LeeorJuve כתב:
עמי נאווי כתב:
דיל סביר, אם כי אני הייתי הולך על קריטריון אחר (ליווי במשחקים לאורך כל העונה, בית וחוץ) במידה והיו עוקבים אחרי הענין.
אני מקווה גם שכל כרטיס יגיע לידי אוהד הפועל אמיתי ולא יזלוג לכלמיני "חברים" דוברי יוונית או גרמנית, ספסרים, או כספרים בדיסקונט .
השוואה מטומטמת ודמגוגית. יש הבדל מהותי בין זה שספסרים ישיגו כרטיסים לבין זה שחבר'ה, שבין השאר דואגים לכרטיסים לכל המשחקים האפשריים עבור אוהדי הפועל באירופה גם יקבלו כרטיס. במקרה הקיצוני, מקבלים 20 אנשים כאלה כרטיסים. במקרה הקיצוני ביותר(בדרך כלל מדובר ב-2-5 אנשים- נתח זעיר). ספסרות לעומת זאת היא מעשה פלילי. לדאבוני, הרבה יותר מעשרים ספסרים מקבלים כרטיסים ומוכרים אותם הלאה באינטרנט במחירים אבסורדיים. אתה בחרת לשים את שני הדברים באותה מדרגה שבעיניך נחשבת לבזיונית, אבל בעיני עצם ההשוואה היא מקוממת.
אתה גם מראה התנשאות בכך שאתה שם מרכאות במילה
חברים , כאילו אני גם שואל אותך לעצם עניין מי הם חבריי ולמי מותר לי לתת כרטיס שהשגתי ביושר.
ותוכל לשאול אפילו פה בפורום עבור כמה אוהדי הפועל השגתי כרטיס למשחקים כמו דרבי, חיפה, בית"ר.
ואוו, כמה שטויות.
ראשית, . הכמות כלל לא משנה, גם כרטיס אחד הוא עולם ומלואו לאוהד הפועל שנשאר בחוץ.
שנית, תפריד בין המקרים:
אם קנית כרטיס במחיר מלא ונתת אותו לאיזה קארל היינריך או קלמיס סבוניס כי בא לך - אין לי טענות.
אבל אם אותו קארל היינריך ייכנס לבלומפילד על חשבון אחרון אוהדי הפועל בקומבינה כי הוא עשה איזה טובה פעם למישהו לאיזה משחק "מרגש" של
בוכום נגד הרטה - אז יש לי בעיה עם זה, ועוד איך יש לי. שיבוא לראות את באר שבע בחוץ ב0 מעלות או את יבנה בסיבוב ט' בגביע המדינה לפני שהוא תופס לי את המקום.