el dudernio כתב:
אין מה לבדוק,
בגרמניה זה לא המצב. בגרמניה יש חוק שכל קבוצה חייבת להיות בבעלות של 50%+ 1 של האוהדים.
זה לא שבאמצע שנה כמה חבורת אוהדים והחליטה לקנות את הקבוצה, פשוט בגרמניה אין ברירה, זה ממש לא המצב אצלינו.
מכיוון שכך "מועדון" האוהדים הוא מראש חלק מבעלי הקבוצה ולשום אוהד לא יכולות להיות הסתייגויות מהעניין הזה.
אבל כנראה שיש דברים שיהיה לך קשה להבין אז נעזוב את הנושא.
וכן אני מקשיב לעצמי, מבחינתי אנשים השקיעו מכספם כדי ששני בעלם שהוגדרו ככושלים בעבר (רמון ותאומים) יוכלו לשוב לקידמת
הקבוצה, ולתת לאנשים שעושים את הכל בצורה הכי רעה שיש לדעתי (לובין) להיות המנהלים בפועל. אז כן לתפיסתי מי שכבר עשה
נזק לקבוצה לא אמור להיות "שותף" טבעי של האוהדים, ומי שנותן לו כסף להרוס עוד את הקבוצה לא ראוי לשום "צ'ופר" ע"י אנשים
שלא עושים את זה.
וכן כרגע זה אישי נגד המנהלים, אבל זה לא משנה באמת, עמותת "האדומים" קמה בשביל לקנות את אחוזים מהקבוצה כדי לסלק את
טביב ולהבטיח שלא יבוא עלינו "טביב" נוסף. אתה ורבים אחרים חשבו לנכון להשקיע בזה כסף, ואני ורבים רבים יותר חשבנו שנכון
לא לעשות את זה. אין בזה שום עניין של מיתוג מי אוהד יותר טוב וממש אין שום סיבה להתייחס לכך לשם מתן "קדימות" ו"עדיפות" כלפי
אוהדי אחרים. לגיטימי לדעתי שהעמותה תרצה לפעול לטובת חבריה ואין בזה כאמור דבר פסול, רק שחבל שהיא לובשת כרגע שני קובעים,
גם זה של "בעלים" וגם זה של "מועדון אוהדים".
אני ממש ממש ממש לא השקעתי מכספי בשביל שהם יחזרו לבמה, יותר מזה, לפי המתווה שהוצג, בעוד שנה הם בכלל לא אמורים להיות קשורים להפועל והיא נתנוהל על ידי דיריקטוריון של 9 (?) אנשים לפי אחוזי בעלות.
לגבי הפסקה השלישית, זה לגיטימי לגמרי לא לרצות להיות בעמותה (לטעמי זה חסר סיבה, אבל אם אנשים נהיו פתאום כל כך אידאולוגיים אז זה באמת לגיטימי), והעמותה אכן דואגת לחבריה, את זה אתה אמרת, כחלק מזה היא השיגה להם את ההטבה הזו (שהובטחה מראש), מכיוון שהיא מחזיקה בפועל ב20% בעלות מהקבוצה, איפה יש פה משהו לא לגיטימי ולא הגיוני?
ג'ושסוס, אין מקום בעולם שהמצב בו הוא כמו כאן בדיוק, אבל אם אתה רוצה לבדוק, המקום שהכי קרוב לזה זה סוואנסי אני חושב, אם תוכל לבדוק מה המצב שם זה מצוין (לא משפיע על שום דבר, אבל יכול לתת שיקול נוסף), למרות שגם שם אני דיי בטוח שאין כזו מערכת קלוקלת למכירת כרטיסים כמו לאן או כל כך הרבה אנשים על כל כך מעט מקומות (מבחינת יחס).