זה קרה לי, לחבר שלי ולעוד בערך 70-90 איש.
כן יכול להיות שיצאתי טיפש וצעיר, אבל היו לי לא מעט דרבים שישבתי בשער 7 והעבירו אותי לשער 5 אז האמנתי שזה יהיה נכון גם עכשיו. בא מאבטח שנראה באמת אדם טוב אמר לכל מי שיושב בצד שיעבירו אותנו לשער 5. היססתי בהתחלה אבל זרמתי עם שאר האוהדים שזה הגיוני וברוב המקרים מעבירים ואז המאבטחים הבני זונות סגרו אותנו והורידו אותנו מהאצטדיון עד שהעיפו אותנו, מי שניסה להתנגד באו אליו 2 מאבטחים ובכוח העיפו אותו.
גועל נפש כזה בחיים עוד לא ראיתי!!! דרבי קודם היו 200-300 אוהדי מכבי בשער 8 עם צעיפים של מכבי והכל והעבירו אותם כמו גדולים לשער 10-11 וכנ"ל מי שישב בשער 13.
ובאמת אני לא מבין את ההיגיון?? אז ממש יצאו גברים והעיפו אותנו, ומה אז? דרבי הבא כל אוהד הפועל שישב בשער 7 יגיד שהוא לא אוהד הפועל ויישאר שם.
הנהלת מכבי ביזיון גועל נפש וחייבים לעשות את זה גם להם דרבי הבא!! עוד פעם ישראל מנסה להמציא את הכדורגל, בכל העולם ברגע שמישהו יש לו כרטיס לשער מסוים הוא ראשי לשבת שמה ולא משנה את מי הוא אוהד. אפילו בכדורסל יצא לי לראות אוהדי הפועל ת"א שישבו בשערים של מכבי. עשו להם משהו? לא!
שכל מאבטח ומאבטח יקבל סרטן הוא והמשפחה שלו!!! בא לי להקיא מהם

ונכון שרשום על הכרטיס שרק אוהד מכבי ראשי לשבת שמה, אבל זה לא יעבור לי לסדר היום. אני הולך לכתוב מכתב להתאחדות לכדורגל, להנהלת מכבי ולשרת הספורט. אין לי מה להפסיד ורצוי שהם ידעו על הביזיון הזה