redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
הפועל לא מצליחה להחזיק את האמצע גם בגלל שאין לה שום שחקן דומיננטי במרכז המגרש. אם היה את גילי ושי יחד על המגרש נגד כמעט כל קבוצה היית שולט במשחק, כי אלו שני שחקנים שכל הזמן באים לקבל את הכדור.
ממן הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן דומיננטי והבעיה העוד יותר גדולה שלו (שלדעתי תגרום לו להישאר שחקן טוב ולא יותר) היא שהוא לא שחקן נמרץ, הוא מטייל על המגרש. גם גורדנה לא שחקן דומיננטי ודג'מבה דג'מבה בעיקר משחק לרוחב.
אין לי ספק שאם היו שני שחקנים דומיננטיים בקישור כמו גילי ושי הכל הכל הכל היה נראה אחרת
אני חושב שהדברים היו נראים אולי טיפה יותר טוב (בעיקר עם גילי. שי שחקן בינוני לאורך כל הקריירה שלו ובעיקר פאסיבי), אבל כל עוד הקבוצה משחקת בצורה נסוגה רחוק היא לא תגיע.
אין דבר כזה שקבוצה דומיננטית לא עושה לחץ.
דג'מבה משחק לרוחב כי אין מאמן שאומר לו לשחק אחרת וכי אין לו אופציות מסירה קדימה כי יש פערים בין השחקנים במגרש. זה הכל קשור ושיטה ולסגנון משחק.
גורדנה שחקן שיודע לקחת את הכדור קדימה ואת בעיות המח שלו צריך לפתור המאמן. דג'מבה, גורדנה, גילי וממן/אלרואי/סלים/טב"ח אמורים להספיק לקבוצה שמיישמת אלמנטים בסיסיים של כדורגל, מה שהפועל לא מתקרבת לעשות או לרצות לעשות.
ברור שהייתי לוקח קשר טוב בשתי ידיים ואני גם חושב שצריכים אחד כזה, אבל זה לא מצדיק את איך שהקבוצה נראית גם עם הקישור הזה. אפשר להראות הרבה יותר טוב.
אף אחד לא מנקה את יוסי מאשמה, זה לפני הכל!
גילי במשחקיו הבודדים בא הרבה לאמצע ולדעתי זה מתוך יאוש ולא כי מישהו ביקש ממנו (אם יוסי היה מבקש ממנו אני מניח שהוא היה מחפש כרגע קשר ולא מגן)
דג'מבה לא משחק קדימה כי הוא כנראה לא יכול או חסר בטחון.
גם שי, שנים רבות היה משחק רק לרוחב.
גורדנה לא יכול להחזיק את הקבוצה מאחורה ואת בעיות הראש שיש לו לא בטוח שמאמן יכול לפתור, יוסי או כל מאמן אחר.
ציינת כמעט את כל הקשרים שיש לנו בקבוצה ואני לא מוצא ביניהם קשר אחד שיכול לנהל לנו ת'משחק..
טב"ח, סלים, אלרואי, גילי - זה לא התפקיד שלהם וכשהם עושים את זה כל המערך שאמור להיות כבר משתנה.
דג'מבה + שי + גורדנה - לא מספיק טובים אבל דג'מבה מקבל הנחה משמעותית על שאר הדברים החיוביים שהוא מבצע במשחק.
בכל פעם שדג'מבה מנסה לצאת קדימה הוא מאבד כדור והיו לו לא מעט כאלה - לכן הוא מעדיף את המסירה הקצרה ולרוחב (אולי הוא יוכל לעשות זאת אם אדון מאמן יחזיר לו את הביטחון במסירות שלו).