תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 08:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אחד אדום כתב:
אני גם לא מתחבר להתקטננות בכינויי זכר ונקבה.
מבחינתי לבטל את כל השימוש הנ"ל ולהתייחס לנקבה ולזכר באותו אופן, כמו באנגלית

יש אנשים שאפילו עם איך שזה עובד באנגלית יש להם בעיה.
למשל לוס איריגיראי (אני מקווה מאוד שככה כותבים את זה בעברית) הציעה את שם העצם "e" כתחליף נטול מגדר ל-he/she.

:SMOKE:

לא מכיר, זורם עם הקונצפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
teknoboy כתב:
EISEN כתב:
teknoboy כתב:
אלפקה ואייזן, עצוב מאוד שאנשים שמתעקשים שיתייחסו אליהם כפי שהם (כלומר כנשים ולא כגברים) נחשבים בעינייכם "קטנוניים".
אם ביבי או ליברמן (או דב חנין, או ברוך מרזל, או...) היו מתקנים מראיין שקרא להם "יושבת ראש", דומני שאף אחד לא היה קורא להם "קטנוניים".

תגיד לי טכנו, למה ציפי ליבני מוותרת על השימוש במילה המיותרת הזאת?
מה, היא לא בעד שוויון לנשים בכל התחומים? היא לא מנסה, בתור אישה, להגיע הכי גבוה שרק אפשר?
או שהיא אולי פשוט לא עושה עניין איפה שלא צריך לעשות עניין?
ועוד לא הסברת לי מה כל כך גרוע בצמד המילים "יושבת ראש", שצריך להמציא מילה אחרת במקום.
ולסיכום -
שוויון לנשים :ROSE:
מרב מיכאליזם :ASS:

זה נחמד שאתה בעד שיוויון בנשים.
מעניין שכשהן מבקשות אשכרה לממש את השיוויון הזה (ולהזכירך, כולה מדובר במילה, כן?) זה נקרא "עושות עניין איפה שלא צריך".

טוב אחי.
נראה לי שהגענו לסטופינג פוינט בדיון.

בשחמט, כשאחד הצדדים פשוט מפסיק לשחק, זה נקרא שהוא נכנע והשני ניצח. דומני שאפילו יש לזה שם (שאני לא זוכר כרגע).
תמונה

EISEN כתב:
שב"ש ויאללה :hapoel:

תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
טקנו,
אם התחלת להכניס לכאן מושגים מעולם השח, אז תרשום ״צוגצוואנג״. זה מה שקורה לשמאל ולשמאל שמתבייש לספר שהוא כזה (מרכז).
מה שהתכוונת נקרא ״פאט״. ברגע שאחד הצדדים לא יכול לשחק, ללא שח, מוכרז תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

אני התכוונתי למצב שבו הבנאדם מפסיק לשחק מרצונו (מפיל את המלך) בגלל שהוא מניח שבקרוב מאוד הוא הולך לאכול מט, לא למצב שבו אין לו אפשרות לזוז.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 12:53 
אני מאוד מקווה שאף רופא אשכנזי לא יסכים לקבל מטופל ספרדי בשבת
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=853557

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Serp und Molot כתב:

אני התכוונתי למצב שבו הבנאדם מפסיק לשחק מרצונו (מפיל את המלך) בגלל שהוא מניח שבקרוב מאוד הוא הולך לאכול מט, לא למצב שבו אין לו אפשרות לזוז.

איזה מט?
אתה רוצה להמשיך את הדיון? לי זה נראה מיותר.
אני כבר אמרתי שאני בעד שוויון לנשים בכל המקומות, אך תופעת המיכאליזם מיותרת בעיני.
אתה מוזמן לבדוק עם עוד גברים (או יודע מה, עם אנשים בכלל, בלי הבדלי מין) שמתלבטים לאיזה מפלגת מרכז שמאל או שמאל להצביע,
האם השימוש במיכאליזם מקרב אותם למרצ (או לכל מפלגה שהיא שמשתמשת במיכאליזם) מקרב אותם להצביע למפלגה או מרחיק אותם.
ואם אתה מתכוון להמשיך, אז תענה גם על מה ששאלתי אותך על ליבני.
האם אתה חושב שהיא פחות פמיניסטית ממרב מיכאלי או זהבה, ואם לא, אז מה הסיבה שהיא מוותרת על המיכאליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 13:53 
ששימוד במילה ירחיק אותך מלהצביע למפלגה, זה כמו שהריש של שאול מופז תרחיק אותך מלהצביע קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ששימוד במילה ירחיק אותך מלהצביע למפלגה, זה כמו שהריש של שאול מופז תרחיק אותך מלהצביע קדימה.

אמרתי כבר מקודם, לא לא רק זה.
זה עוד נדבך שמצטרף לשאר הדברים הבלתי נסבלים שיש אצל זהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 13:59 
EISEN כתב:
19 כתב:

מה עוד בלתי נסבל אצל זהבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
EISEN כתב:
19 כתב:

מה עוד בלתי נסבל אצל זהבה?

בעיקרון כל פעם שהיא פותחת את הפה זה נשמע לי יותר כמו מישהי שמחפשת להוכיח את עליונותה או את עליונות הדיעות שלה,
ופחות מחפשת למקסם את הכח של המפלגה שלה.
הייתי אומר שהיא נראית לי יותר צודקת ופחות חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 14:40 
נשמע קצת אמורפי אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
הפוטנציאל של מרצ הוא יותר מ-3-4 מנדטים.
הם הידרדרו עד לשם בגלל תומכים מטומטמים של מרצ , שהצביעו בשתי מערכות בחירות הקודמות לקדימה.
אני לא חושב שהפוטנציאל הוא 10 ו-12 כמו שהיה בעבר, אבל 6-7 מנדטים צריך להיות היעד שלהם.

למה הכווה ב"תומכים מטונטמים של מרץ" . ברגע שהם מצביעים לקדימה הם לא תומכי מרץ.
מטמוטמים או לא, זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
הכוונה היא בלא מעט מצביעי מרצ (שלא רק שתומכים בעמדות המפלגה אלא גם הצביעו לה לאורך השנים) שב-48 השעות האחרונות של בחירות 2009 קנו את הספין של ראובן אדלר "ציפי או ביבי" והצביעו לקדימה כי הם היו בפאניקה מביבי. הם מטומטמים לא כי הצביעו לקדימה (נגיד...) אלא כי הם לא הבינו שהבחירה לראשות הממשלה אינה ישירה אלא לפי גושים. ולכן לא משנה ש"ציפי" קיבלה 28 מנדטים ו"ביבי" קיבל 27, הוא הרכיב גוש חוסם וממשלה. וכך, מצביעי מרצ שאינם תומכי קדימה אבל הצביעו לה, פגעו בכמות המנדטים של מרצ והכניסו לכנסת חברי קדימה שעמדותיהם רחוקות מהם מאוד מאוד (יוליה שמאלוב ועתניאל שנלר, למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 15:31 
אדום אופטימי כתב:
אנטיגונה כתב:
הפוטנציאל של מרצ הוא יותר מ-3-4 מנדטים.
הם הידרדרו עד לשם בגלל תומכים מטומטמים של מרצ , שהצביעו בשתי מערכות בחירות הקודמות לקדימה.
אני לא חושב שהפוטנציאל הוא 10 ו-12 כמו שהיה בעבר, אבל 6-7 מנדטים צריך להיות היעד שלהם.

למה הכווה ב"תומכים מטונטמים של מרץ" . ברגע שהם מצביעים לקדימה הם לא תומכי מרץ.
מטמוטמים או לא, זה כבר סיפור אחר.

אני תומך מרץ אבל בחירות קודמות הצבעתי קדימה.
חשבתי שבמדינה נורמלית מי שמקבל הכי הרבה קולות רשאי להרכיב ממשלה. הטעות לא תחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 15:33 
ברוך הבא לעולם המופלא של משטר פרלמנטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו מרצ, ראיון עם יוסי שריד:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/427/ ... =1&cat=404

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אפרופו מרצ, ראיון עם יוסי שריד:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/427/ ... =1&cat=404

ציטוט:
שמיר היה מאובן, והבעיה שלנו הייתה עם האמת שלו. אצל ביבי הבעיה שלנו היא עם השקר שלו.

סיי נו מור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2013, 23:53 
לקראת הבחירות הקרובות אני פורש לפניכם בקצרה 7 סיבות טובות למה כדאי מאוד להצביע למפלגת הימין "עוצמה לישראל" ולא לאלטרנטיבות האחרות.

1. בגלל הנאמנות: פרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הוכיחו לנו אינספור פעמים את נאמנותם לעם ישראל וארץ ישראל. הנאמנות שלהם לערכים האלה החשובים לכל מצביע ומצביעה בימין האידיאולוגי היא נאמנות מוחלטת, שורשית ומוכחת.

2. בגלל המנהיגות: במבחן המנהיגות הוכיחו לנו השניים כי יש על מי לסמוך. מנהיג אמיתי הוא לא אדם המרים עצמו מהעם ועוסק ברדיפה בלתי פוסקת אחר כבוד ומעמד. מנהיג אמיתי יודע לרדת אל העם ולהשפיע עליו תוך כדי לקיחת אחריות ומתן דוגמא אישית. את כל אלה אני רואה בפרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הרואים עצמם כשליחי הציבור בעוד שבמפלגות האחרות המציאות עגומה יותר ונראה שיש כאלה שאותם מעניינים יותר מנעמי השלטון.

3. בגלל ההגינות: יושרה והגינות אמורים להיות עניין מובן מאליו אך לא כך במדינתנו בה ראשי ממשלות נבחרו על סמך ערכים מסוימים ולאחר שנבחרו פעלו באופן שונה והפוך לחלוטין. כל המצביע ל"עוצמה לישראל" יודע היטב שמה שנאמר לו ערב הבחירות ע"י הנהגת המפלגה ייאמר גם בעתיד.

4. בגלל המצע: מייד לאחר פרסום מצעי המפלגות קראתי את כולם בעיון. קריאת מצע מפלגת "עוצמה לישראל" גרמה לי תחושה הדומה לתחושתו של אדם ברגע שהוא מוצא חפץ שחיפש אותו זמן רב. אצטט את הסעיף הראשון במצע המפלגה הגורם לחיוך לכל מי שטובת ארץ ישראל בראש מעייניו: "ארץ ישראל היא ביתו הלאומי של העם היהודי מאז ומקדם. סיעת "עוצמה לישראל" מצהירה שזכותנו על ארץ ישראל איננה ניתנת לערעור, ומכריזה שאנו חיים כאן בתוקף זכותנו בת אלפי השנים ונמשיך לחיות בארץ ישראל לעד" גם שאר סעיפי המצע מרתקים ואני מציע לכל מי שעוד לא קרא את המצע לעשות זאת בהקדם!

5. בגלל העשייה והניסיון: פרופ' אלדד וד"ר בן ארי וגם שאר החברים ברשימת עוצמה לישראל הוכיחו לנו כי הם לא רק מדברים- הם עושים. הם מגיעים לכל מקום, פועלים ועושים למען העניים, למען החלשים, למען המתיישבים, למען תושבי השכונות, למען הנכים, למען הצעירים, למען ניצולי השואה, למען חיילי צה"ל, להרחקת אויבי ישראל כמו טיבי וזועבי הפועלים מתוך כנסת ישראל להשמדת המדינה. אלדד ובן ארי יודעים להתמודד עם המניפולציות של השמאל המתחכם שיודע היטב כיצד לשקר ולהוליך שולל בעזרת דמגוגיות זולות וגיבובי מילים. הם משכילים ובעלי תארים, בעלי כושר התבטאות יוצא דופן ומאחוריהם רזומה עשיר של עשייה וחקיקה למען העם והארץ.

6. בגלל התקשורת: היחס של התקשורת אל "עוצמה לישראל" נותן עוד סיבה טובה להצביע דווקא למפלגה הזו. בעוד שמפלגות אחרות זוכות לסיקור רב ולמנהיגיהם ניתנת הזדמנות להשמיע את קולם, התקשורת באופן שיטתי מתעלמת או לחילופין מנסה לגמד את סיכוייה של "עוצמה לישראל" להצליח לגרוף כמה מנדטים. גם כשהיא כבר מציגה אותה אז היא יוצרת את הרושם שמדובר במפלגה שולית, קיצונית וגזענית.
מניסיון העבר למדתי כי מה שרע לתקשורת, ככל הנראה דווקא מאוד טוב לישראל.

7. בגלל הסכנות המתקרבות: רק לפני כמה ימים אמר רוה"מ ויו"ר הליכוד ביתנו כי מצע הליכוד הוא "2 מדינות ל2 עמים" אותה סיסמא מנותקת מהמציאות מבית מדרשם של ביילין ופרס. לאחר הבחירות כשהוא קורץ למפלגות השמאל עשוי נתניהו לממש את חזונו של עראפת ולנסות להקים לאויב מדינה בתוך שטח ישראל ובירתה, חלילה, ירושלים.
לקראת סכנה כזו, אנו תומכי הימין חייבים שיהיו חברי כנסת שיצעקו את הצעקה שלנו ולא יגמגמו או ישתקו משיקולים פוליטיים אישיים (כמו שעשתה המפד"ל בימי טרום ההתנתקות כשסירבה לצאת מהממשלה.

עוצמה לישראל היא המפלגה היחידה הפוסלת על הסף כל פשרה עם האויב הכרוכה במסירת חבלי ארצנו במהלך הכרוך בגירוש מאות אלפי יהודים. סביר להניח כי מייד לאחר הבחירות ינסה נשיא ארה"ב הנבחר לכהונה שנייה להפעיל לחץ עצום ולקדם בכל כוחו מהלך כזה ומי יהיה שם בשבילנו? מי ילחם את מלחמתנו? לי, למשפחתי וחבריי אין ספק: רק עוצמה לישראל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים,
מעדת בלשונך בסעיף 4.
מפלגת השלטון טרם פרסמה מצע, כך שלא יכולת לקרוא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם,אז על פי הרעיון בפסקה האחרונה המטרה שלך זה לצאת נגד העולם? ואז כמובן בטח גם לבקש סנקציות נגד איראן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 01:30 
קומוניסים כתב:
לקראת הבחירות הקרובות אני פורש לפניכם בקצרה 7 סיבות טובות למה כדאי מאוד להצביע למפלגת הימין "עוצמה לישראל" ולא לאלטרנטיבות האחרות.

1. בגלל הנאמנות: פרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הוכיחו לנו אינספור פעמים את נאמנותם לעם ישראל וארץ ישראל. הנאמנות שלהם לערכים האלה החשובים לכל מצביע ומצביעה בימין האידיאולוגי היא נאמנות מוחלטת, שורשית ומוכחת.

2. בגלל המנהיגות: במבחן המנהיגות הוכיחו לנו השניים כי יש על מי לסמוך. מנהיג אמיתי הוא לא אדם המרים עצמו מהעם ועוסק ברדיפה בלתי פוסקת אחר כבוד ומעמד. מנהיג אמיתי יודע לרדת אל העם ולהשפיע עליו תוך כדי לקיחת אחריות ומתן דוגמא אישית. את כל אלה אני רואה בפרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הרואים עצמם כשליחי הציבור בעוד שבמפלגות האחרות המציאות עגומה יותר ונראה שיש כאלה שאותם מעניינים יותר מנעמי השלטון.

3. בגלל ההגינות: יושרה והגינות אמורים להיות עניין מובן מאליו אך לא כך במדינתנו בה ראשי ממשלות נבחרו על סמך ערכים מסוימים ולאחר שנבחרו פעלו באופן שונה והפוך לחלוטין. כל המצביע ל"עוצמה לישראל" יודע היטב שמה שנאמר לו ערב הבחירות ע"י הנהגת המפלגה ייאמר גם בעתיד.

4. בגלל המצע: מייד לאחר פרסום מצעי המפלגות קראתי את כולם בעיון. קריאת מצע מפלגת "עוצמה לישראל" גרמה לי תחושה הדומה לתחושתו של אדם ברגע שהוא מוצא חפץ שחיפש אותו זמן רב. אצטט את הסעיף הראשון במצע המפלגה הגורם לחיוך לכל מי שטובת ארץ ישראל בראש מעייניו: "ארץ ישראל היא ביתו הלאומי של העם היהודי מאז ומקדם. סיעת "עוצמה לישראל" מצהירה שזכותנו על ארץ ישראל איננה ניתנת לערעור, ומכריזה שאנו חיים כאן בתוקף זכותנו בת אלפי השנים ונמשיך לחיות בארץ ישראל לעד" גם שאר סעיפי המצע מרתקים ואני מציע לכל מי שעוד לא קרא את המצע לעשות זאת בהקדם!

5. בגלל העשייה והניסיון: פרופ' אלדד וד"ר בן ארי וגם שאר החברים ברשימת עוצמה לישראל הוכיחו לנו כי הם לא רק מדברים- הם עושים. הם מגיעים לכל מקום, פועלים ועושים למען העניים, למען החלשים, למען המתיישבים, למען תושבי השכונות, למען הנכים, למען הצעירים, למען ניצולי השואה, למען חיילי צה"ל, להרחקת אויבי ישראל כמו טיבי וזועבי הפועלים מתוך כנסת ישראל להשמדת המדינה. אלדד ובן ארי יודעים להתמודד עם המניפולציות של השמאל המתחכם שיודע היטב כיצד לשקר ולהוליך שולל בעזרת דמגוגיות זולות וגיבובי מילים. הם משכילים ובעלי תארים, בעלי כושר התבטאות יוצא דופן ומאחוריהם רזומה עשיר של עשייה וחקיקה למען העם והארץ.

6. בגלל התקשורת: היחס של התקשורת אל "עוצמה לישראל" נותן עוד סיבה טובה להצביע דווקא למפלגה הזו. בעוד שמפלגות אחרות זוכות לסיקור רב ולמנהיגיהם ניתנת הזדמנות להשמיע את קולם, התקשורת באופן שיטתי מתעלמת או לחילופין מנסה לגמד את סיכוייה של "עוצמה לישראל" להצליח לגרוף כמה מנדטים. גם כשהיא כבר מציגה אותה אז היא יוצרת את הרושם שמדובר במפלגה שולית, קיצונית וגזענית.

7. בגלל הסכנות המתקרבות: רק לפני כמה ימים אמר רוה"מ ויו"ר הליכוד ביתנו כי מצע הליכוד הוא "2 מדינות ל2 עמים" אותה סיסמא מנותקת מהמציאות מבית מדרשם של ביילין ופרס. לאחר הבחירות כשהוא קורץ למפלגות השמאל עשוי נתניהו לממש את חזונו של עראפת ולנסות להקים לאויב מדינה בתוך שטח ישראל ובירתה, חלילה, ירושלים.
לקראת סכנה כזו, אנו תומכי הימין חייבים שיהיו חברי כנסת שיצעקו את הצעקה שלנו ולא יגמגמו או ישתקו משיקולים פוליטיים אישיים (כמו שעשתה המפד"ל בימי טרום ההתנתקות כשסירבה לצאת מהממשלה.

עוצמה לישראל היא המפלגה היחידה הפוסלת על הסף כל פשרה עם האויב הכרוכה במסירת חבלי ארצנו במהלך הכרוך בגירוש מאות אלפי יהודים. סביר להניח כי מייד לאחר הבחירות ינסה נשיא ארה"ב הנבחר לכהונה שנייה להפעיל לחץ עצום ולקדם בכל כוחו מהלך כזה ומי יהיה שם בשבילנו? מי ילחם את מלחמתנו? לי, למשפחתי וחבריי אין ספק: רק עוצמה לישראל!

אתה מוזמן למסור לאיתמר בן גביר, למקום 24 שלכם ולשאר המשתמטים שבלי חובות, אין זכויות, תתגייסו או שתלכו לגור במחנה פליטים בשטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

מוזר, כל הסיבות הללו שיכנעו אותי לסלוד עוד יותר מהמפלגה הרצחנית והאנטי דמקורטית שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
הבנאדם הזה לא קולט שלהסביר בפורום הזה למה צריך להצביע לכהניסטים זה כמו ש-Red Nightmare יסביר לנו למה צריך לאהוד את מכבי.
זה פשוט לא קהל היעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה איתכם, אני השתכנעתי.

מה שכן, שתי דקות אחרי שהשתכנעתי מצאתי משהו פי אלף יותר טוב: https://www.facebook.com/pi1000

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, קבל:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:06 
Serp und Molot כתב:
קומוניסים,
מעדת בלשונך בסעיף 4.
מפלגת השלטון טרם פרסמה מצע, כך שלא יכולת לקרוא אותו.

ראה סעיף 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:12 
ההוא עם האדום כתב:
קומוניסם,אז על פי הרעיון בפסקה האחרונה המטרה שלך זה לצאת נגד העולם? ואז כמובן בטח גם לבקש סנקציות נגד איראן....

אין שום מטרה "לצאת נגד העולם". לעולם צריך להסביר (מה שלא נעשה עד היום, בטח לא כמו שצריך) שארץ ישראל שלנו, אנחנו כאן כדי להישאר, אנחנו נרשה לעצמנו לעשות כל צעד בדרך להבטחת בטחוננו כאן ולנטרול כל סכנה או אדם המאיימים עליו. ברור לי שיש כאלה בעולם שבטחון ישראל הוא לאו דווקא האינטרס הראשוני והעליון בסדר העדיפויות שלהם, אבל זה לא גורם לי להתבלבל אף לא לרגע לגבי האינטרס שלי, שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:16 
teknoboy כתב:
לא יודע מה איתכם, אני השתכנעתי.

מה שכן, שתי דקות אחרי שהשתכנעתי מצאתי משהו פי אלף יותר טוב: https://www.facebook.com/pi1000

בדוק זה משהוא משער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 10:18 
IdanTheLittle כתב:
הבנאדם הזה לא קולט שלהסביר בפורום הזה למה צריך להצביע לכהניסטים זה כמו ש-Red Nightmare יסביר לנו למה צריך לאהוד את מכבי.
זה פשוט לא קהל היעד.

אל תזלזל בעצמך. עם ראש על הכתפיים, רצון ומאמץ גם אתה מסוגל להבחין שכל מפלגות הבועה, הטרנד החולף, חסרות האידאולוגיה והערכים, לא יובילו שום שינוי לטובה. אם תצליח לשים בצד את הדיעות הקדומות אתה וודאי תגלה שהמרחק לא גדול כמו שנדמה לך במחשבה ראשונה, וסך הכל פעם ההתיישבות הייתה אחד הערכים המובילים דווקא במחוזות השמאל שבמהלך השנים פשוט איבד את זה. את הערכים, את הקשר עם המציאות. בהצלחה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 11:12 
קומוניסים כתב:
ההוא עם האדום כתב:

אין שום מטרה "לצאת נגד העולם". לעולם צריך להסביר (מה שלא נעשה עד היום, בטח לא כמו שצריך) שארץ ישראל שלנו, אנחנו כאן כדי להישאר, אנחנו נרשה לעצמנו לעשות כל צעד בדרך להבטחת בטחוננו כאן ולנטרול כל סכנה או אדם המאיימים עליו. ברור לי שיש כאלה בעולם שבטחון ישראל הוא לאו דווקא האינטרס הראשוני והעליון בסדר העדיפויות שלהם, אבל זה לא גורם לי להתבלבל אף לא לרגע לגבי האינטרס שלי, שלנו.

אתה לא מצליח להסביר את זה לנו, אז איך תסביר את זה לעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: