r200 כתב:
bloodbrother כתב:
r200 כתב:
בד"כ שאומרים על מישהו שהוא מתהפך בקברו מתכוונים שהוא היה בסדר מי שנשאר חי הוא לא
לא מדובר פה על מה חושבים על המת. מדובר על שימוש ציני במותו. הזכרת מותו. הזכרת קברו. כל זה מול הבן שלו שמתאמן כרגע עם הנבחרת, בשביל לנגח אותו. וואו, באמת, תחשוב שישירו לך את זה מול הפרצוף בגלל משהו שעשית שכביכול אביך המת לא היה מאשר. באמת היית רגוע בגלל שהם לא חושבים שאביך המת לא בסדר. נכון?
אמרתי את זה כבר לא פעם
אם הייתי הולך להיות שחקן מקצועני ומקבל על זה כסף כן הייתי לוקח בחשבון שיהיו דברים כאלה והאמת כל עוד זה לא על רקע גזעני כל קלה של אוהד לא אמורה לגרור תגובה מהשחקן (לא שאני מסכים עם כל הקללות )
גם טראש טוק בין שחקנים זה דבר שהייתי מצפה ואפילו זכיתי ללא מעט כאלה עם דברים קצת יותר גרועים ממה שפניני אמר
למה גזענות כן אמורה לגרור תגובה מהשחקן, אבל ניגוח תוך ניצול מותו של אביו ע"י "אבא מתהפך בקבר", לא?
למה? שני הדברים דומים מאד. שניהם ביריונות לשמה, שימוש בנקודות הרגישות ביותר של האדם, מול חוסר אונים שלו (אף אחד לא בוחר להוולד לגזע מסויים ואף אחד לא בוחר מי מהוריו מתו), ואלו דברים שפשוט לא יעשו בכל חברה מתוקנת. אני לא רואה שום שוני בין תגובה כמו של שלף לשירה על אביו שמתהפך בקבר, לבין תגובה של מישהו לקריאה גזענית.
אם כבר, אז שימוש במוות של בני משפחה פוגע עוד יותר מגזענות. זה פגיעה במעגל הקרוב ביותר אליך. (בעוד גזענות זאת פגיעה במעגל יותר רחב מאשר משפחה).
קל לך להגיד "אם הייתי שחקן". תחשוב בעצמך אם תוך כדי אימון של הנבחרת, היה עומד מולך בחור חצוף ושר לך על אביך שמתהפך בקבר. אפילו לא במשחק, ולא בקהל גדול. בחור אחד, חצוף ודוחה, ששר לך את זה מול הפרצוף. וזה בכלל לא משנה שהוא שחקן מקצועני. זה לא היה אפילו במשחק. זה בדיוק כמו שמישהו יעשה לך את זה ברחוב, בלי שאתה שחקן מקצועי ובלי בטיח. גם גור שלף הוא בנאדם.