תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 14:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 16/1/2013 {דיונים}
הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 15:55 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
apu ו19, המרכז נקבע לפי האמצע של הקולות, ולכן כן, אם תקום מפלגת פי 1000 עוצמה לישראל, המקבילה שלה תהיה חדש, והמושג מרכז יזוז יותר ימינה.
אותו דבר גם אם כל השמאל יאבד מהמפה.

זה דבילי, זה לא סקאלה שיכולה לנוע ימינה שמאלה איך שהיא רוצה, יש ערכים שתקועים באחד הצדדים ועדיין יהיו שייכים לאותו צד גם אם המרכז היחסי יעקוף אותם.
עוצמה לישראל מייצגים ערכים כ"כ קיצוניים שכרגע על המפה הפוליטית אין להם מקביל בשמאל, ולכן אין למה להשוות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אזלו כל הכרטיסים שהיו לשער 2 בעמותה.
במשרדי העמותה נותרו כ- 80 כרטיסים לשער 8 (מבוגר) וכ- 30 כרטיסים לשער 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 16:12 
אוגוסטוס היל כתב:
הצורך האנושי למצוא סימטריה בכל דבר, מעביר אנשים על דעתם

משוגעים משני הצדדים משוגעים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 16:19 
apu כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
apu ו19, המרכז נקבע לפי האמצע של הקולות, ולכן כן, אם תקום מפלגת פי 1000 עוצמה לישראל, המקבילה שלה תהיה חדש, והמושג מרכז יזוז יותר ימינה.
אותו דבר גם אם כל השמאל יאבד מהמפה.

זה דבילי, זה לא סקאלה שיכולה לנוע ימינה שמאלה איך שהיא רוצה, יש ערכים שתקועים באחד הצדדים ועדיין יהיו שייכים לאותו צד גם אם המרכז היחסי יעקוף אותם.
עוצמה לישראל מייצגים ערכים כ"כ קיצוניים שכרגע על המפה הפוליטית אין להם מקביל בשמאל, ולכן אין למה להשוות אותם.

אין מה לעשות,
המפלגה הכי שמאלנית , תמיד תהווה את השמאל הקיצוני
וזו שהכי ימנית, תהוה את הימין הקיצוני

אמנם לא חייבת להיות קורולציה ברעיונות המזעזעים והדוחים של שני הקצוות,
אבל ככה זה יעבוד תמיד

וכמו שהייתי מכניס את בן גביר וחבריו לבור חשוך שלא ניתן לצאת ממנו יותר,
הייתי מצרף לשם בשמחה את זועבי וידידיה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהכתבה בוואן מאוד מעודדת, מכבי חרמנים על אלעד גבאי, ורד לא מעוניין לעבור לק"ש, וגם ככה נגמר לו חוזה בסוף העונה (ואנטיגונה כתב שהוא מת להגיע להפועל) ושירצקי הביע כבר עניין בחוטבא ככה שאם אפשר לעשות עסקה משולשת כזו (כשמכבי תורמים את ורד+כסף, אנחנו חוטבא + מעט כסף ושירצקי את גבאי), אמנם זה יכול לשדרג את מכבי בשחקן טוב מורד, אבל ישדרג אותנו הרבה יותר מאותם (מה גם שוורד הרבה יותר צעיר מגבאי)
כבלם זר הייתי לוקח את סטולר (אמנם הוא נכשל בהפועל חיפה, אבל ככה גם כל השחקנים שם בערך, מה גם שבהפועל פ"ת הוא היה הצלחה גדולה, ובנוסף לכל הוא יכול לשמש קשר אחורי מחליף, שזו עמדה שמאוד חסרה לנו), במקום להמר על זר שבטח יגיע בגרושים.
אם בסוף החלון המצב יהיה ככה:
עזבו:
חוטבא
פטקוביץ'
טוטו
פנטסיל
חיימוביץ'
בן יוסף
הגיעו:
הרוש
ורד
סטולר
ביטון

אני אהיה מאוד מרוצה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:06 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האמת היא שהכתבה בוואן מאוד מעודדת, מכבי חרמנים על אלעד גבאי, ורד לא מעוניין לעבור לק"ש, וגם ככה נגמר לו חוזה בסוף העונה (ואנטיגונה כתב שהוא מת להגיע להפועל) ושירצקי הביע כבר עניין בחוטבא ככה שאם אפשר לעשות עסקה משולשת כזו (כשמכבי תורמים את ורד+כסף, אנחנו חוטבא + מעט כסף ושירצקי את גבאי), אמנם זה יכול לשדרג את מכבי בשחקן טוב מורד, אבל ישדרג אותנו הרבה יותר מאותם (מה גם שוורד הרבה יותר צעיר מגבאי)

כבלם זר הייתי לוקח את סטולר (אמנם הוא נכשל בהפועל חיפה, אבל ככה גם כל השחקנים שם בערך, מה גם שבהפועל פ"ת הוא היה הצלחה גדולה, ובנוסף לכל הוא יכול לשמש קשר אחורי מחליף, שזו עמדה שמאוד חסרה לנו), במקום להמר על זר שבטח יגיע בגרושים.

לגבי החלק הראשון , כתבתי בדיוק אותו דבר אתמול. זאת אמנם עסקה קצת הזוייה אבל הלוואי שתתממש איכשהו.
לגבי החלק השני , לא חושב שסטולר יעזור לנו במשהו.אם כבר הולכים על בלם/קשר אחורי מוכר אז כדאי ללכת על וויליאם סוארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לגבי החלק הראשון , כתבתי בדיוק אותו דבר אתמול. זאת אמנם עסקה קצת הזוייה אבל הלוואי שתתממש איכשהו.
לגבי החלק השני , לא חושב שסטולר יעזור לנו במשהו.אם כבר הולכים על בלם/קשר אחורי מוכר אז כדאי ללכת על וויליאם סוארז.

לא הייתי בונה עליו, הוא דיי סוג של סמל בב"ש, וזה לא קבוצה שחסר לה כסף. מה גם שלא זכור לי שהוא שיחק כבלם (אלא במקרי חירום).
האמת היא שגם אני לא כל כך מת על סטולר, אבל הוא שחקן חופשי שהוכיח את עצמו כבר בליגה כבלם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 16/1/2013 {דיונים}
הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:23 
סטולר נוסע מחר לחתום בכרתים.הוא חיפש כל קבוצה אפשרית בליגת העל כדי להשאר כאן אבל הוא שרוף אחרי העונה האחרונה שלו עם קלינגר. בהפועל הוא היה מוכן לחתום אפילו כשוער, עם כל זה שאני מכיר אותו באופן אישי, אני לו חושב שהוא מתאים להפועל בכושר הנוכחי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
סטולר נוסע מחר לחתום בכרתים.הוא חיפש כל קבוצה אפשרית בליגת העל כדי להשאר כאן אבל הוא שרוף אחרי העונה האחרונה שלו עם קלינגר. בהפועל הוא היה מוכן לחתום אפילו כשוער, עם כל זה שאני מכיר אותו באופן אישי, אני לו חושב שהוא מתאים להפועל בכושר הנוכחי שלו.

מוזר שלא מצא אף קבוצה בליגה, זכר לי כמצוין בפ"ת, אני לא מחשיב את התקופה שלו בהפועל חיפה כי היה תחת המאמן הגרוע בליגה (כן אני יודע לקח אליפות עם מכבי, הוא עדיין המאמן הגרוע בליגה), והאמת היא שגם רואש שהיה אחד היציבים בהפועל חיפה בשנים האחרונות נראה תחת קלינגר כבדיחה.
אגב, למה הוא לא ניסה לחזור להפועל פ"ת? אני מאמין שהוא היה מתקבל שם ביותר מברכה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אם בסוף החלון המצב יהיה ככה:
עזבו:
חוטבא
פטקוביץ'
טוטו
פנטסיל
חיימוביץ'
בן יוסף
הגיעו:
הרוש
ורד
סטולר
ביטון

אני אהיה מאוד מרוצה.

ברור, מביאים רכש בינוני, מוכרים את השחקן הכי טוב שלנו, מוותרים על האליפות, איך אפשר שלא להיות מרוצים?

בעצם עכשיו נזכרתי, אתה מאלה שיצאו עליי אחרי שכתבתי בקיץ שהרכש עלוב וחשבו שאפשר לקחת אליפות עם אלרואי בהרכב ודמארי חלוץ בודד (ואז התחילה העונה וכולם הבינו כמה הסגל חלש והחליטו להביא את גילי ולהשאיר את טוטו).

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 16 ינואר 2013, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:33 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:

מוזר שלא מצא אף קבוצה בליגה, זכר לי כמצוין בפ"ת, אני לא מחשיב את התקופה שלו בהפועל חיפה כי היה תחת המאמן הגרוע בליגה (כן אני יודע לקח אליפות עם מכבי, הוא עדיין המאמן הגרוע בליגה), והאמת היא שגם רואש שהיה אחד היציבים בהפועל חיפה בשנים האחרונות נראה תחת קלינגר כבדיחה.
אגב, למה הוא לא ניסה לחזור להפועל פ"ת? אני מאמין שהוא היה מתקבל שם ביותר מברכה.

הבנתי שהם רוצים אותו, אבל מבחינתו זה לא מסתדר, לא יודע למה... הוא שחקן טוב, אבל הוא צריך סביבו שחקנים טובים כדי לבוא לידי ביטוי, מה עוד שהוא קשר אחורי בכלל ופה הפכו אותו לבלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת קורא לדודו ביטון רכש בינוני?
מלבד זה כל השאר זה להחליף שחקנים גרועים בשחקנים בינוניים, מה שאמור לסגור לנו פינה, בהתקפה לטעמי אין לנו בעיה מיוחדת, עם הגנה בינונית אנחנו אמורים להיראות טוב, הבעיה שההגנה שלנו היא גרועה ולא בינונית.

אגב, אני גם מאמין שיש סיכוי שעם ביטון ההתקפה שלנו תיראה יותר טוב, לא כי הוא שחקן יותר טוב מטוטו, אלא כי הוא שחקן הרבה יותר נייד, וההתקפה שלנו הייתה קטלנית נגד סכנין בעיקר כי היא הייתה מהירה בטירוף, עם טוטו יש הרגשה של תקיעה במשחק, שחקנים בועטים אליו את הכדור, והוא שומר עליו טוב, ואז מתפתח משחק עומד, שבו גם דמארי, גם ממן וגם טל בן חיים לא יכולים לבוא לידי ביטוי.

עריכה - אני עדיין חושב שהרכש בקיץ היה רכש לאליפות, פשוט הוא בוצע לא נכון והתרכז בהרבה שחקני התקפה מוכשרים ומעט מאוד שחקני הגנה, בתקווה שאפשר לשחק רק התקפה ולנצח.
ואני גם טוען שאם פנטסיל היה טוב כמו שכולם חשבו שהוא יהיה (והיה לזה בסיס), ובן יוסף לא היה עושה סיבוב על שירזי (לטעמי זה פאשלה שלו נטו, אני זכרתי את בן יוסף כבלם סביר לליגה, הוא היה צריך לבדוק אם הוא בכלל יכול לשחק, גם את פנטסיל הוא היה צריך לבדוק). העניין הוא שאם שירזי היה בודק את השחקנים לפני שהוא קונה אותם, היינו היום בסגל הכי טוב בארץ (אתה לא באמת מצפה מאיתנו לדעת מראש מי שחקן גמור ומי לא, אני כמו כולם סמך על שירזי שיש לו מינימום מקצוענות וכולנו התאכזבנו.)

In Rabash we trust

נערך לאחרונה על ידי שער 5 הוא קרנבל בתאריך 16 ינואר 2013, 23:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, דברים דומים שמעתי בקיץ. עם השאריות של מכבי ושאר ליקוטים מקבוצות תחתית לא ניקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
כל דיון על רכש צריך להתבסס על ההנחה שאין לנו כסף.
עסקה סיבובית שתנחית פה את ורד, תשלח את חוטבא לצפון ותביא את גבאי למחלה היא לא רעה לכל הצדדים.
אני עדיין חושב שבכל מקרה עדיף להשאיר את טוטו עד סוף העונה.
הכסף על המכירה שלו לא אמור להיות יוצא דופן וכל מי שלא יגיע לפה במקומו יהיה בהשאלה לחצי עונה ובכושר לא ברור.
טוטו בריא ומפוקס הוא שובר שיוויון מול כל הגנה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 00:33 
kobster כתב:
עסקה סיבובית שתנחית פה את ורד, תשלח את חוטבא לצפון ותביא את גבאי למחלה היא לא רעה לכל הצדדים.
הכסף על המכירה שלו לא אמור להיות יוצא דופן וכל מי שלא יגיע לפה במקומו יהיה בהשאלה לחצי עונה ובכושר לא ברור.

אנשים בפורום מתעקשים לא להבין שפשוט אין כסף.
ואם יש אי אפשר לסכן אותו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי הפיקציה הזו של טוטו השחקן הכי טוב שלנו?
הוא חשוב מאוד, ובין הטובים - אני מסכים.
אבל עם כל הכבוד לו, יש לנו בסגל את שני השחקנים היחידים בארץ שנמצאים כמה רמות מעל כולם - ורמוט ודמארי. טוטו, עם כל הכבוד לו - לא שייך לקליבר הזה. ועדיין יהיה כואב מאוד אם לא ימשיך עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מכבי מרוויחה מגן מצוין, ק"ש מרוויחה כסף ואנחנו "מרוויחים" את המגן הימני השלישי של מכבי. בכלל, כל העסקאות הסיבוביות והטריידים המשולשים שנרקמים פה מגוחכים, במציאות דברים כאלה כמעט אף פעם לא קורים (ואני מקווה שגם הפעם לא).
את כל ה-"רכש לא רע", "הוא יכול להצליח", "זה מספיק להרכב", "יהיה בסדר" ושאר משפטים בסגנון הזה שמעתי כבר בקיץ על רכישות דומות וזה כשל. בקיץ היה יותר כסף (למרות שהאמירות היו זהות) אבל זה לא משנה כי אם ילכו באותה הדרך גם הפעם זה ייכשל, וגם בסכומים נמוכים אפשר להביא זרים מצוינים ואני לא זורק את המשפט הזה סתם. הבעיה היא שהדרך היחידה שבה מביאים פה זרים היא בצורה מעוותת דרך סוכנים עם מחויבויות סותרות (להשיג לקבוצה זרים טובים בעלות נמוכה אבל גם להשיג לשחקנים שלהם חוזים כמה שיותר טובים), ואז אם לא שופכים כסף האלטרנטיבות היחידות הן או זרים חלשים או הבררה מקבוצות תחתית בליגת העל (פאקינג שמעון הרוש) והשאריות של היריבות שלנו לתואר.

צריך להפנים שהמאבק העונה על האליפות הוא קריטי מתמיד כי זה או שאנחנו מגיעים לליגת האלופות ומשיגים נחת כלכלי שיאפשר לנו להתמודד עם מכבי או שמכבי מגיעה לליגת האלופות ואפשר להגיד ביי ביי לליגה, אבל נראה שבמועדון לא מפנימים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:

מכבי מרוויחה מגן מצוין, ק"ש מרוויחה כסף ואנחנו "מרוויחים" את המגן הימני השלישי של מכבי. בכלל, כל העסקאות הסיבוביות והטריידים המשולשים שנרקמים פה מגוחכים, במציאות דברים כאלה כמעט אף פעם לא קורים (ואני מקווה שגם הפעם לא).
את כל ה-"רכש לא רע", "הוא יכול להצליח", "זה מספיק להרכב", "יהיה בסדר" ושאר משפטים בסגנון הזה שמעתי כבר בקיץ על רכישות דומות וזה כשל. בקיץ היה יותר כסף (למרות שהאמירות היו זהות) אבל זה לא משנה כי אם ילכו באותה הדרך גם הפעם זה ייכשל, וגם בסכומים נמוכים אפשר להביא זרים מצוינים ואני לא זורק את המשפט הזה סתם. הבעיה היא שהדרך היחידה שבה מביאים פה זרים היא בצורה מעוותת דרך סוכנים עם מחויבויות סותרות (להשיג לקבוצה זרים טובים בעלות נמוכה אבל גם להשיג לשחקנים שלהם חוזים כמה שיותר טובים), ואז אם לא שופכים כסף האלטרנטיבות היחידות הן או זרים חלשים או הבררה מקבוצות תחתית בליגת העל (פאקינג שמעון הרוש) והשאריות של היריבות שלנו לתואר.

צריך להפנים שהמאבק העונה על האליפות הוא קריטי מתמיד כי זה או שאנחנו מגיעים לליגת האלופות ומשיגים נחת כלכלי שיאפשר לנו להתמודד עם מכבי או שמכבי מגיעה לליגת האלופות ואפשר להגיד ביי ביי לליגה, אבל נראה שבמועדון לא מפנימים את זה.

מסכים עם כל מילה שכתבת, רק שאני בספק אם יש אפילו את מעט הכסף בשביל זרים במחיר מציאה כמו שתיארת.
ערימת החוזים המיותרים שנחתמו בקיץ פלוס ההנחתה הלא מתוכננת של גילי כנראה סתמו את התקציב לחלוטין.
תוסיף על זה את הכישלון היחסי באירופה, את הכסף שבנו לקבל על טוטו בתחילת העונה, חילופי המאמנים שגם הם עלו כסף ותקבל תמונה עגומה מאוד.
אם יש לך זר חופשי ואיכותי שיסכים לבוא בשכר נמוך, תעביר את השם שלו לגורמים הרלוונטיים במועדון. בלי צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 03:36 
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:

מסכים עם כל מילה שכתבת, רק שאני בספק אם יש אפילו את מעט הכסף בשביל זרים במחיר מציאה כמו שתיארת.
ערימת החוזים המיותרים שנחתמו בקיץ פלוס ההנחתה הלא מתוכננת של גילי כנראה סתמו את התקציב לחלוטין.
תוסיף על זה את הכישלון היחסי באירופה, את הכסף שבנו לקבל על טוטו בתחילת העונה, חילופי המאמנים שגם הם עלו כסף ותקבל תמונה עגומה מאוד.
אם יש לך זר חופשי ואיכותי שיסכים לבוא בשכר נמוך, תעביר את השם שלו לגורמים הרלוונטיים במועדון. בלי צחוק.

לדעתי 2 הדברים הכי חשובים כרגע.להשאיר את טוטו,ולהביא 2 מגנים שיודעים לתקוף.
אם בנוסף לזה יגיעו זהבי(בעסקת השאלה המדוברת)ועוד בלם זר טוב אז זה כבר מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 08:40 
להביא את גבאי ודודו ביטון ואז תוכל לשחרר את תמוז (בלית בריירה) , זהבי באם יגיע והוא בכושר (לא כמו גילי) מביא להפועל אליפות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2013, 08:57 
במהלך הקיץ נעשו כמה בחירות רעות וכמה טובות, לדעתי דג'מבה, טב"ח, ממן רכש טוב מאוד. פטקוביץ', קוטיניו, פנטסיל, בן יוסף וחיימוביץ' זה רכש בינוני ומטה.
הפועל בקיץ לא טיפלה בבעיות העיקריות שלה ההגנה והמאמן
למרות שניסו, הביאו מגן ימני ושלושה בלמים שאף אחד מהם לא נראה כמו כלום, אבל היה קשה לדעת שפנטסיל שחקן גמור עד כדי כך ושחיימוביץ יהיה כל כך חלש.
לדעתי אנחנו לא נראה רכש נוסף במהלך ינואר וחבל, אני אשמח אם יגיעו שני מגנים זרים מהירים גבוהים והתקפיים, אבל נראה לי שאנחנו נסתפק במה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: