד המועדון באיתור אותם אנשים שפוגעים בנו שבוע אחרי שבוע,
אני באופן אישי אעשה כל מה שביכולתי על מנת לעזור לה בכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: