תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 07:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 24/1 {דיונים}
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
redead כתב:
לא יודע כמה אפשר לקרוא לשחקן שכרטיס הביקור שלו לצד הברקות מטורפות , זה העלמות טוטאלית לדקות ארוכות מהמשחק , שחקן דומיננטי שמחזיק כדור

בהנחה שדיברת על ורמוט, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר. הסטיגמה הזאת לא קשורה כבר לכלום. גילי של השנה האחרונה (במעט ששיחק) הגיע כל הזמן לאמצע וביקש את הכדורים. איתו הפועל הצליחה להחזיק בכדור הרבה יותר טוב

כשאני מדבר על דומיננטיות אני לא מדבר על דריבלים ליד ה16 ופעולות שמביאות לגולים, אלא דווקא לדומיננטיות באמצע המגרש, ואז זה גילי עושה מצויין

היתרון של גילי ורמוט (בעיקר בעונת הדאבל) היה הדריבל שלו ליד הרחבה.
אני מקווה שהוא יצליח לשחזר את זה, ולא רק יקבל כדורים באמצע המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:28 
Oleg Neduda כתב:

הפועל לא מצליחה להחזיק את האמצע גם בגלל שאין לה שום שחקן דומיננטי במרכז המגרש. אם היה את גילי ושי יחד על המגרש נגד כמעט כל קבוצה היית שולט במשחק, כי אלו שני שחקנים שכל הזמן באים לקבל את הכדור.

ממן הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן דומיננטי והבעיה העוד יותר גדולה שלו (שלדעתי תגרום לו להישאר שחקן טוב ולא יותר) היא שהוא לא שחקן נמרץ, הוא מטייל על המגרש. גם גורדנה לא שחקן דומיננטי ודג'מבה דג'מבה בעיקר משחק לרוחב.

אין לי ספק שאם היו שני שחקנים דומיננטיים בקישור כמו גילי ושי הכל הכל הכל היה נראה אחרת

אני חושב שהדברים היו נראים אולי טיפה יותר טוב (בעיקר עם גילי. שי שחקן בינוני לאורך כל הקריירה שלו ובעיקר פאסיבי), אבל כל עוד הקבוצה משחקת בצורה נסוגה רחוק היא לא תגיע.
אין דבר כזה שקבוצה דומיננטית לא עושה לחץ.
דג'מבה משחק לרוחב כי אין מאמן שאומר לו לשחק אחרת וכי אין לו אופציות מסירה קדימה כי יש פערים בין השחקנים במגרש. זה הכל קשור ושיטה ולסגנון משחק.
גורדנה שחקן שיודע לקחת את הכדור קדימה ואת בעיות המח שלו צריך לפתור המאמן. דג'מבה, גורדנה, גילי וממן/אלרואי/סלים/טב"ח אמורים להספיק לקבוצה שמיישמת אלמנטים בסיסיים של כדורגל, מה שהפועל לא מתקרבת לעשות או לרצות לעשות.
ברור שהייתי לוקח קשר טוב בשתי ידיים ואני גם חושב שצריכים אחד כזה, אבל זה לא מצדיק את איך שהקבוצה נראית גם עם הקישור הזה. אפשר להראות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:32 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

הפועל לא מצליחה להחזיק את האמצע גם בגלל שאין לה שום שחקן דומיננטי במרכז המגרש. אם היה את גילי ושי יחד על המגרש נגד כמעט כל קבוצה היית שולט במשחק, כי אלו שני שחקנים שכל הזמן באים לקבל את הכדור.

ממן הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן דומיננטי והבעיה העוד יותר גדולה שלו (שלדעתי תגרום לו להישאר שחקן טוב ולא יותר) היא שהוא לא שחקן נמרץ, הוא מטייל על המגרש. גם גורדנה לא שחקן דומיננטי ודג'מבה דג'מבה בעיקר משחק לרוחב.

אין לי ספק שאם היו שני שחקנים דומיננטיים בקישור כמו גילי ושי הכל הכל הכל היה נראה אחרת

אני חושב שהדברים היו נראים אולי טיפה יותר טוב (בעיקר עם גילי. שי שחקן בינוני לאורך כל הקריירה שלו ובעיקר פאסיבי), אבל כל עוד הקבוצה משחקת בצורה נסוגה רחוק היא לא תגיע.
דג'מבה משחק לרוחב כי אין מאמן שאומר לו לשחק אחרת וכי אין לו אופציות מסירה קדימה כי יש פערים בין השחקנים במגרש. זה הכל קשור ושיטה ולסגנון משחק.
גורדנה שחקן שיודע לקחת את הכדור קדימה ואת בעיות המח שלו צריך לפתור המאמן. דג'מבה, גורדנה, גילי וממן/אלרואי/סלים/טב"ח אמורים להספיק לקבוצה שמיישמת אלמנטים בסיסיים של כדורגל, מה שהפועל לא מתקרבת לעשות או לרצות לעשות.
ברור שהייתי לוקח קשר טוב בשתי ידיים ואני גם חושב שצריכים אחד כזה, אבל זה לא מצדיק את איך שהקבוצה נראית גם עם הקישור הזה. אפשר להראות הרבה יותר טוב.

ברור שלמאמן יש חלק נכבד, ועדיין עם שחקנים כמו ממן וגורדנה בקישור (ואני באמת חושב שהם שחקנים טובים) הפועל בחיים לא תחזיק בכדור. יוסי עושה עם מה שיש מעט מאוד, אבל אם היו לו כלים יותר טובים (ועוד חודש אני מאמין שגם יהיו לו) אז הוא יפיק הרבה יותר.

אני בכלל חושב שגורדנה יהיה הרבה יותר יעיל כשחקן אגף ולא קשר אמצע כי מה לעשות, אין לו את אינטיליגנצית המשחק שדרושה מקשר עושה משחק. יש לו דריבל מצויין והוא ינצל אותו הרבה יותר טוב בצד שמאל/ימין (בדרבי למשל הוא עבר את גורי בלי בעיה בכלל בתוך ה16)

אני בטוח שעם שי וגילי בהרכב הפועל לא הייתה מפסידה כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות מסתגרות. חבל שעד שהם ייכנסו לכושר ביחד המאבק כבר לא יהיה רלוונטי

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 24 ינואר 2013, 11:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:34 
IdanTheLittle כתב:
Oleg Neduda כתב:
redead כתב:
לא יודע כמה אפשר לקרוא לשחקן שכרטיס הביקור שלו לצד הברקות מטורפות , זה העלמות טוטאלית לדקות ארוכות מהמשחק , שחקן דומיננטי שמחזיק כדור

בהנחה שדיברת על ורמוט, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר. הסטיגמה הזאת לא קשורה כבר לכלום. גילי של השנה האחרונה (במעט ששיחק) הגיע כל הזמן לאמצע וביקש את הכדורים. איתו הפועל הצליחה להחזיק בכדור הרבה יותר טוב

כשאני מדבר על דומיננטיות אני לא מדבר על דריבלים ליד ה16 ופעולות שמביאות לגולים, אלא דווקא לדומיננטיות באמצע המגרש, ואז זה גילי עושה מצויין

אי אפשר לבקש מגילי גם שינהל את המשחק באמצע וגם שכל כמה דקות יהיה מסוכן ב16. בעונת הדאבל הוא שיחק בעיקר באגף והשאיר את האמצע לזהבי,ידין וביברס. הוא לא היה צריך לרדת לאמצע כי תמיד היו שם שחקנים שאוהבים לקבל את הכדור. השנה המצב שונה. גילי משחק באמצע המגרש ולא באגף. הלוואי והיה לנו פליימיקר מאחורה שינהל את המשחק וישאיר את גילי על הקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:42 
לדעתי גורדנה וממן יכולים לנהל משחק יפה,יש להם כישרון גדול וחבל להביא מישהו אחר על חשבונם.
עם מאמן אחר הכל היה נראה אחרת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:
Oleg Neduda כתב:
redead כתב:

אי אפשר לבקש מגילי גם שינהל את המשחק באמצע וגם שכל כמה דקות יהיה מסוכן ב16. בעונת הדאבל הוא שיחק בעיקר באגף והשאיר את האמצע לזהבי,ידין וביברס. הוא לא היה צריך לרדת לאמצע כי תמיד היו שם שחקנים שאוהבים לקבל את הכדור. השנה המצב שונה. גילי משחק באמצע המגרש ולא באגף. הלוואי והיה לנו פליימיקר מאחורה שינהל את המשחק וישאיר את גילי על הקו

זה לא מדוייק כי אני זוכר את גילי מושך *המון* לאמצע בעונת הדאבל, ועדיין עושה את המהלכים שלו באגף.
אני חושב שהוא פשוט איבד מהחדות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:44 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

אף אחד לא מנקה את יוסי מאשמה, זה לפני הכל!
גילי במשחקיו הבודדים בא הרבה לאמצע ולדעתי זה מתוך יאוש ולא כי מישהו ביקש ממנו (אם יוסי היה מבקש ממנו אני מניח שהוא היה מחפש כרגע קשר ולא מגן)
דג'מבה לא משחק קדימה כי הוא כנראה לא יכול או חסר בטחון.
גם שי, שנים רבות היה משחק רק לרוחב.
גורדנה לא יכול להחזיק את הקבוצה מאחורה ואת בעיות הראש שיש לו לא בטוח שמאמן יכול לפתור, יוסי או כל מאמן אחר.
ציינת כמעט את כל הקשרים שיש לנו בקבוצה ואני לא מוצא ביניהם קשר אחד שיכול לנהל לנו ת'משחק..
טב"ח, סלים, אלרואי, גילי - זה לא התפקיד שלהם וכשהם עושים את זה כל המערך שאמור להיות כבר משתנה.
דג'מבה + שי + גורדנה - לא מספיק טובים אבל דג'מבה מקבל הנחה משמעותית על שאר הדברים החיוביים שהוא מבצע במשחק.
בכל פעם שדג'מבה מנסה לצאת קדימה הוא מאבד כדור והיו לו לא מעט כאלה - לכן הוא מעדיף את המסירה הקצרה ולרוחב (אולי הוא יוכל לעשות זאת אם אדון מאמן יחזיר לו את הביטחון במסירות שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
נראה כאילו סגרו את כל התנאים של העברת הרוש.
נחכה לחתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 12:03 
Oleg Neduda כתב:
אבשה כתב:
איזה בזבוז זאת ההוצאה על שמעון הרוש. עם הכסף הזה היינו יכולים לתפור כבר את עסקת גבאי שהוא אולי המגן הימני הטוב בישראל בשנה וחצי האחרונות.
מגן שמאלי זאת באמת הבעיה האחרונה שלנו מכל צרור הבעיות. דנין היה נראה הכי פחות רע מכל המגנים שלנו העונה.
פשוט חלמאות.

מה הקשר בין הסכומים שמשלמים על הרוש והסכומים שישלמו על גבאי? הרוש עולה 300 אלף שקל דמי העברה וגג 100 אלף דולר שכר. גבאי ירצה שכר כפול אם לא יותר (בטח כשמכבי בתמונה) ודמי העברה גבוהים פי 5.

לא רואה מצב שהפועל יכולה לשלם אפילו חצי מעסקת גבאי (דמי העברה פלוס שכר)

אה, אז מהעודף של העשרות אגורות מעסקת גבאי כבר היינו ממילא מביאים את שמעון הרוש.
הבנת את כוונתי - אולי החיסכון במניעת עסקת הרוש לא היה מביא לבדו את גבאי, אבל אנחנו כידוע חנוקים, לכן לא רואה תסריט איך נצליח כלכלית לבצע יותר מעסקה אחת מבין השתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
להחתים את אבוקסיס בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
פשוט טמטום לשחרר את דנין בשביל להשאיר את אנטבי.
כמגן מחליף/רוטציה הוא שחקן סביר ביותר, במקום להשאיר אותו אנחנו הולכים עוד פעם לחפש מגן בקיץ (בתקווה שיגאל יפרוש עד אז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
מסתמן דרבי חוץ בלי ורמוט, טב"ח וטוטו.
אוי ואבוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מה נסגר עם העונה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:16 
צרות באות בצרורות :bang:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:18 
IdanTheLittle כתב:
מסתמן דרבי חוץ בלי ורמוט, טב"ח וטוטו.
אוי ואבוי...

אני מבין שהתחשבת בזה שחומרת הפציעה של טב"ח היא 3 שבועות לפחות והוא ייעדר והאמת זה גם היה האינסטינקט שלי לחשוב ככה... אבל בוא נקווה שלא.
טוטו כתבת שייעדר בגלל שהוא יימכר כאילו/יישב ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:18 
הכל בסדר.
מאמן כושר מצויין,
אימונים רציניים. רופאים מעולים. הכל טוב. זה רק חוסר מזל.

אגב, זה גם התשובה לכל ממההרים לשלוח תמיד את היוסי שבחונים וברונו קוטיניוים לקבוצות אחרות, כשאתה שואל אותם מה יקרה אם יהיו 2-3 פצועים, אז הם שואלים "מה ברצלונה עושים???"
תמיד היינו קבוצה ללא עומק. הפעם לפחות יש תירוץ- כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:28 
בא לי להקיא על העונה הזאת
שתגמר כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:33 
NARKOTIKA כתב:
הכל בסדר.
מאמן כושר מצויין,
אימונים רציניים. רופאים מעולים. הכל טוב. זה רק חוסר מזל.

אגב, זה גם התשובה לכל ממההרים לשלוח תמיד את היוסי שבחונים וברונו קוטיניוים לקבוצות אחרות, כשאתה שואל אותם מה יקרה אם יהיו 2-3 פצועים, אז הם שואלים "מה ברצלונה עושים???"
תמיד היינו קבוצה ללא עומק. הפעם לפחות יש תירוץ- כסף.

מקצוענות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:40 
אמצע השדה בעייתי כי ממן וגורדנה שהגיעו משום מקום חזרו משום מה לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:42 
עונה מגעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:52 
מה נסגר עם השחקן מק"ש שאמרו אתמול בחדשות הספורט?

פוצץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:56 
צריך להעיף על טיל את המאמן כושר ואת המאמן האפס הזה כמה שיותר מהר, ואת שירזי האפס השני שזרק את ציבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:04 
ofir כתב:
spoof כתב:
הקשר בין דנין לכדורגל הוא מקרי בהחלט.
עדין לי מושג איך שחקן כזה נמצא בהרכב שלנו, שחקן בלי שום יכולת אישית ומסירת כדור.

לפחות הקשר שלו עם רצון,לחימה והשקעה הוא מה שאין כמעט לאף אחד בקבוצה הזאת,ובמשחק נגד ביתר ראינו את זה טוב מאד
מסכים איתך שהוא לא מגן שמאלי טוב ושראוי לקבוצה שרצה לאליפות אבל לפחות הוא נלחם מה שלפחות חצי קבוצה לא עושה

תעלה שחקן נוער גם לו יהיה רצון, לפעמים זה לא מספיק, בטח לקבוצה כמו הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:05 
לא ברור לי איך 3 שחקנים (טוב ארבעה אבל אלרואי לא באמת שחקן) סובלים מאותה פציעה שנובעת מכושר לקוי ואף אחד לא נותן על זה את הדעת.
אחד הנושאים הראשונים בישיבה היום!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
לא ברור לי איך 3 שחקנים (טוב ארבעה אבל אלרואי לא באמת שחקן) סובלים מאותה פציעה שנובעת מכושר לקוי ואף אחד לא נותן על זה את הדעת.
אחד הנושאים הראשונים בישיבה היום!

מצפים לראות אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי על קליימן באף מקום, קישור :D ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
לא ראיתי על קליימן באף מקום, קישור :D ?

בבקשה אחי :WHOME:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2610162

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף קצת חדשות טובות.

:HEART2: בוריס קליימן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
איזה טמטום להחתים אותו ל-3 שנים...
טוב שלא החתימו אותו לשנה עם סעיף יציאה של 7 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: