תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שבוע מאז שטילור שוחרר
הודעהפורסם: 06 פברואר 2013, 18:08 
שבתאי יחבס כתב:
יגדיל את הסיכויים לשרוד?
אין יורדות בכלל.

יש יורדת אחת. תתעורר, יש בלאומית קבוצות שיכולות ורוצות לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 06:19 
והנה יום רביעי חלף עבר לו, ואף זר לא הגיע. אז אחרי הכמעט ויתור מראש על המשחקים נגד הרצליה, אשדוד וראשון יופיעו בהרכב מביך גם נגד מכבי חיפה.
עצוב, מביך, אני מקווה שלפחות ביקשו מהווינר שלא יכניס את המשחק הזה לטופס ההימורים.
אבל היי, אין זרים. חוץ מג׳רוויס הייז. אבל להפועל הוא הרי לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 06:26 
אחרי חיפה יישארו בדיוק עוד 11 מחזורים בלבד. נניח שיובאו שני זרים (וזו חתיכת הנחה רצינית לאור ההתנהלות המביכה העונה) כמה זמן ייקח לשלב אותם בשיטה המופלאה שלנו, שלושה חזורים, אולי ארבעה? כך שבמקרה הטוב יובאו שני זרים (ושוב, אשרי האופטימיים) לשמונה משחקים.
הידד למקצוענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מנסה להסתכל קדימה, ורוצה להאמין שלפחות לגבי העונה הבאה נלמד מהטעויות האלה.
קודם כל האסימון הזה שאפשר לנהל קבוצה בצורה נורמלית בליגת העל בלי משקיעים כבר ירד לכולם.
שנית, אני מקווה שהאסימון הזה על האידאולוגיה של שלושה זרים והקבוצה הישראלית גם ירד, וכולם יבינו שבליגת העל צריך ארבעה זרים, ושהזרים האלו יהיו הדומיננטים בסגל הקבוצה.
ואני מקווה שילמדו מכל הקבוצות, שאתה צריך להיות מוכן עם אופציות של זרים להחלפה (בגלל פציעה או עזיבה באמצע העונה), ושהחלפה כזאת חייבת לקרות בפחות משבוע.
גם אם מדובר במאמן עקשן ופרפקציוניסט.
התפקיד של ההנהלה והמנהל המקצועי היא לתת לו דד ליין ברור, שלא יהיה מצב שאנחנו בלי ארבעה זרים ליותר ממשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
יתכן ואני קיצוני במה שאני הולך להגיד אבל
אם הקבוצה לא תביא 2 זרים עד המשחק עם גלבוע(מה שיסבך אותנו קשות בתחתית) ובסוף העונה נסיים במקום האחרון בליגה,ארז צריך לשים מפתחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני מנסה להסתכל קדימה, ורוצה להאמין שלפחות לגבי העונה הבאה נלמד מהטעויות האלה.
קודם כל האסימון הזה שאפשר לנהל קבוצה בצורה נורמלית בליגת העל בלי משקיעים כבר ירד לכולם.
שנית, אני מקווה שהאסימון הזה על האידאולוגיה של שלושה זרים והקבוצה הישראלית גם ירד, וכולם יבינו שבליגת העל צריך ארבעה זרים, ושהזרים האלו יהיו הדומיננטים בסגל הקבוצה.
ואני מקווה שילמדו מכל הקבוצות, שאתה צריך להיות מוכן עם אופציות של זרים להחלפה (בגלל פציעה או עזיבה באמצע העונה), ושהחלפה כזאת חייבת לקרות בפחות משבוע.
גם אם מדובר במאמן עקשן ופרפקציוניסט.
התפקיד של ההנהלה והמנהל המקצועי היא לתת לו דד ליין ברור, שלא יהיה מצב שאנחנו בלי ארבעה זרים ליותר ממשחק אחד.

הכל נכון חוץ מדבר אחד - דווקא שיחקנו נהדר עם שלושה זרים, ועוד כשאחד מהם מקבל רק 16 דקות למשחק. הבעיות התחילו כשהוא נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 10:54 
דובראש כתב:
יתכן ואני קיצוני במה שאני הולך להגיד אבל
אם הקבוצה לא תביא 2 זרים עד המשחק עם גלבוע(מה שיסבך אותנו קשות בתחתית) ובסוף העונה נסיים במקום האחרון בליגה,ארז צריך לשים מפתחות.

מי שאחראית, בראש ובראשונה, לסגל המביך שהפועל משחקת איתו היא ההנהלה. ארז הוא שכיר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 11:01 
red pepper כתב:
בהנחה שכל הביקורת מוצדקת לחלוטין ויש בעיה חמורה בהתנהלות המקצועית.

מה הייתם עושים עכשיו במקום ההנהלה?

1. מפטרים את המאמן? את עוזר המאמן? את מנהל הקבוצה?
2. מתפטרים בעצמכם?
3. מביאים זרים מעל הראש של המאמן?
4. יוצאים למלחמת חורמה בקומץ האוהדים שבגללם אנחנו חוטפים קנסות ועונשים שמדלדלים עוד יותר את התקציב?

כל אלה הן אופציות קיימות ורלוונטיות.
מה צריך לעשות?
(אני לא מתריס ולא מתגרה. שואל באמת.)

1. לא. אבל בהחלט הייתי מבטל את פונקציית "המנהל המקצועי". קבוצה שרוצה לחסוך לא מחזיקה מנהל מקצועי. ואם כבר יש מנהל מקצועי איך זה שאין זרים?
2. לא. אבל מתנהלים כמו הנהלה רצינית של קבוצה בליגת העל. אם מנהלי אשקלון ואשדוד מצאו זרים גם מנהלי הפועל יכולים. זה לא כזה מסובך. עובדה, כל קבוצות בליגה מצליחות במשימה הזו, חוץ מקבוצה אחת.
3. אני הייתי כבר לפני חודש וחצי יושב עם ארז בחדר ואומר לו שיש לו שבוע להנחית שני זרים. במידה ולא היה עושה זאת הייתי חד משמעית מביא שני זרים מעל הראש של המאמן.
4. כן. אבל בצורה חכמה. ואני עדיין חושב שאחת הטעויות העונה הייתה שלא חשפו את פניו של האוהד ההוא עם החולצה ההיא. זה היה יכול לשדר מסר חשוב.
ויש לי גם תוספות:
5. אשמח לשמוע מדוע לא ניסו להחתים את ג'רוויס הייז (כן כן, אני יודע, לא בדיוק בתפקיד ובלה בלה בלה. אבל יותר טוב מהאוויר שכן החתימו)
6. אשמח גם לשמוע מה תכנית המגירה שישנה למקרה של ירידה לליגה השנייה. כי אם תהיה ירידה כזאת היא תהיה נטו בגלל ההתנהלות העונה והעובדה שחיכו עם הזרים וחיכו וחיכו. אני באמת אשמח לשמוע שיש תכנית גיבוי למקרה של ירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
ארז הוא המאמן האחרון שאפשר להנחית עליו זרים/שחקנים

הם היו רואים יותר ספסל מבן יוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 12:58 
r200 כתב:

הם היו רואים יותר ספסל מבן יוסף

לא חכמה, בן יוסף לא ראה אפילו שניית ספסל אחת העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 16:59 
purvis short כתב:
red pepper כתב:

2. מתפטרים בעצמכם?
4. יוצאים למלחמת חורמה בקומץ האוהדים שבגללם אנחנו חוטפים קנסות ועונשים שמדלדלים עוד יותר את התקציב?

מה צריך לעשות?

1. לא. אבל בהחלט הייתי מבטל את פונקציית "המנהל המקצועי". קבוצה שרוצה לחסוך לא מחזיקה מנהל מקצועי. ואם כבר יש מנהל מקצועי איך זה שאין זרים?
2. לא. אבל מתנהלים כמו הנהלה רצינית של קבוצה בליגת העל. אם מנהלי אשקלון ואשדוד מצאו זרים גם מנהלי הפועל יכולים. זה לא כזה מסובך. עובדה, כל קבוצות בליגה מצליחות במשימה הזו, חוץ מקבוצה אחת.
3. אני הייתי כבר לפני חודש וחצי יושב עם ארז בחדר ואומר לו שיש לו שבוע להנחית שני זרים. במידה ולא היה עושה זאת הייתי חד משמעית מביא שני זרים מעל הראש של המאמן.
4. כן. אבל בצורה חכמה. ואני עדיין חושב שאחת הטעויות העונה הייתה שלא חשפו את פניו של האוהד ההוא עם החולצה ההיא. זה היה יכול לשדר מסר חשוב.
ויש לי גם תוספות:
5. אשמח לשמוע מדוע לא ניסו להחתים את ג'רוויס הייז (כן כן, אני יודע, לא בדיוק בתפקיד ובלה בלה בלה. אבל יותר טוב מהאוויר שכן החתימו)
6. אשמח גם לשמוע מה תכנית המגירה שישנה למקרה של ירידה לליגה השנייה. כי אם תהיה ירידה כזאת היא תהיה נטו בגלל ההתנהלות העונה והעובדה שחיכו עם הזרים וחיכו וחיכו. אני באמת אשמח לשמוע שיש תכנית גיבוי למקרה של ירידה.

1. פרויס, אולי כבר ננפץ את המיתוס של המנהל המקצועי? אורי שלף מקבל שכר על תפקידו כמנהל קבוצה. וזה פונקציה שחייבים בכל מקרה. זה כמו שתקרא לגור שלף מנהל מקצועי. אם צריך מאמן בכיר ועוזר מאמן בכיר ומאמן כושר ופיזיותרפיסט בקבוצה שאין לה כסף לזרים זו כבר שאלה אחרת.
2. למצוא זרים זה לא בעיה. לשלם להם זו בעיה כשאין כסף, ואם יש כאלה שיש כסף בשבילם אבל המאמן לא רוצה אותם זו גם בעיה.
3. צודק. אבל זה כמובן לא פשוט כמו שאתה מציג את זה.
4.בדיוק כמו 3.
5.אין לי מושג.
6. זה לא משנה אם נרד או נשאר ליגה. אם לא יבואו אנשים עם כסף אמיתי אז צריך לשחק בליגה השנייה בכל מקרה, להשתחרר מכל החוזים הכבדים הקיימים, ולקוות שהכל לא יתפרק.

אני רק מציע לך, שלפני שאתה מתחיל לכתוב את הביקורת שלך (מוצדקת ככל שתהיה), תנסה לחשוב מה אתה היית עושה במקומם. והתשובות הם לא שחור ולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 17:06 
1. טייטל הוא גם דבר חשוב. אז שיוגדר גם על ידי הקבוצה "מנהל קבוצה".
2. היום יש להפועל לשלם לזר מספיק כסף. הבעיה היום היא לא הכסף.
3. עובדה שקבוצות אחרות מביאות זרים על ימין ועל שמאל. אם אתה חושב שבשאר קבוצות הליגה המאמן בוחר את הסגל לבד אתה טועה. יש קבוצות שמנחיתות זרים על הראש של המאמן.
4. ....
5. אני מחכה לתשובה. כמו גם להסבר איך בכול העולם כולו, גשר צר מאוד, בשבועיים האחרונים לא נמצו שני שחקנים חביבים שיתאימו לסגל של הפועל תל אביב. סגל לאומית מוחלש.
6. הפוך. המחשבה הנכונה הייתה צריכה להיות שהישארות בליגה מגדילה בעשרות מונים את הסיכוי להכניס כסף לאגודה.
7. אם אתה חושב שהסגל הנוכחי של הפועל הוא תוצא של חוסר מזל ולא של ניהול מקצועי קלוקל אז צר לי. אתה טועה ובגדול. שבועיים פגרה היו לקבוצה. שבועיים. כמה שחקנים נחתו פה? אתה באמת חושב שאין שחקנים? שזה חוסר מזל? תסביר לי איך באשקלון מוצאים ובהפועל לא? למה אילת מביאה את דיון דאוול והפועל לא?
8. דווקא אולי צריך לשלם למנהל מקצועי. אבל אמיתי. עם ניסיון בליגת העל. כזה שבעבר כבר החתים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 17:16 
purvis short כתב:
1. טייטל הוא גם דבר חשוב. אז שיוגדר גם על ידי הקבוצה "מנהל קבוצה".
2. היום יש להפועל לשלם לזר מספיק כסף. הבעיה היום היא לא הכסף.
3. עובדה שקבוצות אחרות מביאות זרים על ימין ועל שמאל. אם אתה חושב שבשאר קבוצות הליגה המאמן בוחר את הסגל לבד אתה טועה. יש קבוצות שמנחיתות זרים על הראש של המאמן.
4. ....
5. אני מחכה לתשובה. כמו גם להסבר איך בכול העולם כולו, גשר צר מאוד, בשבועיים האחרונים לא נמצו שני שחקנים חביבים שיתאימו לסגל של הפועל תל אביב. סגל לאומית מוחלש.
6. הפוך. המחשבה הנכונה הייתה צריכה להיות שהישארות בליגה מגדילה בעשרות מונים את הסיכוי להכניס כסף לאגודה.
7. אם אתה חושב שהסגל הנוכחי של הפועל הוא תוצא של חוסר מזל ולא של ניהול מקצועי קלוקל אז צר לי. אתה טועה ובגדול. שבועיים פגרה היו לקבוצה. שבועיים. כמה שחקנים נחתו פה? אתה באמת חושב שאין שחקנים? שזה חוסר מזל? תסביר לי איך באשקלון מוצאים ובהפועל לא? למה אילת מביאה את דיון דאוול והפועל לא?
8. דווקא אולי צריך לשלם למנהל מקצועי. אבל אמיתי. עם ניסיון בליגת העל. כזה שבעבר כבר החתים זרים.

איך הגעת למסקנה שאין היום בעיה של כסף?
ואני ממש לא אמרתי שהסגל הוא תוצאה של חוסר מזל. ברור שיש כאן בעיה של התנהלות מקצועית. השאלה שאני שואל היא מהם הפתרונות? אני מניח שבקרוב נדע.
ברור גם שעדיף להשאר בליגה. אבל אני אומר, שבמצב שלנו, בלי משקיעים ומבנה ניהולי אחר, אין לנו מה לחפש בליגה הזאת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 17:53 
היה לך כסף לשלם לג'ף אלן (אם הוא לא היה נפצע) ולטיילר (אם הוא לא היה משוחרר) + הפיצוי שנתקבל על טיילר.
את הכסף הזה תשלם לזרים שיחליפו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 18:13 
purvis short כתב:
red pepper כתב:

2. מתפטרים בעצמכם?

מה צריך לעשות?

ויש לי גם תוספות:

1. אתה יודע טוב מאוד שהתפקיד של אורי שלף נחוץ וכולל הרבה בתוכו מלבד עניינים מקצועיים. יותר מזה, העלית את הנקודה הזאת לא פעם וענו לך על זה, אבל מסיבה כלשהי אתה ממשיך להעלות את זה.
ואל תגיד שטייטל זה דבר חשוב כי הסיבה היחידה שהטייטל הזה כל כך חשוב לך היא שאחרת לא היית יכול לנגח את ההנהלה בנושא הזה.
2. מסכים לחלוטין וזאת בדיוק הנקודה. היית יכול להגיד שלמרות כל הבעיות האובייטיביות (פציעות, שחקנים בעייתיים, ארז שמקשה, מחסור בכסף) עדיין בשורה התחתונה היינו צריכים להיות עם שני זרים וזה לחלוטין אחריותה של ההנהלה שזה לא כך והייתי גם מסכים איתך.
רק שאתה בחרת להגיד שאין חוסר מזל, המחסור בכסף בכלל לא רלוונטי, יכולנו להחתים שחקנים כמו וורן ופרימן, השחקנים לא היו בעייתיים, אורי שלף לא עושה כלום וההתנהלות שלנו מביכה, ביזיונית, מחדל וכו'. וזה, לא רק שזה לא האמת, זה גם מכוער בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 19:07 
בני12 כתב:
היה לך כסף לשלם לג'ף אלן (אם הוא לא היה נפצע) ולטיילר (אם הוא לא היה משוחרר) + הפיצוי שנתקבל על טיילר.
את הכסף הזה תשלם לזרים שיחליפו אותם.

זה היה נכון אם ההכנסות וההוצאות היו בדיוק כפי שתוכנן בתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 19:19 
ההתנהלות המקצועית מביכה ומבישה. למרבה הצער ההתנהלות של הפועל תל אביב מבחינה מקצועית היא המביכה ביותר מכל קבוצות ליגת העל. הקבוצה היחידה שמשחקת עונה שלמה עם שני זרים ורבע, הקבוצה שלא מצליחה בשבועיים פגרה להנחית שני זרים למשחק נגד מכבי חיפה, הקבוצה שהגארד הזר שלה נפצע במשחק הראשון של העונה ומאז הצליחה לעשות מעצמה צחוק עם רמון מור וג'רמיין טיילור, הקבוצה שג'ף אלן נפצע לה לפני חודש וחצי ולא הובא לו מחליף. הקבוצה שג'ף אלן עשה איתה מחנה אימונים, אבל במשחק הגביע נגד קריית גת לא שיחק בגלל שלא הגיע השחרור שלו.
זו התנהלות מביכה. אין קבוצה אחת בליגת העל שמתקרבת לפארסה הזו. זה שבהנהלה יש אנשים טובים ויקרים - זה נכון לחלוטין. זה שהם מתנהלים העונה מבחינה מקצועית באופן שמתאים לליגה א' זה גם נכון לחלוטין.
כמו שהם קיבלו מחמאות בכמויות בעבר הם ראויים לכל ביקורת על העונה הזאת. ואני גם חושש שאין תכנית מגירה למקרה של ירידה ליגה.
והלוואי שהפועל לא תרד והלקחים יופקו. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 19:23 
וחוסר מזל? לאשדוד הייתה מלחמה על הראש. שני זרים ברחו לה ואחד מהשניים שהובאו במקומם נפצע. ועדיין היא הביאה שחקנים והשיגה רצף ניצחונות.
גם לאשקלון הייתה מלחמה על הראש. גם לאשקלון היו פציעות. מרקוס דאב נפצע ולא שיחק נגד הפועל, מייקל היינס הובא ומייד נפצע וגמר את העונה. אבל היא מביאה שחקנים ומתמודדת.
גם להרצליה נפצע ג'יי אר ריינולדס. במשחק הבא כבר היה זר חדש. גם בהרצליה הרב פופ איכזב. אז הביאו את דרק קארקטר.

ואני מהמר שאם אלדד אקוניס היה המנהל המקצועי של הפועל תל אביב לקבוצה היו כבר לפני חודשיים ארבעה זרים. יותר טובים, פחות טובים, אבל ארבעה זרים. והיו גם עוד שלושה ניצחונות בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 19:51 
purvis short כתב:
וחוסר מזל? לאשדוד הייתה מלחמה על הראש. שני זרים ברחו לה ואחד מהשניים שהובאו במקומם נפצע. ועדיין היא הביאה שחקנים והשיגה רצף ניצחונות.
גם לאשקלון הייתה מלחמה על הראש. גם לאשקלון היו פציעות. מרקוס דאב נפצע ולא שיחק נגד הפועל, מייקל היינס הובא ומייד נפצע וגמר את העונה. אבל היא מביאה שחקנים ומתמודדת.
גם להרצליה נפצע ג'יי אר ריינולדס. במשחק הבא כבר היה זר חדש. גם בהרצליה הרב פופ איכזב. אז הביאו את דרק קארקטר.

ואני מהמר שאם אלדד אקוניס היה המנהל המקצועי של הפועל תל אביב לקבוצה היו כבר לפני חודשיים ארבעה זרים. יותר טובים, פחות טובים, אבל ארבעה זרים. והיו גם עוד שלושה ניצחונות בכיס.

זה נכון שלמרות חוסר המזל של הפועל עדיין היו צריכים להיות פה כבר שני זרים חדשים ושזה אשמתה המוחלטת של ההנהלה שזה לא כך, אבל לטעון שלהפועל לא היה חוסר מזל? לא רק שאתה מביך את עצמך אתה גם מחליש את הטיעון שלך.
אשדוד היא הקבוצה היחידה בליגה שחוותה קשיים אובייקטיביים בנושא הזרים שאפלו מתקרבים לקשיים שאנחנו חווינו.

לגבי שאר הדברים, כנראה שכבר לא נגיע להסכמה ונמאס קצת לטחון את הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 20:04 
הקשיים שאנחנו חווינו הם הפציעה של ג'ף אלן והפציעה של בולדין.
להביא זרים ולהבין תוך זמן מסוים שהם לא מתאימים, זה לא חוסר מזל, זה חוסר הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 20:13 
Kyahs כתב:
הקשיים שאנחנו חווינו הם הפציעה של ג'ף אלן והפציעה של בולדין.
להביא זרים ולהבין תוך זמן מסוים שהם לא מתאימים, זה לא חוסר מזל, זה חוסר הכנה.

דבר ראשון זה לא נכון כי דברים כאלה קורים גם במערכות הכי טובות בעולם. לפעמים אתה מביא זר והוא פשוט לא מתאים. זה קורה. אני לא אומר שזה בהכרח מה שקרה כאן, אבל זה בהחלט יכול לקרות.
גם אם נניח שהמקרים של מור וטיילור הם נטו התנהלות לקויה, אתה לא חושב שעצם העובדה ששני זרים (מתוך ארבעה) גמרו את העונה זמן קצר לאחר שהחלה זה בגדר חוסר מזל יוצא דופן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 20:17 
הדיבורים האלה על "מזל", הקורבניזם וההתחמקות מאחריות שחוזרים על עצמם פעם אחר פעם הם מאפיינים קלאסיים של אנשים שלא מבינים שום דבר בניהול, ולא מבינים שעם תירוצים לא מנהלים שום דבר. תירוצים יש תמיד והם פשוט לא מעניינים. צודק פרביס לחלוטין כשהוא מכיר בכך, ואלו שכל הזמן נתלים ב-"חוסר מזל" הם המביכים שעושים מעצמם צחוק פעם אחר פעם.

מעבר לזה, גם אם כבר מסכימים לקבל את ה-Victim Mentality הכל כך מגוחך ולוזרי של כמה אנשים פה, כשבוחנים את העובדות האמיתיות זה לא מחזיק מים (כמו בדרך כלל עם מנטליות קורבן). שחקנים כמו רמון מור וג'רמיין טיילור לא השתלבו בקבוצה (אחד מקצועית ואחד "משמעתית" או איך שתרצו לקרוא לזה) וזו הסיבה העיקרית שהם עזבו הרבה מעבר לכל התירוצים מסביב ("מלחמה" שנגמרה בערך יומיים אחרי שמור עזב, וההצעה הזאת מסין שהרי הפועל לא היתה חייבת להסכים אליה בכלל). ואני נזהר שלא לדבר על מערכת היחסים שלהם עם המאמן שלנו, שאני בכל זאת מעריך ולא רוצה ללכלך עליו, אבל מה לעשות שלא כל זר מסתדר איתו על היום הראשון. לקרוא לדברים האלה "חוסר מזל" ולהתלות בהם כהצדקות תוך כדי ניגון קורבניסטי חוזר זה הדבר המביך באמת, וכולי תקווה שאנשים עם מנטליות כזו לא מנהלים את המועדון אחרת אבדנו. אין מילים בפי להביע כמה מעט כבוד אני רוחש למנטליות הזאת.
אגב, גם לגבי בולדין הוא לא השתלב בקבוצה מקצועית עוד הרבה לפני הפציעה שלו, והעתיד שלו בקבוצה היה בסימן שאלה גדול כך או כך. הרי הפציעה שלו יכלה להיות "המזל" הכי גדול של הפועל העונה אם היא רק היתה מביאה מחליף מתאים בזמן (אולי היה הרבה יותר טוב מבולדין). כשעסוקים בלהתקרבן ולתרץ, וכשלא מסוגלים להביא מחליף לשחקן, אז כבר אפשר לדבר על "חוסר מזל".
במקרה של ג'ף אלן היה "חוסר מזל" באותו מובן שכל פציעה של ספורטאי זה "חוסר מזל", ואני לא מכיר קבוצה שלא נפצעים לה שחקנים. רק שבדרך כלל מביאים להם מחליף תוך כמה ימים, ואצלנו כבר עברו כמה חודשים. מאז עברו הרבה "מזלות" בשמי האסטרולוגיה. גם כאן שוב, להביא שחקן מתאים במקומו (שנניח יכול לתת יותר מ-16 דקות למשחק - עם כל ההערכה שלי לאלן) ופתאום "חוסר המזל" הופך לדבר הכי Lucky שקרה לך. אבל בשביל זה צריך לפעול ולא לתרץ.

בכל מקרה עצם הדיון על "מזל" הוא לא פחות מעלוב ואני מקווה שאני לא מעניק לו לגיטימציה כשאני בכלל מגיב אליו.
להפועל תל אביב היו אמורים להיות ארבעה זרים כבר מזמן כמו שכל קבוצה אחרת בליגה מצליחה לעשות, אני חוזר כל קבוצה אחרת בליגה מצליחה לעשות, וכל הסיפורים האלה מסביב על כמה שאנחנו מסכנים הם באמת עלבון לאינטליגנציה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 07 פברואר 2013, 20:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: פז :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 20:36 
Fez כתב:
הדיבורים האלה על "מזל", הקורבניזם וההתחמקות מאחריות שחוזרים על עצמם פעם אחר פעם הם מאפיינים קלאסיים של אנשים שלא מבינים שום דבר בניהול, ולא מבינים שעם תירוצים לא מנהלים שום דבר. תירוצים יש תמיד והם פשוט לא מעניינים. צודק פרביס לחלוטין כשהוא מכיר בכך, ואלו שכל הזמן נתלים ב-"חוסר מזל" הם המביכים שעושים מעצמם צחוק פעם אחר פעם.

מעבר לזה, גם אם כבר מסכימים לקבל את ה-Victim Mentality הכל כך מגוחך ולוזרי של כמה אנשים פה, כשבוחנים את העובדות האמיתיות זה לא מחזיק מים (כמו בדרך כלל עם מנטליות קורבן). שחקנים כמו רמון מור וג'רמיין טיילור לא השתלבו בקבוצה (אחד מקצועית ואחד "משמעתית" או איך שתרצו לקרוא לזה) וזו הסיבה העיקרית שהם עזבו הרבה מעבר לכל התירוצים מסביב ("מלחמה" שנגמרה בערך יומיים אחרי שמור עזב, וההצעה הזאת מסין שהרי הפועל לא היתה חייבת להסכים אליה בכלל). ואני נזהר שלא לדבר על מערכת היחסים שלהם עם המאמן שלנו, שאני בכל זאת מעריך ולא רוצה ללכלך עליו, אבל מה לעשות שלא כל זר מסתדר איתו על היום הראשון. לקרוא לדברים האלה "חוסר מזל" ולהתלות בהם כהצדקות תוך כדי ניגון קורבניסטי חוזר זה הדבר המביך באמת, וכולי תקווה שאנשים עם מנטליות כזו לא מנהלים את המועדון אחרת אבדנו. אין מילים בפי להביע כמה מעט כבוד אני רוחש למנטליות הזאת.
אגב, גם לגבי בולדין הוא לא השתלב בקבוצה מקצועית עוד הרבה לפני הפציעה שלו, והעתיד שלו בקבוצה היה בסימן שאלה גדול כך או כך. הרי הפציעה שלו יכלה להיות "המזל" הכי גדול של הפועל העונה אם היא רק היתה מביאה מחליף מתאים בזמן (אולי היה הרבה יותר טוב מבולדין). כשעסוקים בלהתקרבן ולתרץ, וכשלא מסוגלים להביא מחליף לשחקן, אז כבר אפשר לדבר על "חוסר מזל".
במקרה של ג'ף אלן היה "חוסר מזל" באותו מובן שכל פציעה של ספורטאי זה "חוסר מזל", ואני לא מכיר קבוצה שלא נפצעים לה שחקנים. רק שבדרך כלל מביאים להם מחליף תוך כמה ימים, ואצלנו כבר עברו כמה חודשים. מאז עברו הרבה "מזלות" בשמי האסטרולוגיה. גם כאן שוב, להביא שחקן מתאים במקומו (שנניח יכול לתת יותר מ-16 דקות למשחק - עם כל ההערכה שלי לאלן) ופתאום "חוסר המזל" הופך לדבר הכי Lucky שקרה לך. אבל בשביל זה צריך לפעול ולא לתרץ.

בכל מקרה עצם הדיון על "מזל" הוא לא פחות מעלוב ואני מקווה שאני לא מעניק לו לגיטימציה כשאני בכלל מגיב אליו.
להפועל תל אביב היו אמורים להיות ארבעה זרים כבר מזמן כמו שכל קבוצה אחרת בליגה מצליחה לעשות, אני חוזר כל קבוצה אחרת בליגה מצליחה לעשות, וכל הסיפורים האלה מסביב על כמה שאנחנו מסכנים הם באמת עלבון לאינטליגנציה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 22:03 
פז, אם יש משהו מביך פה זה אתה והבנת הנקרא שלך.
בכל הודעה כתבתי עד כמה שהמצב הנוכחי הוא פאק של ההנהלה ואשמתה המוחלטת ועם כל הנסיבות שבעולם עדיין היינו צריכים להיות היום עם שני זרים נוספים.
להגיד שהצדקתי את ההתנהלות ותירצתי בחוסר מזל זה העלבון האמיתי לאינטליגנציה.
אם זה היה בן אדם אחר הייתי חושב שהוא כנראה לא חכם במיוחד, אבל אני כבר יודע שגניבת דעת וסילוף עובדות זה פשוט סגנון הכתיבה שלך.

עם זאת, בניגוד לכמה מהכותבים פה, אני לא רואה צורך להגיד שהפועל לא חוותה שום חוסר מזל כדי שאני אוכל להיכנס עוד יותר בהנהלה.
בפועל, כל בן אדם (אובייקטיבי) יגיד לך שהפועל אכן חוותה חוסר מזל מסוים עם הזרים העונה.
להגיד שחוסר המזל הזה קיים בכל קבוצה זה יהיה שוב עיוות המציאות כי בפועל אין אף קבוצה בליגה ששני שחקנים אצלה גמרו את העונה תוך זמן קצר.
בכלל, הניסיון שלך לתאר מצב בו שני שחקנים מרכזיים שלך גומרים את העונה כמצב שיש בו הרבה מזל אם אתה מתנהל בצורה נכונה זה בדיחה.

ואם בגניבות דעת עסקינן, להגיד שמאט בולדין לא השתלב מקצועית "הרבה" לפני הפציעה והעתיד שלו היה בסימן שאלה זה קצת מצחיק.
האמת היא שהוא הגיע שבועיים לפני והמשחק בו הוא נפצע היה המחזור הראשון. אחרי שהוא נפצע ארז טען שבולדין הוא אחד הגארדים הכי טובים שהוא אימן. ממש העתיד שלו היה בסימן שאלה.

אגב, אני שמח שאני מספיק "רלוונטי" כדי שמשתמש דגול כמוך יגיב להודעה של רובוט כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 22:17 
אז ארז אמר.
שני המשחקים של בולדין בהפועל והקריירה שלו באירופה, איך נאמר, מחזקים יותר את ההשערה שהוא היה מאכזב מאשר את ההשערה שהוא היה הופך לאחד הזרים הטובים בליגת העל.
וזה גם לא משנה. שחקנים נפצעים. בולדין נפצע בדקה הראשונה של העונה. מה קרה מאז?
ועד שהגיע המושיע ג׳רמיין טיילור הוא שוחרר בצורה מבישה, רגע לפני משחק ליגה. זו התנהלות בדיחה שמתאימה לליגה א.
ואני עדיין מחכה לשמוע הסברים איך מאז המשחק נגד רישון לא נחתו שני זרים. הכיצד אשקלון הצליחה והפועל לא? מה, יש באשקלון קוסמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 22:23 
purvis short כתב:
אז ארז אמר.
שני המשחקים של בולדין בהפועל והקריירה שלו באירופה, איך נאמר, מחזקים יותר את ההשערה שהוא היה מאכזב מאשר את ההשערה שהוא היה הופך לאחד הזרים הטובים בליגת העל.
וזה גם לא משנה. שחקנים נפצעים. בולדין נפצע בדקה הראשונה של העונה. מה קרה מאז?
ועד שהגיע המושיע ג׳רמיין טיילור הוא שוחרר בצורה מבישה, רגע לפני משחק ליגה. זו התנהלות בדיחה שמתאימה לליגה א.
ואני עדיין מחכה לשמוע הסברים איך מאז המשחק נגד רישון לא נחתו שני זרים. הכיצד אשקלון הצליחה והפועל לא? מה, יש באשקלון קוסמים?

הוא שיחק משחק אחד שהיה יומיים אחרי שהוא הגיע. ה"קריירה" של בולדין באירופה כללה עונה אחת סבירה ביוון ועוד עונה אחת רוויית פציעות בה הוא מיעט לשחק.
חוץ מזה, בפעם האלף, אני מסכים איתך שזה לא תירוץ ושהיו חייבים להיות פה מזמן שני זרים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2013, 02:30 
הקריירה של בולדין מחוץ לקולג' כללה שתי עונות מזעזעות שבהן הוא היה נורא ואיום בכל מקום בו שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2013, 19:05 
שבועיים
פוף נעלמה לה גם הפגרה שבאה לנו בזמן
יום ראשון משחק אם פוטנציאל ל40 הפרש
עדיף כבר לחסוך את הדלק ולא לנסוע לחיפה עם הסגל הזה
המשחק נגד גליל מתקרב.זה משחק שאנחנו חייבים לקחת
לא מבין מה קורה פה
מתי יהיה לחרא הזה סוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2013, 19:50 
כנראה שדי מהר
כרגע התקבל מייל על זר חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: