האדס כתב:
רגע,
בוא נעשה סדר, ורק תאשר או אל תאשר בסדר?
לפני שנה בדיוק, אולי טיפה פחות יצאו אוהדי הפועל ת"א (ללא הכללה מסוימת) במאבק נגד אלי טביב.
תוך כדי המאבק, המוצדק יש לומר, אחת הנקודות שאוהדי הפועל דרשו מאלי טביב ולא קיבלו היא שקיפות מלאה על כספי המועדון.
לאחר שאותם אוהדים הצליחו במשימתם, הביאו לנפילתו של האויב וגרמו לאנשים בעלי כסף והשפעה לקנות את הקבוצה,
הם סיפחו עצמם להנהלה ע"י תשלום נוסף, פרט לתשלום אותו הם שמו בעונה אחת קודם בה טביב הסתיר מהם אינפורמציה אותה דרשו.
מדוע אותם אוהדים, שאתה בינהם, חושבים וסבורים עכשיו שהמידע הזה שכל כך דרשו צריך כן להשאר אצל הגוף הרוכש ולא לצאת לקהל הרחב?
איך היית מגדיר תופעה זו?
אשמח אם תענה על שתי השאלות, איציק יקר.

להעיף את טביב=להצטרף לעמותה (הוא עוד עלול לחזור, לצערנו). אני מניח שכל מי שהגיע להפגין מול ביתו של טביב גם חבר בעמותה, וגם אם אני טועה אז מספרית השגיאה זניחה.
"הקהל המאד רחב" בחר שלא להצטרף לעמותה, כל פרט וסיבותיו הוא.
3500 אוהדים בחרו שכן להצטרף. גם הם "קהל רחב", ומולם צריכה להיות שקיפות.
למה אני חושב שזה נכון? כי אני חושש לעתיד הקבוצה אם לא יצטרפו עוד חברים לעמותה. אם אנשים צריכים להרגיש שהם מקבלים תמורה בשביל לעזור לקבוצה, אז שהמידע הזה יהיה התמורה.
כשהקבוצה באמת תינצל, אפשר יהיה אולי לחשוב אחרת. בינתיים, מי שלא הצטרף- אז שיעשה את זה.
שיהיה ברור- אני באותו המעמד בכדורסל כבר כמה שנים. אני לא חבר עמותה שם, רק מגיע למשחקים כשאני יכול. היות ואיני חבר עמותה- רוב המידע לגבי הקבוצה אינו זמין לי. אני לא מתלונן, כי אני לא הבעלים כמו האוהדים האחרים. אין לי שום זכות.