יובל כתב:
kobster כתב:
כל דיון על רכש צריך להתבסס על ההנחה שאין לנו כסף.
עסקה סיבובית שתנחית פה את ורד, תשלח את חוטבא לצפון ותביא את גבאי למחלה היא לא רעה לכל הצדדים.
אני עדיין חושב שבכל מקרה עדיף להשאיר את טוטו עד סוף העונה.
הכסף על המכירה שלו לא אמור להיות יוצא דופן וכל מי שלא יגיע לפה במקומו יהיה בהשאלה לחצי עונה ובכושר לא ברור.
טוטו בריא ומפוקס הוא שובר שיוויון מול כל הגנה בליגה.
מכבי מרוויחה מגן מצוין, ק"ש מרוויחה כסף ואנחנו "מרוויחים" את המגן הימני השלישי של מכבי. בכלל, כל העסקאות הסיבוביות והטריידים המשולשים שנרקמים פה מגוחכים, במציאות דברים כאלה כמעט אף פעם לא קורים (ואני מקווה שגם הפעם לא).
את כל ה-"רכש לא רע", "הוא יכול להצליח", "זה מספיק להרכב", "יהיה בסדר" ושאר משפטים בסגנון הזה שמעתי כבר בקיץ על רכישות דומות וזה כשל. בקיץ היה יותר כסף (למרות שהאמירות היו זהות) אבל זה לא משנה כי אם ילכו באותה הדרך גם הפעם זה ייכשל, וגם בסכומים נמוכים אפשר להביא זרים מצוינים ואני לא זורק את המשפט הזה סתם. הבעיה היא שהדרך היחידה שבה מביאים פה זרים היא בצורה מעוותת דרך סוכנים עם מחויבויות סותרות (להשיג לקבוצה זרים טובים בעלות נמוכה אבל גם להשיג לשחקנים שלהם חוזים כמה שיותר טובים), ואז אם לא שופכים כסף האלטרנטיבות היחידות הן או זרים חלשים או הבררה מקבוצות תחתית בליגת העל (פאקינג שמעון הרוש) והשאריות של היריבות שלנו לתואר.
צריך להפנים שהמאבק העונה על האליפות הוא קריטי מתמיד כי זה או שאנחנו מגיעים לליגת האלופות ומשיגים נחת כלכלי שיאפשר לנו להתמודד עם מכבי או שמכבי מגיעה לליגת האלופות ואפשר להגיד ביי ביי לליגה, אבל נראה שבמועדון לא מפנימים את זה.
מסכים עם כל מילה שכתבת, רק שאני בספק אם יש אפילו את מעט הכסף בשביל זרים במחיר מציאה כמו שתיארת.
ערימת החוזים המיותרים שנחתמו בקיץ פלוס ההנחתה הלא מתוכננת של גילי כנראה סתמו את התקציב לחלוטין.
תוסיף על זה את הכישלון היחסי באירופה, את הכסף שבנו לקבל על טוטו בתחילת העונה, חילופי המאמנים שגם הם עלו כסף ותקבל תמונה עגומה מאוד.
אם יש לך זר חופשי ואיכותי שיסכים לבוא בשכר נמוך, תעביר את השם שלו לגורמים הרלוונטיים במועדון. בלי צחוק.