תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 16:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קורה שם משהו
הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 16:11 
אין ספק שיצאנו גברים וזה הדבר היחיד שחשוב
כסף בא והולך אבל על הכבוד אסור לוותר אף פעם
:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ItaiH6 כתב:
אנטיגונה כתב:
בשורה התחתונה, אחרי כל הדיבורים והרעש, תצפו שיטילו עלינו עונש קשה.

אבל לזה היינו מצפים גם אם לא היינו מגיבים אז מה זה קשור?

אז אין טעם בכל המלחמות האלה בתקשורת, בנסיון להביא צילומים מהתקרית ובסיעור מוחות לקראת הכנת כתב ההגנה בבית הדין.
מה שייצא בכל מקרה בדעת הקהל שהקהל של הפועל התפרע שוב, הקבוצה מגיעה בפעם השמינית בערך העונה לבית הדין, והיא תקבל עונש קשה יותר מהפעם הקודמת.
ואני לא יודע איך נצליח להתמודד עם עוד עונש קשה, מבחינה מקצועית וכלכלית.

דבר ראשון, למה החלטת שהקבוצה תעמוד לדין? לפי מה שאומרים ההנהלה בדו"ח המשקיף נכתב שהקהל של הפועל התנהג למופת ואני לא יודע אבל נוצר בי הרושם שהאירוע התחיל אחרי שהשופטים ירדו מהמגרש ככה שנועמד לדין רק אם הנהלת אשקלון תגיש תלונה.
דבר שני, גם אם היו עומדים שם ולא עושים כלום הערוץ של מכבי היה דואג שזאת תהיה דעת הקהל כמו נגד נתניה, ומצד שני בONE נכתבה גירסה שתומכת במה שנכתב פה (והכוונה היא לא לגיס חמישי כמו המשתמש ארדיטי).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
ממתי המנהלת מטילה קנסות? ממתי יש לה את הסמכות לזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

מצאתי את מי לנסות לשכנע,אבל בכל זאת: להגן על הראש שלך מחפצים כהים שעפים בכמויות ובמהירות האור,זה הרבה יותר מכבוד.
תודה רבה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אנטיגונה כתב:
ItaiH6 כתב:
אנטיגונה כתב:
בשורה התחתונה, אחרי כל הדיבורים והרעש, תצפו שיטילו עלינו עונש קשה.

אבל לזה היינו מצפים גם אם לא היינו מגיבים אז מה זה קשור?

אז אין טעם בכל המלחמות האלה בתקשורת, בנסיון להביא צילומים מהתקרית ובסיעור מוחות לקראת הכנת כתב ההגנה בבית הדין.
מה שייצא בכל מקרה בדעת הקהל שהקהל של הפועל התפרע שוב, הקבוצה מגיעה בפעם השמינית בערך העונה לבית הדין, והיא תקבל עונש קשה יותר מהפעם הקודמת.
ואני לא יודע איך נצליח להתמודד עם עוד עונש קשה, מבחינה מקצועית וכלכלית.

דבר ראשון, למה החלטת שהקבוצה תעמוד לדין? לפי מה שאומרים ההנהלה בדו"ח המשקיף נכתב שהקהל של הפועל התנהג למופת ואני לא יודע אבל נוצר בי הרושם שהאירוע התחיל אחרי שהשופטים ירדו מהמגרש ככה שנועמד לדין רק אם הנהלת אשקלון תגיש תלונה.
דבר שני, גם אם היו עומדים שם ולא עושים כלום הערוץ של מכבי היה דואג שזאת תהיה דעת הקהל כמו נגד נתניה, ומצד שני בONE נכתבה גירסה שתומכת במה שנכתב פה (והכוונה היא לא לגיס חמישי כמו המשתמש ארדיטי).

דברי המשקיף:

ציטוט:
"בסוף המשחק הלכתי לוודא שמתקיימת מסיבת עיתונאים וכשחזרתי לאולם ראיתי את הכרוז של אשקלון רץ לכיוון היציע של אוהדי הפועל ת"א ועושה להם אצבע משולשת יחד עם עוד כמה אנשים לצידו. בתגובה, הקהל זרק לפרקט בקבוקים ודגלים. כסאות נעקרו ונזרקו לפרקט". עוד ציין שנקר בדו"ח: "במהלך המשחק האוהדים של הפועל ת"א התנהגו למופת, המשחק עבר בצורה טובה מאוד והשיפוט היה מצוין. אחרי דקות של מהומה, הוצא הקהל של הפועל ת"א החוצה".

זה מה שהיה מבחינתו.
אז הכרוז כבר נענש, נשאר רק להעניש את הפועל על ההתפרעות שהגיעה בתגובה לאצבע המשולשת, שלפי המשקיף כללה זריקה של בקבוקים, דגלים וכסאות שנעקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 17:29 
עזרא כתב:
mkorman1 כתב:

מצאתי את מי לנסות לשכנע,אבל בכל זאת: להגן על הראש שלך מחפצים כהים שעפים בכמויות ובמהירות האור,זה הרבה יותר מכבוד.
תודה רבה לך.

קהים
ולגופו: אתה לא חושב שלעקור כסאות ולזרוק אותם זו תגובה טיפל׳ה מוגזמת על זריקת בקבוק מים ומקל תיפוף/ מטאטא שלמיטב הבנתי, לא פגעו באיש?
אם אתה לא חושב כך אז אנחנו לא באותה דעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 19:48 
מסתבר שגם ויקיפועל מואשם בהסתה.
http://www.elitzur-ashkelon.co.il/BRPor ... 7%95%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עזרא כתב:
mkorman1 כתב:

תודה רבה לך.

קהים
ולגופו: אתה לא חושב שלעקור כסאות ולזרוק אותם זו תגובה טיפל׳ה מוגזמת על זריקת בקבוק מים ומקל תיפוף/ מטאטא שלמיטב הבנתי, לא פגעו באיש?
אם אתה לא חושב כך אז אנחנו לא באותה דעה

הישרדות

ולגופו: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש ממש מקווה שטענת ההגנה העצמית לא תשמש אותנו בבית הדין של האיגוד. מזמן לא שמעתי משהו מופרך יותר. יש דברים שאני לא אכתוב בפורום פתוח מחשש ציטוט.
וכן, הייתי שם, כן חטפתי ממנהל האבטחה שלהם דב גריזלי שחום, כן עם פעוט וילדה. ראיתי אותם מכים את רמי והעיפו לי את הסלולרי לרצפה כשראו אותי מצלם. ועם כל זה, שעתיים נסיעה הבייתה לא הרגיעו אותי מהטמטום האינסופי של האוהדים שלנו.
זה היה יצר נקמה והרס, שום הגנה עצמית. אני רק מקווה לא נחטוף חזק מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שדווקא הפעם לא.
דייני בית הדין המשמעתי לא חובבים גדולים של תקריות דו צדדיות לא חד משמעיות, שצריך להחליט מי אשם יותר ומי פחות. מעדיפים במקרים כאלה לדחוף לשני הצדדים איזה קנס, משהו על תנאי אולי, ושלום על ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קורה שם משהו
הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש לי הרגשה שדווקא הפעם לא.
דייני בית הדין המשמעתי לא חובבים גדולים של תקריות דו צדדיות לא חד משמעיות, שצריך להחליט מי אשם יותר ומי פחות. מעדיפים במקרים כאלה לדחוף לשני הצדדים איזה קנס, משהו על תנאי אולי, ושלום על ישראל

אמן, כן יהי רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2013, 20:46 
deep red כתב:
אני ממש ממש מקווה שטענת ההגנה העצמית לא תשמש אותנו בבית הדין של האיגוד. מזמן לא שמעתי משהו מופרך יותר. יש דברים שאני לא אכתוב בפורום פתוח מחשש ציטוט.
וכן, הייתי שם, כן חטפתי ממנהל האבטחה שלהם דב גריזלי שחום, כן עם פעוט וילדה. ראיתי אותם מכים את רמי והעיפו לי את הסלולרי לרצפה כשראו אותי מצלם. ועם כל זה, שעתיים נסיעה הבייתה לא הרגיעו אותי מהטמטום האינסופי של האוהדים שלנו.
זה היה יצר נקמה והרס, שום הגנה עצמית. אני רק מקווה לא נחטוף חזק מדי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:10 
ביציע העתונות צפוי דיון על "הקומץ האדום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 00:45 
יש מצב שתקימו לכם אולי הפועל "כיסאות" תל אביב למשל.
תמשיכו להתעסק בכיסאות . ברור לי שהכיסא מאוד יקר ללבכם הרי אתם יושבים עליו כל המשחק ומשאירים את העידוד לאחרים.
מהכיסא אתם זועקים ומקללים כל הזמן את ארז.
המשקיף מודה שבמפתיע הקהל של הפועל התנהג למופת ולפתע קרה משהו , אחרי שאנחנו מרוצים על הניצחון ללא שום טענות לשופטים ואותכם לא מעניין מה קרה רק מתעסקים בכיסאות.
לא שפוצצו לאנשים את הצורה רק הכיסאות.
אינעל העולם איתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אחרי שאנחנו מרוצים על הניצחון ללא שום טענות לשופטים

אוף-טופיק לגמרי אבל אני חייב להתייחס לזה.
נדמה לי רדנקו העלה את הסברה הזאת, שרק בבית השופטים מזיינים אותנו כדי לעשות לאוהדים דווקא ולהוציא אותנו מהכלים.
לא התייחסתי לטענה הזאת כי חשבתי שהם באים לזיין אותנו בלי קשר לבית-חוץ, אבל כנראה שזה נכון, במשחקי חוץ השופטים בסדר גמור איתנו.
אה, ודודי רומנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 02:28 
אחרי שראיתי את השידור המלא, יש על המגרש רק 3 כסאות שנזרקו.
לפי כמות הכסאות החסרים, ברור שעקירת הכסאות אכן היתה להגנה עצמית, ורק בשלב מתקדם מספר אוהדים גם זרקו אותם.
יש גם מספר בקבוקים על הפרקט. מכיוון שברור שלא נתנו לקהל להכניס אותם למגרש, ניתן להניח שהם נזרקו על הקהל. (רצו לתת להם מים, חשבו שהם צמאים מכל העידוד - במקום להעריך את המחווה, האוהדים ראו בזה אלימות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קורה שם משהו
הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שתקימו לכם אולי הפועל "כיסאות" תל אביב למשל.
תמשיכו להתעסק בכיסאות . ברור לי שהכיסא מאוד יקר ללבכם הרי אתם יושבים עליו כל המשחק ומשאירים את העידוד לאחרים.
מהכיסא אתם זועקים ומקללים כל הזמן את ארז.
המשקיף מודה שבמפתיע הקהל של הפועל התנהג למופת ולפתע קרה משהו , אחרי שאנחנו מרוצים על הניצחון ללא שום טענות לשופטים ואותכם לא מעניין מה קרה רק מתעסקים בכיסאות.
לא שפוצצו לאנשים את הצורה רק הכיסאות.
אינעל העולם איתכם.

אני מבין שעכשיו משחקים ב"למי יש יותר גדול"?
אם כן, תודיע לי ואני אכין רשימת ממליצים ועדי אופי ועידוד. אני, למשל, מספר על מה שאני רואה, לא שומע או קורא בפורום.
אני גם ציינתי מראש- האשמים העיקריים הם קודם כל המשטרה וכח האבטחה ואחריהם אשקלון. הראשונים שראו גפרור ליד ערמת חומר נפץ וצפו בקטסטרופה נפרשת מול עיניהם והאחרונים על שהיו אותו גפרור.

עדיין, מאחר ואני אוהד הפועל, אני מסתכל על ההתנהגות שלנו ובתור מישהו שנגמל ממוצץ חייב לומר ששיחקנו להם לידיים, כמו כל פעם. כמו כלבלב שמושכים אותו באף והוא מותנה לנשוך ולחטוף אח"כ.

לגבי עניין הכסאות, אני מתמקד בנושא כי בלעדיו היינו יוצאים טוב מהסיפור ובלי נזק כספי וגם בגלל שהטענה על הגנה עצמית מגוכחת. ראיתי מי זרק, מתי ומאיפה. אני מכה על חטא שלא הצלחתי לעצור חלק מזה למרות שירדתי לאזור.
לדעתי, זורקי הכסאות מסוכנים לקיום של הפועל יותר מאוהדי אשקלון, השופטים והמשטרה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

נדמה לי רדנקו העלה את הסברה הזאת, שרק בבית השופטים מזיינים אותנו כדי לעשות לאוהדים דווקא ולהוציא אותנו מהכלים.
לא התייחסתי לטענה הזאת כי חשבתי שהם באים לזיין אותנו בלי קשר לבית-חוץ, אבל כנראה שזה נכון, במשחקי חוץ השופטים בסדר גמור איתנו.

אחרי המשחק באשדוד הגעתי לאותה מסקנה. זה היה המשחק הביתי הראשון העונה שהיה לנו שיפוט נורמלי (חוץ ממכבי חיפה אולי שנגמר בכלל כבר במחצית), ואני חושב לצערי הרב שיש לזה קשר ישיר להרחקת 3 השורות הראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 08:15 
אני גם חושב כך
תיאוריית הפעלת הלחץ על השופטים קרסה
פחות לחץ=שיפוט פחות עויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יובל כתב:

אחרי המשחק באשדוד הגעתי לאותה מסקנה. זה היה המשחק הביתי הראשון העונה שהיה לנו שיפוט נורמלי (חוץ ממכבי חיפה אולי שנגמר בכלל כבר במחצית), ואני חושב לצערי הרב שיש לזה קשר ישיר להרחקת 3 השורות הראשונות.

גם במשחק נגד חיפה השופטים דפקו אותנו (לא שזה שינה משהו, היה נגמר 20 במקום 40). יוצא הדופן הוא המשחק הביתי נגד אשקלון, שבו במינימום השופטים היו גרועים לשני הצדדים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 08:55 
לחץ על השופטים הוא קשקוש מקושקש למי שלא הבין את זה מתחילת העונה ולא מבין שהעולם השתנה. הוא יכול להגיע במשחקים ספורים ולכן יש להתמקד באותם משחקים . מי שחושב שניתן ליישמו מידי משחק תמים ולא מעודכן.
אני חוזר שוב אל אלה שמתמקדים בכיסאות בכל המהומה . אולי ממרום גילכם אתם מצפים להתנהגות מסויימת "ירקו עליכם על תירקו חזרה", "סטרו לכם או שתסובבו את הלחי השניה או שתברחו" ושלא תבינו לא נכון אין לי שום בעיה עם התנהגות כזאת הרי כשמדינת ישראל או כל מדינה מפעילה כוח זה שהיא מצפה שיקרה. לצערנו אנחנו מכירים את המציאות והיא לא כזאת.
מה לעשות שבין האוהדים יש כאלה הבאים לעודד , חיים את המשחק והם אלה שבעצם יוצרים את האוירה. ויותר מזה מה לעשות שהם צעירים יותר , פחות מחושבים ולכן גם יעשו שטויות. אני בטוח שחלק גדול מהמתנגדים לאלימות יגלו אם יחזרו במסע בזמן שבצעירותם היו שותפים לוונדליזם כזה או אחר.
הייתי ביותר מ- 90% מהמשחקים ואני מכיר כמעט את כולם , מכיר מי יושב על הכיסא כל הזמן ומתעורר רק כדי אולי לקלל את השופט, ארז , גל איתן, קלי ,סטיט, מכיר את אלה אלה שעומדים כל המשחק בפינה במבט מלא חשיבות והבנה של המשחק וגם מקלל מידי פעם ואולי מוחא כף ויש את אלה שעושים לנו את העבודה מעודדים, שרים ומה לעשות גם עושים שטויות.
באירוע הזה האשקלונים הם אלה שגרמו לכל המהומה ויותר מכך גרמו לאלימות הפיזית. זאת העובדה.
מכאן יש כאלה השולטים בעצמם כמונו ויש בין הצעירים שלא. אספר לכם שגם בסיום הדרבי היו ששברו כיסאות והצלחתי לעצור את זה , ובמשחק כאן מכיון שיצאתי עם פתיחת הסגר לא הספקתי לראות את זה ושמעתי מחבר שהוא ניסה למנוע את השבירה אך לא רבים סייעו לא.
ראיתי במגרש חלק מהמגיבים נגד השבירה, ניסיתם לעשות משהו ?
ושוב אני מזכיר מי שהתחיל לנהוג במהירות 170 ולחתוך מסלולים היו האשקלונים מכאן נלקח הסיכון ואם כל הנהגים האחרים על הכביש היו שומרי חוק אולי לא היה קורה כלום אבל זה לא המצב.
בקיצור במקום לרדת על שוברי הכיסאות קומו מהמקום התקרבו לגוש ותוכלו למנוע את הדברים. אם אתם רוצים לשבת מדושנים ולסמוך על האחרים לפחות תשתקו ואל תלבו את האוירה הטעונה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 09:46 
זיבולי שכל ותו לא
מי שרוצה להיות חוליגן יהיה כזה וימצא אלף תרוצים למעשיו
פעם השופטים פעם האיגוד פעם המנהלת פעם האוהדים שמנגד
ופעם אלו שמעזים להתנגד לפעולותיו
כל זה לא משנה את העובדה שהוא חוליגן ובא אך ורק כדי להתנהג בחוליגניות
כדורסל הרי ממילא לא מענין את החוליגנים באדום ובינינו גם העמותה והקבוצה לא ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אני גם חושב כך
תיאוריית הפעלת הלחץ על השופטים קרסה
פחות לחץ=שיפוט פחות עויין

כש"הלחץ על השופטים" מתבטא בקללות ואיומים מרגע הגעתם לאולם (או לאצטדיון, בכדורגל), בטח שזה לא עוזר ורק מחמם אותם.
הלחץ צריך להיות בנוגע לשריקות שגויות - להגיב אליהן מייד ובעוצמה.
לשם כך הקהל יצטרך לשים לב למשחק ולמהלכים, ורבים מבין הגרעין הקשה של המעודדים לא רואים את זה בעין יפה, ולכן ספק אם זה אי פעם יקרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יובל כתב:

צריך להגיד באמת (בלי ציניות) כל הכבוד לשופט ששם לב לעבירת החצי בהתקפה האחרונה של אשקלון.
לא בטוח שכולם היו שורקים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 12:33 
אני לא העלתי את הסברה הזו בנוגע לשופטים. להיפך - חשבתי שלחץ עליהם בטח שלא מזיק.

אני עדין לא בטוח שהסברה הזו נכונה, אבל העובדות מדברות בעד עצמן - במשחקים מפוצצים בקהל שלנו מלבד משחק אחד - השופטים זיינו אותנו.

במשחקי בית שלא היו מלאים וזה כולל את משחק ה"בית" באשדוד וגם בכמעט כל משחקי החוץ, השופטים היו בסדר גמור ואפילו לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור במקום לרדת על שוברי הכיסאות קומו מהמקום התקרבו לגוש ותוכלו למנוע את הדברים. אם אתם רוצים לשבת מדושנים ולסמוך על האחרים לפחות תשתקו ואל תלבו את האוירה הטעונה מספיק.

אף אחד לא יורד עליהם. פשוט יש כאלה שקובעים עובדה והיא נכונה כמו הציטוט שלהלן :
deep red כתב:

לדעתי, זורקי הכסאות מסוכנים לקיום של הפועל יותר מאוהדי אשקלון, השופטים והמשטרה ביחד.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 22 ינואר 2013, 14:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שהתקשורת שלא מציגה את העניין, לעומת קללות למזרחי מטעם אוהדי ראשל"צ שמקבלות כותרות ראשיות.
רק לחשוב מה היה קורה במדינה הזאת אם שמעון מזרחי היה מקבל בעיטה בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 14:16 
mkorman1 כתב:
זיבולי שכל ותו לא
מי שרוצה להיות חוליגן יהיה כזה וימצא אלף תרוצים למעשיו
פעם השופטים פעם האיגוד פעם המנהלת פעם האוהדים שמנגד
ופעם אלו שמעזים להתנגד לפעולותיו
כל זה לא משנה את העובדה שהוא חוליגן ובא אך ורק כדי להתנהג בחוליגניות
כדורסל הרי ממילא לא מענין את החוליגנים באדום ובינינו גם העמותה והקבוצה לא ממש

יכול מאוד שזה דומה למצב למי שאוהד לרדת ולנאץ בכל מה שזז (מלבד עצמו ) ותמיד ימצא את התירוץ להתלכלך על התנהלותם : אוהדים, הנהלה, ועדת הבחירות, ועדת הביקורת, בעלי הקבוצה, אנשי הפורום וכו וכו'.
פורום לא פועל, חוסמים מועמדים, הם עצמם עבריינים ומביאים עבריינים , הכל במחשכים , אין שקיפות וכל זה כמובן מעל דפי הפורום שם זה קל להסית. זה לא יעשה כמובן בישיבות עמותה וכו'.
תמיד ימצאו את התירוץ.
טוב שיש משכיני אוירה טובה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 18:36 
ממש כואב לי לקרוא חלקים רבים של ה"דיון" הפלגני והבוטה הזה. לא מעט מהנכתב נובע לדעתי מקיטלוג פשטני של "הצד האחר", "חוליגנים" מחד גיסא ו"יושבים על הכיסא/מלאים חשיבות עצמית" מאידך. כשרואים כך את העולם, אז קל מאד לייחס כל מעשה והתנהגות לתכונות אופי מובנות (ומן הסתם, בזויות). נדמה לי שהמציאות קצת יותר מורכבת, כשההתרחשויות שלאחר המשחק באשקלון משמשות דוגמה טובה. תאמינו לי שאין סיכוי שתתפסו אותי שובר כסא ביציע וגם לא משתמש בשפה פוגעת ואלימה, לא כלפי שופטים ולא כלפי צהובים. יחד עם זאת, אפילו טיפוס חלבי כמוני לא יכול לבוא באמת בטענות כלפי מי מאוהדי הפועל. גם בעיני טענת ה"הגנה העצמית" נראית מאולצת, אבל כמי שנכח במקום, חווה את האוירה העוינת לפני ואחרי, וחזה בתוקפנות המפחידה של האוהדים המקומיים וה"מאבטחים", נראה לי שפשוט בלתי אפשרי לצפות להעדר תגובה, אפילו אלימה, מצד חלק מהקהל האדום. להתייחס לתגובה הזו כעוד מעשה חוליגני בשרשרת- לא לענין לדעתי, לא הוגן, ומעיד כאמור על תפיסה פשטנית ומקוממת של "אנחנו" ו "הם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 19:03 
פנאטי בלב כתב:
ממש כואב לי לקרוא חלקים רבים של ה"דיון" הפלגני והבוטה הזה. לא מעט מהנכתב נובע לדעתי מקיטלוג פשטני של "הצד האחר", "חוליגנים" מחד גיסא ו"יושבים על הכיסא/מלאים חשיבות עצמית" מאידך. כשרואים כך את העולם, אז קל מאד לייחס כל מעשה והתנהגות לתכונות אופי מובנות (ומן הסתם, בזויות). נדמה לי שהמציאות קצת יותר מורכבת, כשההתרחשויות שלאחר המשחק באשקלון משמשות דוגמה טובה. תאמינו לי שאין סיכוי שתתפסו אותי שובר כסא ביציע וגם לא משתמש בשפה פוגעת ואלימה, לא כלפי שופטים ולא כלפי צהובים. יחד עם זאת, אפילו טיפוס חלבי כמוני לא יכול לבוא באמת בטענות כלפי מי מאוהדי הפועל. גם בעיני טענת ה"הגנה העצמית" נראית מאולצת, אבל כמי שנכח במקום, חווה את האוירה העוינת לפני ואחרי, וחזה בתוקפנות המפחידה של האוהדים המקומיים וה"מאבטחים", נראה לי שפשוט בלתי אפשרי לצפות להעדר תגובה, אפילו אלימה, מצד חלק מהקהל האדום. להתייחס לתגובה הזו כעוד מעשה חוליגני בשרשרת- לא לענין לדעתי, לא הוגן, ומעיד כאמור על תפיסה פשטנית ומקוממת של "אנחנו" ו "הם".

מסכים לחלוטין עם דבריך ותיאורי האופי נובעים מהכרות אישית עם האנשים. למרות שדרכי לא כדרכם של שוברי הכיסאות בתור אחד שנכח במקום הבנתי מאיפה זה הגיע בניגוד לחלק מהמבקרים שאפילו לא היו במקום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: