קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
יש מצב שתקימו לכם אולי הפועל "כיסאות" תל אביב למשל.
תמשיכו להתעסק בכיסאות . ברור לי שהכיסא מאוד יקר ללבכם הרי אתם יושבים עליו כל המשחק ומשאירים את העידוד לאחרים.
מהכיסא אתם זועקים ומקללים כל הזמן את ארז.
המשקיף מודה שבמפתיע הקהל של הפועל התנהג למופת ולפתע קרה משהו , אחרי שאנחנו מרוצים על הניצחון ללא שום טענות לשופטים ואותכם לא מעניין מה קרה רק מתעסקים בכיסאות.
לא שפוצצו לאנשים את הצורה רק הכיסאות.
אינעל העולם איתכם.
אני מבין שעכשיו משחקים ב"למי יש יותר גדול"?
אם כן, תודיע לי ואני אכין רשימת ממליצים ועדי אופי ועידוד. אני, למשל, מספר על מה שאני רואה, לא שומע או קורא בפורום.
אני גם ציינתי מראש- האשמים העיקריים הם קודם כל המשטרה וכח האבטחה ואחריהם אשקלון. הראשונים שראו גפרור ליד ערמת חומר נפץ וצפו בקטסטרופה נפרשת מול עיניהם והאחרונים על שהיו אותו גפרור.
עדיין, מאחר ואני אוהד הפועל, אני מסתכל על ההתנהגות שלנו ובתור מישהו שנגמל ממוצץ חייב לומר ששיחקנו להם לידיים, כמו כל פעם. כמו כלבלב שמושכים אותו באף והוא מותנה לנשוך ולחטוף אח"כ.
לגבי עניין הכסאות, אני מתמקד בנושא כי בלעדיו היינו יוצאים טוב מהסיפור ובלי נזק כספי וגם בגלל שהטענה על הגנה עצמית מגוכחת. ראיתי מי זרק, מתי ומאיפה. אני מכה על חטא שלא הצלחתי לעצור חלק מזה למרות שירדתי לאזור.
לדעתי, זורקי הכסאות מסוכנים לקיום של הפועל יותר מאוהדי אשקלון, השופטים והמשטרה ביחד.