תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
EISEN כתב:
חלאס כבר עם הפיקציה הזאת של ירושלים לא תחולק.
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה בזה שמיליון פלסטינים (או כמה שלא יהיה מספר ערביי מזרח ירושלים) יחזרו להיות פלסטינים.
"ירושלים בירת ישראל המאוחדת לנצח" זאת גניבת הדעת הכי גדולה ביי פאר מאז קום המדינה, הגיע הזמן כבר שהבועה הזאת תתפוצץ.

הבעיה היא שמקומות כמו פסגת זאב ומעלה אדומים הופכים פתאום לפרברים של בירת פלסטין (not that there's anything wrong with that).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,
כל עוד מפלגת העבודה היא מפלגת שמאל שמצהירה שהיא לא תשב בממשלה ציונית המונהגת על ידי ראש ממשלה מהימין היא שווה לא יותר מ-15-20 מנדטים ( אלא אם מרצ תימחק מסיבה כלשהיא ואז העבודה תהיה שווה עוד 5 מנדטים).

אם ציפי בבחירות אלה רצתה לחזר אחרי קולות המרכז אסור היה לה להכריז שהיא לא תשב בממשלת נתניהו.

מפלגת העבודה צריכה להחליט מהי, וכשהי מנסה לתלות יהבה בגוש חוסם ( כמו שאתה עשית) רצוי שהיא תבין שהסיבה היחידה של מפלגות המרכז אולי לשתף פעולה עם העבודה היא הסלידה מביבי. אם על זה בונה העבודה את יהבה לעתיד הרי שגם בבחירות הבאות היא תיכשל.

אופטימי יקר,
ההתבוננות שלי במפה היא שונה משלך וזה עלה פה מספר פעמים באשכול. מפלגת העבודה צריכה לחשוב ולהתנהל כמו מפלגה שרוצה להנהיג את המדינה. כמו מפלגת שלטון. כמו מפלגה גדולה וחזקה.
כרגע, זה נראה הדבר הכי תלוש והזוי שיש אבל בלי חזון ובלי לראות שלושה וארבעה צעדים קדימה לא מגיעים לשומקום.
כואב לי מאוד המצב אליה הגיעה המפלגה מאז התפרקות ממשלת ברק. לא הגיוני שאותה מפלגה שבגלגולים קודמים הקימה את המדינה ושלטה בה במשך 30 השנים הראשונות הפכה להיות יצור לא רלבנטי וחסר תוכן שנראה כמזדחל לו לכל ממשלה מזדמנת, כאילו היינו ש"ס (בלי להעליב).
בשביל שהעבודה תחזור להיות מפלגה דומיננטית היא צריכה 2 דברים חשובים - דרך והנהגה.
הדרך היא לחזור לערכים אותם תיארתי בתגובה הקודמת מבלי להתבייש בשום דבר, בעיקר לא להתבייש להיות מפלגת שמאל. בשניה שיהיר הוציא את המשפט המטומטם שירושלים לא תחולק הוא יישר קו עם הסיסמאות המפגרות של הימין שהתחילו בשתי גדות לירדן, דרך ארץ ישראל השלמה, חברון לאבותינו ולנו וכלה בלא לחלק את ירושלים.
מפלגת העבודה צריכה מנהיג (או מנהיגה) שידע לדבר גם על הצד המדיני-בטחוני עם שאיפה להשגת הסדר מדיני ראוי והוגן מול הפלסטינים וגם על הצד הכלכלי-חברתי, עם כלכלה שפויה ומדינה שלא מפריטה את עצמה לדעת ויודעת לשמור על ערכי הדמוקרטיה והצדק. כן, לא צריך להתבייש בלתמוך בועדי עובדים וכל סוג של התאגדות. הבעיה היא לא בעצם ההתאגדות אלא בפיקוח עליה והכוח שהתאגדות זו מקבלת. בשניה שגילה אדרעי למשל נבעטה מהתפקיד, רכבת ישראל חזרה להיות גוף מתפקד. ברגע שיורם אוברקוביץ' ז"ל כבר לא היה יו"ר ועד עובדי חברת חשמל, ההטבות שלהם קוצצו בחצי ודרשו מהם הרבה יותר (עדיין זה לא מספיק).

לגבי ההנהגה - האם שלי יחימוביץ' היא המנהיגה שתחזיר את מפלגת העבודה להיות מפלגה עם כל הערכים שהזכרתי לעיל ? שאלה טובה. אני מניח שנדע את התשובה בשנה הקרובה ונבחן את דרך ההתנהלות שלה כיו"ר האופוזיציה במקביל להתמודדות מול אלו שיתקפו אותה מתוך המפלגה.
דבר אחד בטוח וזה הדבר שצריך לשאוף אליו - מפלגת העבודה צריכה לחזור ולהיות מובילת השמאל הישראלי. בלי להתנצל, בלי להתנחמד, בלי לקרוץ לאף אחד ובלי מסרים כפולים.
אני דווקא רואה בהנהגת האופוזיציה הזדמנות מאוד גדולה לחזור ולהיות כל הדברים האלו, נראה איך זה יעמוד במבחן המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 19:55 
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
EISEN כתב:
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה בזה שמיליון פלסטינים (או כמה שלא יהיה מספר ערביי מזרח ירושלים) יחזרו להיות פלסטינים.
"ירושלים בירת ישראל המאוחדת לנצח" זאת גניבת הדעת הכי גדולה ביי פאר מאז קום המדינה, הגיע הזמן כבר שהבועה הזאת תתפוצץ.

הבעיה היא שמקומות כמו פסגת זאב ומעלה אדומים הופכים פתאום לפרברים של בירת פלסטין (not that there's anything wrong with that).

כשמדברים על חלוקת ירושלים לא מדברים עליהם. ברור כבר שהם יישארו בשטחנו בכל הסכם שהוא. מדברים על מזרח ירושלים שבכל מקרה הוא פלסטינאי. אין שם יהודים, אין שם כלום.

"ירושלים השלמה והמאוחדת". איזה פלצינזם של לדחוף לתחת. גם היום היא לא שלנו והיא לא מאוחדת. אנשים רפיי שכל וצמאי דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
בכל אופן חצי עם עדיין משוכנע בגלל הקמפיין הנהדר של שלי (בערך 1500 שיתופים כשבדקתי בפעם האחרונה) שכל הקולות של ארץ חדשה הלכו לביבי.

יותר מחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
צמצום הגרעון - עידוד עסקים קטנים, קיצוץ בתקציבי ההתנחלויות והישיבות.
רפורמה בדיור - הוזלת מחירי הדיור ע"י בניה מסיבית.

שכחת הפסקת הרעב באפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
עדכונפתלי מהבלוג של אורי משגב:
http://blogs.haaretz.co.il/urimisgav/249/

ציטוט:
עדכון בשעה 13:23: בהמשך לדברים שפורסמו כאן בבוקר, התמונה הולכת ומתחדדת. על פי מידע מצטבר ומוצלב שהגיע ל"משגב לעם", נפתלי בנט והבית היהודי לא יהיו חלק מהממשלה הבאה. קיים וטו פרסונאלי חזק של בני הזוג נתניהו על נפתלי בנט ואיילת שקד. בנט חשוד על ידם גם בהדלפת חלק מהחומרים ששימשו בתחקיר "ביבי-טורס". הווטו על בנט יחזיק כל עוד שלטונו של נתניהו כראש ממשלה אינו מוטל בספק, ועל פי התמונה המתגבשת הוא אינו מוטל בספק. בנט ושקד יישארו בחוץ. הממשלה שנתניהו שואף אליה תכלול את הליכוד-ביתנו (31), יש עתיד (18), קדימה (29) , ש"ס (11) ויהדות התורה (7). סך הכל שבעים מנדטים ממורכזים ויציבים. נתניהו סולד מלבני ולכן יעדיף אותה בחוץ. הוא לא זקוק לה. עם זאת, באם הדגש של ממשלת שוויון בנטל יקשה על צירופה של יהדות התורה, יוחלפו 7 המנדטים שלה ב-6 המנדטים של לבני והתנועה.

הייתכן?

בחזרה לעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אנשים היו צריכים לשקול את האופציה הזו לפני שהם קנו בית בהתנחלות, באמת שיגידו תודה שהם לא גומרים ברשות (למרות שאם ישראל תמשיך לשחק את המשחקים שלה בסוף יש מצב שגם מקומות כאלו יוחזרו כמו טאבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אתם פה מאוד נדיבים אבל לא זכור לי שקראתי שאבו מאזן מוכן לפשרה בירושלים.
בכלל טוענים שם שאין לנו דריכת רגל בכותל שכן מקום זה קדוש רק להם כי מוחמד קשר שם את סוסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:24 
dr.avi כתב:
בכלל טוענים שם שאין לנו דריכת רגל בכותל שכן מקום זה קדוש רק להם כי מוחמד קשר שם את סוסו.

וואלה?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/203/770.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
הפלשתינאים מוכנים להמון פשרות ביורשלים, מהרובע היהודי עד פסגת זאב.
אבל אם ההגדרה שלך לפשרה זה "לקבל את מה שישראל רוצה בלי שאלות" אז יש מצב שאתה צודק (למרות שהם די פותחים לנו את הרגליים באזור חיוג 02).

dr.avi כתב:
ו"אצלנו" יש אנשים שטוענים שצריך לפוצץ את כיפת הסלע, אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,
כל עוד מפלגת העבודה היא מפלגת שמאל שמצהירה שהיא לא תשב בממשלה ציונית המונהגת על ידי ראש ממשלה מהימין היא שווה לא יותר מ-15-20 מנדטים ( אלא אם מרצ תימחק מסיבה כלשהיא ואז העבודה תהיה שווה עוד 5 מנדטים).

אם ציפי בבחירות אלה רצתה לחזר אחרי קולות המרכז אסור היה לה להכריז שהיא לא תשב בממשלת נתניהו.

מפלגת העבודה צריכה להחליט מהי, וכשהי מנסה לתלות יהבה בגוש חוסם ( כמו שאתה עשית) רצוי שהיא תבין שהסיבה היחידה של מפלגות המרכז אולי לשתף פעולה עם העבודה היא הסלידה מביבי. אם על זה בונה העבודה את יהבה לעתיד הרי שגם בבחירות הבאות היא תיכשל.

אופטימי יקר,
ההתבוננות שלי במפה היא שונה משלך וזה עלה פה מספר פעמים באשכול. מפלגת העבודה צריכה לחשוב ולהתנהל כמו מפלגה שרוצה להנהיג את המדינה. כמו מפלגת שלטון. כמו מפלגה גדולה וחזקה.
כרגע, זה נראה הדבר הכי תלוש והזוי שיש אבל בלי חזון ובלי לראות שלושה וארבעה צעדים קדימה לא מגיעים לשומקום.
כואב לי מאוד המצב אליה הגיעה המפלגה מאז התפרקות ממשלת ברק. לא הגיוני שאותה מפלגה שבגלגולים קודמים הקימה את המדינה ושלטה בה במשך 30 השנים הראשונות הפכה להיות יצור לא רלבנטי וחסר תוכן שנראה כמזדחל לו לכל ממשלה מזדמנת, כאילו היינו ש"ס (בלי להעליב).
בשביל שהעבודה תחזור להיות מפלגה דומיננטית היא צריכה 2 דברים חשובים - דרך והנהגה.
הדרך היא לחזור לערכים אותם תיארתי בתגובה הקודמת מבלי להתבייש בשום דבר, בעיקר לא להתבייש להיות מפלגת שמאל. בשניה שיהיר הוציא את המשפט המטומטם שירושלים לא תחולק הוא יישר קו עם הסיסמאות המפגרות של הימין שהתחילו בשתי גדות לירדן, דרך ארץ ישראל השלמה, חברון לאבותינו ולנו וכלה בלא לחלק את ירושלים.
מפלגת העבודה צריכה מנהיג (או מנהיגה) שידע לדבר גם על הצד המדיני-בטחוני עם שאיפה להשגת הסדר מדיני ראוי והוגן מול הפלסטינים וגם על הצד הכלכלי-חברתי, עם כלכלה שפויה ומדינה שלא מפריטה את עצמה לדעת ויודעת לשמור על ערכי הדמוקרטיה והצדק. כן, לא צריך להתבייש בלתמוך בועדי עובדים וכל סוג של התאגדות. הבעיה היא לא בעצם ההתאגדות אלא בפיקוח עליה והכוח שהתאגדות זו מקבלת. בשניה שגילה אדרעי למשל נבעטה מהתפקיד, רכבת ישראל חזרה להיות גוף מתפקד. ברגע שיורם אוברקוביץ' ז"ל כבר לא היה יו"ר ועד עובדי חברת חשמל, ההטבות שלהם קוצצו בחצי ודרשו מהם הרבה יותר (עדיין זה לא מספיק).

לגבי ההנהגה - האם שלי יחימוביץ' היא המנהיגה שתחזיר את מפלגת העבודה להיות מפלגה עם כל הערכים שהזכרתי לעיל ? שאלה טובה. אני מניח שנדע את התשובה בשנה הקרובה ונבחן את דרך ההתנהלות שלה כיו"ר האופוזיציה במקביל להתמודדות מול אלו שיתקפו אותה מתוך המפלגה.
דבר אחד בטוח וזה הדבר שצריך לשאוף אליו - מפלגת העבודה צריכה לחזור ולהיות מובילת השמאל הישראלי. בלי להתנצל, בלי להתנחמד, בלי לקרוץ לאף אחד ובלי מסרים כפולים.
אני דווקא רואה בהנהגת האופוזיציה הזדמנות מאוד גדולה לחזור ולהיות כל הדברים האלו, נראה איך זה יעמוד במבחן המציאות.

יקירי
עזוב את הצד החברתי. לגביו אני מסים איתך. לא אליו אני מתייחס בתגובתי.
בצד מדיני ביטחוני כל עוד מפלגת העבודה תראה עצמה שמאלנית היא לא תזכה ביותר מ-15-20 מנדטים, גם אם בן גוריון יקום לתחייה.
זה שמפגת העבודה הינהגה את המדינה במשך 30 שנה איננו רלוונטי. ב-19 שנים מתוכם לא היה הבדל משמעותי בין שמאל לימין בנושא חוץ וביטחון. וב-10 השנים הבאות שלטה המפלגה מכוח האנרציה. אם לא השערוריות והשחיתויות שהתגלו אולי זה היה נימשך עוד 30 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
dr.avi כתב:

וואלה?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/203/770.html

סבבה.
אם יגיעו למו"מ עתידי עם ראש פתוח ועם נכונות לויתור כזה אני לא רואה מדוע לא ניתן להגיע עימם להסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,

אופטימי יקר,

יקירי
עזוב את הצד החברתי. לגביו אני מסים איתך. לא אליו אני מתייחס בתגובתי.
בצד מדיני ביטחוני כל עוד מפלגת העבודה תראה עצמה שמאלנית היא לא תזכה ביותר מ-15-20 מנדטים, גם אם בן גוריון יקום לתחייה.
זה שמפגת העבודה הינהגה את המדינה במשך 30 שנה איננו רלוונטי. ב-19 שנים מתוכם לא היה הבדל משמעותי בין שמאל לימין בנושא חוץ וביטחון. וב-10 השנים הבאות שלטה המפלגה מכוח האנרציה. אם לא השערוריות והשחיתויות שהתגלו אולי זה היה נימשך עוד 30 שנה.

אופטימי,
אז פה אנחנו חלוקים לצערי כי אני בד"כ אוהב להסכים איתך.
פתרון אמיתי של 2 מדינות ל 2 עמים לא יביא יותר מ 20 מנדטים ?
אם תמחיש לציבור עד כמה יכול להיות יותר טוב לכולנו, גם לשכבות החלשות וגם למעמד הביניים, כשניפרד מהפלסטינים ונפסיק לבזבז שם את הכספים העצומים שמגיעים מהכיס של כולנו זה לא ישנה ?
הדבר שהכשיל יותר מכל את הקמפיין האחרון של העבודה הוא שלא הבהירו מספיק שהיא למעשה היחידה עם מצע מדיני קונקרטי וישים (תוכנית בנט היא כמובן אחיזת עיניים אחת גדולה) עם תוכנית שאפשר לחתום עליה מחר בבוקר עם הפלסטינים.
אני לא רוצה להשתמש במושגים כמו "מחנה השלום" כי זה הכי ניינטיז אבל אם מי שנמצא בהנהגת מפלגת העבודה יבין שהיא זו שצריכה להוביל ולא להיות מובלת בתחום המדיני או להתנצל על כך שיש לה דעה משלה אז זה ישנה הרבה מאוד.
אפשר להגיע להסכם שיבטיח את בטחון התושבים במדינה.
אפשר גם לפרק את החמאס בעזה או להפוך אותו ללא רלבנטי לאו דווקא דרך מלחמה.
אם המפלגה תחזיר לעצמה את הדרך הזו ויהיה מנהיג שידע להוביל אותה בדרך הזו - זה יגרוף הרבה יותר מנדטים משאתה חושב.
יודע מה, אפילו אם לבני היתה חוברת לעבודה בבחירות הנוכחיות ומרימה את הדגל המדיני מתוך המפלגה, לא בטוח שלא היינו מגיעים לאותו מספר מנדטים כמו של הליכוד ביתנו. המון אנשים חיפשו בנרות למי להצביע ופשוט לא היתה מפלגה שנתנה להם את כל החבילה אז הם הלכו למה שנתפס להם בעין כמשהו חדש. מפלגת שמאל גדולה שמציעה פתרונות מפורטים וישימים גם בתחום בכלכלי-חברתי וגם בתחום המדיני-בטחוני שווה 30 מנדטים בקלות.
עכשיו יש לעבודה הזדמנות לבנות את עצמה מחדש כמפלגה גדולה. נראה אם הם יעשו את זה או שהם (כרגיל) יתמקדו באיך מעיפים את היו"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
תסביר לי איך לא הצליחו לנתב את המחאה החברתית למנדטים כפי שלפיד עשה ?
לכל הרוחות, היו שני נציגים של המחאה ברשימה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שיש קשר בין לפיד למחאה החברתית.
ההצבעה ללפיד היתה כי הרבה מאוד אנשים חיפשו עד הרגע האחרון למי להצביע והיה להם יותר נוח ללכת על משהו חדש מאשר לשים פתק של העבודה בקלפי, גם אידיאולוגית וגם בגלל שלא התחברו או האמינו לשלי. יש אנטי גדול כלפי מפלגת העבודה בגלל כל מה שקרה איתה ב 12 השנים האחרונות, תראה מה הולך רק פה בפורום שהוא ברובו המכריע שמאלני.
לדעתי גם היתה בעיה ללכת על הקלף של המחאה כי היא בסופו של דבר לא באמת שינתה פה משהו ואכזבה הרבה אנשים שחשבו שהנה השינוי מגיע וקיבלו בום בפרצוף.
בלי קשר, ואת זה כבר הזכרתי בתגובות קודמות, לא נתנו מספיק במה לדעתי לנבחרת של העבודה כי יש אנשים מעולים ברשימה שאף אחד בכלל לא מכיר וחבל. כשאני דיברתי עם אנשים על עומר בר לב, אראל מרגלית, משה מזרחי ויוסי יונה לא הבינו מה אני רוצה מהם ומי האנשים האלה.
היתרון הגדול של העבודה בבחירות האלו היה הרשימה הבאמת מעולה שלהם לעומת הליכוד, שילוב של ותיקים וחדשים, נשים וגברים, אשכנזים ומזרחים, ביטחוניסטים ואנשי כלכלה וחברה. היתרון הזה לא בא לידי מימוש לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 02:06 
הרשימה שלהם בהחלט מעולה, אבל הרוב המוחלט של האנשים לא בוחר רשימות, אלא את העומד בראש. רוב האנשים לא יודעים ולא כ"כ רוצים לדעת מה יש ברשימה. אתה באמת חושב שהאדם הפשוט עובר על הרשימות ומגיע להחלטה מושכלת למי להצביע? זה לא מה שקורה. יודעים בגדול את הסיסמאות והקווים המנחים + האם האיש בפרונט לא מציק להם בעין, ויאללה, יש בחירה.

הייתה להם הזדמנות לבנות את עצמם מחדש והם נכשלו בגדול. הרבה בזכות היו"ר. גם בשל המדיניות שהיא בחרה להוביל (לא רואה את העבודה כמפלגת שמאלת לא פסלה עד שראתה שזה פוגע בה ישיבה עם ביבי או ההתעלמות המוחלטת מהפלסטינים) וגם הרבה מאוד בשל האישיות שלה. איתה, 15 זה להערכתי הפוטנציאל שלהם. אז או שהיא תהפןך את עורה ותשתנה 180 מעלות, וגם אז ישאר החלק הבעייתי של האישיות שלה שיבריח מצביעים, או שיבחרו יו"ר חדש שישנה את הגישה הזאת ובאמת גם יאמין בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 03:48 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הנהגה עתידית במפלגת העבודה, ישנה גם שמועה על האלוף היוצא, טל רוסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 03:54 
סמל אישי של המשתמש
סינדרום ירושלים כתב:
לגבי הנהגה עתידית במפלגת העבודה, ישנה גם שמועה על האלוף היוצא, טל רוסו.

שובו לפורום של המחבט מס׳ 3 באשכול הניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מסכים.
בבחירות הקודמות קיבלה קדימה 28 מנדטים. הפעם קיבלו לפיד לבני ומופז ביחד - 27 מנדטים.
כלומר, בעצם לא השתנה משהו מהותי. בסה"כ המאסה הרגילה של מצביעי המרכז עשתה חלוקה פנימית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
EISEN כתב:

כשמדברים על חלוקת ירושלים לא מדברים עליהם. ברור כבר שהם יישארו בשטחנו בכל הסכם שהוא. מדברים על מזרח ירושלים שבכל מקרה הוא פלסטינאי. אין שם יהודים, אין שם כלום.

תפתח מפה, תבדוק את העובדות, ותתפלא לגלות שאתה טועה (רמז: שטחי E1).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 08:19 
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:

מסכים.
בבחירות הקודמות קיבלה קדימה 28 מנדטים. הפעם קיבלו לפיד לבני ומופז ביחד - 27 מנדטים.
כלומר, בעצם לא השתנה משהו מהותי. בסה"כ המאסה הרגילה של מצביעי המרכז עשתה חלוקה פנימית אחרת.

לגמרי.
אנחנו כנראה אחת המדינות הכי שמרניות בעולם המערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

לחלוטין!!
היו כ"כ הרבה אנשים שלא היה להם מושג שאיציק שמולי בכלל במפלגת העבודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:31 
גביזון כתב:
dr.avi כתב:

לחלוטין!!
היו כ"כ הרבה אנשים שלא היה להם מושג שאיציק שמולי בכלל במפלגת העבודה!

עם מנהיג אמיתי בראש הרשימה ולא כלבה כמו שלי הם היו יכולים להגיע גם ל20 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
קוסטר יקירי,
גם מצביעי ליכוד רים מאוד מאמינים בשתי מדינות לשני עמים. זה לא פטנט רשום של מפלגת העבודה. זה נכון שהם האמינו בנושא זה לפני הליכוד. גם אנשי קדימה ואנשי התנועה שותפים למסר זה. אפילו רוב אנשי לפיד.
בשונה מכל המפלגות שהזכרתי מפלגת העבודה נתפסת כשמאל ( לא כעוכרי ישראל, כשמאל) בעיני הציבור שמסוגל להצביע לה פוטנציאלית.
כשבאה מפלגה ומצהירה לפני בחירות שהיא לא תשב עם הימין בממשלה אחת היא מדגישה את היותה שמאל (אנטי טזה למפלגת ימין- הליכוד).
מה שאתה מציע הוא שמפלגת העבודה תדגיש את היותה שמאל (ולא מרכז) וכך היא תישר באופוזיציה לא משנה מי ינהיג אותה.
וכל עוד מפלגת העבודה לא תפנה למצביעי המרכז (המדיני) היא לא תוכל ליישם את המסרים הכל כך נכונים של מדיניות החברה והפנים שלגביהם אנו מסכימים.
תוכל אתה למשיך לכתוב כאן אלפי הודעות וגם אני מאות תגובות אבל העבודה תישאר להנהיג את האופוזיציה. למה ? כי אזרחי מדינת ישראל ( גם כאלה שאין להם למי להצביע- כמוני והתנדנדו כל התקופה ואמרו לעצמם כל החודשים האחרונים "חייבים להצביע אבל למי ? " לא יצביעו לעבודה.
יהיו המסרים החברתיים מוצדקים, יהיו האנשים צעירים ונבונים ומלח הארץ, לא יעזור. איך אמר יאיר לפיד ( ולא יהיר שכל כך זילזלת בו) " אני לא יושב במששלה אחת עם זועבי". וכך חושבים חלק גדול מאלה שאתה רוצה שיצביעו לעבודה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

לפיד נהנה מהמחאה החברתית. מי שיתכחש לכך עושה זאת כי לא נוח לו עם זה.
מנהיגי המחאה החברתית היו מארגניה, ותו לו. במחאה החברתית הישתתפו מאות אלפים של אזרחים באופן פעיל ואולי מליון בתמיכה רגשית.
המחאה החברתית היתה אנטי הממסד ושל מעמד הביניים. האלפים שהיצטרפו אליה היו בני מעמד הביניים. היא לא היתה של עניי הארץ אלא של מעמד הביניים.
לכן מי שפנה במישרין למעמד הבינייים בבחירות, קצר את הפירות גם אם הוא ממון על ידי בעלי הון שלא בדיוק תמכו במהפכה החברתית.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 26 ינואר 2013, 13:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:42 
אדום אופטימי כתב:
dr.avi כתב:

לפיד נהנה מהמחאה החברתית. מי שיתכחש לכך עושה זאת כי לא נוח לו עם זה.
מנהיגי המחאה החברתית היו מארגניה, ותו לו. במחאה החברתית הישתתפו מאות אלפים של אזרחים באופן פעיל ואולי מליון בתמיכה רגשית.
המחאה החברתית היתה אנטי הממסד ושל מעמד הביניים. האלפים שהיצטרפו אליה היו בני מעמד הביניים. היא לא היתה של עניי הארץ אלה של מעמד הביניים.
לכן מי שפנה במישרין למעמד הבינייים בבחירות, קצר את הפירות גם אם הוא ממו על ידי בעלי הון שלא בדיוק תמכו במהפכה החברתית.

רק שהתאוריה היפה שלך לא תואמת את העובדות. ר' הסבר של אנטיגונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
מכבד מאוד את אנטיגונה . לא תמיד מסכים איתו.
ד"א לא מצאתי את ההסבר שלו ב- 3 העמודים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 13:00 
צודק אופטימי בניתוח שלו
שלי עשתה את כל הטעויות האפשריות
בהתחלה התעלמה לגמרי מהנושא המדיני אחר כך
כשהודיעה שלא תשב בממשלת ביבי בכל מקרה
אני מעדיף לחשוב שטעויות אלה הן פרי של חוסר נסיון ולא מסיבה אחרת
גם הרכב הרשימה שכל כך אוננו עליו כאן הוא לא משהו
מצד אחד פואד שהיה כבר צריך לפרוש מזמן ומצד שני סתיו שפיר שקפצה מוקדם מדי לפוליטיקה
בתווך מירב מיכאלי שמתאימה לחד״ש ולא ברור לי מה היא מחפשת בעבודה ואם לא די בכך אז
אין שום דמות בטחונית מוכרת (עמר בר לב אחד לא מספיק)
גם ההתנהלות הטקטית לקתה ולוקה בחסר
במקום לקרב את ציפי מזה ואת זהבה מזה העדיפה ללקק ליאיר שמצידו התעלם ממנה או ביטל אותה כמו שקרה השבוע
אחרי שהכריזה (בפזיזות חסרת אחריות יש לומר) על הקמת גוש חוסם
לאור האמור לעיל התוצאה שהושגה היא בעיני הישג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 13:14 
אדום אופטימי כתב:
מכבד מאוד את אנטיגונה . לא תמיד מסכים איתו.
ד"א לא מצאתי את ההסבר שלו ב- 3 העמודים האחרונים.

טעות שלי. התכוונתי לסלע האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

בהתחלה התעלמה לגמרי מהנושא המדיני אחר כך
כשהודיעה שלא תשב בממשלת ביבי בכל מקרה

בתווך מירב מיכאלי שמתאימה לחד״ש ולא ברור לי מה היא מחפשת בעבודה ואם לא די בכך אז
אין שום דמות בטחונית מוכרת (עמר בר לב אחד לא מספיק)

אני חייב להבין באילו נסיבות אתה מחליט ללחוץ אנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: