תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 23:08 
pogi כתב:
בתקופה האחרונה כל פעם שכתבתי שאבוקסיס לא מאמן שאלו אותי איפה הייתי אחרי ניצחונות

אז אחרי ה"הצגה" שלנו בדוחא אני בא ואומר שאבוקסיס לא מאמן כדורגל והניצחון הזה ממש לא עושה עליי רושם
משחקים בונקר מול קבוצת תחתית, אין שיטה , אין דיוק ורואים שהקבוצה לא מאומנת
גול ראשון מקרי ועוד שניים במתפרצות כמו אחרונת קבוצות התחתית
ואני לא מדבר על ההחטאות המצמררות של סכנין בסוף המחצית הראשונה.

נראה כאילו לא יכולת לחכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 23:09 
הוא יהיה משה סיני 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 23:13 
Oleg Neduda כתב:
כל עוד אבוקסיס היה חתום עד לעונה האחרונה הייתה סיבה להתעסק בו
עכשיו ברור שהוא פה לעוד הרבה זמן (גם כי רק עכשיו הוא חתם וכנראה שמאמינים בו וגם בגלל שאין כסף לשלם לו פיצויים)
בגלל זה אין שום סיבה להתעסק בו..אפשר להיות מרוצים ממנו או לא..אבל זה לא עניין שהולך להשתנות

עד שנה הבאה אתה תתעסק בו.. אל תדאג ..
כל מה שכמה אנשים פה צריכים זה לראות את אתניקס שרים למאה אלף צהובים בכיכר בסוף השנה
רק שאז זה כבר יהיה מאוחר מידי .
וחבל...

אולי שכחתם, אבל אם נפסיד השנה את האליפות זה כנראה לא יהיה למכבי חיפה כמו שהתרגלנו
והיה אפשר למנוע את זה
כל מה שהיה צריך לעשות זה למנות מאמן כדורגל ולא שחקן עבר עם קשרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 23:25 
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:
עכשיו ברור שהוא פה לעוד הרבה זמן (גם כי רק עכשיו הוא חתם וכנראה שמאמינים בו וגם בגלל שאין כסף לשלם לו פיצויים)
בגלל זה אין שום סיבה להתעסק בו..אפשר להיות מרוצים ממנו או לא..אבל זה לא עניין שהולך להשתנות

כל מה שכמה אנשים פה צריכים זה לראות את אתניקס שרים למאה אלף צהובים בכיכר בסוף השנה
וחבל...

אולי שכחתם, אבל אם נפסיד השנה את האליפות זה כנראה לא יהיה למכבי חיפה כמו שהתרגלנו
והיה אפשר למנוע את זה

אם יש לך כסף למאמן חדש תביא...
נראה לך שכל משתמש בפורום יכול לכתוב כמה מילים ומיד מישהו בהנהלה יפתח פנקס שקים ויקנה???
אם אתה בן 14 אני מבין... אם אתה יותר מ- 14 לך לפסיכיאטר.דחוף!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 00:01 
לא מבין אנשים שמרוצים מרמת המשחק הנוכחית. אם לא היה לנו חוד קטלני היינו מתמודדים נגד הירידה.
ואולי אין לנו סגל מושלם , אבל יש לנו סגל הרבה יותר טוב מכל קבוצות התחתית ומרכז הטבלה , שלרוב עושות לנו בית ספר בהנעת כדור ולחץ.
ומי שחושב שאפשר לקחת ככה אליפות יתפכח בשבוע הבא מול ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 00:04 
חבק אותי... כתב:
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:

וחבל...

והיה אפשר למנוע את זה

אם יש לך כסף למאמן חדש תביא...
נראה לך שכל משתמש בפורום יכול לכתוב כמה מילים ומיד מישהו בהנהלה יפתח פנקס שקים ויקנה???
אם אתה בן 14 אני מבין... אם אתה יותר מ- 14 לך לפסיכיאטר.דחוף!!!

אה לא כפרה לא הבנת אותי ..
אולי לא שמעת אבל על טעויות משלמים
את הטעות עם אבוקסיס "המישהו בהנהלה" כבר עשה
עכשיו כבר לא יעזור לפתוח שום פנקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הוא יהיה משה סיני 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 09:41 
אבוקסיס דוקא אינטליגנטי מאוד ובפרט רגיש לקורה וגמיש מחשבתית.

אלא שמרוב הכנה למשחקים ספציפים (= מאמן נבחרות מתלבש עליו יותר ממאמן קבוצות) ובגלל רקע הקבוצה השנה (שירזי ושמשון) איבד יותר מדי אנרגיות אישיות וקבוצתיות ובודאי שלא ביסס שיטת משחק. אם באמת ימשיך, נצטרך לחכות לשיטה לקיץ. עד אז סוג של שכונה.

בעיה עיקרית שלו היא ניסיון. לכן, נקלע לקשקושים מיותרים ולאיבודי אנרגיה מיותרים להבדיל מרץ לריצות ארוכות. אבל, זה בעצם חוזר על עצמו - מאמן הנבחרות המשובח מאמן קבוצה ומאמן הקבוצות המשובח מאמן את הנבחרת. קופרודוקציה של טביב ולוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
831, מתי בדיוק יוסי הראה שהוא מאמן נבחרות טוב?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
הגבת באשכולות אחרים ולא פה, אז אני מבין מזה שאף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הוא יהיה משה סיני 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 09:13 
its-sick כתב:
הגבת באשכולות אחרים ולא פה, אז אני מבין מזה שאף פעם.

יוסי הראה זאת כאשר ניצח בחטאפה.
ולאחר מכן, כאשר חזר אלינו עם מספר משחקים טובים שבהם ניצחנו בין היתר את חיפה ואת מכבי ואת ק"ש.
גם את אירופה התחיל טוב, כולל התיקו בפורטוגל, עד שהכושר הכריע אותנו בדקה ה-35 נגד פלזן. עד לשקה זו היינו עדיפים די בגדול. אבל, אחרי שהכושר הכריע אותנו התעלם מהביקורות וחיפף את האירופית לטובת ניצחון מפתיע בדרבי.

כלומר, לא בנה קבוצה אבל ידע להוציא את המקסימום במשחקים קובעים בלי לפחד ועם הטרפת השחקנים. מאז שרף, הנבחרות של גרנט, קשטן וגוטמן לא הצליחו להוציא תוצאה טובה נגד נבחרת חזקה. פרט למשחק הזניח מבחינתנו נגד רוסיה שדווקא הוכיח עד כמה חסר לנבחרת מאמן נבחרות כי כמו כל נבחרת נורמלית בעולם גם אנחנו יכולים לעשות הפתעה נגד חזקות. הפתעה כמו הניצחון בחטאפה.

הבעיה היא שהטרפת השחקנים, וזה מה שנשאר בו בהפועל שבה הנעת הכדור לאורך משחק חסרה, יש גבול. בעיקר שכאשר השחקנים התחילו להאמין שהקבוצה טובה גם בלי להיות מוטרפים הגענו ל-4 המשחקים עם 3 נקודות.
אחרי הנצחון בחטאפה יוסי נכשל בליגה. מאמין ומקווה שלמד משהו מאז ושעוד השנה נראה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
חטאפה זה משחק בודד שלא מלמד על כלום, במיוחד שלא ממש ראינו אותו...
זה שניצחנו משחקים קשים כשהוא התחיל והפסדנו קלים בהמשך גם לא מראה שיוסי יודע לאמן נבחרות אלא שבונקרים עובדים יותר טוב נגד קבוצות יותר טובות. תמיד יש אפקט של נצחונות למאמן חדש, זה לא ממש קשור ליוסי.
יש בסגל כרגע בעיות, יש יותר מדי נקודות חולשה (כלומר חרא שחקנים) שבשביל לכסות עליהן (ולא לספוג בצרורות) צריך לשחק בצורה סגורה יחסית.
אי אפשר להגיד שיוסי הוא מאמן נבחרות טוב, רק שהוא לא בנה את הקבוצה הזו והוא מנסה לסגור המון חורים כשאין לו את הכלים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
איציק, זה לא הכי מדויק להגיד שליוסי אין כלים.
הוא התביית על ה 4-3-3 כשאין לו את המגנים בשביל לשחק ככה.
במשחקים ששיחקנו עם שני שחקנים על הקו (דרבי, נתניה,מחצית ראשונה נגד הפועל חיפה) דווקא נראינו טוב מאוד.
עם סגל כ"כ ורסטילי בחלק הקדמי יש לו את האופציות לגוון ולשחק עם כמה שיטות תוך כדי המשחק אבל הדבר שבולט יותר מכל הוא שאין שום הפקת לקחים ממשחק למשחק. אותן טעויות, אותה שיטה, אותה רוטינה, אותו ראש בקיר. זה הכי בלט ברצף של עכו-ר"ג-חיפה-בני יהודה. רצף שעם קצת יותר עבודה היה יכול להיגמר אחרת.
אנחנו עכשיו נכנסים לרצף של משחקים שיותר מתאימים לטקטיקת המתפרצות, נראה איך נסיים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו ספסל קצר מאד, לזה אני קורא "אין כלים". יוסי יכול להשתמש בשחקנים המעטים שיש לו רק לפי היכולות שלהם.
כמעט כל פציעה (ולא חסרות כאלה) מחייבת את יוסי להרכב ספציפי, כי יש הרבה שחקנים שאין להם מחליף דומה ביכולותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:54 
kobster כתב:
איציק, זה לא הכי מדויק להגיד שליוסי אין כלים.
הוא התביית על ה 4-3-3 כשאין לו את המגנים בשביל לשחק ככה.
במשחקים ששיחקנו עם שני שחקנים על הקו (דרבי, נתניה,מחצית ראשונה נגד הפועל חיפה) דווקא נראינו טוב מאוד.
עם סגל כ"כ ורסטילי בחלק הקדמי יש לו את האופציות לגוון ולשחק עם כמה שיטות תוך כדי המשחק אבל הדבר שבולט יותר מכל הוא שאין שום הפקת לקחים ממשחק למשחק. אותן טעויות, אותה שיטה, אותה רוטינה, אותו ראש בקיר. זה הכי בלט ברצף של עכו-ר"ג-חיפה-בני יהודה. רצף שעם קצת יותר עבודה היה יכול להיגמר אחרת.
אנחנו עכשיו נכנסים לרצף של משחקים שיותר מתאימים לטקטיקת המתפרצות, נראה איך נסיים אותו.

יוסי נהג נכון עם ה- 4-3-3 כי ה- 50-50 היחיד בקבוצה פצוע. זה היה כל כך פשוט שאפילו ניצן עשה זאת בדקות מסוימות.
ואז בהרבה אשכולות הוזכר שהדקות הטובות שלנו היו כאשר מרכז השדה עובה ובמקום 50-50 שיחקו, לדוגמא, ממן וטועמה.

טקטיקות מתפרצות לקבוצת צמרת הן בעצם הפיתרון כאשר חסר אימון ברמה הקבוצתית. ממש בניגוד לתקופת גוטמן "מאמן הקבוצות".
אני תולה תקוות באמביציה החריגה של יוסי. עם אינטליגנציה ראויה כולל רגישות וגמישות, זה מספיק כדי שיהפוך למאמן קבוצות טוב.
בבני יהודה הראה סימנים לכך, אלא שמבחינתי היו אלה סימנים בלבד. נווקה שבפיניש העונה הזו ירא הסימנים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:57 
:LOL2:
"מאמן נבחרות טוב"
השטויות של אנשים פה פשוט עוברות כל גבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:09 
אף פעם לא תיהיו מרוצים
בתחילת השנה לא היה ברור אם בכלל תיהיה לנו קבוצה נורמלית עם תקציב נורמלי ומי שהזכיר את המילה אליפות צחקו עליו
נכון הליגה שלנו פח,נכון אנחנו משחקים גרוע
אבל אנחנו מקום 1 במצב מצויין
לא משנה אם זה במזל או עם יכולת בנתיים יוסי עושה את העבודה שלו.
גם אם נסיים במקום שיוביל לאירופה לדעתי צריך להמשיך לתת ליוסי גיבוי כי זה גם הישג טוב
ועוד דבר,עם כל זה שאנחנו משחקים גרוע זה נראה בהרבה יותר טוב מאיך שנראנו עם ניצן
לא מבין איך אפשר לבוא בטענות להנהלה שלדעתי כל קבלת ההחלטות שלהם עד עכשיו מצויינת פרט למקרים בודדים(בן יוסף,חיימוביץ ועוד כמה שחקנים מטוברוק,כפר סבא שעד היום לא שמעו עליהם) שאני בספק אם אין פה משהו מסריח,קשה לי להאמין שמאמן יבוא ויגיד אני רוצה את בן יוסף ולא ילביש אותו לסגל אפילו פעם אחת זה כנראה מגורם יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:10 
its-sick כתב:
חטאפה זה משחק בודד שלא מלמד על כלום, במיוחד שלא ממש ראינו אותו...
זה שניצחנו משחקים קשים כשהוא התחיל והפסדנו קלים בהמשך גם לא מראה שיוסי יודע לאמן נבחרות אלא שבונקרים עובדים יותר טוב נגד קבוצות יותר טובות. תמיד יש אפקט של נצחונות למאמן חדש, זה לא ממש קשור ליוסי.
יש בסגל כרגע בעיות, יש יותר מדי נקודות חולשה (כלומר חרא שחקנים) שבשביל לכסות עליהן (ולא לספוג בצרורות) צריך לשחק בצורה סגורה יחסית.
אי אפשר להגיד שיוסי הוא מאמן נבחרות טוב, רק שהוא לא בנה את הקבוצה הזו והוא מנסה לסגור המון חורים כשאין לו את הכלים לזה.

אחד האיפיונים הבולטים של מאמן נבחרות הוא הטרפת השחקנים ווינירות למשחק או לסדרת משחקים ספציפים שמתכוננים אליהם במיוחד. להבדיל מבניית קבוצה שטוחנת את הקטנות אבל מבוהלת ומתקשה מול הגדולות כמו אוסקר גרסיה.
לכל ניצחון או הפסד יש סיבות רבות ועדין יש קורלציה גבוהה בין ההצלחה המשמעותית של יוסי עד כה ובין אופי המשחקים בהם הצליח במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 11:16 
pogi כתב:
"מאמן נבחרות טוב"

מה שהתכוונת שהוא שלא ממש התעמקת בקורלציה שתוארה. ובוודאי של הפרכת אותה.
לכל היותר, אפשר להגיד שאינך מיחס לזה משקל מכריע. אלא שלהתעלם מכך שיש מאמנים שמרגישים כדג במים בנבחרות להבדיל מבקבוצות זה מוגזם. מדובר בסט תכונות שונות ולהתעלם ממנו הוא בכיוון של להתעלם משחקן המתאים להיות הגנתי לשחקן המתאים להיות התקפי.

בעיקר, שנכתב בפורום שנים לפני שגוטמן התמנה, וגם כאשר פרננדז התמנה, שלא יהיה להם קל בנבחרת. ומבחן התוצאה של הפרדת בין סוגי מאמנים פעל יפה בשני המקרים. כמו גם במקרה השלישי שבו נכתב שההצלחה הראשונית של יוסי לא מעידה שההמשך שלו יהיה קליל.

אני באופן אישי מעריך, ולא רק בפורום, בעיקר את מבחן התוצאה. ובעיקר תוצאות להערכות לפני המעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 12:11 
מה אתה מדבר?
איזו נבחרת יוסי אימן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 14:52 
אוגוסטוס היל כתב:
מה אתה מדבר?
איזו נבחרת יוסי אימן?

הכוונה היא לסוג של מאמן המתאים למאמץ קצר ניגוד למאמץ המתמשך שבליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 14:52 
אוגוסטוס היל כתב:
מה אתה מדבר?
איזו נבחרת יוסי אימן?

הכוונה היא לסוג של מאמן המתאים למאמץ קצר ניגוד למאמץ המתמשך שבליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 22:24 
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
"מאמן נבחרות טוב"

לכל היותר, אפשר להגיד שאינך מיחס לזה משקל מכריע. אלא שלהתעלם מכך שיש מאמנים שמרגישים כדג במים בנבחרות להבדיל מבקבוצות זה מוגזם. מדובר בסט תכונות שונות ולהתעלם ממנו הוא בכיוון של להתעלם משחקן המתאים להיות הגנתי לשחקן המתאים להיות התקפי.

בעיקר, שנכתב בפורום שנים לפני שגוטמן התמנה, וגם כאשר פרננדז התמנה, שלא יהיה להם קל בנבחרת. ומבחן התוצאה של הפרדת בין סוגי מאמנים פעל יפה בשני המקרים. כמו גם במקרה השלישי שבו נכתב שההצלחה הראשונית של יוסי לא מעידה שההמשך שלו יהיה קליל.

אני באופן אישי מעריך, ולא רק בפורום, בעיקר את מבחן התוצאה. ובעיקר תוצאות להערכות לפני המעשה.

ידידי
יוסי לא מאמן
לא של קבוצות,לא של נבחרות ולא של מתנ"סים
כדי להיות מאמן אתה צריך ידע מקצועי ומספר תכונות בולטות שליוסי כרגע אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אף פעם לא תיהיו מרוצים
בתחילת השנה לא היה ברור אם בכלל תיהיה לנו קבוצה נורמלית עם תקציב נורמלי ומי שהזכיר את המילה אליפות צחקו עליו
גם אם נסיים במקום שיוביל לאירופה לדעתי צריך להמשיך לתת ליוסי גיבוי כי זה גם הישג טוב
לא מבין איך אפשר לבוא בטענות להנהלה שלדעתי כל קבלת ההחלטות שלהם עד עכשיו מצויינת פרט למקרים בודדים(בן יוסף,חיימוביץ ועוד כמה שחקנים מטוברוק,כפר סבא שעד היום לא שמעו עליהם) שאני בספק אם אין פה משהו מסריח,קשה לי להאמין שמאמן יבוא ויגיד אני רוצה את בן יוסף ולא ילביש אותו לסגל אפילו פעם אחת זה כנראה מגורם יותר גבוה.

רק בזכות מזל וחלוצים גרועים של היריבות אתה מוכן להשאיר את אבוקסיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 23:02 
pogi כתב:
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
"מאמן נבחרות טוב"

ידידי
יוסי לא מאמן

אילו תכונות?
הכל בנחרצות כזו ונימוקים אין
להגיד שאני מרוצה מאיך שהפועל נראית אני לא אגיד(במשחקים ספציפיים כן[אשדוד היה המשחק הכי טוב שלנו העונה] אבל באופן כללי לא)
אבל אתה סימנת את אבוקסיס עוד לפני שאימן את האימון הראשון בקבוצה(כמו הרבה אנשים לא אובייקטיבים שלא אהבו אותו מראש)
הקבוצה כן יותר טובה מזו של שירזי, ויש לו את הנסיבות המקלות של סגל לא מספיק טוב שלא הוא בנה ופציעה של השחקן הכי טוב בקבוצה
גם אריק בנאדו הוא לא מאמן אלא "שחקן עבר עם קשרים"? אבוקסיס היה מינוי ראוי כי הוא היה פנוי, כי הוא היה העוזר של גוטמן בהפועל שלוש שנים וכי בעונה היחידה שלו הוא הגיע עם בני יהודה למקום השלישי. כל השאר זו חוכמה בדיעבד ושנאה אישית בגלל העבר שלו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 23:06 
dino כתב:
ofir כתב:
אף פעם לא תיהיו מרוצים

יש מבחן תוצאה
אנחנו מקום 2 מרחק 2 נקודות ממקום 1
הסיבות למצב הזה לא כל כך משנות משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 23:31 
ofir כתב:
dino כתב:
ofir כתב:
אף פעם לא תיהיו מרוצים

יש מבחן תוצאה
אנחנו מקום 2 מרחק 2 נקודות ממקום 1
הסיבות למצב הזה לא כל כך משנות משהו

לא, מבחן התוצאה הוא בסוף העונה ידידי. כמו שכבר כתבתי כאן לפני שבוע, בעונת הדאבל הגדולה, שההפרשים בין הפועל למכבי מבחינת יכולת, אחרי 22 משחקים לפני הדרבי 2:4 הם היו 2 נקודות מאיתנו. תוך חודש הם היו 12.
אם הפועל בצורה הזו יצליחו להישאר במאבק האליפות עד סוף העונה, תוכל להגיד שהם עמדו במבחן התוצאה (למרות שאני אגיד לך שגם אם זה יקרה זה נס). כרגע במבחן התוצאה, אתה בקו ירידה ברורה של 2 נצחונות משישה המשחקים האחרונים שמתוכם 5 משחקים נגד קבוצות מאוד חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 23:52 
Red or Dead כתב:
pogi כתב:
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
"מאמן נבחרות טוב"

ידידי
יוסי לא מאמן

אילו תכונות?
להגיד שאני מרוצה מאיך שהפועל נראית אני לא אגיד(במשחקים ספציפיים כן[אשדוד היה המשחק הכי טוב שלנו העונה] אבל באופן כללי לא)
אבל אתה סימנת את אבוקסיס עוד לפני שאימן את האימון הראשון בקבוצה(כמו הרבה אנשים לא אובייקטיבים שלא אהבו אותו מראש)
הקבוצה כן יותר טובה מזו של שירזי, ויש לו את הנסיבות המקלות של סגל לא מספיק טוב שלא הוא בנה ופציעה של השחקן הכי טוב בקבוצה
גם אריק בנאדו הוא לא מאמן אלא "שחקן עבר עם קשרים"? אבוקסיס היה מינוי ראוי כי הוא היה פנוי, כי הוא היה העוזר של גוטמן בהפועל שלוש שנים וכי בעונה היחידה שלו הוא הגיע עם בני יהודה למקום השלישי. כל השאר זו חוכמה בדיעבד ושנאה אישית בגלל העבר שלו

אז בוא אני אספר לך אילו תכונות
אולי אני מחדש לך ולא ידעת , אבל אין כזה חוק שכל מי שהיה שחקן הוא באופן אוטומטי יכול להיות גם מאמן כדורגל .
1. מאמן כדורגל צריך קודם כל ידע מקצועי , איך מעבירים אימון, איך קובעים שיטה , איך מכינים קבוצה באופן טקטי, לפי איך שהקבוצה משחקת פשוט רואים שאין יד מכוונת, כאילו אבוקסיס ממש רוצה אבל הוא פשוט לא יכול . אין שיטה, אין טקטיקה . שחקנים לא יודעים מה לעשות בהתקפה ומה לעשות בהגנה .
2. מלבד יכולת מקצועית, מאמן כדורגל הוא קודם כל מנהל לכל דבר ועניין. הוא צריך לדעת איך לנהל אנשים, לטפל במשברים, לקבוע סדרי משמעת לתכנן מראש. לאבוקסיס אין את הדברים האלה . אולי יהיה לו בעתיד (אני בספק) אבל כרגע אין לו. מספיק לראות את ההתנהגות שלו על הקווים כדי להבין שהוא עדיין לא יצא ממשבצת השחקן והוא פשוט לא כשיר להיות מאמן ובטח לא של קבוצה גדולה.
3. הטענות בגלל הסגל שלא הוא בנה פשוט מצחיקות אותי. אנשים שוכחים שעשינו במכנסיים נגד הפועל עכו ולא ריאל מדריד. ממן, בן חיים, תמוז, טועמה ודמארי יותר גרועים מכוכבי עכו והפועל ר"ג? תתחילו להסתכל על המשחקים עצמם במקום לדבר על כל מה שמסביב, אנחנו עושים במכנסיים נגד קבוצות פח אשפה, לא מניעים, לא לוחצים ומשחקים בלי שיטה. וזה ממש לא קשור למי בנה או לא בנה את הסגל ומה היה עם טביב ביוני. לפי ההיגיון הזה בית"ר כבר הייתה צריכה להיות רגל וחצי בלאומית, רק ששם יש מאמן מקצוען שיודע את העבודה והרים את הקבוצה למקום רביעי עם סגל הרבה יותר נחות מהפועל.
4. נקודה אחרונה, בדבר העונה המרגשת של אבוקסיס בבני יהודה. בליגה פח הזו אתה יכול גם לשים אותי מאמן ואני אגיע עם בני יהודה למקום שלישי. על הדרך הזו שיחקו הרבה "מאמנים" שאין להם מושג איך מעבירים אימון , זה משהו שיכול להיות רק פה בארץ. החל ממשה סיני האגדי שמחזיק בקריירה של 30 שנות אימון מבלי שיש לו מושג במקצוע, דרך גיא לוזון, ניר קלינגר (שהצליח בטעות להביא אליפות) , ועד הטאלנטים החדשים בדמות אבוקסיס,עטר וטל בנין. הבעיה היא שזו מין "שיטת מצליח" שבדרך כלל מצליחה רק בקבוצות קטנות. המאמנים נותנים לקבוצה לשחק ומה שיוצא יוצא. אבל כשמגיעים לקבוצה גדולה נכנס פה כבר האלמנט של הלחץ, התכנון , בניית הסגל. וכאן הם נכשלים. ראה ערך ראובן עטר שכולם עשו ממנו מוריניו , הגיע למכבי חיפה והראה שמאמן הוא לא . כנ"ל מה שהיה עם לוזון בהפועל. בכדורגל אין כמעט קסמים. מאמנים צריכים להתחיל מלמטה בדיוק כמו קשטן , שום ,שרף או גרנט. או דוגמא יותר פיקנטית כמו בן שמעון שאחרי שעשה אליפות עם ק"ש הוא הרבה יותר מוכן לקחת קבוצה גדולה. זו השיטה וככה זה צריך לעבוד. מאמן לא צריך לקבל קבוצה כמו הפועל אחרי איזו עונה נחמדה עם בני יהודה ועד כמה שנים כשוליה של גוטמן.

אלו הנימוקים לבקשתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2013, 02:05 
pogi כתב:
Red or Dead כתב:
pogi כתב:
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
"מאמן נבחרות טוב"

ידידי
יוסי לא מאמן

אילו תכונות?

אז בוא אני אספר לך אילו תכונות
אולי אני מחדש לך ולא ידעת , אבל אין כזה חוק שכל מי שהיה שחקן הוא באופן אוטומטי יכול להיות גם מאמן כדורגל .
1. מאמן כדורגל צריך קודם כל ידע מקצועי , איך מעבירים אימון, איך קובעים שיטה , איך מכינים קבוצה באופן טקטי, לפי איך שהקבוצה משחקת פשוט רואים שאין יד מכוונת, כאילו אבוקסיס ממש רוצה אבל הוא פשוט לא יכול . אין שיטה, אין טקטיקה . שחקנים לא יודעים מה לעשות בהתקפה ומה לעשות בהגנה .
2. מלבד יכולת מקצועית, מאמן כדורגל הוא קודם כל מנהל לכל דבר ועניין. הוא צריך לדעת איך לנהל אנשים, לטפל במשברים, לקבוע סדרי משמעת לתכנן מראש. לאבוקסיס אין את הדברים האלה . אולי יהיה לו בעתיד (אני בספק) אבל כרגע אין לו. מספיק לראות את ההתנהגות שלו על הקווים כדי להבין שהוא עדיין לא יצא ממשבצת השחקן והוא פשוט לא כשיר להיות מאמן ובטח לא של קבוצה גדולה.
3. הטענות בגלל הסגל שלא הוא בנה פשוט מצחיקות אותי. אנשים שוכחים שעשינו במכנסיים נגד הפועל עכו ולא ריאל מדריד. ממן, בן חיים, תמוז, טועמה ודמארי יותר גרועים מכוכבי עכו והפועל ר"ג? תתחילו להסתכל על המשחקים עצמם במקום לדבר על כל מה שמסביב, אנחנו עושים במכנסיים נגד קבוצות פח אשפה, לא מניעים, לא לוחצים ומשחקים בלי שיטה. וזה ממש לא קשור למי בנה או לא בנה את הסגל ומה היה עם טביב ביוני. לפי ההיגיון הזה בית"ר כבר הייתה צריכה להיות רגל וחצי בלאומית, רק ששם יש מאמן מקצוען שיודע את העבודה והרים את הקבוצה למקום רביעי עם סגל הרבה יותר נחות מהפועל.
4. נקודה אחרונה, בדבר העונה המרגשת של אבוקסיס בבני יהודה. בליגה פח הזו אתה יכול גם לשים אותי מאמן ואני אגיע עם בני יהודה למקום שלישי. על הדרך הזו שיחקו הרבה "מאמנים" שאין להם מושג איך מעבירים אימון , זה משהו שיכול להיות רק פה בארץ. החל ממשה סיני האגדי שמחזיק בקריירה של 30 שנות אימון מבלי שיש לו מושג במקצוע, דרך גיא לוזון, ניר קלינגר (שהצליח בטעות להביא אליפות) , ועד הטאלנטים החדשים בדמות אבוקסיס,עטר וטל בנין. הבעיה היא שזו מין "שיטת מצליח" שבדרך כלל מצליחה רק בקבוצות קטנות. המאמנים נותנים לקבוצה לשחק ומה שיוצא יוצא. אבל כשמגיעים לקבוצה גדולה נכנס פה כבר האלמנט של הלחץ, התכנון , בניית הסגל. וכאן הם נכשלים. ראה ערך ראובן עטר שכולם עשו ממנו מוריניו , הגיע למכבי חיפה והראה שמאמן הוא לא . כנ"ל מה שהיה עם לוזון בהפועל. בכדורגל אין כמעט קסמים. מאמנים צריכים להתחיל מלמטה בדיוק כמו קשטן , שום ,שרף או גרנט. או דוגמא יותר פיקנטית כמו בן שמעון שאחרי שעשה אליפות עם ק"ש הוא הרבה יותר מוכן לקחת קבוצה גדולה. זו השיטה וככה זה צריך לעבוד. מאמן לא צריך לקבל קבוצה כמו הפועל אחרי איזו עונה נחמדה עם בני יהודה ועד כמה שנים כשוליה של גוטמן.

אלו הנימוקים לבקשתך

איזה שטויות, עוזר מאמן בעונת דאבל ,עוזר מאמן נבחרת ישראל, ניהל משחקים בזמן שגוטמן היה חולה , על מה אתה מדבר???
2. מאיפה אתה יודע איך הוא מנהל ? בגלל שבגשם הוא ירד להיות מתחת קורת גג ? :D
3. גם מכבי הפסידו בסיבוב הקודם ללהפועל ב"ש , קורה שיש משבר , בדיוק כמו שבית"ר פתחה את העונה גרוע ועכשיו היא במומנטום מצוין.

כולנו רוצים שהפועל תראה כמו בעונת הדאבל, זה לא יקרה, גם לא יקרה שאלי כהן (האליל שלך) יהיה המאמן שלנו ,
תחליף מאה מאמנים , לא יצליחו להחדיר שיטה ביגאל אנטבי, זה מה יש, ולדעתי חוץ מהתקפה יצירתית אין כלום בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: