תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
מה זה בכל העולם? איפה עוד בעולם כמו קבוצת אוהדים והחליטה לקנות אחוזים מהמעודון?
בגרמניה זה לא המצב, בריאל וברצלונה זה לא המצב, איפה זה קיים?
נכון אפשר להגיד את העמותה כמועדון אוהדים ואין בעיה שיהיה דמי רישום, אבל זה ממש לא המצב כרגע, וצריכים לשנות הרבה דברים כדי שזה יהיה המצב.
לכן המצב גם שונה מהכדורסל, בכדורסל הקבוצה הוקמה כמועדון אוהדים, לכן מראש היה מדובר בחברי עמותה לעומת לא חברי עמותה, כאן מדובר על משהו שונה,
מדובר על אוהדים (וסליחה אני לא מתכוון לאף אחד ספציפי אלא בצורה כוללנית מאוד) שהחליטו שמגיע להם יותר, ולוקחים את זה על חשבון אוהדים שלא מסכימים איתם.
יש בזה הרבה בעיות וצר לי אם אתה לא מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
בגרמניה זה לא המצב?
תבדוק...
חוץ מזה, אתה מקשיב לעצמך? אנשים שהשקיעו מכספם על מנת לרכוש אחוזים מהמועדון לא זכאים לקדימות ברכישת כרטיסים???

ג'ושסוס או איך שלא קוראים לך
אתה אומר את זה? תסתכל על האדומים כמעין "ממבר" של הפועל ת"א. זה לא מקובל בכל העולם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לבדוק,
בגרמניה זה לא המצב. בגרמניה יש חוק שכל קבוצה חייבת להיות בבעלות של 50%+ 1 של האוהדים.
זה לא שבאמצע שנה כמה חבורת אוהדים והחליטה לקנות את הקבוצה, פשוט בגרמניה אין ברירה, זה ממש לא המצב אצלינו.
מכיוון שכך "מועדון" האוהדים הוא מראש חלק מבעלי הקבוצה ולשום אוהד לא יכולות להיות הסתייגויות מהעניין הזה.
אבל כנראה שיש דברים שיהיה לך קשה להבין אז נעזוב את הנושא.

וכן אני מקשיב לעצמי, מבחינתי אנשים השקיעו מכספם כדי ששני בעלם שהוגדרו ככושלים בעבר (רמון ותאומים) יוכלו לשוב לקידמת
הקבוצה, ולתת לאנשים שעושים את הכל בצורה הכי רעה שיש לדעתי (לובין) להיות המנהלים בפועל. אז כן לתפיסתי מי שכבר עשה
נזק לקבוצה לא אמור להיות "שותף" טבעי של האוהדים, ומי שנותן לו כסף להרוס עוד את הקבוצה לא ראוי לשום "צ'ופר" ע"י אנשים
שלא עושים את זה.

וכן כרגע זה אישי נגד המנהלים, אבל זה לא משנה באמת, עמותת "האדומים" קמה בשביל לקנות את אחוזים מהקבוצה כדי לסלק את
טביב ולהבטיח שלא יבוא עלינו "טביב" נוסף. אתה ורבים אחרים חשבו לנכון להשקיע בזה כסף, ואני ורבים רבים יותר חשבנו שנכון
לא לעשות את זה. אין בזה שום עניין של מיתוג מי אוהד יותר טוב וממש אין שום סיבה להתייחס לכך לשם מתן "קדימות" ו"עדיפות" כלפי
אוהדי אחרים. לגיטימי לדעתי שהעמותה תרצה לפעול לטובת חבריה ואין בזה כאמור דבר פסול, רק שחבל שהיא לובשת כרגע שני קובעים,
גם זה של "בעלים" וגם זה של "מועדון אוהדים".

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 01 פברואר 2013, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:05 
מי שקנה מניה/זכות הצבעה הוא לא חבר מועדון, כמו שמי שקנה מניה של חברה אינו כזה. במקומות מתוקנים חברי מועדון משלמים כסף מסויים עבור חברות ובתמורה מקבלים הטבות שונות, המנויים מקבלים עדיפות למשחקי חוץ ובמקומות עוד יותר מתוקנים עפ"י ניקוד, וחברי מועדון שאינם כאלה למשחקי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אין מה לבדוק,
בגרמניה זה לא המצב. בגרמניה יש חוק שכל קבוצה חייבת להיות בבעלות של 50%+ 1 של האוהדים.
זה לא שבאמצע שנה כמה חבורת אוהדים והחליטה לקנות את הקבוצה, פשוט בגרמניה אין ברירה, זה ממש לא המצב אצלינו.
מכיוון שכך "מועדון" האוהדים הוא מראש חלק מבעלי הקבוצה ולשום אוהד לא יכולות להיות הסתייגויות מהעניין הזה.

אז זה לא המצב אבל כן מועדון האוהדים שמחזיק אחוזים מהקבוצה זכאי לקדימות ברכישת כרטיסים..
יפה.. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:12 
לא מובן איך לא מקצים כמה מאות כרטיסים לאוכלי הראש המצטיינים של פורום שדים.
חבל להתעלם מכזה פלח אוכלוסיה משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
el dudernio כתב:
אין מה לבדוק,

אז זה לא המצב אבל כן מועדון האוהדים שמחזיק אחוזים מהקבוצה זכאי לקדימות ברכישת כרטיסים..
יפה.. :)

מה יפה?
הוספתי לדעתי הקודמת כמה שורת, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה יפה בזה שאנשים שהורסים את הסיכוי שהמעודון יצעד קדימה
בשם "מגלומניה לא ברורה" גם יתנו לעצמם הנחות על פני אלו שרוצים את "טובת" המועדון.

19 יקר לי,
כאשר יש משהו "פסול" ראוי לציין את זה. גם אם הוא פועל לטובתך. רצינו לסלק את טביב בגלל שהוא עשה לביתו וקיבלנו עמותת אוהדים
שעושה לביתה על חשבון אוהדי אחרים, זה שונה פרסונלית אבל ממש לא מהותית.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 01 פברואר 2013, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:16 
שבתאי יחבס כתב:
כמה שטויות. הבושה היחידה פה היא שלא כל הכרטיסים נמכרים לחברי העמותה.

:ROSE:
מי שמשקיע יותר בהפועל ואכפת לו יותר מהפועל
אין ספק שמגיע לו כרטיס לפני שאר האנשים
עריכה:
והמילים:
"אני לא מאמין ברעיון של העמותה" זה בולשיט אחד גדול
אז במה אתה מאמין? באלי טביב כבעלים?

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 01 פברואר 2013, 13:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אז עכשיו בשביל להיות בקבוצה ש"מגיעה לה" אני צריך לשלם כסף בשביל להרוס את הפועל? אתם רציניים? אתם באמת לא מצליחים להבחין
באבסורד הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:19 
כשכל דבר שלא מתנהל בדיוק כמו שהוא נראה לך שצריך, זה ישר בזיון ומחדל ושערוריה, זה משעמם אותי.

תמשיכו לבכות, אתם הרי תמיד בוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:19 
el dudernio כתב:
ofir כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אז עכשיו בשביל להיות בקבוצה ש"מגיעה לה" אני צריך לשלם כסף בשביל להרוס את הפועל? אתם רציניים? אתם באמת לא מצליחים להבחין
באבסורד הזה?

תשנה את "להרוס את הפועל" ל "להציל את הפועל"
והכל מדוייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כשכל דבר שלא מתנהל בדיוק כמו שהוא נראה לך שצריך, זה ישר בזיון ומחדל ושערוריה, זה משעמם אותי.

תמשיכו לבכות, אתם הרי תמיד בוכים.

19 פתחתי את דברי בכל הכבוד לעמותה, אני בהחלט חושב שהם עושים דברים חיובים, וגם כאן הרעיון הוא חיובי.
אני חושב שיש בעיה ברעיון שמאחוריו, אבל בהחלט מבין ומברך על הצעד.

זה שמשתמשים כמו יחבס לא מסוגלים להבין את הדיסוננס העדין הזה בסדר, אני מצפה ממך כן להבין.

כן אני נגד "בעלות אוהדים" על קבוצת כדורגל, בטוח לא במסגרת המתקיימת כרגע, זה עובדה, ואני חושב שאני לא היחיד.
בשל עובדה זאת אני לא חבר ב"עמותת האוהדים". בשל הניגוד הזה בין "טובת" הקבוצה ל"טובת" העמותה לתפסתי, יש
בעיה בתעדוף אוהדים אשר חברים בעמותה על פני אוהדים אחרים של הקבוצה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:26 
ומישהו מעדיף לקנות כרטיס כל שבועיים ולא לעשות מנוי מהסיבות שלו.
יש לזה השלכות, תתמודד עם הבחירות שאתה עושה ואל תבכה אח"כ שזה דופק אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:27 
מי יבחין, מה יבחין. כרגיל השיווק אצלנו הוא בכח, אנשים לא רוצים לעשות חברות בעמותה? נכריח אותם!
איזו דאגה מצד המועדון לאוהדים, חבל שלא דואגים לטפל ככה גם במשרד הספסרים שמתעמר בנו כבר כל כך הרבה שנים בחסות ההנהלה :ROSE:

העמותה כפלטפורמה למכירת כרטיסים היא יותר מראויה, והלוואי שתהיה פתרון לאותו משרד ספסרים. אם ניתן למצוא פתרון טכנולוגי שיאפשר רישום משחקי חוץ למנויים הרי זה משובח, ובהחלט רצוי שתחת כנפיה יתפקד סוג של מועדון אוהדים, שעליו תהיה עלות שנתית לא גדולה וכל אחד יוכל לשלם ולהירשם. בהתאם, תהיה עדיפות למנויים ואחריהם חברי מועדון במשחקי חוץ, ולחברי מועדון ואחריהם מנויים במשחקי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
el dudernio כתב:
ofir כתב:
שבתאי יחבס כתב:

באבסורד הזה?

והכל מדוייק

אם זה היה להציל את הפועל אז 5000 חברי העמותה + הבעלים שקנו אחוזים + חיים רמון היו משקיעים עכשיו 4 מליון בשביל שערן זהבי יהיה בהפועל,
כי זה מה שבעלים עושה כאשר הוא רואה את האליפות בורחת לו מהידיים. אצלינו זה לא קרה, והסיכוי שזה יקרה נראה כרגע יותר רחוק מאשר לפני שנה.
עכשיו תבין שיש אנשים ואוהדים שפשוט חושבים אחרת ממך, ובגלל זה הם לא צריכים להיות "אוהדים" סוג ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי חוץ
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:30 
joshsoos כתב:
אז מחצית הכרטיסים מוגרלים גם לאנשים שאפילו אין להם מנוי, ומי שיש לו מנוי יוכל גם לקנות מלאן. בדיחה, בשביל זה לא צריך עמותה, מספיק את ההנהלה הכושלת שלנו.

מה הבעיה עם זה?
חברי העמותה הם הבעלים של הקבוצה. הקבוצה בבעלותנו. אנחנו שותפים, ויש לנו אחוזים. אתה באמת לא מבין את ההבדל בין אוהד שהוא שותף בקבוצה, לבין אוהד שכל מה שהוא עשה זה לקנות כרטיס כניסה למשחקי הקבוצה?

לפי דעתי 100% מהכרטיסים צריכים להיות מוקצים לחברי העמותה.
רק אם יישארו כרטיסים אחרי שכל חברי העמותה קיבלו הזדמנות לרכוש - הכרטיסים צריכים ללכת לבעלי המנויים.
ורק אז - כרטיסים לכל היתר.

עמותת האדומים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אין מה לבדוק,

וכן אני מקשיב לעצמי, מבחינתי אנשים השקיעו מכספם כדי ששני בעלם שהוגדרו ככושלים בעבר (רמון ותאומים) יוכלו לשוב לקידמת
הקבוצה, ולתת לאנשים שעושים את הכל בצורה הכי רעה שיש לדעתי (לובין) להיות המנהלים בפועל. אז כן לתפיסתי מי שכבר עשה
נזק לקבוצה לא אמור להיות "שותף" טבעי של האוהדים, ומי שנותן לו כסף להרוס עוד את הקבוצה לא ראוי לשום "צ'ופר" ע"י אנשים
שלא עושים את זה.

וכן כרגע זה אישי נגד המנהלים, אבל זה לא משנה באמת, עמותת "האדומים" קמה בשביל לקנות את אחוזים מהקבוצה כדי לסלק את
טביב ולהבטיח שלא יבוא עלינו "טביב" נוסף. אתה ורבים אחרים חשבו לנכון להשקיע בזה כסף, ואני ורבים רבים יותר חשבנו שנכון
לא לעשות את זה. אין בזה שום עניין של מיתוג מי אוהד יותר טוב וממש אין שום סיבה להתייחס לכך לשם מתן "קדימות" ו"עדיפות" כלפי
אוהדי אחרים. לגיטימי לדעתי שהעמותה תרצה לפעול לטובת חבריה ואין בזה כאמור דבר פסול, רק שחבל שהיא לובשת כרגע שני קובעים,
גם זה של "בעלים" וגם זה של "מועדון אוהדים".

אני ממש ממש ממש לא השקעתי מכספי בשביל שהם יחזרו לבמה, יותר מזה, לפי המתווה שהוצג, בעוד שנה הם בכלל לא אמורים להיות קשורים להפועל והיא נתנוהל על ידי דיריקטוריון של 9 (?) אנשים לפי אחוזי בעלות.

לגבי הפסקה השלישית, זה לגיטימי לגמרי לא לרצות להיות בעמותה (לטעמי זה חסר סיבה, אבל אם אנשים נהיו פתאום כל כך אידאולוגיים אז זה באמת לגיטימי), והעמותה אכן דואגת לחבריה, את זה אתה אמרת, כחלק מזה היא השיגה להם את ההטבה הזו (שהובטחה מראש), מכיוון שהיא מחזיקה בפועל ב20% בעלות מהקבוצה, איפה יש פה משהו לא לגיטימי ולא הגיוני?

ג'ושסוס, אין מקום בעולם שהמצב בו הוא כמו כאן בדיוק, אבל אם אתה רוצה לבדוק, המקום שהכי קרוב לזה זה סוואנסי אני חושב, אם תוכל לבדוק מה המצב שם זה מצוין (לא משפיע על שום דבר, אבל יכול לתת שיקול נוסף), למרות שגם שם אני דיי בטוח שאין כזו מערכת קלוקלת למכירת כרטיסים כמו לאן או כל כך הרבה אנשים על כל כך מעט מקומות (מבחינת יחס).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אני לא בוכה שזה דופק אותי, אותי זה לא דופק כי אני גם ככה לא קונה כרטיסים לדרבי חוץ.
עצוב לי שיש כאן ערבוב בין אינטרסים ומבחינת כולם זה "בסדר".

שער 5, אמרתי שזה לגיטימי שהעמותה דואגת לחבריה ואני חושב שזה לגיטימי עדין, אני חושב שאם העמותה "רוצה את טובת הפועל"
היא צריכה לדאוג לטובת הפועל ולא לטובת חבריה וזה הדיסוננס העדין שאני מדבר אליו.
הרעיון כמו שסוס הציע, שהעמותה תפעיל בנוסף "מועדון" אוהדים, אשר אין לי בעיה שכלל חברי העמותה יהיו מראש בתוכו אבל ניתן יהיה
להרשם אליו בסכום סימלי 50-100 שקל לשנה למשל, אשר ישמש מועדון אוהדים, ויהיה "נפרד" מהעמותה שתפקידה לנהל את הקבוצה
ולשלוח נציגים לדירקטוריון, הוא דרך ביניים שכרגע אין לי ממש תשובה אם היא נכונה או לא, אבל היה לפחות מנסה לפתור את הבעיה שיש כאן.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 01 פברואר 2013, 13:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:34 
el dudernio כתב:
19 כתב:

אני לא בוכה שזה דופק אותי, אותי זה לא דופק כי אני גם ככה לא קונה כרטיסים לדרבי חוץ.

התחמקות יפה.
למה להעדיף מישהו שעושה מנוי על מישהו שקונה כרטיס לכל משחק בית?
יריקה בפרצוף!
בזיון!
חרפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:41 
el dudernio כתב:
ofir כתב:
el dudernio כתב:
ofir כתב:
שבתאי יחבס כתב:

באבסורד הזה?

והכל מדוייק

אם זה היה להציל את הפועל אז 5000 חברי העמותה + הבעלים שקנו אחוזים + חיים רמון היו משקיעים עכשיו 4 מליון בשביל שערן זהבי יהיה בהפועל,
כי זה מה שבעלים עושה כאשר הוא רואה את האליפות בורחת לו מהידיים. אצלינו זה לא קרה, והסיכוי שזה יקרה נראה כרגע יותר רחוק מאשר לפני שנה.
עכשיו תבין שיש אנשים ואוהדים שפשוט חושבים אחרת ממך, ובגלל זה הם לא צריכים להיות "אוהדים" סוג ב'.

אתה מאמין למה שאתה כותב?
אתה באמת לא מודע למצב או שאתה בוחר להתעלם?
אין אנשים שרוצים לרכוש את הפועל, אף אחד לא רוצה את הפועל על הראש, אף בעל הון בקנה מידה הדרוש לא מוכן לרכוש את הפועל נכון לעכשיו. חצי שנה חיפשו אחד כזה והגיעו למסקנה שאין מנוס לרכישת אחוזים ע"י האוהדים. לא הייתה ברירה. בלי רעיון בעלות האוהדים העסקה עם טביב לא הייתה יוצאת לפועל, הפועל לא פותחת את העונה בכלל. זה המצב - לא אידיאלי, לא הכי תקין אבל הכי נכון למועדון.
וכן, מי שתרם כסף להצלת הפועל (ולא, מנוי זו לא תרומה, מנוי מקנה תמורה ברורה) זכאי להטבות ולקדימות בכרטיסים למשחקים על חשבון אלה שלא תרמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי חוץ
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:43 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
joshsoos כתב:
אז מחצית הכרטיסים מוגרלים גם לאנשים שאפילו אין להם מנוי, ומי שיש לו מנוי יוכל גם לקנות מלאן. בדיחה, בשביל זה לא צריך עמותה, מספיק את ההנהלה הכושלת שלנו.

מה הבעיה עם זה?
חברי העמותה הם הבעלים של הקבוצה. הקבוצה בבעלותנו. אנחנו שותפים, ויש לנו אחוזים . אתה באמת לא מבין את ההבדל בין אוהד שהוא שותף בקבוצה, לבין אוהד שכל מה שהוא עשה זה לקנות כרטיס כניסה למשחקי הקבוצה?

לפי דעתי 100% מהכרטיסים צריכים להיות מוקצים לחברי העמותה.
רק אם יישארו כרטיסים אחרי שכל חברי העמותה קיבלו הזדמנות לרכוש - הכרטיסים צריכים ללכת לבעלי המנויים.
ורק אז - כרטיסים לכל היתר.

עמותת האדומים :ROSE:

ז"א שאם קנית מניה של חברת טבע, יש לך הנחה בתרופות שלה? תור מיוחד בבית מרקחת?
אז לאדם נייטרלי שקנה מניה בהפועל כתרומה כי חבר שכנע אותו יש עדיפות על פני מנוי. הוא יכול להיות אפילו אוהד מכבי או בית"ר רחמנא ליצלן.
ולאוהד הפועל שקנה מניה ולא הולך למשחקים יש עדיפות על פני מנוי שלא קנה.
ואוהד הפועל שהוא מנוי וקנה מניה יקנה כרטיס בעמותה ואז יוכל לקנות גם במכירה אצל משרד הספסרים.
אוהדים שכל מה שעשו זה 'לקנות כרטיס כניסה' הם הזכות לקיום הקבוצה, הם הקבוצה, כך זה בכל העולם. אתה באמת לא מבין את זה?

ואם אתה הבעלים של הקבוצה, נעים מאוד, למה לא החתמת את זהבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
el dudernio כתב:
19 כתב:

התחמקות יפה.
יריקה בפרצוף!
בזיון!
חרפה!

אם אתה שואל אותי התעדוף היחידי שאמור להיות הוא לאוהדי הפועל, את זה קובעים לפי מי שמגדיר את עצמו ככזה בעת הצטרפותו
למועדון האוהדים =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
ניב כתב:
el dudernio כתב:
ofir כתב:
el dudernio כתב:
ofir כתב:

באבסורד הזה?

והכל מדוייק

אתה מאמין למה שאתה כותב?
אתה באמת לא מודע למצב או שאתה בוחר להתעלם?
אין אנשים שרוצים לרכוש את הפועל, אף אחד לא רוצה את הפועל על הראש, אף בעל הון בקנה מידה הדרוש לא מוכן לרכוש את הפועל נכון לעכשיו. חצי שנה חיפשו אחד כזה והגיעו למסקנה שאין מנוס לרכישת אחוזים ע"י האוהדים. לא הייתה ברירה. בלי רעיון בעלות האוהדים העסקה עם טביב לא הייתה יוצאת לפועל, הפועל לא פותחת את העונה בכלל. זה המצב - לא אידיאלי, לא הכי תקין אבל הכי נכון למועדון.
וכן, מי שתרם כסף להצלת הפועל (ולא, מנוי זו לא תרומה, מנוי מקנה תמורה ברורה) זכאי להטבות ולקדימות בכרטיסים למשחקים על חשבון אלה שלא תרמו.

אין אנשים שרוצים למכור את הפועל, והמצאות 20-30% מהקבוצה בידי אוהדים רק מקטינה את הסיכוי שזה יקרה.
זה לפחות דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:49 
אבל בכל דרך שיבחרו לתמחר כרטיסים לדרבי חוץ אתם תבכו ואנשים ישארו בלי כרטיס.
מוכרים למנויים בוולפסון?החיילים ומי שגר רחוק יבכו שלא מתחשבים בהם.
מוכרים למנויים באינטרנט?יבכו על הF5.
מוכרים לקהל הרחב?יבכו שלא מתחשבים במנויים.
מוכרים למנויים ולעמותה בוולפסון?יבכו שהתחילו את המכירה חצי שעה לפני ומי שגר רחוק לא הספיק.

ראבק אנחנו לא מנצסטר יונייטד.יש משחק אחד בשנה שבעייתי להשיג אליו כרטיס וזה דרבי חוץ(אולי חיפה חוץ וגם שם מסתדרים).
רוצים פיתרון?תנו למכבי את 11-8 וסגרנו את הסיפור.אם לא,אז כן חלק ישארו בחוץ.
אז יכול להיות שכמה חברי עמותה ידאגו לעצמם במתכונת הזאת(אם אתם מאשימים אז כדי שתבדקו אם זה באמת קורה ד"א).שיבושם להם,מצפון שלהם לא שלכם.\
אתם מדברים כאילו שאף פעם לא היו קומבינטורים ומקורבים לפני העמותה שקיבלו כרטיס כי הם חברים של האוהד הזה או הבעלים הזה.תמיד היו ותמיד יהיו אוהדים שיקמבנו את עצמם אפשר לחשוב שאנחנו איזה שוויץ קטנה בתוך ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:54 
el dudernio כתב:
19 כתב:
el dudernio כתב:
19 כתב:

התחמקות יפה.
יריקה בפרצוף!
בזיון!
חרפה!

אם אתה שואל אותי התעדוף היחידי שאמור להיות הוא לאוהדי הפועל, את זה קובעים לפי מי שמגדיר את עצמו ככזה בעת הצטרפותו
למועדון האוהדים =)

יופי, זה לא המצב כיום.
אלה התנאים, תחיה עם ההחלטות שלך.
זה כמו שאני אבוא ואבכה שאין מנה צמחונית איפשהו כי אני החלטתי לא לאכול בשר, או שמישהו יבכה על מסעדה לא כשרה כי הוא החליט לשמור כשרות.
יש השלכות להחלטות שלך. תתמודד, ברוך הבא למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:03 
el dudernio כתב:
ofir כתב:
el dudernio כתב:
ofir כתב:
שבתאי יחבס כתב:

באבסורד הזה?

והכל מדוייק

כמה שטויות
אני לא יודע מאיפה להתחיל,נראלי שאני יוותר,אם אתה מצפה מקבוצה בגירעון של 7 מיליון שקל להחתים את זהבי על חוזה של חצי מיליון דולר ל4 שנים אז אין מילים
מה גם שיכול להיות שיוסי החליט שהוא מעדיף להשקיע את הכסף שיש בעמדות אחרות

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 01 פברואר 2013, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, בוא ותמשיך להרצות לנו, ככה תישמע יותר אמין.
בפועל, תבין אתה שאתה מקשקש בביצים וככה זה לא בכל העולם. מי שקנה מנוי במחיר מלא לשער 2 ועל הדרך הוסיף וקנה כמה חולצות מהמועדון הכניס הרבה יותר כסף מ'אוהד רגיל', הנה גם אני יכול. הקדימות לחברי עמותה על פני מנויים ברכישת כרטיסים היא בושה וחרפה, אין לה קשר למטרות העמותה והיא ממשיכה את הברדק הניהולי של הפועל, מועדון שמתנהל כמו באסטה בשוק, ועוד יריקה בפרצוף של רוב האוהדים

אבל אתה קיבלת בתמורה כניסה לכל משחקי הבית, וחולצות של הקבוצה.
ואם אתה חושב שבשפה כל כך תוקפנית אתה מרשים מישהו, צר לי לבשר לך שאתה טועה.
העמותה דואגת לחברים בה, ובצדק מוחלט.

אלדוד, הטיעונים שלך נגד העמותה לא קשורים למטרות העמותה. ניכר שאתה לא בקיא במטרות שלה, וראוי שתתעדכן לפני שתביע את דעתך עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:20 
ראשית, קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על שפה תוקפנית...
שנית, אם לא קלטת למה עניתי לו ככה, כדאי שתקרא מה ובעיקר איך שהוא כתב. כתיבה תוקפנית גורמת לתגובה דומה ( משהו שאתה אמור להכיר כאמור... ).

לענין, גם מי ששילם 500 ש"ח קיבל משהו בתמורה- חלק מהקבוצה. זכות למשחקי חוץ הולכת בעולם בראש ובראשונה למי שמגיע למשחקים, בית או בית וחוץ, או לחברי מועדון. זו לא המצאה שלי. חברי עמותה אינם אף אחד מהדברים האלה.
ולפי ההגיון שכרטיסים מגיעים למי שקנה חלקים בהפועל, כמדומני ש50% מהכרטיסים צריכים ללכת לחיים רמון, 10% למאיר תושב, 7% לבכור צבאן וכן הלאה, ורק 20% לחברי העמותה, לא? למה זה לא קורה? ומאחר וכאמור מי שקנה אחוזים קיבל גם תמורה, אותם אחוזים, למה שלא ניתן עדיפות גם למי שקנה עשר חולצות לכל המשפחה שלו והכניס בכך אלפי שקלים יותר ממנו למועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:22 
אף אחד מחברי העמותה הוא לא בעל אחוזים במועדון. והוא לא מחזיק בשום חלק מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד הטענה שלי היא פשוטה,
שאסור לערב בין "מועדון אוהדים" לקניית הקבוצה. ההטבות שניתנות הן במסגרת "מועדון אוהדים"
ואם בשביל להיות "במועדון" הזה אני צריך לקנות חלק מהקבוצה, דבר שאני נגדו יש עם זה בעיה.
לגבי מטרות העמותה, אני חושב שמטרות לחוד ומציאות לחוד, לצערי אני לא רואה אותם נפגשים.

ofir,
לא אני לא מצפה מקבוצה בגרעון של 7 מליון להשקיע 4 מליון בזהבי, אני מצפה שבעלי הקבוצה יזרימו לה כסף
וינהלו אותה בצורה כזאת שהיא לא תגיע לגרעון של 7 מליון ולחוסר יכולת להביא את זהבי. במתקונת הנוכחית זה לא יקרה.

19,
ברור לי שזה המצב כיום, אבל זה מצב שנכפה עלי ויצאתי נגדו כבר בהתחלה, להגיד תחייה עכשיו עם הבחירה שלך זה
כמו להגיד שהערבים בארץ צריכים לחיות עם הבחירה שלהם לחיות בארץ, אז מה עם הם נולדו כאן לפני שמדינת ישראל קמה.
זה מצב מעוות, ולהאשים / לתקוף את הנפגע מהמצב הזה, זה בריונות. אני מאוד מקווה שזאת לא הדרך שבה העמותה רוצה
לנהל את הקבוצה.
בנוסף להשתיק את מי שחושב אחרת ולהגיד שהוא "בכין" וכו' זה בכלל בריונות אבל אני מבין שאין בעייה להפעיל בריונות כלפי
אוהדי אחרים שלא מסכימים עם דרכך. והדרך לעשות את זה היא ע"י פגיעה בהם ואחרי זה סתימת פיותהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: