תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 16:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אורי שלף בערוץ ONE
הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 00:16 
Frank Serpico כתב:
שאקו כתב:
אויב מבפנים הרבה יותר מסוכן מאויב מבחוץ

לך תזדיין. בשיא הרצינות.
אפס מאופס.
מעדיף אלף אורי שלפים על פני אפס כמוך.

שמע, לרוב אני לא באותם דעות עם שאקו, ואני לא נכנס לתוכן ההודעה שלו.
אבל ההודעה שלך מוגזמת ולא מתאימה לך.
הגזמת כאן עם קללות לאוהד פנאט של הפועל.
הוא לא עוד "ילד" מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
שאקו כתב:

לך תזדיין. בשיא הרצינות.
אפס מאופס.

הוא לא עוד "ילד" מגניב.

אני מסכים עם דבריו של לירון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
דווקא בימים שהעליהום התקשורתי נגד הקהל של הפועל הוא בשיא וכל מה שאנחנו צריכים זה קצת שקט ושלא יזכירו אותנו בכלל. רק על זה הוא צריך ללכת הביתה.

:LOL2: :LOL2:
קצת מוזר לשמוע דברים האלה על מי שבכל פעם תומך בדברים שלא מאפשרים לשקט תיקשורתלי קבוע ובזכותו ובזכות נתמכיו מתפרסת התקשורת בקביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 07:58 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
דווקא בימים שהעליהום התקשורתי נגד הקהל של הפועל הוא בשיא וכל מה שאנחנו צריכים זה קצת שקט ושלא יזכירו אותנו בכלל. רק על זה הוא צריך ללכת הביתה.

קצת מוזר לשמוע דברים האלה על מי שבכל פעם תומך בדברים שלא מאפשרים לשקט תיקשורתלי קבוע ובזכותו ובזכות נתמכיו מתפרסת התקשורת בקביעות.

מדבר זה שפותח שמפניות בכל פעם שנכנסים בקהל של הפועל.
אין לך בכלל מושג מה הדעות שלי ומה אני עושה לגבי השקט הזה שאני חושב שאנחנו צריכים.
אבל הכל בסדר. היית בלתי נסבל וגיס חמישי בעבר, אז קל וחומר כשאתה מתפרנס מאוהדי מכבי ומתערבב איתם בכל יום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

מדבר זה שפותח שמפניות בכל פעם שנכנסים בקהל של הפועל.
אין לך בכלל מושג מה הדעות שלי ומה אני עושה לגבי השקט הזה שאני חושב שאנחנו צריכים.
אבל הכל בסדר. היית בלתי נסבל וגיס חמישי בעבר, אז קל וחומר כשאתה מתפרנס מאוהדי מכבי ומתערבב איתם בכל יום חמישי.

מתוק,
שוב פעם התבלבלת. ויסקי עם קצת קרח, לא שמפניות.
שוב פעם התבלבלת . לא מתערבב איתם אלא עומד מעבר לדלפק ומאחל להם ערב טוב ושמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
שאקו כתב:

לך תזדיין. בשיא הרצינות.
אפס מאופס.

הוא לא עוד "ילד" מגניב.

אני מסכים עם דבריו של לירון.

לא, אני חושב שאתם קצת התבלבלתם. "אפס מאופס" ו"לך תזדיין" זו הגזמה. לקרוא לאורי שלף, זה שייסד את הפועל אוסישקין והוביל אותה לאן שהוביל, בטח בשנים הראשונות, בשם "אויב מבפנים" ולומר שאורי שלף מסוכן יותר מהאויב שבחוץ (שימון מזרחי?) ולקרוא לעשות עליו לינץ' ציבורי במשחק הבית הקרוב - זה לא. לא הגזמה בכלל.

לא, כי זה זה לגיטימי.

אורי שלף זה "אויב מבפנים הרבה יותר מסוכן מאויב מבחוץ"? לצעוק לו את זה הערב? אולי גם נבריח אותו מהאולם? לא קצת התבלבלתם?

גם אם אתם לא מחסידיו, גם אם יש לכם ביקורת על דבר או דברים שאמר, גם אם אתם לא סובלים אותו - רבאק, קצת כבוד וקרדיט לאוהד אמיתי שגם עשה דבר או שניים כדי שיהיה לכם את מי לעודד הערב.

וכן, מי שקורא לעשות באורי שלף לינץ' ציבורי במשחק הבית הקרוב, ומשווה אותו לאויב מבחוץ, הוא בעיני אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
סרפיקו, אפשר לסכם את הנושא הזה בכמה משפטים פשוטים.
ראשית אתה הגזמת, גם אם שאקו הגזים גם הוא ההגזמה שלו לא מאשרת לך לכתוב את אשר כתבת.
שנית, מבלי שאסכים לתפיסתו של שאקו, הרעיון ש"המנהל המקצועי" של הפועל יתמוך באלימות פיזית כנגד אוהד שמנאץ שחקן אחר הוא אבסורדי
ולאור "אירועי" רגב פנאן והבקשות התכופות מדון שמעון, ראוי אם לא היה נאמר, אבל מאחר ואורי דיבר אין מנוס מלהגיד שזה "פוגע בקבוצה".
הרי פעם הבאה שיענישו אותנו על זה מה נגיד? הרי המנהל המקצועי, זה שהקים את הקבוצה תומך באלימות פיזית כנגד המקללים, אז קנס של
50000 זה כלום ורדיוס / סגירת היציע מאחורי הסל זה עונשים לגיטיימים, ואני באמת חושב שלא יהיה לנו יותר מידי מה להגיד כנגד, לכן זאת פעולה
שבפירוש יוצאת נגד המועדון.
שלישית, אורי שלך לא ראויין כאורי שלף, הא ראויין כדמות בכירה במועדון הכדורסל הפועל ת"א, במועד בעייתי מבחינת הפועל, במקום לצאת חכם, ולהגיד
שהוא משוייך לשתי משפחות, משפחת שלף ומשפחת הפועל ת"א, בדיוק כמו אבא שלו ושהוא מצר שעל כל שישנה התנגשות בין משפחות אלו והוא קורא
להפסקת האלימות הן המילולית והן הפיסית, הוא נפל לבור שהשמן הגזען (הוא המראין נכון?) טמן לו, וחבל מאוד שזה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אורי שלף אמר משהו שרובנו המוחלט לא מסכים איתו.
אורי שלף הוא אחת הסיבות המרכזיות שיש לנו הפועל כדורסל.
אורי שלף הוא בעל תפקיד בהפועל ת"א כדורסל.
עכשיו:
מי מטיל באחת מהעובדות האלה ספק ?
וכל אלא שקוראים לו בכל מיני אמירות הזויות שיתפטר וכו'.מוזמנים לשאול את השאלה ששאלו פעם במיילים של העמותה:
מה אתם עשיתם למען הפועל אוסישקין(היום ת"א)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
פרנק ידידי,
ברור שדבריו של שאקו לא מקובלים, כמו 99% מדבריו (חוץ ממספר נושאים מקצועיים שאולי אני יכול להסכים איתו).
אבל זה לא חדש.

מין הסתם אני וגם לירון הגבנו להודעתך כי ממך לא ציפינו לכזו תגובה ( אני מתכוון לסיגנון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 17:56 
אדום אופטימי כתב:
פרנק ידידי,
ברור שדבריו של שאקו לא מקובלים, כמו 99% מדבריו (חוץ ממספר נושאים מקצועיים שאולי אני יכול להסכים איתו).
אבל זה לא חדש.

מין הסתם אני וגם לירון הגבנו להודעתך כי ממך לא ציפינו לכזו תגובה ( אני מתכוון לסיגנון) .

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 07:31 
Frank Serpico כתב:
שאקו כתב:

לך תזדיין. בשיא הרצינות.
אפס מאופס.

חחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 23:23 
el dudernio כתב:
סרפיקו, אפשר לסכם את הנושא הזה בכמה משפטים פשוטים.
ראשית אתה הגזמת, גם אם שאקו הגזים גם הוא ההגזמה שלו לא מאשרת לך לכתוב את אשר כתבת.
שנית, מבלי שאסכים לתפיסתו של שאקו, הרעיון ש"המנהל המקצועי" של הפועל יתמוך באלימות פיזית כנגד אוהד שמנאץ שחקן אחר הוא אבסורדי
ולאור "אירועי" רגב פנאן והבקשות התכופות מדון שמעון, ראוי אם לא היה נאמר, אבל מאחר ואורי דיבר אין מנוס מלהגיד שזה "פוגע בקבוצה".
הרי פעם הבאה שיענישו אותנו על זה מה נגיד? הרי המנהל המקצועי, זה שהקים את הקבוצה תומך באלימות פיזית כנגד המקללים, אז קנס של
50000 זה כלום ורדיוס / סגירת היציע מאחורי הסל זה עונשים לגיטיימים, ואני באמת חושב שלא יהיה לנו יותר מידי מה להגיד כנגד, לכן זאת פעולה
שבפירוש יוצאת נגד המועדון.
שלישית, אורי שלך לא ראויין כאורי שלף, הא ראויין כדמות בכירה במועדון הכדורסל הפועל ת"א, במועד בעייתי מבחינת הפועל, במקום לצאת חכם, ולהגיד
שהוא משוייך לשתי משפחות, משפחת שלף ומשפחת הפועל ת"א, בדיוק כמו אבא שלו ושהוא מצר שעל כל שישנה התנגשות בין משפחות אלו והוא קורא
להפסקת האלימות הן המילולית והן הפיסית, הוא נפל לבור שהשמן הגזען (הוא המראין נכון?) טמן לו, וחבל מאוד שזה המצב
.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
http://www.one.co.il/Article/210781.html

אורי שלף: טוב שגור עלה ליציע להרביץ לאוהד

כמי שהיה שם,חבל שהוא ממשיך את השקר הזה שאוהדי הפועל עמדו וקיללו את אבא של גור
את עמי שלף ז"ל אף אחד לא קילל ויקלל,האיש אדום אמיתי. הזכירו אותו בהקשר של מה אבא היה אומר...

י.ל בוא לפה

לא ראיתי מה אמר אורי שלף.

לשיר על אבא מנוח "אבא מתהפך בקבר" (כביכול בגלל מה שהבן שלו, שלו שרים את השיר, עושה) זה לא פחות חמור מלקלל את אותו מנוח. זה אפילו יותר גרוע.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אין לך מושג
במקרה אני הבאתי את השיר הזה (במתכונת מעט שונה,השורה האחרונה היתה "אבא מתהפך בקבר כי גור שלף הוא צהוב עכשיו") ולא היתה כוונה לי או לאף אוהד הפועל לקלל את עמי שלף שהיה אדום אמיתי
כשאומרים היום ליריב בן אליעזר נניח שאם סבא שלו היה רואה את מה שקורה במפלגת העבודה הוא היה מתהפך בקבר מקללים את בן גוריון? יריב בן אליעזר צריך לסטור למראיין?
זה ביטוי לגיטימי שאין לו שום כוונה לפגוע בנפטר,אולי להיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שדווקא לך אין מושג.
כשמישהו יטיף לך מוסר תוך שימוש באבא המת שלך סביר להניח שאו שתשלח אותו להצטרף אליו או שתקרב אותו לזה פיסית (תלוי ברמת האלימות באופי וברמת האיפוק שלך).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אם כך כשמראיין יגיד כזה דבר ליריב בן אליעזר הוא יצפה לחטוף סטירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
בד"כ שאומרים על מישהו שהוא מתהפך בקברו מתכוונים שהוא היה בסדר מי שנשאר חי הוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
סבא שלי היה נהג קו 5 ב״דן״.
חסר למי שיעיר לי על הנהיגה ויזכיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
סבא שלי היה נהג קו 5 ב״דן״.
חסר למי שיעיר לי על הנהיגה ויזכיר אותו.

במקרה שלך כל העץ המשפחתי מתהפך בקברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אין לך מושג
במקרה אני הבאתי את השיר הזה (במתכונת מעט שונה,השורה האחרונה היתה "אבא מתהפך בקבר כי גור שלף הוא צהוב עכשיו") ולא היתה כוונה לי או לאף אוהד הפועל לקלל את עמי שלף שהיה אדום אמיתי
כשאומרים היום ליריב בן אליעזר נניח שאם סבא שלו היה רואה את מה שקורה במפלגת העבודה הוא היה מתהפך בקבר מקללים את בן גוריון? יריב בן אליעזר צריך לסטור למראיין?
זה ביטוי לגיטימי שאין לו שום כוונה לפגוע בנפטר,אולי להיפך

ההשוואה שלך כל-כך לא דומה.

ועזוב, לי אין מושג. בסדר.

לשיר לגור שלף מול הפרצוף שלו, שבגלל שהוא "בוגד" "אבא מתהפך בקבר". שימוש ציני במותו של אביו. זה גרוע הרבה יותר מאשר סתם לקלל את האבא. אם אתה לא מבין אז לך אין מושג. זאת נגיעה במקום הכי רגיש של בנאדם, לא פחות ארסית ורשעית מגזענות הכי גדולה. מעניין מה היית חושב אם אוהד מכבי היה עומד מול וואליד, באימון של הנבחרת, ושר לו משהו על ערביותו, ווואליד היה מגיב בזריקת כדור עליו.

ובאמת כבוד שהבאת את השיר הזה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 23 ינואר 2013, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
נראה לי שדווקא לך אין מושג.
כשמישהו יטיף לך מוסר תוך שימוש באבא המת שלך סביר להניח שאו שתשלח אותו להצטרף אליו או שתקרב אותו לזה פיסית (תלוי ברמת האלימות באופי וברמת האיפוק שלך).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
בד"כ שאומרים על מישהו שהוא מתהפך בקברו מתכוונים שהוא היה בסדר מי שנשאר חי הוא לא

לא מדובר פה על מה חושבים על המת. מדובר על שימוש ציני במותו. הזכרת מותו. הזכרת קברו. כל זה מול הבן שלו שמתאמן כרגע עם הנבחרת, בשביל לנגח אותו. וואו, באמת, תחשוב שישירו לך את זה מול הפרצוף בגלל משהו שעשית שכביכול אביך המת לא היה מאשר. באמת היית רגוע בגלל שהם לא חושבים שאביך המת לא בסדר. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
r200 כתב:

לא מדובר פה על מה חושבים על המת. מדובר על שימוש ציני במותו. הזכרת מותו. הזכרת קברו. כל זה מול הבן שלו שמתאמן כרגע עם הנבחרת, בשביל לנגח אותו. וואו, באמת, תחשוב שישירו לך את זה מול הפרצוף בגלל משהו שעשית שכביכול אביך המת לא היה מאשר. באמת היית רגוע בגלל שהם לא חושבים שאביך המת לא בסדר. נכון?

אמרתי את זה כבר לא פעם
אם הייתי הולך להיות שחקן מקצועני ומקבל על זה כסף כן הייתי לוקח בחשבון שיהיו דברים כאלה והאמת כל עוד זה לא על רקע גזעני כל קלה של אוהד לא אמורה לגרור תגובה מהשחקן (לא שאני מסכים עם כל הקללות )
גם טראש טוק בין שחקנים זה דבר שהייתי מצפה ואפילו זכיתי ללא מעט כאלה עם דברים קצת יותר גרועים ממה שפניני אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
bloodbrother כתב:
r200 כתב:

אמרתי את זה כבר לא פעם
אם הייתי הולך להיות שחקן מקצועני ומקבל על זה כסף כן הייתי לוקח בחשבון שיהיו דברים כאלה והאמת כל עוד זה לא על רקע גזעני כל קלה של אוהד לא אמורה לגרור תגובה מהשחקן (לא שאני מסכים עם כל הקללות )
גם טראש טוק בין שחקנים זה דבר שהייתי מצפה ואפילו זכיתי ללא מעט כאלה עם דברים קצת יותר גרועים ממה שפניני אמר

למה גזענות כן אמורה לגרור תגובה מהשחקן, אבל ניגוח תוך ניצול מותו של אביו ע"י "אבא מתהפך בקבר", לא?

למה? שני הדברים דומים מאד. שניהם ביריונות לשמה, שימוש בנקודות הרגישות ביותר של האדם, מול חוסר אונים שלו (אף אחד לא בוחר להוולד לגזע מסויים ואף אחד לא בוחר מי מהוריו מתו), ואלו דברים שפשוט לא יעשו בכל חברה מתוקנת. אני לא רואה שום שוני בין תגובה כמו של שלף לשירה על אביו שמתהפך בקבר, לבין תגובה של מישהו לקריאה גזענית.

אם כבר, אז שימוש במוות של בני משפחה פוגע עוד יותר מגזענות. זה פגיעה במעגל הקרוב ביותר אליך. (בעוד גזענות זאת פגיעה במעגל יותר רחב מאשר משפחה).

קל לך להגיד "אם הייתי שחקן". תחשוב בעצמך אם תוך כדי אימון של הנבחרת, היה עומד מולך בחור חצוף ושר לך על אביך שמתהפך בקבר. אפילו לא במשחק, ולא בקהל גדול. בחור אחד, חצוף ודוחה, ששר לך את זה מול הפרצוף. וזה בכלל לא משנה שהוא שחקן מקצועני. זה לא היה אפילו במשחק. זה בדיוק כמו שמישהו יעשה לך את זה ברחוב, בלי שאתה שחקן מקצועי ובלי בטיח. גם גור שלף הוא בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: