גרמנרי כתב:
pokara כתב:
ישנן תמונות מאוד ברורות של מניפי השלט,
אני בטוח שיש לפחות 10 אנשים שמכירים ושיכולים להצביע ולומר להנהלה מי עשו זאת (בטוח שגם בקרב יושבי הפורום),
אבל חס וחלילה מלדווח על מי שמזיינים אותנו (מה אנחנו מלשינים) על מנת שהמועדון יוכל למנוע את כניסתם לבלומפילד בעתיד,
והמועדון יוכל בדומה לחיב"ר להראות להתאחדות כי הוא נלחם בתופעה, ולבקש לבטל את העונש
הרבה יותר כיף לקחת את הצד של המקופח התמידי ולבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה תמיד דופקים אותנו (גם אם זה נכון).
מי שרואה ושותק, אשם לא פחות מהאידיוטים שהניפו את השלט ...........
קשקשן אידיוט.
במקום להלחם בתופעה של העונש הקולקטיבי ,
זה מטרת המשטרה לתפוס אוהדים , לא בעיה שלי, ואוהד הפועל שעושה כך הוא זבל.
אתם לא מבינים שהעונשים יהפכו כבדים לדברים קלים יותר, מרסנים את האוהדים שלנו ואתה נותן יד בהלשנה.
הפכנו לקהל זבל, מעולם זה לא היה ככה, היום יש שנאה תהומית בין האוהדים עצמם, במקום להתאחד ולהלחם בבית הדין של ההתאחדות, כמו שעושים בקבוצות אחרות, הפורום הזה מלא קקמייקות, שמעדיפים להלשין על אוהד מאשר לנסוע 30 ק"מ לנתניה.
מקווה שמישהו ילשין עליך כל פעם שתחנה באדום לבן , כל פעם שתדבר בפלאפון בזמן נסיעה , שמס ההכנסה יעקבו אחריך, שהשכן ילשין שלא שילמת אגרה יא זבל.
אז זהו שאני ממש חנון אפס ושומר חוק,
לא חונה באדום לבן או חניית נכים, מדבר רק עם דיבורית, עובד כשכיר כך שאין לי בעיות עם מס הכנסה ולא משלם אגרה כי אין לי טלויזיה,
אבל כשאני עובר על החוק ומעשן חשיש , אני עושה את זה בביתי הצנוע ולא לעייני כל

תמשיך לחשוב שאתה וחבריך יותר חכמים ומתוחכמים מכולם,
יותר צודקים, ואפילו יותר טובים,
והיות וזה לא חוק של המדינה (זילות השואה) אלא חוק של ההתאחדות, היחידים שצריכים לטפל בנושא זה האגודה,
וכאן הייתי מצפה מאוהדים אמיתיים שאוהבים את הקבוצה שיעזרו לה בזה.
אני רק מקווה שאתה וחבריך נהנים מלראות איך מזיינים אותנו (האוהדים והמועדון) כדי שתוכלו להתלהב ולחשוב כמה אתם גברים (בשעה שאתם אפסים מטונפים)
והפילוג בקהל........ מאוד נחמד שהמיעוט שעושה דווקא מאשים את הרוב שלא מקבל את מעשיו בפילוג