תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
A.N כתב:
ItaiH6 כתב:
עמותת האדומים כתב:
lapidus כתב:
האם חברי שהם לא פועלים צעירים יזכו לקנות כרטיס נוער(במידה וזכו בהגרלה כמובן)?

חברי עמותה שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס מבוגר.
פועלים צעירים שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס נוער על בסיס "כל הקודם זוכה".

מה עם חיילים וסטודנטים?

מצטרף לשאלה.
אני חבר עמותה (וסטודנט) ולא פועל צעיר.

הכל ע"פ הגדרות הכרטיסים, לא נמציא משהו חדש.
חברי עמותה חיילים זכאים לרכוש כרטיס מוזל.
בקשר לסטודנטים נצטרך לברר עם 'לאן'/ההם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
זה לא מועדון אוהדים, והנסיון להציג אותו ככזה הוא לא רציני בלשון המעטה, בערך כמו לשלוח אנשים לקרית שלום ו"מי שרוצה משיג כרטיס", טיעונים של גן ילדים.
הטענה היא לא לעמותה, זה שהיא תהווה בובה ושופר של ההנהלה היה צפוי מראש, אלא להנהלה המחורבנת שמאשרת כזה דבר. אבל מה חדש, עד שלא יגיעו אנשים רציניים כבעלים וימנו ניהול מקצועי השכונה הזו תמשיך, בכל אספקט שנוגע למועדון. רק שלא ישכחו לבקש שוב בסוף העונה מכל אוהדי הפועל לעשות מנויים כי אחרת אין הפועל בעונה הבאה.

אז אתה בעצם אומר שכל מה שרשמתי שם קשקוש? יש אנשים שהלכו לקרית שלום, עובדה. מי שזה באמת חשוב לו ללכת לדרבי לא ישב כאן וטקטק על המקלדת רק קיטורים אלא גם עשה דברים בפועל. אתה בינתיים זה שמדבר פה כמו גן ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:48 
אם אין אפשרות לעשות רישום של אוהדי חוץ ,עושים הגרלה בין כל המנויים שמעוניינים ללכת למשחק, נורא פשוט. זה לא קשור לעמותה ולא באתי אליה בטענות אלא למועדון שהחליט החלטות. אבל כן, כמה קל לפטור את זה כיללות, בעיניי הטיעונים של אנשים כאן הם אלה שלא מקדמים כלום חוץ מהתנהלות שכונתית רגילה שמפלה אנשים לטובה ללא שמגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 12:53 
חייבים אבל חייבים לעשות רישום למשחקי חוץ.
איך עושים את זה? שאלה מצויינת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 13:42 
joshsoos כתב:
אם אין אפשרות לעשות רישום של אוהדי חוץ ,עושים הגרלה בין כל המנויים שמעוניינים ללכת למשחק, נורא פשוט. זה לא קשור לעמותה ולא באתי אליה בטענות אלא למועדון שהחליט החלטות. אבל כן, כמה קל לפטור את זה כיללות, בעיניי הטיעונים של אנשים כאן הם אלה שלא מקדמים כלום חוץ מהתנהלות שכונתית רגילה שמפלה אנשים לטובה ללא שמגיע להם.

אני לא מבין את הטענה - אתה טוען שהיחס בין חברי העמותה לכאלו שהולכים למשחקי חוץ הוא נמוך יותר מהיחס בין כלל המנויים לכאלו שהולכים למשחקי חוץ?
איך להציע את זה רק לכלל המנויים יותר קרוב לצדק? יש לך עמותת אוהדים. כזו אמיתית, שנרשמה ברשם העמותות ומכרה זכויות בה ל3500 אוהדים. היא מכירה את האוהדים יותר מכל גוף אחר כולל לאן - מה הבעיה שהיא תעשה הגרלה בין חבריה?
ההפך - העמותה צריכה למכור כמה שיותר דברים דרכה, ואני מקווה מאוד שחברי העמותה יוכלו גם לרכוש מנויים במחירי "חבר" עם השם שלהם עליהם ואז לקרב אותנו צעד אחד קדימה לצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 13:55 
לירון האדום כתב:

בתחילת העונה העלינו רעיון שהכרטיס חבר יהיה עם צ'יפ, שנקבע "ניקוד" מראש לכל משחקי החוץ ונרכוש שני סורקים שכל חבר עמותה שמגיע למשחקי החוץ יוכל לגשת
לעמדה של העמותה, לסרוק את הכרטיס והמערכת הייתה מזהה ושומרת את הנרשמים. מדובר היה על עלות של כמה אלפי שקלים אם אני לא טועה.
זו אופציה שהוועד המנהל שייבחר יוכל לאמץ לעונה הבאה (אבל זה יהיה תקף רק לחברי עמותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 14:09 
לא תתפוס אותי כתב:
joshsoos כתב:

אני לא מבין את הטענה - אתה טוען שהיחס בין חברי העמותה לכאלו שהולכים למשחקי חוץ הוא נמוך יותר מהיחס בין כלל המנויים לכאלו שהולכים למשחקי חוץ?
איך להציע את זה רק לכלל המנויים יותר קרוב לצדק? יש לך עמותת אוהדים. כזו אמיתית, שנרשמה ברשם העמותות ומכרה זכויות בה ל3500 אוהדים. היא מכירה את האוהדים יותר מכל גוף אחר כולל לאן - מה הבעיה שהיא תעשה הגרלה בין חבריה?
ההפך - העמותה צריכה למכור כמה שיותר דברים דרכה, ואני מקווה מאוד שחברי העמותה יוכלו גם לרכוש מנויים במחירי "חבר" עם השם שלהם עליהם ואז לקרב אותנו צעד אחד קדימה לצדק.

הבעיה היא שאין קשר בין חברות בעמותה ( ת'כלס רכישת זכויות הצבעה/מניה ) לבין קדימות לרכישת כרטיסים למשחקי חוץ. אין שום בעיה שכרטיסים יימכרו דרך העמותה או דרך כל גוף שהוא שמונע מאיתנו את אבי מסינג, כל עוד הגישה אפשרית לכולם, או תוך הגבלה של הצגת מנוי/חבר עמותה למשחקים מסויימים. אם העמותה רוצה להיות מועדון אוהדים לעומת זאת, שנותן קדימות למשחקי חוץ, שתתכבד ותציג חברות שנתית בעלות לא גדולה כלשהי שנותנת לאנשים עדיפות ברכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:

בתחילת העונה העלינו רעיון שהכרטיס חבר יהיה עם צ'יפ, שנקבע "ניקוד" מראש לכל משחקי החוץ ונרכוש שני סורקים שכל חבר עמותה שמגיע למשחקי החוץ יוכל לגשת
לעמדה של העמותה, לסרוק את הכרטיס והמערכת הייתה מזהה ושומרת את הנרשמים. מדובר היה על עלות של כמה אלפי שקלים אם אני לא טועה.
זו אופציה שהוועד המנהל שייבחר יוכל לאמץ לעונה הבאה (אבל זה יהיה תקף רק לחברי עמותה).

ראצ'ו, האם יש אופציה מהעונה הבאה לכל ה"לא מאמינים ברעיון העמותה" למיניהם שיוכלו לרכוש כרטיס מועדון שיעלה 100 שקל תרומה למועדון ויכללו בו ההטבות בכרטיסי חוץ והאופציה הנ"ל?
כי אני חושב שזה יכול באמת ליצור משהו הוגן יותר....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 16:32 
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:

למה ללכת כל כך רחוק?
בלאן יש רישום של כל ההזמנות, אפשר לעשות רישום גם בעמותה.
צריך למצוא רק פתרון לכרטיסים שנרכשים בקופות במגרש.
רעיון שעלה לי בראש- כל אוהד יוכל לבוא מתי שירצה למשרדי העמותה עם כרטיסים שנרכשו במשחקי חוץ בקופה עצמה והעמותה תכניס לו את זה לניקוד.

זה הבית זהו בלומפילד ואותו לא מחליפים, אנחנו אוהבים אותך הפועל את השדים האדומים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 17:04 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:

ראצ'ו, האם יש אופציה מהעונה הבאה לכל ה"לא מאמינים ברעיון העמותה" למיניהם שיוכלו לרכוש כרטיס מועדון שיעלה 100 שקל תרומה למועדון ויכללו בו ההטבות בכרטיסי חוץ והאופציה הנ"ל?

יש אופציות לכל דבר. ב-4.4 יהיו בחירות וכל מי שחושב ורוצה יוכל להתמודד ואם יבחר יוביל את הקו שיבחר ללכת בו. לדעתי האישית אין טעם לעשות דבר כזה. צריך לחזק את רעיון עמותת האוהדים ולתת הטבות למי שנמצא בה. לא משנה מי יהיה הבעלים וכמה אחוזי בעלות יהיו לאוהדים, קיומה של עמותת אוהדים שיכולה לשמור על האינטרסים של הקהל ולקדם אותו היא דבר שיוכל לעזור מאוד לאוהדים במשך השנים. יש המון דברים שצריך לשנות ואפשר לעשות ורק גוף מסודר עם כמה שיותר חברים בו יוכל להוביל זאת. אגב, החל משנה הבאה דמי החבר יורדים בצורה משמעותית (למי שהצטרף השנה) וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על החשיבות האדירה של הכסף שנאסף השנה על ידי העמותה שבלעדיו לא היה עובר ההסכם מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 17:21 
עמי נאווי כתב:
דיל סביר, אם כי אני הייתי הולך על קריטריון אחר (ליווי במשחקים לאורך כל העונה, בית וחוץ) במידה והיו עוקבים אחרי הענין.
אני מקווה גם שכל כרטיס יגיע לידי אוהד הפועל אמיתי ולא יזלוג לכלמיני "חברים" דוברי יוונית או גרמנית, ספסרים, או כספרים בדיסקונט .

השוואה מטומטמת ודמגוגית. יש הבדל מהותי בין זה שספסרים ישיגו כרטיסים לבין זה שחבר'ה, שבין השאר דואגים לכרטיסים לכל המשחקים האפשריים עבור אוהדי הפועל באירופה גם יקבלו כרטיס. במקרה הקיצוני, מקבלים 20 אנשים כאלה כרטיסים. במקרה הקיצוני ביותר(בדרך כלל מדובר ב-2-5 אנשים- נתח זעיר). ספסרות לעומת זאת היא מעשה פלילי. לדאבוני, הרבה יותר מעשרים ספסרים מקבלים כרטיסים ומוכרים אותם הלאה באינטרנט במחירים אבסורדיים. אתה בחרת לשים את שני הדברים באותה מדרגה שבעיניך נחשבת לבזיונית, אבל בעיני עצם ההשוואה היא מקוממת.
אתה גם מראה התנשאות בכך שאתה שם מרכאות במילה חברים, כאילו אני גם שואל אותך לעצם עניין מי הם חבריי ולמי מותר לי לתת כרטיס שהשגתי ביושר.
ותוכל לשאול אפילו פה בפורום עבור כמה אוהדי הפועל השגתי כרטיס למשחקים כמו דרבי, חיפה, בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
עמותת האדומים כתב:
lapidus כתב:
האם חברי שהם לא פועלים צעירים יזכו לקנות כרטיס נוער(במידה וזכו בהגרלה כמובן)?

חברי עמותה שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס מבוגר.
פועלים צעירים שיזכו יוכלו לרכוש כרטיס נוער על בסיס "כל הקודם זוכה".

מה עם חיילים חברי עמותה?

אין שום צבא בעולם שיגייס אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 17:38 
ליאור,אני מסכים עם נאווי בקשר ל"חברים" האלה.בלי קשר לספסרים,שזה נושא אחר.
גם אם הם חברי אמת,ואני לא מתערב לכם בחברים,הם עדיין אוהדים של קבוצות אחרות מחו"ל,ופשוט לא הגיוני,ששניים,חמישה או אפילו אחד(כן,כן!) מהם יקבל כרטיס למשחק של הפועל לפני אוהד אמיתי ומקומי שלנו,שחי את הקבוצה ושנים מלווה אותה!
שיא השפל היה החדרת הצבע הירוק "של אומניה" ליציעי בלומפילד.מה השלב הבא? להתאחד איתם,ולהקרא הפועל "אומניה ניקוסיה" תל-אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
שוב חוזר הניגון, ואנשים שלא היו מעוניינים להצטרף לעמותה רוטנים.
הלו, חביבי, כל אחד שנרשם בעמותה נפרד מ 500 שקלים חדשים. אז הוא מקבל קדימות למשחקי חוץ. בעיני זה המינימום. זה גם פורסם מראש כאחת ההטבות.

והכי מצחיק- אמרת שאתה בעד רעיון של מועדון אןהדים, אבל במחיר נמוך יותר?
עכשיו אתה גם דורש לקבוע את מחיר ההצטרפות? קוטר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:

יש כבר דבר כזה. קוראים לו כרטיס חבר עמותת האדומים.
מי שלא מאמין ברעיון בעלות האוהדים יכול להתיחס אליה כאל חברות במועדון חברים מהסגנון הג'ושסוסי הקלאסי, לא להצביע בבחירות, לא להגיע לאסיפות, אפילו לבקש להיות מוסר מרשימת התפוצה של המיילינגליסט, ופשוט להינות מההטבות שנותן כרטיס החבר בבתי עסק מסויימים ובקדימות לכרטיסים.
ממה שאני הבנתי מחיר חברות בשנים הבאות אמור להיות מוזל משמעותית לעומת השנה בהנחה שעכשיו דמי החברות יילכו לתפעול העמותה ולתקציב המועדון ולא לקנייה דחופה של אחוזי בעלות, ככה שטענות על כפיית חברות ועושק הן קנטרניות במקרה הטוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 18:53 
ההתנגדות 'האידיאולוגית' עאלק לרעיון שעומד בבסיסה של העמותה מביכה. הכל עניין של סדר עדיפויות.
חברות בעמותה פירושה סיוע למועדון והבטחת המשך קיומו ויש כאלה שפשוט לא מעוניינים לתרום כסף ללא רווח אישי חומרי הולם.
מן הראוי שאוהדים שהשקיעו בעמותה ירוויחו הטבות מצד המועדון, וכמובן שירוויחו יותר מאלה שלא רואים לנכון השקעת סכום כזה או אחר כל עוד לא ניצבת תמורה חומרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 19:15 
ItaiH6 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:

יש כבר דבר כזה. קוראים לו כרטיס חבר עמותת האדומים.
מי שלא מאמין ברעיון בעלות האוהדים יכול להתיחס אליה כאל חברות במועדון חברים מהסגנון הג'ושסוסי הקלאסי, לא להצביע בבחירות, לא להגיע לאסיפות, אפילו לבקש להיות מוסר מרשימת התפוצה של המיילינגליסט, ופשוט להינות מההטבות שנותן כרטיס החבר בבתי עסק מסויימים ובקדימות לכרטיסים.
ממה שאני הבנתי מחיר חברות בשנים הבאות אמור להיות מוזל משמעותית לעומת השנה בהנחה שעכשיו דמי החברות יילכו לתפעול העמותה ולתקציב המועדון ולא לקנייה דחופה של אחוזי בעלות, ככה שטענות על כפיית חברות ועושק הן קנטרניות במקרה הטוב.

קדימות למשחקי חוץ לחברי מועדון לפני מנויים? אין דבר כזה בשום מקום. כל עוד אין רישום מסודר של מנויים שהולכים למשחק חוץ, רק למנויים צריכה להיות עדיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 20:51 
מה שאתם בעצם אומרים זה דבר רע בהרבה יותר. אתם אומרים שעשיתם חברות בעמותה כדי לקבל הטבות בכרטיסים?!?!?!?! זה נשמע לכם הגיוני?!?!?! מי שעושה חברות בעמותה לא ראוי לשום הטבה מפני שהעמותה עוד לא מחזיקה בחלק המשמעותי של הקבוצה. בעמותת הכדורסל זה עובד כי היא מנהלת את הקבוצה וחברות בעמותה מקנה לך הטבות ועדיפות אבל זה חלק שרק מתלווה לה. עמותת"האדומים" קמה לדעתי לפני פחות משנה וזה פשוט חוצפה שכל מי שלא חבר בה צריך להילחם על כרטיס למשחק חוץ עם סיכויים קטנים מאוד לזכות בזמן שכל אוהד אחר שפשוט שילם את ה300 שקלים יוכל פשוט לזכות באחד. דבר זה אומר שגם אם אני לא מאמין בעמותה ואני חושב שהיא בדיחה אני יצטרך לעשות בה חברות רק כדי לקנות כרטיס על הדרך. כנראה שזאת סתם עוד דרך לשיווק העמותה כדי לעזור להפועל, הכוונה טובה אבל עצוב שהגענו למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
מה שאתם בעצם אומרים זה דבר רע בהרבה יותר. אתם אומרים שעשיתם חברות בעמותה כדי לקבל הטבות בכרטיסים?!?!?!?! זה נשמע לכם הגיוני?!?!?! מי שעושה חברות בעמותה לא ראוי לשום הטבה מפני שהעמותה עוד לא מחזיקה בחלק המשמעותי של הקבוצה. בעמותת הכדורסל זה עובד כי היא מנהלת את הקבוצה וחברות בעמותה מקנה לך הטבות ועדיפות אבל זה חלק שרק מתלווה לה. עמותת"האדומים" קמה לדעתי לפני פחות משנה וזה פשוט חוצפה שכל מי שלא חבר בה צריך להילחם על כרטיס למשחק חוץ עם סיכויים קטנים מאוד לזכות בזמן שכל אוהד אחר שפשוט שילם את ה300 שקלים יוכל פשוט לזכות באחד. דבר זה אומר שגם אם אני לא מאמין בעמותה ואני חושב שהיא בדיחה אני יצטרך לעשות בה חברות רק כדי לקנות כרטיס על הדרך. כנראה שזאת סתם עוד דרך לשיווק העמותה כדי לעזור להפועל, הכוונה טובה אבל עצוב שהגענו למצב הזה.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 14:09 
NF כתב:

דבר ראשון זה אכן נשמע הגיוני שמי שהשקיע ממיטב כספו כדי לעזור למועדון הפועל תל אביב כדורגל להתקיים יקבל עדיפות בקניית כרטיסים. מה פסול בזה בדיוק?
לא מאמין בעמותה=התקמצנתי לשלם 500 שקלים כדי להציל את הפועל? או שיש הסבר טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
עמי נאווי כתב:
דיל סביר, אם כי אני הייתי הולך על קריטריון אחר (ליווי במשחקים לאורך כל העונה, בית וחוץ) במידה והיו עוקבים אחרי הענין.
אני מקווה גם שכל כרטיס יגיע לידי אוהד הפועל אמיתי ולא יזלוג לכלמיני "חברים" דוברי יוונית או גרמנית, ספסרים, או כספרים בדיסקונט .

השוואה מטומטמת ודמגוגית. יש הבדל מהותי בין זה שספסרים ישיגו כרטיסים לבין זה שחבר'ה, שבין השאר דואגים לכרטיסים לכל המשחקים האפשריים עבור אוהדי הפועל באירופה גם יקבלו כרטיס. במקרה הקיצוני, מקבלים 20 אנשים כאלה כרטיסים. במקרה הקיצוני ביותר(בדרך כלל מדובר ב-2-5 אנשים- נתח זעיר). ספסרות לעומת זאת היא מעשה פלילי. לדאבוני, הרבה יותר מעשרים ספסרים מקבלים כרטיסים ומוכרים אותם הלאה באינטרנט במחירים אבסורדיים. אתה בחרת לשים את שני הדברים באותה מדרגה שבעיניך נחשבת לבזיונית, אבל בעיני עצם ההשוואה היא מקוממת.
אתה גם מראה התנשאות בכך שאתה שם מרכאות במילה חברים , כאילו אני גם שואל אותך לעצם עניין מי הם חבריי ולמי מותר לי לתת כרטיס שהשגתי ביושר.
ותוכל לשאול אפילו פה בפורום עבור כמה אוהדי הפועל השגתי כרטיס למשחקים כמו דרבי, חיפה, בית"ר.

ואוו, כמה שטויות.
ראשית, . הכמות כלל לא משנה, גם כרטיס אחד הוא עולם ומלואו לאוהד הפועל שנשאר בחוץ.
שנית, תפריד בין המקרים:
אם קנית כרטיס במחיר מלא ונתת אותו לאיזה קארל היינריך או קלמיס סבוניס כי בא לך - אין לי טענות.
אבל אם אותו קארל היינריך ייכנס לבלומפילד על חשבון אחרון אוהדי הפועל בקומבינה כי הוא עשה איזה טובה פעם למישהו לאיזה משחק "מרגש" של
בוכום נגד הרטה - אז יש לי בעיה עם זה, ועוד איך יש לי. שיבוא לראות את באר שבע בחוץ ב0 מעלות או את יבנה בסיבוב ט' בגביע המדינה לפני שהוא תופס לי את המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
עם טביב לפחות היה לי סיכוי להכנס לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 11:11 
ניצחת איתי הכל כתב:
עם טביב לפחות היה לי סיכוי להכנס לדרבי

אם היית אחד מבין 60 מקורבים ברי-מזל,אך לכדור לא היה סיכוי להכנס(לשער).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
א. כל הכבוד לעמותת האוהדים, אני לא חבר בא וגם די מתנגד למהלך אבל טוב לראות שאתם מנסים.

ב. אני חושב שחלה טעות מהותית בכל העניין הזה. עמותת "האדומים" כמה על מנת לרכוש את זכויות הניהול מטביב ולהיכנס כגרם משמעותי בניהול הקבוצה,
לא כתור מועדון אוהדים, וחבל לערבב בין הדברים. אני אישית נגד קבוצה בבעלות האוהדים, והסברתי גם כמה פעמים למה, ולכן לא הצטרפתי למיזם, מנגד אני
מאוד בעד שיקום מועדון אוהדים מסודר, אבל כזה שדואג לאוהדים ולא לניהול הקבוצה ולתקציביה.

ג. לא יכול להיות שבגלל הניגוד שהעלתי בסעיף ב' זכויותי כתור אוהד נפגעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
כמה שטויות. הבושה היחידה פה היא שלא כל הכרטיסים נמכרים לחברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
יחבס, אני חושב שקבוצה בניהול אוהדים ולא בעל הון זה טעות שדינה יהיה פשיטת רגל / ירידת ליגה אם לא נתפוס את עצמינו מהר ונתעורר מהחלום הזה, האם זה עושה אותי פחות אוהד ממך? האם המציאות כפי שהשתקפה אלינו בחודש האחרון (ערן זהבי, אלמוג כהן, הזרים בכדורסל הגירעונות הכספיים וכו') מראה שדברי שטויות או שהם פשוט המציאות הכואבת?
לכן האם הדעה שלי שזה שאני (לא אני אישית כי אני גם ככה קונה כרטיסים לדרבי חוץ, שהתרופות של ערן זהבי יהיו מהכסף של מיץ' ולא שלי), נפגע ממכירת הכרטיסים בצורה הזאת, ושהיא בעצם הרעת תנאים ותיעדוף, אוהדים שלתפיסתי עושים בכל מקרה רע לקבוצה, ושהעמותה עובדת בעצם "במוסר כפול", היא בושה? או שחוסר היכולת לקרוא ולהבין את האוהדים שלא חושבים כמוך היא הבושה?

ודבר אחרון, לא יזיק אם תלמד להתייחס בכבו קצת יותר גדול לאנשים שאתה מתיימר להתדיין אתם.

נ.ב. לגיטימי מבחינתי לחשוב שאתם עושים טוב להפועל, מותר לא להסכים. המונח "מוסר" כפול קשור לזה שמדובר גם בבעלים וגם מועדון אוהדים, יש הרבה מקרים שהדברים יתנגשו. ולא ייתכן שאני לא יכול להיות חבר במועדון האוהדים מבלי להיות "בעלים" של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאתם לא מבינים שככה זה בכל העולם.
עמותת האדומים רכשה 20% מהפועל ת"א ולכן כל מי שיש לו חלק מזערי ברכישה הזאת תרם להפועל ת"א יותר מכל אוהד רגיל שלא תרם ולכן מגיע לו קדימות ברכישת כרטיסים.
כל אחד מתעקש פשוט על מה שטוב לו. אתה לא מאמין בעמותה(אני באמת לא מבין למה. לעמותה אין רצון להחזיק בכל הקבוצה אלא רק על מנת למנוע כניסת אנשים לא רצויים למערכת) וזוהי זכותך. אבל אל תצפה שלחברי העמותה שמשקיעים מכספם לא תהיה עדיפות ברכישת כרטיסים ו\או הנחות בחנות המועדון וגם לדעתי בעונה הבאה הנחה ברכישת מנוי(מי שיחדש את החברות כמובן).
ברגע שעמותת האוהדים היא לא סתם עמותה אלא מחזיקה ב20% מהקבוצה היא לא סתם "מועדון חברים".
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:47 
לי אישית אין בעיה שחלק נכבד מהכרטיסים יוקצה לחברי עמותה. הם בעלי הקבוצה. מפריע לי שהעמותה וההנהלה מזלזלת לי בשאר האנשים,ולא דואגת למכירת כרטיסים ראויה גם להם (מכירה בחודרוב או בקופות דרך "לאן" - רק לא באינטרנט) ולמעשה מפשלת בתפקיד שלה לדאוג לרווחת האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:48 
כן, בוא ותמשיך להרצות לנו, ככה תישמע יותר אמין.
בפועל, תבין אתה שאתה מקשקש בביצים וככה זה לא בכל העולם. מי שקנה מנוי במחיר מלא לשער 2 ועל הדרך הוסיף וקנה כמה חולצות מהמועדון הכניס הרבה יותר כסף מ'אוהד רגיל', הנה גם אני יכול. הקדימות לחברי עמותה על פני מנויים ברכישת כרטיסים היא בושה וחרפה, אין לה קשר למטרות העמותה והיא ממשיכה את הברדק הניהולי של הפועל, מועדון שמתנהל כמו באסטה בשוק, ועוד יריקה בפרצוף של רוב האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: