תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

בתור מי שמודה שהוא גזען, אתה די קוהרנטי, יש לומר.
לגבי הכלכל- אתה טוען שלא ניתן לנהל התנהלות כלכלית עם בעלות מאסיבית של המדינה אז אתה נותן לבעלי ההון להרוויח מיליארדים על חשבוננו.
מן הסתם יש לנו וויכוח עקרוני. אני חושב שזו התחמקות מהתמודדות עם ההתנהלות הכושלת של המדינה, ואתה חושב שאי אפשר אחרת. דיון לגיטימי, אגב.

אבל למה אתה לא מסוגל לשים בצד את הקטגוריות של ערבי / יהודי? למה זה רלוונטי? למה אתה חושב שהמונופול על "מה טוב למדינה" נמצא אצלך?
תקן אותי אם אני טועה, אבל אאל"ט אתה זה שאומר תמיד ש"מי שיכול לקחת להפועל את האליפות זה רק הפועל".
אז בפראפראזה למדינה שהז בדיוק נקודת המבט שאתה מדבר עליה. בעיני מי שעושה למדינה את הנזק הגדול ביותר זה היא עצמה, ע"י ההתנהלות שלה.
אבל, הי. עמדו דום. מלחמה! אויבים!

אני עוצר כאן כי אני סתם מדגים.

לא מתפלא, אגב שהמיינסטים לא מסוגל להכיל את זה. רק טוען שזה אומר בעיקר על המיינסטרים ולא על הסמן השמאלי שלו.

יקירי,
ראשית , בקשר לכך שאני מודה שאני גזען. אני לא חושב שאני גזען. באמות המידה של הפורום או של השמאלנים הקיצוניים אני כמו הציוניות נחשבת לגזענות. אין לי בעייה עם כך ואפילו אני גאה בכך. מי שמכיר אותי בהתנהלות היומית שלי כולל בני מיעוטים לא מייחס לי תכונות כאלה ולא מיתוך פחד. אבל אין לי בעייה להחשב ככזה על ידי בעלי דעות כשלך וכשל טכנו. בכייף.

חלק מתגובתך התייחסה להשקפה כלכלית. לא יודע מדוע הכנסת זאת לדיון. בכל אופן השקפת העולם הכלכלית שלי היא היכן שהוא על פי ערכי מפלגת העבודה ולא על פי גישתו של יאיר לפיד לדוגמא.

באשר לסיסמא קשורה בהפועל , מתנצל לא ירדתי לסוף דעתך.

לכל אחד יש סדר עדיפויות. אצלי בראש סדר העדיפויות עומד הרצון שמדינת ישראל תהיה בית לעם היהודי, ושתישאר כזו לעולמי עד. זה עומד לפני ערכי הדמוקרטיה שאני מאמין בהם. זה עומד לפי ערכי השוויון שאני מאמין בהם. ועוד' . מי שירצה יוכל לקחת את דברי למקום לא נכון. מי שירצה יוכל גם להבין שאני דמוקרט לא פחות ממנו, לא גזען לא פחות ממנו , ומאמין בשיוויון בדיוק כמוהו. אבל והאבל הוא חשוב מאוד כל זה אחרי הרצון שמדינת ישראל תהיה ביתו של העם היהודי. זה החינוך שקיבלתי, אני בן למשפחה של ניצולי שואה, וזו הפקת הלקחים המרכזית שלי מהשואה. כל אחד יכול להפיק את לקחי השואה בדרך שימצא לנכון. זו הדרך שאני מפיק את לקחי השואה. ומנקודת מבטי לא היתה לי בעייה אם היו מחליטים להקים את מדינת ישראל באוגנדה ובלבד שתהיה בית לעם היהודי לעולמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:39 
מתינות היא מילה גסה בצד השני.

הבעיה של מפלגת העבודה ומרצ זה שהן מעדיפות ללקק לאדום אופטימי למיניהם איפה שנעים כדי שיגיד שאפשר להצביע להן מאשר אשכרה לעשות עבודה בשטח. המפלגות האלה יודעות שקהל הבוחרים שקל יהיה להגיע אליו יהיה אדום אופטימי וקורמן, ומעדיפות לתת להם להרגיש עליונים במקום לעבוד.
למרצ, שהעיזה לומר באומץ את המילה שמאל, רועדות הרגליים כשחד"ש מציעה לה הסכם עודפים ומציגה רשימה אשכנזית וצדקנית לתפארת של אנשים שאני בספק אם אי פעם נתנו כיף לערבי. עכשיו במרצ חוגגים את הכפלת הכוח - הם לא מבינים שזה היה קורה גם אם היו שמים בראש תמנון ענק - הם הדיפולט של השמאל, ולא ישנו את דרכיהם.
חד"ש, שחרשה את הארץ בארבע השנים האחרונות, לא מצליחה להביא מנדט יהודי אחד- לא משנה כמה עבודה היא תעשה יבואו כמה רשעים כמו קורמן שיספרו צ'יזבטים שכולם יאמינו להם בלי לבדוק (כמו להיט הבחירות המקומיות "חנין לא עומד בתקווה") בגלל הפחד שיש כאן מערבים (שנובע בעיקר, מאי-שילובם)

בקיצר, מי שמחפש תקווה בשמאל הישראלי - שיחפש במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ואתה זה שאמרת שהציונות היא גזענית בהגדרה. אז כן, חדש אכן מתנגדת למדינה גזענית.

חד"ש מתנגדת למדינה גזענית אבל קודם לכן היא מתנגדת למדינה שהיא בית ליהודים, ועוד לפני כן היא אינה תומכת בשתי מדינות לשני עמים אלא במדינה לעם הפלשתינאי ומדינה מעורבת לחלק מהעם הפלשתינאי ולעם היהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:41 
הציטוט שלך בא להדגים את ההקבלה. לא כל מבקרי הפועל הם שנואי הפועל נכון?
אבל כשזה מגיע ליחסים עם שכנינו, פתאום הכלל הזה נשבר. תחשוב על זה.
לגבי המשנה הכלכלית- בלבלתי בינך לבין קורמן אבל לא משנה...
ואני ממש לא חושב שהמדינה יכולה להתקיים כמדינה יהודית לאורך זמן. זה פשוט לא יכול לעבוד, גם אם נשים בצד אידאולוגיה, גזענות ושאר ירקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:43 
מה צ׳יזבטים בדיוק?
ועוד דבר קטן
מנדט כמדומני זה בסביבות 36000 קולות
לחד״ש הצביעו בסביבות 5000-6000 מצביעים
יהודים שזה בערך שישית מנדט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא מצליח לרדת לסוף דעתך בקשר למשפט "האליפות תלויה בהפועל ורק בהפועל".
אני לא התכוונתי אף פעם למבקרי הפועל ולשונאייה או מבקריה.
אני כן התכוונתי לכך שאם הפועל תשכיל להיות טובה בחומר השחקנים שישי לה האליפות תלוייה רק בה ואם לא תזכה בה היא תוכל להאשים רק את עצמה ולא אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 10:51 
נראה לי שאני מבין איך הדור הקודם הצליח לחרב את המדינה בכלום זמן.
העסיקו אותו בימנים נגד שמאלנים והוא שכח שיש עוד דברים בעולם.

הם קנו דירה באיקס,משכורות, לילדים שלהם הם השאירו מדינה,שהם יקנו בה דירה באיקס כפול וואי משכורות, והם ממשיכים להתעסק בשטויות שמרחו אותם לפני עשרים שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:02 
אדום אופטימי כתב:
אני כן התכוונתי לכך שאם הפועל תשכיל להיות טובה בחומר השחקנים שישי לה האליפות תלוייה רק בה ואם לא תזכה בה היא תוכל להאשים רק את עצמה ולא אף אחד אחר.

ברור לי, בדיוק בגלל זה.
אלה שמעיזים לבקר את מדיניות הממשלה בזמן מלחמה (בדומה לאלה שמבקרים את ההנהלה כשכל העולם נגדנו, ולא רק מקצועית) הם לא שונאי המדינה (כמו שאלה לא שונאי הפועל), אלא אנשים שמסתכלים על האחריות שלנו על המצב וטוענים שהבעיה היא לא בחוץ, אלא אצלנו.
לקרוא להם שונאי ישראל זה מגוחך. הם אוהבי ישראל לפחות כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:16 
mkorman1 כתב:
מה צ׳יזבטים בדיוק?
ועוד דבר קטן

צ'יזבט זה למשל לטעות בכל שורה בהודעה שלך-
מנדט הפעם היה באיזור ה27K קולות, לפי הערכות לחד"ש יש כ12000 קולות יהודיים (יכול להיות שאתה מתבלבל עם 6000 בת"א)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:

ברור לי, בדיוק בגלל זה.
אלה שמעיזים לבקר את מדיניות הממשלה בזמן מלחמה (בדומה לאלה שמבקרים את ההנהלה כשכל העולם נגדנו, ולא רק מקצועית) הם לא שונאי המדינה (כמו שאלה לא שונאי הפועל), אלא אנשים שמסתכלים על האחריות שלנו על המצב וטוענים שהבעיה היא לא בחוץ, אלא אצלנו.

ההקבלה שאתה עושה אינה נכונה.
יש הבדל לטעמי בין לבקר את ההנהלה, השקנים והקהל בכל דרך אפשרית לבין ללכת לאימוני המחלה לדוגמא ולעודד אותם שינצחו בדרבי. יש הבדל בין ביקורת לבין לבוא ולעודד את היריבה בעת משחק של הפועל.
אם לטעמך ביקורת בשיחה, בפורום, בטוקבקים בוטה ככל שתהיה שקולה לפגישות עם שחקני יריבה ועידודם לפני המשחק או עידוד קבוצות יריבות בזמן המשחק אזי קטונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:

ברור לי, בדיוק בגלל זה.

ההקבלה שאתה עושה אינה נכונה.
יש הבדל לטעמי בין לבקר את ההנהלה, השקנים והקהל בכל דרך אפשרית לבין ללכת לאימוני המחלה לדוגמא ולעודד אותם שינצחו בדרבי. יש הבדל בין ביקורת לבין לבוא ולעודד את היריבה בעת משחק של הפועל.
אם לטעמך ביקורת בשיחה, בפורום, בטוקבקים בוטה ככל שתהיה שקולה לפגישות עם שחקני יריבה ועידודם לפני המשחק או עידוד קבוצות יריבות בזמן המשחק אזי קטונטי.

לא הבנתי מי זה הנמשל במשל שלך. מי "מעודד את היריבה בדרבי"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:34 
לא תתפוס אותי כתב:
mkorman1 כתב:
מה צ׳יזבטים בדיוק?
ועוד דבר קטן

צ'יזבט זה למשל לטעות בכל שורה בהודעה שלך-
מנדט הפעם היה באיזור ה27K קולות, לפי הערכות לחד"ש יש כ12000 קולות יהודיים (יכול להיות שאתה מתבלבל עם 6000 בת"א)

בכל תל אביב יפו 4068 קולות לחד״ש
תסכים איתי שלא כולם או אפילו רובם של יהודים
וזה המעוז היהודי של חד״ש
לגבי ה27000 צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
כתבו פה הרבה מאוד מאז התגובה האחרונה שלי אבל אני אשתדל לא להאריך יותר מדי.
אמיר,
ההצבעה שלי לעבודה היא לא שבטית ולא עדרית ובטח שלא מבוססת על מה שסבא שלי עשה לפני 50 שנה.
בעיני, מפלגת העבודה תמיד ייצגה את האופציה השפויה והמתונה ביותר בצד הנכון של המפה. היא חתמה על הסכמי שלום אבל ידעה גם לצאת למלחמה, היא דאגה לערביי ישראל אבל גם להתישבות מעבר לקו הירוק. היא דאגה לשוק תחרותי אבל גם לחברות הלאומיות הגדולות. מאז 92, היא זו שהציגה את הפתרון הטוב ביותר להסדר מול הפלסטינים והיחידה גם שפעלה בשביל זה.
אני הראשון להודות שהיא כשלה בתפקידה כמובילת מחנה השמאל ב 12 השנה האחרונות והפכה במרוצת השנים האלו למפלגה שרק מחפשת את דרכה לממשלה , כל ממשלה, מבלי לדאוג לעקרונות שהציבה לפני הבחירות. כסאולוגיה במקום אידאולוגיה.
זה גם מה שחייב להשתנות וזה גם מה שמוביל אותי לתשובות שלי לאופטימי. מרכז זה פיקציה. שמאלנים שמפחדים להיות שמאלנים וימניים שמבינים שהמחנה שלהם הלך יותר מדי ימינה אז נוח להם להיקרא מרכז.
הכי גרועים הם אלה שמצד אחד מצהירים שהם בעד מו"מ עם הפלסטינים ומצד שני מצהירים שהם מתנגדים לחלוקה של ירושלים בעוד במציאות ירושלים כבר מחולקת הלכה למעשה. כל מה שנמצא מזרחית לעיר העתיקה, בין פסגת זאב למעלה אדומים, הוא שטח פלסטיני לכל עניין ודבר. אותם גנבי דעת הם הכי מסוכנים, אפילו יותר מבנט, כי כל מה שהם יעשו בסופו של דבר זה להשאיר את המצב כמו שהוא ולחכות לפיצוץ שיקרה, והוא יקרה, במדינה דו לאומית.
לכן, אין לי בעיה להיקרא שמאל. ובשמאל יש את העבודה,מרצ וחד"ש. זה הגוש שחייב להבין שהמלחמות בינו לבין עצמו רק תורמות לגוש שמנגד. במשך חודשיים אני מוצא את עצמי מגן על העבודה ומי שעומדת בראשה מול תומכי חד"ש. אבסורד, מצד שני הצדדים.
השמאל הישראלי הפרגמטי צריך קודם כל להבין שהוא כזה, ומי שצריכה לשאת את הדגל ולהוביל את המחנה הזה היא מפלגת העבודה. ביום שההנהגה של המפלגה תפסיק לקרוץ לכל מיני אוכלוסיות לא רלבנטיות, לשלוח מסרים כפולים ולהצהיר באופן חד משמעי על העקרונות של המפלגה, אז היא גם תוכל להיות הנהגה אמיתית.
הימין מפורק ומפוחד, ראינו את זה לאורך כל מערכת הבחירות האחרונה. הליכוד עצמו מפולג לימניים מתונים וימניים קיצונים, מימין להם יש את הבית היהודי ומימין להם יש את עוצמה לישראל.
מול מלחמת ה "מי יותר קיצוני" צריך לקום הגוש השפוי והמתון שיפסיק את ההקצנה. אני בהחלט רואה הזדמנות מאוד גדולה למפלגת העבודה כראש האופוזיציה להרים את המחנה השפוי שוב על הרגליים ולעבוד קשה ע"מ לחזור ולהיות כוח חזק ומאוחד.
אם המנהיגה של המפלגה הגדולה לא תהיה מסוגלת לעשות את זה, היא תצטרך לפנות את מקומה למישהו שכן יהיה מסוגל.
רק ככה יהיה אפשר לנצח את הבחירות הבאות.
בפרפראזה על הסיסמא של הליכוד - שמאל אחד גדול ואמיתי מול כל הימין הקיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 12:36 
קובסטר
שמאל זה עבודה ומרצ סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 13:25 
קורמן ואופטימי,
אם ברצונכם להבין מדוע עמדותיכם נשמעות ליתר המשתתפים מעט מנותקות, אפילו לעיתים תפלות ומשעממות - אני מציע לכם את התרגיל האינטלקטואלי הבא:
בכל פעם שתכתבו משפט תצטרכו לתת דוגמא חומרית הממחישה אותו. הדוגמא צריכה חומרית במובן זה שהיא צריכה לבטא השפעה על החיים הפרטיים של אזרחי המדינה, או של בני אדם בכלל.
לדוגמא: "הון שלטון עולם תחתון" - נוחי דנקנר מבצע תספורת של 600 מיליון שקל, גברת כהן מחדרה מפסידה בממוצע 150 שקל בקרן הפנסיה שלה.
"הכיבוש משחית" - שלושה מג"בניקים מתעללים במפגר בג'יפ
"ישראל מדינה יהודית" - - - ?????
"הציונות..." - - - ?????

אלו מונחים חסרי קיום במציאות, והשימוש בהם - מטרתו לערפל את החשיבה מן הממשות, בדומה לסמי הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 13:48 
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ממתי הרשימה הזאת? נראה לי שרשום בה גם מישהו שכבר לא עימנו עוד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

צודק.
גזי קפלן נפטר ב-5.6.12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:07 
http://www.ceci.org.il/?CategoryID=244

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:19 
יש שם כמה אנשים מכובדים וישרים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:31 
אחרי בדיקה חוזרת
הנתונים הם כדלקמן
28402 קולות הספיקו כדי לתת מנדט לחדש
וזו תוצאה נמוכה כיוון שלרעם-תעל נדרשו 34591 קולות
ולבלד32408 קולות
באשר להצבעה לחד״ש אצל היהוד
נראה לי שהאומדן שלי דהיינו בין 5000-6000 קולות הוא ממעיט במקצת
בכל מקרה לא יותר מ 8000 מצביעים שזה פחות משליש מנדט
ברב הערים היהודיות ההצבעה לחד״ש היא זניחה
197 בבאר שבע
83 בת ים
143 גבעתיים
29 אשדוד
33 אשקלון
22 אור יהודה
133 כפר סבא
127 הרצליה
67 הוד השרון
102 חולון
84 פרדס חנה
259 ר״ג
91 רמה״ש
79 רעננה
131 ראשון
ההצבעה בערים המעורבות קשה יותר לפענוח
אבל ניתן להניח במידה רבה של סבירות כי רב המצביעים בלוד(573) רמלה(986) עכו(1617)
וירושלים (1110) הינם ערבים
נותרות חיפה עם 6644 קולות ות״א עם 4069 קולות
שלגביהן אין אפשרות להעריך את ההתפלגות בין יהודים וערבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד כמה עשרות\מאות יישובים יהודיים קטנים שבכל אחד מהם הצביעו כמה אנשים לחד"ש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:36 
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

צודק.
גזי קפלן נפטר ב-5.6.12

גם רון נחמן כבר נפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:38 
האמן לי שבדקתי
יש רק 45 ישובים יהודיים שכמות המצביעים בהם לחד״ש היתה 10 מצביעים או יותר
ויש גם מצביע חד״ש בודד בקריית ארבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:39 
גם ממש לא ברור למה סומנו דוקא האנשים שסומנו מתוך הרשימה (למעט נוחי דנקנר כמובן).
יש שם עוד תעשיינים, בעלי עסקים גדולים, קשרים עם בנקים וכו' שלא הודגשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
האמן לי שבדקתי
יש רק 45 ישובים יהודיים שכמות המצביעים בהם לחד״ש היתה 10 מצביעים או יותר
ויש גם מצביע חד״ש בודד בקריית ארבע

יש כמה וכמה מצביעי חד"ש בהתנחלויות, מסתבר.
וגם אם קשה לך לקבל את זה, יש עוד עשרות יישובים שבהם חד"ש קיבלה קולות ספורים (להזכירך, רובם יישובים קטנים שבכל מקרה יש בהם עשרות או מאות בודדות של מצביעים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:40 
נו, קורמן- יש גם את כל מצביעי דעם למיניהם שהם בגדול מוכנים להצביע לחד"ש.
בכל אופן בפעם האחרונה שקראתי משהו מעמיק בנושא דיברו על איזור ה12000 מצביעים יהודיים.
האכזבה העיקרית שלי מתוצאות הבחירות היא שהמס' הזה לא עלה למרות כל הפעולות של חד"ש בישובים יהודיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אני רק לא מבין למה זו בעיה להתבסס על קולות המגזר הערבי.
הרבה בזכותם העבודה היתה שנים בשלטון, והרבה "בגללם" קרה מה שקרה בבחירות 96.
אין בעיה עם זה שיש לחד"ש יותר מצביעים ערבים מיהודים, המפלגה הזו מלכתחילה מוגדרת כשותפות בין יהודים לערבים, ולכן זה לא מה שפוסל אותם מלהיות מפלגת שמאל.
בלי קשר, משבר הזהות בשמאל בעקבות האכזבה העצומה מממשלת ברק הוא חלק מהסיבות לרצף הכישלונות בבחירות ולנדידת הקולות לכיוון המרכז.
לא צריך להתבייש להיות שמאל מדיני וכלכלי, צריך אולי להגדיר אותו מחדש בהתאם למציאות הנוכחית בישראל 2013, אבל חלק בלתי נפרד מהחזרת הכוח שנעלם ב 12 השנה האחרונות הוא הפסקת הזגזוג וההתנחמדות כלפי אלו שבכלל לא רוצים להיות נחמדים אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קורמן ואופטימי,
אם ברצונכם להבין מדוע עמדותיכם נשמעות ליתר המשתתפים מעט מנותקות, אפילו לעיתים תפלות ומשעממות - אני מציע לכם את התרגיל האינטלקטואלי הבא:
בכל פעם שתכתבו משפט תצטרכו לתת דוגמא חומרית הממחישה אותו. הדוגמא צריכה חומרית במובן זה שהיא צריכה לבטא השפעה על החיים הפרטיים של אזרחי המדינה, או של בני אדם בכלל.
לדוגמא: "הון שלטון עולם תחתון" - נוחי דנקנר מבצע תספורת של 600 מיליון שקל, גברת כהן מחדרה מפסידה בממוצע 150 שקל בקרן הפנסיה שלה.
"הכיבוש משחית" - שלושה מג"בניקים מתעללים במפגר בג'יפ
"ישראל מדינה יהודית" - - - ?????
"הציונות..." - - - ?????

אלו מונחים חסרי קיום במציאות, והשימוש בהם - מטרתו לערפל את החשיבה מן הממשות, בדומה לסמי הזיה.

מתוק,
לא אדבר בשם קורמן, אלא בשמי בלבד.
לא יודע למה אתה חושב שאני מוטרד שיש אנשים בפורום שחושבים שדעותי מנותקות.
ואיני מעוניין לשנות את דעתם עלי של אותם אנשים שחושבים שדעותי מנותקות.

איני נוהג לקבל המלצותיהם של אנשים שחושבים שדעותי מנותקות ולכן אני נאלץ לדחותך את הצעתך הידידודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני רק לא מבין למה זו בעיה להתבסס על קולות המגזר הערבי.

ידידי,
עושה רושם שאתה מיתמם. ואני עדין מאוד באופן התנסחותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: