תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איך משנים את המומנטום?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
לחזור לשיר את "הפועל עולה" בגרסה שהיא לא בושה וחרפה וקטסטרופה ופשע נגד האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 21:21 
יובל כתב:
לחזור לשיר את "הפועל עולה" בגרסה שהיא לא בושה וחרפה וקטסטרופה ופשע נגד האנושות.

+
כל מה שכתוב בהודעה הפותחת, רעיונות מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 22:10 
לא תתפוס אותי כתב:
כולם רואים את הקבוצה והקהל בחודשים האחרונים, ולכולם ברור שהקבוצה במומנטום מזעזע.
אולי זה בגלל שבלומפילד נע בין סיר לחץ לבית קברות, אולי זה כי אין כסף לרכש אמיתי אלא רק כיסוי חורים, אולי זה רק בגלל השחקנים שמשחקים נורא ואולי כולם ממש לחוצים ממכבי שעושה סימני אליפות (and beyond) רציניים.

אפשר להמשיך להתווכח על הגורמים לכל אחד מהבעיות האלה באשכולות אחרים. אני הייתי רוצה לנסות במקביל לחפש פתרונות ישימים מתוך ההנחה שאם הקבוצה תמשיך לא לעשות שום פעולה לשינוי המומנטום אלא תשב ותבהה בקיר הסיכוי שזה יקרה מעצמו לא מספיק טוב, ומצד שני אין כוונה לפטר, להחליף, לרכוש וכד'.

יש עוד שישה משחקי ליגה עד הפלייאוף, ביניהם דרבי ועוד משחקים יחסית קשים - כמה הצעות שאני חשבתי עליהם שאפשר לממש כבר מחר בבוקר-

א. משחקי אימון מול קבוצה חלשה כדי לחזק את ההתקפה ולהזכיר לשחקנים שלתת גול זה כיף - אני לא זוכר מי המאמן האחרון שעשה את זה בהפועל, אני דיי בטוח שאלי כהן ב98/99- להביא איזה הפועל עמישב ולתת לשחקנים לתרגל עליהם דאבל פאסים, ריצות ובעיטות לשער.

ב. קואצ'ר ספורט לשחקנים, להנהלה ולצוות המקצועי- מישהו שמסוגל לדבר עם כדורגלנים בשפה שלהם ולהחזיר להם את הבטחון, להסביר להם מה מצפים מהם ולנסות לטפל בבעיה שיש להם בראש. לא יודע מי נחשב מומחה לזה, אבל מספיק להביא להם אפילו איזה אלון גל כזה שלא מבין כלום בספורט אם אין מישהו יעודי.
אני יודע על שני שחקנים שעבדו עם קואצ'ר - איתי שכטר (שאם היה מחמיץ היה גומר את המשחק) וטוטו תמוז (שהגיע להפועל אחרי שהתאמן בבית"ר עם הנוער ומהיום הראשון פשוט התפוצץ בהפועל) - זה כלי עובד ולא יקר. יש שחקנים שצריכים את זה במיוחד כמו טב"ח, גורדנה וממן.
להנהלה ולצוות המקצועי הייתי מדביק מישהו שילמד אותם להבין מה עושה הקואצ'ר עם השחקנים ואיך מחזקים את הנקודות האלה.

ג. למתוח ברזנט מסביב לחודורוב ולעשות חומה בין הקהל לשחקנים והצוות- השחקנים צריכים שקט ולהתרכז בלהיות טובים בכדורגל, לא בלחשוב עשר פעמים אם לענות לזה שצעק עליהם שהם סמרטוטים או לתת כיף לזה שאמר להם שיהיה בסדר.
בנוסף, אני לא יודע כמה אנשי העמותה והאוהדים מסתובבים בתוך המתחם ולא באיזורים שלהם (חנות המוצרים/משרדי העמותה) אבל אם זה קורה - שיפסק ועכשיו.

ד. פניה ישירה של ההנהלה לאוהדים - אם ההנהלה תפנה לקהל ותסביר את המצב, תספר על כמה פעולות שהיא עושה לשינוי המצב וכו'- יכול להיות שינוי במומנטום בקהל.
רוב הקהל רוצה להיות תומך והקללות והלחץ הם מתסכול (ופחד ממכבי) וחוסר אונים, אם יכוונו אותו לדרך אחרת (כמו למשל להזכיר את התמיכה בעונות הגרועות שלנו וכמה זה עזר להשיג את המטרות) וילקקו לו קצת- הוא יכול לשנות כיוון.

אני מבין שהסיכוי שיממשו את הדברים בגלל שמישהו מההנהלה קרא בפורום הוא קרוב לאפס, אבל זה עדיין יותר גבוה מה-0 סיכוי אם אף אחד לא יציע שום דבר.

הדבר היחיד שהתקציב יכול לאפשר מוכן להתנדב בשביל לעזור לתלות אותו אם צריך.
צריך לתת לשחקנים שקט ואולי גם קצת אהבה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
dino כתב:
- לקרוע את השחקנים באימונים ולשם שינוי להנחיל פה מדיניות של משמעת(הם אמורים לבוא לעבודה כמו כולנו ולא ליום כיף)
זה לא רק פועל בהקשר של שיפור הכושר והמשחקיות, אלא גם פועל בפן המנטלי החשוב כל כך. ליישם הוראות של המאמן(אם יש כאלו ואם הם מובנות גם למאמן עצמו במקרה שלנו) ובמשחקים עצמם לבוא ולתת עבודה.
הם חייבים להתחיל להבין את המשמעות של המקצוע שלהם.
ברגע שיתחיל להיות קצת סדר והוראות ברורות בדברים האלו, אולי דברים יתחילו להשתנות

- אני אישית הייתי מעיף את אבוקסיס(שלדעתי הסעיף הראשון לא יוכל להתקיים כראוי כל עוד הוא המאמן) ומביא משהו טיפה יותר סמכותי ועם השפעה יותר חזקה.

גם ככה יש משבר אמון בין השחקנים למאמן אז אתה רוצה עוד לקרוע אותם באימונים ו"להתעלל" בהם עד שהם "יבינו את המשמעות של המקצוע שלהם"?
אם אתה מבצע מהלך כזה אתה בעצם הולך על חבל דק עד שיהיה לך פיצוץ משמעותי בחדר הלבשה וזה דבר שאין ממנו דרך חזרה

כמו שאמרתי, המאמן הספציפי הזה יתקשה לבצע את המשימה הזאת, אבל באופן עקרוני, אז כן. לקרוע להם תתחת. לא בקטע של עונש, אלא בקטע של להבין את המשמעות של עבודה. בחיאת, שעה אימון ערב ועוד שעה בבוקר בחדר כושר זה עבודה? שחקן שיהיה לו קשה מידי, מוזמן לעוף לי מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לחזור ולשיר רק את כל השירים הישנים והבנאלים ביציע שכולם מכירים.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:11 
EZMAN כתב:
שחר כתב:
לחזור ולשיר רק את כל השירים הישנים והבנאלים ביציע שכולם מכירים.

!!!

יש יותר סיכוי שאבוקסיס יתפטר תוך כדי לקיחת אחריות על מצב הקבוצה מאשר שהאולטראס יסכימו לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 23:47 
רק ניצחון בדרבי יביא לשינוי קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
יוחזר לאלתר שיר ההסכם
(תראו הפועל הנה מה שסיכמנו אתם תשרפו ת'דשא ניתן את הגרון שלנו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 10:45 
כל ההצעות שנרשמו פה מצוינות וגם לחייך יום אחרי ניצחון חוץ בבאר שבע בגביע,
לשמוח בדרך למגרש ביום שבת, לבוא טיפה קודם אם מתאפשר, ולהכנס למגרש כדי לתמוך ולפרגן.
ובעיקר להתעלם מכל אלה שמרגיז אותם שאנחנו קיימים בפורום, ובחיים מחוץ לפורום
(אם יש כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
המכתבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:16 
מפסיקים להיפצע ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
רק פסיכולוג (טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
מנצחים את הדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 15:58 
אם מחתימים את אלמוג כהן צריך לעשות מסיבת עיתונאים ולהתייחס לזה בתור החתמה משוגעת שתעודד גם את השחקנים וגם את האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 16:00 
fidel כתב:
כל ההצעות שנרשמו פה מצוינות וגם לחייך יום אחרי ניצחון חוץ בבאר שבע בגביע,
לשמוח בדרך למגרש ביום שבת, לבוא טיפה קודם אם מתאפשר, ולהכנס למגרש כדי לתמוך ולפרגן.
ובעיקר להתעלם מכל אלה שמרגיז אותם שאנחנו קיימים בפורום, ובחיים מחוץ לפורום
(אם יש כאלה)

+1
וגם להחזיר את ההפועל עולה הישן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
בשיא הרצינות - ברגע ששי נכנס למשחק אתמול הרגשתי שינוי במומנטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 21:42 
לתת תצוגת קהל מטורפת בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
נכנסתי לאשכול במקרה לגמרי והפותעתי, כל הכבוד על היוזמה והחשיבה השקולה בין כל האמוציות והעצבים של כולם :ROSE:

יש עוד זמן עד המשחק... אפשר עוד לקלל, להוציא עצבים, ולכתוב הודעות מפוצצות... אבל אני חושב שאם למשך 90 דקות נשים הכל בצד, למרות שזה הכי קשה בעולם, ונדחוף קדימה רק בשביל לדחוף, כי אחרי הכל זאת הפועל, לא מ.ס אבוקסיס ולא עירוני חוטבא, זאת הפועל.

אני מקווה שבכלל אוכל להגיע למשחק, ואני מקווה שאצליח לנתק את השכל למשך 90 דקות, ובעיקר- אני מקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: