purvis short כתב:
red pepper כתב:
בהנחה שכל הביקורת מוצדקת לחלוטין ויש בעיה חמורה בהתנהלות המקצועית.
מה הייתם עושים עכשיו במקום ההנהלה?
1. מפטרים את המאמן? את עוזר המאמן? את מנהל הקבוצה?
2. מתפטרים בעצמכם?
3. מביאים זרים מעל הראש של המאמן?
4. יוצאים למלחמת חורמה בקומץ האוהדים שבגללם אנחנו חוטפים קנסות ועונשים שמדלדלים עוד יותר את התקציב?
כל אלה הן אופציות קיימות ורלוונטיות.
מה צריך לעשות?
(אני לא מתריס ולא מתגרה. שואל באמת.)
1. לא. אבל בהחלט הייתי מבטל את פונקציית "המנהל המקצועי". קבוצה שרוצה לחסוך לא מחזיקה מנהל מקצועי. ואם כבר יש מנהל מקצועי איך זה שאין זרים?
2. לא. אבל מתנהלים כמו הנהלה רצינית של קבוצה בליגת העל. אם מנהלי אשקלון ואשדוד מצאו זרים גם מנהלי הפועל יכולים. זה לא כזה מסובך. עובדה, כל קבוצות בליגה מצליחות במשימה הזו, חוץ מקבוצה אחת.
3. אני הייתי כבר לפני חודש וחצי יושב עם ארז בחדר ואומר לו שיש לו שבוע להנחית שני זרים. במידה ולא היה עושה זאת הייתי חד משמעית מביא שני זרים מעל הראש של המאמן.
4. כן. אבל בצורה חכמה. ואני עדיין חושב שאחת הטעויות העונה הייתה שלא חשפו את פניו של האוהד ההוא עם החולצה ההיא. זה היה יכול לשדר מסר חשוב.
ויש לי גם תוספות:
5. אשמח לשמוע מדוע לא ניסו להחתים את ג'רוויס הייז (כן כן, אני יודע, לא בדיוק בתפקיד ובלה בלה בלה. אבל יותר טוב מהאוויר שכן החתימו)
6. אשמח גם לשמוע מה תכנית המגירה שישנה למקרה של ירידה לליגה השנייה. כי אם תהיה ירידה כזאת היא תהיה נטו בגלל ההתנהלות העונה והעובדה שחיכו עם הזרים וחיכו וחיכו. אני באמת אשמח לשמוע שיש תכנית גיבוי למקרה של ירידה.
1. אתה יודע טוב מאוד שהתפקיד של אורי שלף נחוץ וכולל הרבה בתוכו מלבד עניינים מקצועיים. יותר מזה, העלית את הנקודה הזאת לא פעם וענו לך על זה, אבל מסיבה כלשהי אתה ממשיך להעלות את זה.
ואל תגיד שטייטל זה דבר חשוב כי הסיבה היחידה שהטייטל הזה כל כך חשוב לך היא שאחרת לא היית יכול לנגח את ההנהלה בנושא הזה.
2. מסכים לחלוטין וזאת בדיוק הנקודה. היית יכול להגיד שלמרות כל הבעיות האובייטיביות (פציעות, שחקנים בעייתיים, ארז שמקשה, מחסור בכסף) עדיין בשורה התחתונה היינו צריכים להיות עם שני זרים וזה לחלוטין אחריותה של ההנהלה שזה לא כך והייתי גם מסכים איתך.
רק שאתה בחרת להגיד שאין חוסר מזל, המחסור בכסף בכלל לא רלוונטי, יכולנו להחתים שחקנים כמו וורן ופרימן, השחקנים לא היו בעייתיים, אורי שלף לא עושה כלום וההתנהלות שלנו מביכה, ביזיונית, מחדל וכו'. וזה, לא רק שזה לא האמת, זה גם מכוער בעיני.