תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 19:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דיון בנושא חלוקת הקהל באיצטדיון
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:08 
ללא קשר לתוצאת המשחק, רציתי להעלות נקודה שממש עצבנה אותי.
למזלי בדקה ה90 הצלחתי "להתארגן" על כרטיסים ל5. אבל חברים שלי שקנו כרטיס לשער 7, נכנסו כשעה וחצי לפני תחילת המשחק.
הגיע אליהם אדם לבוש כאיש אבטחה, והציג עצמו כראש מערך האבטחה של האצטדיון. הוא אמר להם שהוא שם לב שהם יושבים קצת בפינה, ודרש לדעת את מי הם אוהדים.

לדבריהם, בהתחלה לא "זרמו" איתו, אבל מכיוון ששכנע אותם שהוא יעזור להם לעבור ל5 הם "הודו" שהם אוהדי הפועל. לאחר מכן אמר להם שיבואו איתו והוא יעביר אותם ל5. בסופו של דבר כמובן שהעיפו אותם מתחומי המגרש.
בקשר לתוצאה אני לא בא בטענות לאף אחד. רק דבר אחד באמת לא מובן לי, איך היום לא היו אדומים בכלל בשערים 2ו7 ובדרבי שעבר שאנחנו אירחנו אולי משהו כמו 500-600 אוהדים שלהם הצליחו להסתנן לשערים 8 ו13?

בכל אופן, האם עוד מישהו נתקל בסיפור דומה? זה ממש פעם ראשונה שאני לא רואה אפילו "גוש" קטן בשער 2 או 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דיון בנושא חלוקת הקהל באיצטדיון
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
קרה לי ולעוד 50 איש לפחות שאני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
פשוט וקל. ההנהלה של מכבי הפעילה את המאבטחים שהיא משלמת להם על מנת לעשות טיהור מאוהדי הפועל בשערים 7 ו-2.
הנהלת הפועל לא מסוגלת להפיק דבר דומה ולמנוע את תופעת המסתננים, כי אין דבר כזה הנהלה בהפועל.
מדובר באישיות לא קיימת שמתכנסת רק לישיבות חירום בהם בולסים בורקסים על חשבון חברי העמותה שנשארים בחוץ.
הופ הופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:11 
עוד הוכחה לזה שיש לנו הנהלה של סמרטוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:12 
העיקר שביתר באה לפה איזה 600 אוהדי ביתר נכנסים לשער 8 ועושים חציצה לחצי.
משטרה והנהלה של הביצים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:16 
חבר שלי שישב ב7 שמע על המקרה הזה ולכן לא הזדהה כאוהד הפועל.
היו קצת אוהדים ב7 שישבו בלי אדום כדי שלא יעיפו אותם.
ההנהלה של מכבי עשתה את מה שצריך לעשות, אנחנו יוצאים "סאקרים" פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:19 
הדבר היחיד שמקומם אותי מאוד הוא שברגע שנכנסתי לשער 5, מיד הסתכלתי לכיוון 2 ו7 ולא ראיתי את ה"חציצה" המפורסמת,
זו ש"משלימה" עם העבודה שיהיו איזה 100-200 מסתננים בכל שער.

מה שכן בדרבי הקודם, הנהליתנו היקרה דאגה לחצוץ מראש משהו כמו 35-40% משער 8, תקנו אותי אם אני טועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 01:26 
לא טועה.
היה ביזיון, היתה כמות לא קטנה של אוהדי מכבי שנמחצה בצד כמו סרדינים, בסוף את רובם העבירו ל10-11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 05:31 
עוד יותר מרגיז שבמשחקי הבית שלנו עושים את החציצה ב9 ו12.בכל אחד מהשערים האלו חותכים לנו חצי.ככה שיוצא שאנחנו מפסידים שער שלם.

ד"א,בהתחלה הייתה במקדש תכולה של 22 אלף צופים.אחרי שהוכנסו כיסאות,התכולה ירדה ל18 וחצי אלף.אחרי מספר שיפוצים "והרחבות" אתמול היו קצת יותר מ13 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:30 
זה קרה לי, לחבר שלי ולעוד בערך 70-90 איש.
כן יכול להיות שיצאתי טיפש וצעיר, אבל היו לי לא מעט דרבים שישבתי בשער 7 והעבירו אותי לשער 5 אז האמנתי שזה יהיה נכון גם עכשיו. בא מאבטח שנראה באמת אדם טוב אמר לכל מי שיושב בצד שיעבירו אותנו לשער 5. היססתי בהתחלה אבל זרמתי עם שאר האוהדים שזה הגיוני וברוב המקרים מעבירים ואז המאבטחים הבני זונות סגרו אותנו והורידו אותנו מהאצטדיון עד שהעיפו אותנו, מי שניסה להתנגד באו אליו 2 מאבטחים ובכוח העיפו אותו.

גועל נפש כזה בחיים עוד לא ראיתי!!! דרבי קודם היו 200-300 אוהדי מכבי בשער 8 עם צעיפים של מכבי והכל והעבירו אותם כמו גדולים לשער 10-11 וכנ"ל מי שישב בשער 13.
ובאמת אני לא מבין את ההיגיון?? אז ממש יצאו גברים והעיפו אותנו, ומה אז? דרבי הבא כל אוהד הפועל שישב בשער 7 יגיד שהוא לא אוהד הפועל ויישאר שם.

הנהלת מכבי ביזיון גועל נפש וחייבים לעשות את זה גם להם דרבי הבא!! עוד פעם ישראל מנסה להמציא את הכדורגל, בכל העולם ברגע שמישהו יש לו כרטיס לשער מסוים הוא ראשי לשבת שמה ולא משנה את מי הוא אוהד. אפילו בכדורסל יצא לי לראות אוהדי הפועל ת"א שישבו בשערים של מכבי. עשו להם משהו? לא!

שכל מאבטח ומאבטח יקבל סרטן הוא והמשפחה שלו!!! בא לי להקיא מהם :PUKE:

ונכון שרשום על הכרטיס שרק אוהד מכבי ראשי לשבת שמה, אבל זה לא יעבור לי לסדר היום. אני הולך לכתוב מכתב להתאחדות לכדורגל, להנהלת מכבי ולשרת הספורט. אין לי מה להפסיד ורצוי שהם ידעו על הביזיון הזה

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:34 
לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:35 
לא צריכות להיות לנו טענות בנוגע להנהלה של מ*בי בנושא הזה.
אנחנו צריכים לעשות את אותו הדבר, גם מול בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:38 
ההנהלה מילא, זה ברור, אבל זה הכל המשטרה שלוקחת כמעט אלף כרטיסים לחציצה, ואתמול לא היה כזה דבר. רפובליקת בננות מחורבנת, שתתפוצץ כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:41 
Kyahs כתב:

בטח שצריך להיות!! אין דבר כזה בכל העולם אין! שיפסיקו להמציא חוקים חדשים בישראל.
הייתי כבר באצטדיון של צ'לסי נגד יונייטד, וזה לא הפריע לעשרות או אולי מאות אוהדי יונייטד לבוא עם צעיף לשערים של צ'לסי.

אוקי עושים קשיים בשביל שתשיג כרטיס ליריבה זה נגיד{למרות שזה גם המצאה אבל ניחא..} , כבר השגת כרטיס אז זהו מותר לו לשבת בשער שלו בלי שיעיפו אותו משם

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:47 
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

מה פתאום!
איך העיפו אוהדים ממגרש כדורגל על עילה שכזאת? זה חוקי בכלל? מישהו מהם הפריע או שיבש את הסדר כדי שיעיפו אותו החוצה??
בא קהל לראות משחק כדורגל, שילם ממיטב כספו כדי לקנות כרטיס, יושב בשקט מבלי להפריע לשלום הציבור, ובא מאבטח ומעיף אותו כי הוא לא לובש את הצבעים של הקבוצה שאוהדיה מתרכזים באותו היציע, ועל כך שיכול להיות שהוא לא אוהד אותה? איך אתם אוהבים לכתוב פה - "משטרת המחשבות"?
מישהו החזיר לאוהדים את הכסף על הכרטיס, או שהנהלת מכבי גרפה רווחים נקיים על מוצר שהיא בכלל לא נתנה?
זה נשמע לכם הגיוני שיעיפו אותכם מהופעה בקיסריה כי אתה יושבים יותר מדי בשקט בצד ולכן נחשדים שאתם לא באמת מעריצים את אייל גולן אלא בכלל את יריבו המר אביב גפן? (לצורך העניין)
לדעתי יש פה עילה לתביעה, ייצוגית או אישית, וגם פניה למועצה להגנת הצרכן.

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 12 פברואר 2013, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון בנושא חלוקת הקהל באיצטדיון
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:52 
shaharot כתב:
Kyahs כתב:

הייתי כבר באצטדיון של צ'לסי נגד יונייטד, וזה לא הפריע לעשרות או אולי מאות אוהדי יונייטד לבוא עם צעיף לשערים של צ'לסי.

אוקי עושים קשיים בשביל שתשיג כרטיס ליריבה זה נגיד{למרות שזה גם המצאה אבל ניחא..} , כבר השגת כרטיס אז זהו מותר לו לשבת בשער שלו בלי שיעיפו אותו משם

זה לא רק שיקול של 'בוא נדפוק את מי שניסה לעבוד עלינו', זה גם שיקול בטיחותי. המשטרה (שהיא זונה לכשעצמה, ואפשר לבוא אליה באלף טענות מוצדקות) לא צריכה להוסיף לעצמה מוקדי חיכוך שנוצרו כי אוהד החליט לקנות כרטיס למקום שהוא יודע שלא נועד לו. אוהדים שקונים ליציע של מ*בי יודעים שמדובר בהימור.

בכל מקרה, הנהלה שלנו שתעשה אותו דבר תזכה כאן לשבחים מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
גם את אבא שלי העיפו מהמגרש. שעה וחצי לפני המשחק, מקרה דומה, מאבטח רוסי בשחור. והוא לא בא והזדהה כאוהד הפועל ובא עם תלבושת של בגדי העבודה שלו.

נערך לאחרונה על ידי STFUorCCnewB בתאריך 12 פברואר 2013, 10:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ההנהלה מילא, זה ברור, אבל זה הכל המשטרה שלוקחת כמעט אלף כרטיסים לחציצה, ואתמול לא היה כזה דבר. רפובליקת בננות מחורבנת, שתתפוצץ כבר.

היתה חציצה, היא פשוט היתה על חשבון הקצוות של שערים 4 ו-5.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:55 
את זה היה גם כשאנחנו אירחנו אותם ואת בית"ר, רק שאצלנו הייתה חציצה עצומה גם ב13 ו8. וההנהלה המתפרסת שלנו לא תעשה כלום. מדינת משטרע, טפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דיון בנושא חלוקת הקהל באיצטדיון
הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:57 
Kyahs כתב:
shaharot כתב:
Kyahs כתב:

זה לא רק שיקול של 'בוא נדפוק את מי שניסה לעבוד עלינו', זה גם שיקול בטיחותי. המשטרה (שהיא זונה לכשעצמה, ואפשר לבוא אליה באלף טענות מוצדקות) לא צריכה להוסיף לעצמה מוקדי חיכוך שנוצרו כי אוהד החליט לקנות כרטיס למקום שהוא יודע שלא נועד לו. אוהדים שקונים ליציע של מ*בי יודעים שמדובר בהימור.

בכל מקרה, הנהלה שלנו שתעשה אותו דבר תזכה כאן לשבחים מכולם.

אז להעיף אותי זה הפתרון שלהם? בשביל מה הם עושים חציצה אז? עונה קודמת שלא נתנו מעבר משער 7 ל5 אז עמדנו בצד קרוב לשער 5 ואף אחד לא עשה בעיות.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 10:58 
כן, להעיף. אצלנו, אצלם, להעיף. משחקי בית הם בשביל אוהדי בית. אוהד חוץ שבוחר לשבת במקום של אוהד בית? שב בשקט ואל תזדהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
ואם רוכש הכרטיסים אומר שהוא אוהד את מכבי חיפה, גם יוציאו אותו? רק לאוהדי שתי הקבוצות מותר לצפות במשחק?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:01 
אותי העיפו מהיציע בלי סיבה ! פשוט קבעו שאני אוהד הפועל !
לא היה עלי שום דבר אדום
שאלו אם אני אוהד הפועל ורוצה לעבור לשער 5 אמרתי שאני לא ואני רוצה להישאר בשער 7 .
אמרו לי אין בעיה !
תפסו אותי 5 מאבטחים והוציאו אותי החוצה !
זה בזיון שהחליטו על דעת עצמם את הזהות שלי ואני לא מתכוון לשתוק !
תפסתי בחוץ את המנהל אבטחה של מכבי אמרתי לו שאני יודע מי הוא ומה התפקיד שלו שהוציאו אותי החוצה סתם מבלי שעשיתי כלום ושאני לא אוהד הפועל באתי בסך הכל לצפות במשחק כדורגל עם חברים ושא י לא ישתוק על זה
הוא. התחיל לגמגם כמו אוטיסט מפגר ואמר לי מי הוציא אותך , אתה לא אוהד הפועל ? בוא תיכנס .. ואז היה יש של הגול השלישי אז פשוט אמרתי לו לא תודה אני כבר לא מעוניין !
עכשיו השאלה עם יש לי סיבה מומדקת לדרוש את הכסף בחזרה ?!
חשוב לציין שלא הודתי בזהות שלי כאוהד הפועל !!! גם כשהמאבטח הדביל עם המצלמה צילם אותי ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מהאוהדים שהוצא מהאיצטדיון מוכן לפנות לתקשורת/ המועצה להגנת הצרכן/ משרד התמ״ת או כל גוף שיהיה מוכן להקשיב? אין סיכוי שזה חוקי מהלך כזה.
וברור לכולם שאם בדרבי שאנחנו נארח יהיו כאלה מקרים אז זה יגיע לתקשורת וכל השטויות האלה. ואז שוב נמצא את עצמנו תחת מתקפה.

ד״א, במשחק נגד ביתר היו לידי בשער 7 אוהדי ביתר כל המשחק. וזה לא נראה כאילו זה עניין מישהו מהמאבטחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:04 
joshsoos כתב:
כן, להעיף. אצלנו, אצלם, להעיף. משחקי בית הם בשביל אוהדי בית. אוהד חוץ שבוחר לשבת במקום של אוהד בית? שב בשקט ואל תזדהה.

איפה אתה חי תגיד???? אני קונה כרטיס למשחק באירופה, בא עם צעיף של היריבה. אתה חושב שיעיפו אותי? אתה חי בסרט אם כן..
ועזוב גם צעיף.. אתה חייב לאהוד את הקבוצה הבייתית?

לא רוצים רמון בהפועל !

נערך לאחרונה על ידי shaharot בתאריך 12 פברואר 2013, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:05 
זה כשר אבל מסריח.
המשטרה מפרסמת כל פעם הודעות שמי שירכוש כרטיסים לשער היריבה יוציאו אותו מהאיצטדיון.
ברור שכשזה מבוצע נגדנו זה מעצבן, אבל ככה זה צריך להיות וככה המשטרה צריכה לעשות כל פעם.
לא צריך לתת פרס לזה שקנה כרטיסים במקום אוהד הפועל ותפס את מקומו, ולתת לו לשבת עם הקהל שלו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
מקרה לא פחות מוזר שקרה לי אתמול:
כשבאתי להיכנס לכניסה של שער חמש ניגש אליי מישהו בלבוש אזרחי (כולל צעיף של הפועל) אבל עם פרצוף של שוטר ודרש בתוקף לראות את הכרטיס שלי (הייתי מזוהה בצורה די ברורה כאוהד הפועל).
הסתקרנתי לראות מה יקרה, אז הראיתי לו, והוא הציץ והלך משם יחד עם החבר שלו שגם ניסה להתחפש למישהו שאינו שוטר.
לצערי לא הספקתי לשאול אותו כלום או להבין מה הוא מנסה לעשות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:07 
shaharot כתב:
joshsoos כתב:

איפה אתה חי תגיד???? אני קונה כרטיס למשחק באירופה, בא עם צעיף של היריבה. אתה חושב שיעיפו אותי? אתה חי בסרט אם כן..
ועזוב גם צעיף.. אתה חייב לאהוד את הקבוצה הבייתית?

אני חי בעולם בו הייתי בקצת יותר משחקים באירופה ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:09 
4tis כתב:
מישהו מהאוהדים שהוצא מהאיצטדיון מוכן לפנות לתקשורת/ המועצה להגנת הצרכן/ משרד התמ״ת או כל גוף שיהיה מוכן להקשיב? אין סיכוי שזה חוקי מהלך כזה.
וברור לכולם שאם בדרבי שאנחנו נארח יהיו כאלה מקרים אז זה יגיע לתקשורת וכל השטויות האלה. ואז שוב נמצא את עצמנו תחת מתקפה.

ד״א, במשחק נגד ביתר היו לידי בשער 7 אוהדי ביתר כל המשחק. וזה לא נראה כאילו זה עניין מישהו מהמאבטחים

הבעיה שרשום בקטן על הכרטיס "הכניסה לשער זה מותרת לאוהדי מכבי ת"א בלבד. מפר הוראה זאת יורחק מהאצטדיון לאלתר "
בלי הסעיף הזה הייתי טובע את אמא שלהם.. עכשיו זה לא רלוונטי בגלל הסעיף הזה, אבל זה לא יפריע לי לשלוח כמה מיילים בשביל לנסות לעורר צעקה שלפעם הבאה זה לא יחזור

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
4tis כתב:

הבעיה שרשום בקטן על הכרטיס "הכניסה לשער זה מותרת לאוהדי מכבי ת"א בלבד. מפר הוראה זאת יורחק מהאצטדיון לאלתר "
בלי הסעיף הזה הייתי טובע את אמא שלהם.. עכשיו זה לא רלוונטי בגלל הסעיף הזה, אבל זה לא יפריע לי לשלוח כמה מיילים בשביל לנסות לעורר צעקה שלפעם הבאה זה לא יחזור

אוליי אני נאיבי, אבל האותיות הקטנות האלה חוקיות? אם אוהד מכבי מחליט להביא את חברה שלו למשחק, ולה לא אכפת מכדורגל ואוליי אפילו היא גדלה בבית של אוהדי מכבי חיפה, אז בועטים אותה החוצה? איפה עובר הגבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: