תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסיפת חברי העמותה הראשונה **הערב **
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל, אתה מפספס את הנקודה שלי.
אם הפועל קיבלה תמורה - כסף, קיטון בהתחייבות עתידית, כסאות למשרד של אבוקסיס, הליכון לשחקנים - אין לי שום בעיה. לא מצפה לדעת במדויק.
שואל שאלה נורא פשוטה - מישהו מהעמותה יכול לאשר שאכן הייתה תמורה כזו או אחרת? מישהו נחשף לחוזה? יש חוזה בכלל?

על זה אני לא יכול לענות. אני אישית מאמין לנציגי העמותה.

מאה אחוז.
גם אני מאמין לאנשי העמותה, אבל לא חושב שהם היו מעורבים בעניין.
אם לפשט את הדברים - אני חושב (ומסתמן כאילו אינני לבד) שהעברת מרעי, ביום הראשון לחלון העברות, ללא תמורה, ללא מו"מ מתוקשר כמיטב המסורת של הפועל, לאחר שקבוצות מליגת העל (לפי אמצעי התקשורת) התעניינו בו, שמשאירה את הפועל שמתמודדת על האליפות עם עדן שרם כחלוץ מחליף כאשר עתידו של טוטו מעורפל, לקבוצה אפלולית שבמקרה מעורבת בעסקאות דמארי וטב"ח מדיפה ריח רע. כולה רוצה שיבוא מישהו שאני סומך עליו (ואני סומך על רוב האנשים בהפועל ובעמותה) ויגיד שהכל היה תקין מידיעה .

אז אם לא עשו את זה, תסיק מסקנות לבד (ונראה שהסקת אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 19:52 
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל, אתה מפספס את הנקודה שלי.
אם הפועל קיבלה תמורה - כסף, קיטון בהתחייבות עתידית, כסאות למשרד של אבוקסיס, הליכון לשחקנים - אין לי שום בעיה. לא מצפה לדעת במדויק.
שואל שאלה נורא פשוטה - מישהו מהעמותה יכול לאשר שאכן הייתה תמורה כזו או אחרת? מישהו נחשף לחוזה? יש חוזה בכלל?

על זה אני לא יכול לענות. אני אישית מאמין לנציגי העמותה.

מאה אחוז.
גם אני מאמין לאנשי העמותה, אבל לא חושב שהם היו מעורבים בעניין.
אם לפשט את הדברים - אני חושב (ומסתמן כאילו אינני לבד) שהעברת מרעי, ביום הראשון לחלון העברות, ללא תמורה, ללא מו"מ מתוקשר כמיטב המסורת של הפועל, לאחר שקבוצות מליגת העל (לפי אמצעי התקשורת) התעניינו בו, שמשאירה את הפועל שמתמודדת על האליפות עם עדן שרם כחלוץ מחליף כאשר עתידו של טוטו מעורפל, לקבוצה אפלולית שבמקרה מעורבת בעסקאות דמארי וטב"ח מדיפה ריח רע. כולה רוצה שיבוא מישהו שאני סומך עליו (ואני סומך על רוב האנשים בהפועל ובעמותה) ויגיד שהכל היה תקין מידיעה .

:ROSE:
מעולה. אמרת בהודעה אחת את מה שאני מנסה להגיד ב20.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס,אפילו אם היו אומרים שנקבל אחוז בודד ממכירה של בן חיים ודמארי שכל אחד מהם מוערך לפי שווי של 1.5 מיליון אירו,זה עדיין 15 אלף אירו לאותו אחוז בודד ומסכן שייגרום לכך שהעניין "משתלם לנו".
ואין מצב שהלוזונים שמו אפילו 15 אלף ש"ח על ההשאלה של מרעי.
צריך להיות בת יענה כדי להאמין לעניין הזה שנתנו להם אותו בחינם,כי ביום מן הימים ייצא לנו מכך משהו.
וחוץ מזה,מה ציפו שחשב הקבוצה או מי מטעמה יגיד,שיש משהו מסריח?
אני קיוויתי שמישהו מתוך העמותה ששילמה עבור 20 אחוז מהקבוצה ייבדוק את הדברים קצת יותר לעומק,ולא שנסתמך על דעתו של עובד כזה או אחר במועדון,שלויאלי לבוס שלו.
ממשיכים לעבוד עלינו בעיניים תחת המסווה של אוהדים שבאו להציל את הקבוצה מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
sylar כתב:
Red Ghost כתב:
אהבתי והתחברתי למה שאמיר פורת אמר וזו נקודה טובה למחשבה עבור כולנו (בתמצות - הקהל של הפועל מתנהג בצורה מפונקת ותוקפנית כלפי שחקנים ואנשים במועדון ונראה שהוא לא באמת מבין את המציאות של הקבוצה).

יכול להיות שאני בדעת מיעוט כאן, אבל בעיני זה היה מיותר לחלוטין.
הרגיש לי מאוד לא הוגן שהוא אמר את זה. מי הוא שיטיף לי מוסר? שיגיד לי איך להתנהג?
רק כי יש לו מיקרופון והוא יושב על הפרקט ואני ביציע?

שוב - מדובר באנשים שעושים עבודת קודש. על זה אין ויכוח.
אבל תירגעו.

רק כי יש לו מיקרופון? לא ממש. בעיקר כי הוא צודק והייתה לו ההזדמנות להגיד את זה כי היה לידו מיקרופון.
מכבי זה כאן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:
אהבתי והתחברתי למה שאמיר פורת אמר וזו נקודה טובה למחשבה עבור כולנו (בתמצות - הקהל של הפועל מתנהג בצורה מפונקת ותוקפנית כלפי שחקנים ואנשים במועדון ונראה שהוא לא באמת מבין את המציאות של הקבוצה).

הרגיש לי מאוד לא הוגן שהוא אמר את זה. מי הוא שיטיף לי מוסר? שיגיד לי איך להתנהג?

אבל תירגעו.

רק כי יש לו מיקרופון? לא ממש. בעיקר כי הוא צודק והייתה לו ההזדמנות להגיד את זה כי היה לידו מיקרופון.
מכבי זה כאן.

די כבר עם השטויות האלה של המכבי זה כאן.
אני עוד לא שמעתי את כל בלומפילד שורק בוז לשחקן הפועל בכל נגיעה שלו בכדור, אבל ביקורת מותר להעביר ואפילו חובה להעביר בעיקר במצב הקבוצה כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ItaiH6 כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:

אבל תירגעו.

מכבי זה כאן.

אני עוד לא שמעתי את כל בלומפילד שורק בוז לשחקן הפועל בכל נגיעה שלו בכדור, אבל ביקורת מותר להעביר ואפילו חובה להעביר בעיקר במצב הקבוצה כיום.

חכה יש עוד חצי עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
כן. הטקטיקה השיווקית הכי טובה בצירוף חברים זה להפוך את הקבוצה שלך לסגורה וסודית.
כי מה שגרם לאנשים להחליט לא להוציא עוד 500 שקל זה האינפורמציה על שחרור ויקטור מרעי.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ItaiH6 כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:

אבל תירגעו.

מכבי זה כאן.

זכורות לי דווקא שריקות בוז די צורמות בכניסה של אלרואי כהן באחד המשחקים שהמשיכה גם לנגיעות שלו בכדור באותו משחק שהוחלט לדלג עליו בשירי שחקנים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
its-sick כתב:
אני מקווה שלא יוציאו כלום החוצה למרות שלא יכולתי להגיע ואני מת לדעת.
מי שרוצה לקבל תשובות - שיצטרף לעמותה.

אז הנחת העבודה היא- מי שרוצה לדעת למה משחררים שחקנים בחינם מהקבוצה שהוא רכש אליה מנוי ממיטב כספו, צריך להיות חבר בעמותה כדי לדעת סודות אפלים מחדר ההלבשה, או מהדיונים של ההנהלה שלנו עם הלוזונים?
מרגע שקיימת עמותת האוהדים, בודאי שמי שקונה רק מנוי אף אחד לא חייב לו דין וחשבון על ניהול הקבוצה.
מי שבחר רק לקנות כרטיסים כמו בעבר, לשבת ביציע ולצפות, כשאחרים בחרו לעזור כלכלית לשחרור מטביב, שלא יראה עצמו שקול אליהם במעמדו.
אף פעם לא היתה שקיפות לגבי שחרור שחקנים. מי שקנה כרגע גישה לשקיפות שכזו אלו חברי העמותה. האחרים צריכים להישאר באותו מעמד כמו בימי הראל או תאומים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברי העמותה הראשונה **הערב **
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:56 
מה לגבי זה שמדצמבר עד היום אנחנו עולים כל משחק עם שחקנים שיודעים שלא יהיו פה או שיודעים שלא רוצים שיהיו פה? התייחסו לזה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
רגע,
בוא נעשה סדר, ורק תאשר או אל תאשר בסדר?
לפני שנה בדיוק, אולי טיפה פחות יצאו אוהדי הפועל ת"א (ללא הכללה מסוימת) במאבק נגד אלי טביב.
תוך כדי המאבק, המוצדק יש לומר, אחת הנקודות שאוהדי הפועל דרשו מאלי טביב ולא קיבלו היא שקיפות מלאה על כספי המועדון.
לאחר שאותם אוהדים הצליחו במשימתם, הביאו לנפילתו של האויב וגרמו לאנשים בעלי כסף והשפעה לקנות את הקבוצה,
הם סיפחו עצמם להנהלה ע"י תשלום נוסף, פרט לתשלום אותו הם שמו בעונה אחת קודם בה טביב הסתיר מהם אינפורמציה אותה דרשו.
מדוע אותם אוהדים, שאתה בינהם, חושבים וסבורים עכשיו שהמידע הזה שכל כך דרשו צריך כן להשאר אצל הגוף הרוכש ולא לצאת לקהל הרחב?

איך היית מגדיר תופעה זו?
אשמח אם תענה על שתי השאלות, איציק יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רגע,
לפני שנה בדיוק, אולי טיפה פחות יצאו אוהדי הפועל ת"א (ללא הכללה מסוימת) במאבק נגד אלי טביב.
תוך כדי המאבק, המוצדק יש לומר, אחת הנקודות שאוהדי הפועל דרשו מאלי טביב ולא קיבלו היא שקיפות מלאה על כספי המועדון.
לאחר שאותם אוהדים הצליחו במשימתם, הביאו לנפילתו של האויב וגרמו לאנשים בעלי כסף והשפעה לקנות את הקבוצה,
הם סיפחו עצמם להנהלה ע"י תשלום נוסף, פרט לתשלום אותו הם שמו בעונה אחת קודם בה טביב הסתיר מהם אינפורמציה אותה דרשו.
מדוע אותם אוהדים, שאתה בינהם, חושבים וסבורים עכשיו שהמידע הזה שכל כך דרשו צריך כן להשאר אצל הגוף הרוכש ולא לצאת לקהל הרחב?

איך היית מגדיר תופעה זו?

להעיף את טביב=להצטרף לעמותה (הוא עוד עלול לחזור, לצערנו). אני מניח שכל מי שהגיע להפגין מול ביתו של טביב גם חבר בעמותה, וגם אם אני טועה אז מספרית השגיאה זניחה.
"הקהל המאד רחב" בחר שלא להצטרף לעמותה, כל פרט וסיבותיו הוא.
3500 אוהדים בחרו שכן להצטרף. גם הם "קהל רחב", ומולם צריכה להיות שקיפות.
למה אני חושב שזה נכון? כי אני חושש לעתיד הקבוצה אם לא יצטרפו עוד חברים לעמותה. אם אנשים צריכים להרגיש שהם מקבלים תמורה בשביל לעזור לקבוצה, אז שהמידע הזה יהיה התמורה.
כשהקבוצה באמת תינצל, אפשר יהיה אולי לחשוב אחרת. בינתיים, מי שלא הצטרף- אז שיעשה את זה.

שיהיה ברור- אני באותו המעמד בכדורסל כבר כמה שנים. אני לא חבר עמותה שם, רק מגיע למשחקים כשאני יכול. היות ואיני חבר עמותה- רוב המידע לגבי הקבוצה אינו זמין לי. אני לא מתלונן, כי אני לא הבעלים כמו האוהדים האחרים. אין לי שום זכות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 22:56 
אתה חושש לעתיד הקבוצה אם לא יצטרפו עוד חברי עמותה? אתה באמת חושב שזה בכלל רלוונטי לעתיד הקבוצה?
*אלא אם כן כל שקל של העמותה מוקדש לחיפוש רוכש לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:33 
its-sick כתב:
שחר כתב:
its-sick כתב:
אני מקווה שלא יוציאו כלום החוצה למרות שלא יכולתי להגיע ואני מת לדעת.
מי שרוצה לקבל תשובות - שיצטרף לעמותה.

אז הנחת העבודה היא- מי שרוצה לדעת למה משחררים שחקנים בחינם מהקבוצה שהוא רכש אליה מנוי ממיטב כספו, צריך להיות חבר בעמותה כדי לדעת סודות אפלים מחדר ההלבשה, או מהדיונים של ההנהלה שלנו עם הלוזונים?
מרגע שקיימת עמותת האוהדים, בודאי שמי שקונה רק מנוי אף אחד לא חייב לו דין וחשבון על ניהול הקבוצה.
מי שבחר רק לקנות כרטיסים כמו בעבר, לשבת ביציע ולצפות, כשאחרים בחרו לעזור כלכלית לשחרור מטביב, שלא יראה עצמו שקול אליהם במעמדו.
אף פעם לא היתה שקיפות לגבי שחרור שחקנים. מי שקנה כרגע גישה לשקיפות שכזו אלו חברי העמותה. האחרים צריכים להישאר באותו מעמד כמו בימי הראל או תאומים.

כמו שהאדס כתב לך, הבעיות מול טביב היו הניהול הלא תקין,העלמות הכספים המוזרות וחוסר שקיפות . מכיוון שכולנו יוצאים מנקודת הנחה שלמקום שמתנהל באופן תקין אין מה להסתיר, אז מן הסתם חייבת להיות שקיפות מינמאלית ואני אפילו לא מדבר על דו"ח שכל עמותה חייבת לפרסם לציבור על פי חוק, אלא על עניינים אלמנטריים כמו למה מועדון שיחרר שחקן סגל ללא תמורה.
אני בכלל לא מתייחס לעמותה, מצידי שתקבלו דוחו"ת שבהם מפורסמים התחתונים של חיים רמון ולו"ז של תאומים+ התפריט היומי של ליובין. לציבור האוהדים הרחב שקנה מנויים במיטב כספו וחלק לא קטן ממנו אף לקח חלק במאבק החשוב מול טביב (במחשבה שניה אולי זה לא רלוונטי) כן מגיע לדעת באופן בסיסי, מה הנהלת המועדון עושה עם הכסף(ולא מהעמותה, שים לב..המועדון שייך כרגע לחיים רמון) בעידן שאחרי טביב, איך מתנהלת הקבוצה וכמה המועדון קיבל עבור שחקן X או Y. זה משהו שאפילו אצל טביב רחמנא ליצלן לא קרה. זה לא אני הבטחתי שקיפות, אלא רמון ותאמים.
ברור שלמי ששילם חלק מהחוב של רמון לטביב מגיע הטבות, אבל לבוא ולאמר שהמועדון ימשיך להסתיר נתונים בסיסיים שכל מועדון אחר מפרסם ויחשוף אותם רק למשלמי החוב לטביב, או לחברי העמותה, תקרא לזה איך שתרצה, רק יגרום לאנטוגניזם.

האמן לי שכדי לדעת את מה שסיפרו באולם אתמול ואף יותר מזה, לא הייתי צריך לעשות חבר בעמותה. מה שמרגיז אותי זו הגישה.

אגב- אם כבר אתה עומד על זכויותיך, ממליץ לך לעמוד בתוקף על כך שכל חבר עמותה יזכה לראות את ההסכם של טביב מול רמון כפי שהובטח לכם בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רגע,

איך היית מגדיר תופעה זו?

כל מילה.
כמו כן בעל זכויות הניהול (הוא לא בעלים) הצהיר בפני התקשורת שהפועל תנוהל בשקיפות בשונה ממה שנוהלה בעבר.
לא זוכר שהוא סייג דבריו בכך שהשקיפות תהיה בפני בעלי הקבוצה הזוטרים. ההתייחסות שלו היתה כללית.
נו טוב אולי הוא האמין שיהיו 20,000 משקיעים קטנים בהפועל שיתנו בו אמון . כמו תמיד הוא חי בהשלייה ושטועה בהערכותיו.
להערכתי אם חברי העמותה היו צריכים לחדש את החברות בעמותה בתחילת העונה הבאה , במחצית העלות שהיתה בתחילת העונה זו לא יהיו בה יותר מ-2000 חברים, ועכשיו התפרעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 02:21 
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
הפועל כתב:
כל הקבוצות בגרמניה הן בבעלות אוהדים. אם אתה חושב שחושפים שם פרטי עסקאות וחוזים לעשרות אלפי חברי המועדון, אז אתה טועהם.
כנל גם בהפועל כדורסל אגב

לא יודע אם יש מקרים בגרמניה של שחקנים שעוברים תמורת משהו לא ברור. אני לא נתקלתי. אני גם לא יודע מה רמת ההשקעה ואיך עובד העניין שם של בעלות האוהדים- אני יודע שכן יש שם משקיעים מבחוץ, לא בטוח אם האוהדים שמים כסף מהכיס כדי לקנות את הקבוצה, זה הרי מעוגן בחוק לא? אני באמת שואל, הרמת ידע שלי בנושא הזה לא מלאה.

ונניח שאתם צודקים לחלוטין, איך מונעים פה מקרה טביב נוסף? אם גם מול טביב היו לנו 50 אחוז, ואנחנו לא נחשפים למספרים, מה היה עוצר אותו מלגנוב את הקופה?
לפי מה שאתם אומרים, שום דבר.

אתמול בא לאסיפה החשב, הסביר מה התקציב, מאיפה מגיעות ההכנסות, על מה הוא יוצא, מהו הגירעון, הכל נשמע סביר ומספק. זו בדיוק השקיפות שצריך לדרוש. וכמו שהפועל אומר, פרטים של אף עסקה לא אמורה להיות מפורטת.

הבעיה שבמקרה הזה הרבה מאוד אוהדים מרגישים שלא הייתה שום עיסקה.
הכלומניקים מפ"ת איימו,השחקן עבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
sylar כתב:
Red Ghost כתב:

אבל תירגעו.

מכבי זה כאן.

אתה מסתלבט או מה?
"הייתה לו ההזדמנות להגיד את זה כי היה לידו מיקרופון" - זה בדיוק מה שאני אומר.
ללא כל קשר לתוכן דבריו - צודק או לא צודק, מי הוא שיטיף לי מוסר?
בגלל שהוא מראשי העמותה אני צריך להקשיב לדברים שהוא מבקש ממני לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה חבר עמותה ובאת לאסיפה, אז להקשיב לראשי העמותה זה משהו שאתה צריך, כן. אם אתה רוצה להפנים זה כבר תלוי בך. אפשר להתווכח ולאחר שמקשיבים להחליט שהוא טועה.
אבל אני חושב שמן הראוי לפחות להיות פתוח לדעה שמבטא מישהו שכנראה מחובר ומקשיב מזה תקופה ארוכה ליותר אנשים בקהל ממך, ולו מתוקף מתפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אתה מפספס את הנקודה שלי. אני לא מדבר על תוכן דבריו, ובטח שלא על תרבות דיון במפגשים מהסוג הזה.
רוב מה שנאמר - גם אם לטעמי וגם אם לא, היה במקום.
זה לא היה במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
יש פרוטוקול? לא מצאתי באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

עדיין לא. ישלח בניוזלטר הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
הפועל כתב:

עדיין לא. ישלח בניוזלטר הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: