תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 13:07 
joshsoos כתב:
mkorman1 כתב:
איפה ניתן להתעדכן בתוצאות הסופיות?
או האם יש איזה חידוש ממה שהודיעו בבוקר?

http://www.votes-19.gov.il/nationalresults

מומלץ לעיין גם בתוצאות בכפרים ערביים, זה משעשע. למשל בדליה ועוספיה, שם קדימה מרכיבה ממשלה משל עצמה ושי חרמש שר בכיר :)

הנה דוגמא
יישוב של שמאל מובהק

49 אחוז הצבעה. למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 13:25 
בכפר קאסם 80% הצבעה, 250 קולות לפיראטים. זה פשוט תענוג לעבור על הבחירות שם, שופך מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בכפר קאסם 80% הצבעה, 250 קולות לפיראטים. זה פשוט תענוג לעבור על הבחירות שם, שופך מצחוק.

ומצביע אחד לעוצמה לישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
105 מתושבי אום אל פאחם הצביעו לש"ס, 99 מתושבי בית שמש הצביעו לאור(יותר מבכל ישוב אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
קרוב ל-250 אלף ישראלים שהשתתפו בבחירות לכנסת הצביעו ל-20 רשימות שלא עברו את אחוז החסימה. יחד עם למעלה מ-37 אלף קולות שנפסלו, מדובר בכעשרה מנדטים ש"נזרקו לפח". מדובר במספר גבוה במיוחד, בפרט בהשוואה לבחירות ב-2009, אז עמד על כ-104 אלף מספר המצביעים למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה.

איזה טמטום :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:19 
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:

ומצביע אחד לעוצמה לישראל

כנראה אדם שלוקה במזוכיזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:20 
אדום כתב:
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:

ומצביע אחד לעוצמה לישראל

התכוונת רציונאליזם.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אדום כתב:
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:

ומצביע אחד לעוצמה לישראל

התכוונת רציונאליזם.

כמובן. כל ערבי ששואף להקמת מדינה עצמאית ובמיוחד אלה שרוצים לראות את ישראל מתדרדרת לתהום, ומסוגל לראות שלושה צעדים קדימה רואה, מבינים שעוצמה לישראל בכנסת=האג'נדה של עוצמה לישראל משפיעה על המדיניות של ישראל=חרם בינלאומי עם ישראל=מדינה פלסטינית עצמאית על אפם וחמתם של הפאשיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:38 
מיכאל בן ארי

יש הרבה כוכבים בשמיים,בשבילי הכוכב זה אתה!

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:42 
ושוב נחשף פרצופה האמיתי של שלי יחימוביץ׳. הדבר היחיד שיש לה לדבר עליו אחרי הבחירות זה מלחמתה ב-״קפיטליזם דורסני״ (למרות שישראל אחת הסוציאליסטיות והרגולטוריות בעולם החופשי) תוך שהיא חוברת עם ש״ס (!!!) כפרטנר טבעי. נו, ברור. שלי יחימוביץ׳ הפכה את העבודה לגרסא חיוורת של ש״ס - גוף פוליטי שמטרתו היחידה רה-דיסטריבוציה של משאבים תוך רמיסת כל ערך של חופש הפרט, חינוך לשנאת העשירים והמצליחים, ורצון עז למנוע מכל אדם (ובאופן בלתי נמנע גם מהחברה ככלל) אפשרויות להצלחה ושגשוג. שלי יחימוביץ׳ מעוניינת ליצור חברה ללא אפשרויות, ללא חופש, ללא שגשוג, שכל אדם מוכשר יברח ממנה כל עוד נפשו בו (ובצדק).
מעבר לזה לא היה ליחימוביץ׳ שום say מדיני (שם לבני הפכה לשמאל השפוי היחיד) או חברתי אמיתי שנוגע לזכויות אדם בסיסיות (שם מרצ הפכו לדוברים היחידים של המיעוטים). יחימוביץ׳ נישלה את מפלגת העבודה מכל נכסיה והפכה אותה, למפלגה שמביישת את השמאל הישראלי לדורותיו. אני כל כך שמח שזה התפוצץ לה בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
מיכאל בן ארי

יש הרבה כוכבים בשמיים,בשבילי הכוכב זה אתה!

רק ברית עולם לגאולת ישראל!
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:48 
מי זה התותח הזה?
יש לו מפלגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
מי זה התותח הזה?
יש לו מפלגה?

ברית עולם לגאולת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:11 
הרב מלכיאור, 27.12 בעמוד הפייסבוק שלו:
"והרי לכם תוצאות הבחירות (בתקווה שבכך אולי אתרום במשהו כדי שזה לא יקרה)
הקואליציה לשנים הקרובות: הציר העיקרי ביבי, ליברמן, לפיד ובנט.
קואליציה כזאת עלולה להגיע לכ-60 מנדטים ויותר, ואז תציע לחרדים להצטרף (כי ההרכב הזה לא מספיק גברי...). תהיה כמובן משמעות אם יהיה לה רוב גם ללא החרדים.

שלושת הנושאים המרכזיים על סדר יומה של הממשלה (נושאים שתפורים היטב ל"תנאים" של לפיד): רפורמות בדיור, שיטת ממשל ושירות צבאי/אזרחי.
נושאים אלה ריקים מכל משמעות אמיתית לעתידנו הכלכלי, החברתי והמדיני.
רפורמה בדיור היו צריכים לעשות מזמן. ביבי הבטיח את זה חזור והבטח לאורך כל הקדנציה הנוכחית. המחירים עלו ביותר מ-40%. להפיל את כל זה עכשיו על אטיאס זה פשוט עלוב.
טיפול בנושא הגיוס יקרה ממילא עם ביטול חוק טל. זה ברור לכולם, השאלה היא רק אם זה יעשה בצורה הגונה וראויה.
העיסוק בשינוי שיטת הבחירות זה התירוץ הכי טוב כדי לא לעסוק בהכרעות שדורשות אומץ לב.

הקואליציה הזו תהיה דומה מאוד לקואליציית ליכוד - לפיד האב - מפד"ל מ-2003, שההישג המרכזי שלה בתחום האזרחי היה ביטול משרד הדתות (לקח, אגב, חצי שעה לבטל את הביטול ולהחזיר את המשרד. כדי לבלבל את האויב שונה שמו של המשרד שהוקם מחדש והוא נקרא "המשרד לשרותי דת").
בשאלות שיכריעו את עתידנו פה, גם חברתית כלכלית וגם מדינית, קואליציה כזאת תהיה הרת אסון ועלולה להביא אותנו להתדרדרות עד כדי סיכון קיומנו.

אילו הייתי מרקסיסט או קוקניק אז אולי הייתי צריך לשמוח, מתוך תקווה שהרע יוביל לטוב עתידי, שסבל מעוול מתמשך יוביל לתודעה חברתית-כלכלית ולנקיטת פעולות לביטולו.
אני לא."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:20 
יובל כתב:
joshsoos כתב:
דיווחים על מחסור בחלוקת הביביתון הבוקר :LAGUH!:

גם הגרסה הדיגיטלית שלהם עלתה רק באיזה 4 במקום ב-2 (בחירות וזה, אבל מעריב עלה הרבה לפני).

לא עשינו מהדורה שנייה כמו רוב העיתונים אלא סגרנו מאוחר. אל תחפשו איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם ביב מרכיב את הממשלה,
אפשר לצאת מנקודת הנחה ששלי יושבת בחוץ.
במצב כזה, יש דווקא המון כח ללבני, אם היא מחליטה להיכנס, יאיר יכנס גם ואחריהם מופז.
אם לא, 2 אופציות : או שביבי הולך על 61 מנדטים, או שאנחנו באמת בדרך לעוד בחירות.

בכל מקרה אלו נראים לי תוצאות שבאמת אין מה לעשות איתם בקדציה. לא יכולו להעביר פה שום דבר רציני ברמה המדינית וגם לא החברתית.

אין לו 61, יש לו 60.

ביבי+ליברמן+בנט+לפיד = 61. לא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם ביב מרכיב את הממשלה,
במצב כזה, יש דווקא המון כח ללבני, אם היא מחליטה להיכנס, יאיר יכנס גם ואחריהם מופז.

בכל מקרה אלו נראים לי תוצאות שבאמת אין מה לעשות איתם בקדציה. לא יכולו להעביר פה שום דבר רציני ברמה המדינית וגם לא החברתית.

אין לו 61, יש לו 60.

יובל התכוון לביברמן+בנט+חרדים = 60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:31 
האפשרות של קואליציה עם לפיד (19) שלי (15) לבני (6) מרץ (6) קדימה (2) חד"ש (4) והבית היהודי (11) סה"כ 63
שתפעל בעיקר במישור החברתי תהיה הרבה יותר פרודוקטיבית מקואליציה עם הליכוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
teknoboy כתב:
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם ביב מרכיב את הממשלה,

אין לו 61, יש לו 60.

יובל התכוון לביברמן+בנט+חרדים = 60.

לדעתי ביברמן+בנט+לפיד זה לא פחות גרוע (אם לא יותר).

וסימרוטיץ', זה פשוט לא יפה שיש לך כיוון כזה טוב ואתה לא משתף את כולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:48 
לצערי לא נדמה לי שלפיד רוצה ללכת למלחמת עולם כדי לנסות להיות ראש ממשלה ואני לא חושב שזה ישתנה גם אם קולות החיילים יעבירו לגוש המרכז עוד מנדט (למשל על חשבון החרדים).
בסיטואציה הזאת ביבי יכול להקים ממשלת מרכז עם ליבני, לפיד, בנט וקדימה. הוא יוכל להבטיח להעביר כמה רפורמות אזרחיות מתונות (אחרי הכל בנט שם) וכאן זה ייגמר. מבחינה מדינית ביבי יבטיח משא ומתן, שלא יקרה (בגלל הערבים הרעים כמובן).
מבחינת תיקים זה לא נורא קשה. אני לא מאמין שלפיד ירצה את תיק האוצר. זה תיק שדורש עבודה קשה וקבלת החלטות כואבות, שני דברים שלפיד לא עשה בחייו ואני לא רואה סיבה שהוא ירצה להתחיל לעשות את זה עכשיו. קלאסי שר החוץ. ואולי הוא יוותר על תיק כזה בכיר לטובת הפוזה של שר החינוך. לליברמן יש כתב אישום על הראש אבל בכל מקרה אפשר תמיד לתת לו את האוצר, הבטחון או את משרד הפנים (שם האמת הוא יוכל באמת לעזור לציבור הבוחרים שלו, אם זה מעניין אותו) וליבני תחזור למשרד המשפטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האפשרות של קואליציה עם לפיד (19) שלי (15) לבני (6) מרץ (6) קדימה (2) חד"ש (4) והבית היהודי (11) סה"כ 63

כן, לפיד ירוץ לצרף את מרצ וחד"ש לקואליציה שלו, ובנט יסכים להצטרף לאחת כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
סימרוטיץ כתב:

כן, לפיד ירוץ לצרף את מרצ וחד"ש לקואליציה שלו, ובנט יסכים להצטרף לאחת כזאת.

שלפיד יגיד תודה שמצרפים אותו. הקואליציה תהיה בראשות בנט ומוחמד ברכה שיעשו בינהם רוטציה כרה"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 445&type=1

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

שווה קריאה.
לעצלנים:
ציטוט:

אוקי, אז אחרי שאתמול עשינו שטויות עם שמות ישובים ושמות מפלגות, הגיע הזמן להיות רציניים. הלכתי ושילבתי את קובץ התפלגות תוצאות האמת על פי ישובים, יחד עם קובץ הלמ"ס לגבי איפיונים שונים של ישובים אלו (שנלקטו מסקרים שונים בין 2009-2011). כדי לראות מי הם הישובים שמצביעים לאיזו מפלגה. המפלגות שבדקתי את האופי של הישובים המצביעים להם היו: מרצ, עוצמה לישראל, ארץ חדשה, הבית היהודי, עלה ירוק, עבודה, יש עתיד, ליכוד, שס, קדימה, דעם, בל"ד וחד"ש. מה זה אומר אתם שואלים? זה אומר שהולך להיות פה כיף, שנבדוק מה הגורמים החברתיים שהכי מקושרים למפלגה זו או אחרת. והפעם: מה הקשר בין שיעורי ההצבעה למפלגות הנ"ל והמרחק מת"א בקילומטרים?

(הערות טכניות - כל המספריים בסוגריים הם מתאמים סטטיסטים. כאשר המתאם עומד על 1.0 מתקיים קשר חיובי מושלם, כאשר הוא עומד על 0.0 לא מתקיים שום קשר, כאשר הוא עומד על 1.0- מתקיים קשר שלילי מושלם. שיעורי ההצבעה למפלגות חושבו כאחוז ההצבעה למפלגה מסויימת מסך הקולות הכשרים, ולא מכלל אוכלוסיית הישוב).

אז יאללה מרחק בקילומטרים מתל אביב -

באופן מפתיע הלמ"ס מדד לגבי כל ישוב כמה הוא רחוק מתל אביב. פחות מפתיעה המסקנה העיקרית שעולה מההתבוננות על הקשרים של המרחק ושיעורי ההצבעה למפלגות: היחידות הזוכות לשיעור הצבעה גבוה יותר ככל שמתרחקים מת"א יותר הם המפלגות הערביות והיהודיות-הערביות חד"ש (0.288+) ובל"ד (0.252+). לעומת שתי אלו, יש יותר מגוון אצל היהוד, כאשר שיעורי ההצבעה לכמעט חצי מהמפלגות לא קשורים למרחק מת"א (כך אצל העבודה, ש"ס, קדימה, והליכוד). המפלגה ששיעור ההצבעה אליה הכי מושפע מהמרחק מת"א היא זו של הפתעת הערב יאיר לפיד (0.326-), כלומר שמתקיים קשר מובהק בין שיעורי ההצבעה אליה וקרבה לעיר החוף המרכזית בארץ. מיד אחרי יש עתיד זוכים לקשרים שלילים גם ארץחדשה (0.300-), עוצמה לישראל (0.280-), הבית היהודי (0.233-) ומרצ (0.210-).

כמה דברים שאפשר ללמוד מזה:
1. בעוד הליכוד והעבודה, שתיהן מפלגות גדולות, מקבלות תמיכה בשיעור דומה גם בפריפריה וגם במרכז, יש עתיד נשענים הרבה הרבה יותר על התמיכה שיש להם בתל אביב והשרון. שמצליבים את זה עם הנתון הבא, לפיו יש קשר של 0.805+ בין שיעור ההצבעה ליש עתיד והאשכול הסוציו-אקונומי של הישוב, מתבהרת התמונה שיש עתיד היא המפלגה הלבנה והעשירה ביותר שקיימת כרגע על המפה. אני משער שזה לא יותר מדי מפתיע לאף אחד כאן, אבל לפחות לי זה היה נחמד לקבל תמיכה סטטיסטית לטענה.

2. הקשר בין המרחק מתל אביב והצבעה למרצ אומנם קיים, אבל הוא קיים הרבה פחות מזה שבין תל אביב והבית היהודי או עוצמה לישראל, כנראה בגלל שרוב ההתנחלויות ממוקמות סופו של דבר שעה-שעתיים נסיעה מתל אביב, בעוד שיש קיבוצים ומושבים שמפוזרים בכל אזורי הגבול. בכל מקרה, פעם באה שאומרים לכם שמרצ זה רק לתל אביבים, תגידו להם שאח שלהם בנט הרבה יותר נשען על המרכז, ושבכלל חברי מפלגת נץ הן תלאביביות בנות 2 שלא יכולות בלי האספרסו שלהם.

3. המפלגה הערבית או הערבית-יהודית היחידה (שהיה לי כח לבדוק) שלא מושפעת מהמרחק מתל-אביב היא דעם, מה שמאשש את התחושה המוזרה שעלתה כבר מהסתכלות על תוצאות הביניים אתמול שדפוסי ההצבעה של דעם דומים הרבה יותר לאלו של מפלגות יהודיות מאשר אלו של שאר המפלגות הערביות. לא בטוח שאני יודע מה זה אומר, ואין שום ספק שזה מוטה על ידי שלל גורמים מתערבים (הצבעה גבוהה יותר לדעם בערים המרכזיות, חוסר בתקציב לעבודת שטח של דעם וכו), אבל עדיין, יש כאן חריגה מהדפוס.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הרב מלכיאור, 27.12 בעמוד הפייסבוק שלו:
"והרי לכם תוצאות הבחירות (בתקווה שבכך אולי אתרום במשהו כדי שזה לא יקרה)
הקואליציה לשנים הקרובות: הציר העיקרי ביבי, ליברמן, לפיד ובנט.
קואליציה כזאת עלולה להגיע לכ-60 מנדטים ויותר, ואז תציע לחרדים להצטרף (כי ההרכב הזה לא מספיק גברי...). תהיה כמובן משמעות אם יהיה לה רוב גם ללא החרדים.

שלושת הנושאים המרכזיים על סדר יומה של הממשלה (נושאים שתפורים היטב ל"תנאים" של לפיד): רפורמות בדיור, שיטת ממשל ושירות צבאי/אזרחי.
נושאים אלה ריקים מכל משמעות אמיתית לעתידנו הכלכלי, החברתי והמדיני.
רפורמה בדיור היו צריכים לעשות מזמן. ביבי הבטיח את זה חזור והבטח לאורך כל הקדנציה הנוכחית. המחירים עלו ביותר מ-40%. להפיל את כל זה עכשיו על אטיאס זה פשוט עלוב.
טיפול בנושא הגיוס יקרה ממילא עם ביטול חוק טל. זה ברור לכולם, השאלה היא רק אם זה יעשה בצורה הגונה וראויה.
העיסוק בשינוי שיטת הבחירות זה התירוץ הכי טוב כדי לא לעסוק בהכרעות שדורשות אומץ לב.

הקואליציה הזו תהיה דומה מאוד לקואליציית ליכוד - לפיד האב - מפד"ל מ-2003, שההישג המרכזי שלה בתחום האזרחי היה ביטול משרד הדתות (לקח, אגב, חצי שעה לבטל את הביטול ולהחזיר את המשרד. כדי לבלבל את האויב שונה שמו של המשרד שהוקם מחדש והוא נקרא "המשרד לשרותי דת").
בשאלות שיכריעו את עתידנו פה, גם חברתית כלכלית וגם מדינית, קואליציה כזאת תהיה הרת אסון ועלולה להביא אותנו להתדרדרות עד כדי סיכון קיומנו.

אילו הייתי מרקסיסט או קוקניק אז אולי הייתי צריך לשמוח, מתוך תקווה שהרע יוביל לטוב עתידי, שסבל מעוול מתמשך יוביל לתודעה חברתית-כלכלית ולנקיטת פעולות לביטולו.
אני לא."

כל מילה.
(חוץ מזה שאני כן לנינסט, אבל איבדתי תקווה שמשהו יעיר את העם הזה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לצערי לא נדמה לי שלפיד רוצה ללכת למלחמת עולם כדי לנסות להיות ראש ממשלה ואני לא חושב שזה ישתנה גם אם קולות החיילים יעבירו לגוש המרכז עוד מנדט (למשל על חשבון החרדים).
בסיטואציה הזאת ביבי יכול להקים ממשלת מרכז עם ליבני, לפיד, בנט וקדימה. הוא יוכל להבטיח להעביר כמה רפורמות אזרחיות מתונות (אחרי הכל בנט שם) וכאן זה ייגמר. מבחינה מדינית ביבי יבטיח משא ומתן, שלא יקרה (בגלל הערבים הרעים כמובן).
מבחינת תיקים זה לא נורא קשה. אני לא מאמין שלפיד ירצה את תיק האוצר. זה תיק שדורש עבודה קשה וקבלת החלטות כואבות, שני דברים שלפיד לא עשה בחייו ואני לא רואה סיבה שהוא ירצה להתחיל לעשות את זה עכשיו. קלאסי שר החוץ. ואולי הוא יוותר על תיק כזה בכיר לטובת הפוזה של שר החינוך. לליברמן יש כתב אישום על הראש אבל בכל מקרה אפשר תמיד לתת לו את האוצר, הבטחון או את משרד הפנים (שם האמת הוא יוכל באמת לעזור לציבור הבוחרים שלו, אם זה מעניין אותו) וליבני תחזור למשרד המשפטים.

הגיוני.
בעיקר אצל יהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:32 
קולות החיילים כבר נספרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בכל מקרה, פעם באה שאומרים לכם שמרצ זה רק לתל אביבים, תגידו להם שאח שלהם בנט הרבה יותר נשען על המרכז, ושבכלל חברי מפלגת נץ הן תלאביביות בנות 2 שלא יכולות בלי האספרסו שלהם.

:LOL2:

ניתוח מרתק, קונטרה לאשכול של סרפ על זמן משחק,
נקווה שהוא ימשיך עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3593750,00.html
שאול אמסטרדמסקי כתב:
אם לשפוט על פי המצעים הכלכליים שלהם, ההתבטאויות שלהם, והתשובות שלהם לשאלות הכלכליות ש"כלכליסט" הפנה אליהם ערב הבחירות, נדמה שנתניהו ושני שותפיו הכמעט ודאיים בממשלתו השלישית - יאיר לפיד ונפתלי בנט – הם בגדר שלישייה כלכלית שהופרדה בלידתה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
קרוב ל-250 אלף ישראלים שהשתתפו בבחירות לכנסת הצביעו ל-20 רשימות שלא עברו את אחוז החסימה. יחד עם למעלה מ-37 אלף קולות שנפסלו, מדובר בכעשרה מנדטים ש"נזרקו לפח". מדובר במספר גבוה במיוחד, בפרט בהשוואה לבחירות ב-2009, אז עמד על כ-104 אלף מספר המצביעים למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה.

איזה טמטום :bang:

מספיק עם גניבת הדעת של בזבוז קולות!

בוא אראה לך בתרגיל מתמטי פשוט שגם מצביעי שלי ויאיר (לצורך ההדגמה בלבד) זרקו קולות לפח.
היו 3,579,115 קולות כשרים. מתוכם 247,967 קולות של מפלגות שלא עברו את אחוז החסימה.
מה שמשאיר אותנו עם 3,331,148 קולות לחלוקה בין הזוכות. מחלקים במאה ועשרים ומקבלים שכל מנדט שווה 27,760 קולות.
יהיר קיבל 507,879. מחלקים ב-27,760 ומקבלים 18 מנדטים ועוד 8,199 עודף.
שלי קיבלה 409,685. אותו חילוק נותן 14 מנדטים ועודף של 21,045.

אחת מהן, לא חשוב מי, תקבל מנדט נוסף ויתר הקולות... רגע, רגע, רגע... ילכו לפח.
מה???? הצבענו בשביל מפלגה שקיבלה 19/15 מנדטים!!!1111 איך הקול שלי הלך לפח?????
אופס.
אז אמנם "הנזק" קטן יותר בגלל הסכמי העודפים ומודד בדר-עופר ובכל זאת יש כמה אלפי מצביעים שזרקו את הקולות שלהם לפח.

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: