קומוניסים כתב:
לקראת הבחירות הקרובות אני פורש לפניכם בקצרה 7 סיבות טובות למה כדאי מאוד להצביע למפלגת הימין "עוצמה לישראל" ולא לאלטרנטיבות האחרות.
1. בגלל הנאמנות: פרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הוכיחו לנו אינספור פעמים את נאמנותם לעם ישראל וארץ ישראל. הנאמנות שלהם לערכים האלה החשובים לכל מצביע ומצביעה בימין האידיאולוגי היא נאמנות מוחלטת, שורשית ומוכחת.
2. בגלל המנהיגות: במבחן המנהיגות הוכיחו לנו השניים כי יש על מי לסמוך. מנהיג אמיתי הוא לא אדם המרים עצמו מהעם ועוסק ברדיפה בלתי פוסקת אחר כבוד ומעמד. מנהיג אמיתי יודע לרדת אל העם ולהשפיע עליו תוך כדי לקיחת אחריות ומתן דוגמא אישית. את כל אלה אני רואה בפרופסור אלדד וד"ר מיכאל בן ארי הרואים עצמם כשליחי הציבור בעוד שבמפלגות האחרות המציאות עגומה יותר ונראה שיש כאלה שאותם מעניינים יותר מנעמי השלטון.
3. בגלל ההגינות: יושרה והגינות אמורים להיות עניין מובן מאליו אך לא כך במדינתנו בה ראשי ממשלות נבחרו על סמך ערכים מסוימים ולאחר שנבחרו פעלו באופן שונה והפוך לחלוטין. כל המצביע ל"עוצמה לישראל" יודע היטב שמה שנאמר לו ערב הבחירות ע"י הנהגת המפלגה ייאמר גם בעתיד.
4. בגלל המצע: מייד לאחר פרסום מצעי המפלגות קראתי את כולם בעיון. קריאת מצע מפלגת "עוצמה לישראל" גרמה לי תחושה הדומה לתחושתו של אדם ברגע שהוא מוצא חפץ שחיפש אותו זמן רב. אצטט את הסעיף הראשון במצע המפלגה הגורם לחיוך לכל מי שטובת ארץ ישראל בראש מעייניו: "ארץ ישראל היא ביתו הלאומי של העם היהודי מאז ומקדם. סיעת "עוצמה לישראל" מצהירה שזכותנו על ארץ ישראל איננה ניתנת לערעור, ומכריזה שאנו חיים כאן בתוקף זכותנו בת אלפי השנים ונמשיך לחיות בארץ ישראל לעד" גם שאר סעיפי המצע מרתקים ואני מציע לכל מי שעוד לא קרא את המצע לעשות זאת בהקדם!
5. בגלל העשייה והניסיון: פרופ' אלדד וד"ר בן ארי וגם שאר החברים ברשימת עוצמה לישראל הוכיחו לנו כי הם לא רק מדברים- הם עושים. הם מגיעים לכל מקום, פועלים ועושים למען העניים, למען החלשים, למען המתיישבים, למען תושבי השכונות, למען הנכים, למען הצעירים, למען ניצולי השואה, למען חיילי צה"ל, להרחקת אויבי ישראל כמו טיבי וזועבי הפועלים מתוך כנסת ישראל להשמדת המדינה. אלדד ובן ארי יודעים להתמודד עם המניפולציות של השמאל המתחכם שיודע היטב כיצד לשקר ולהוליך שולל בעזרת דמגוגיות זולות וגיבובי מילים. הם משכילים ובעלי תארים, בעלי כושר התבטאות יוצא דופן ומאחוריהם רזומה עשיר של עשייה וחקיקה למען העם והארץ.
6. בגלל התקשורת: היחס של התקשורת אל "עוצמה לישראל" נותן עוד סיבה טובה להצביע דווקא למפלגה הזו. בעוד שמפלגות אחרות זוכות לסיקור רב ולמנהיגיהם ניתנת הזדמנות להשמיע את קולם, התקשורת באופן שיטתי מתעלמת או לחילופין מנסה לגמד את סיכוייה של "עוצמה לישראל" להצליח לגרוף כמה מנדטים. גם כשהיא כבר מציגה אותה אז היא יוצרת את הרושם שמדובר במפלגה שולית, קיצונית וגזענית.
מניסיון העבר למדתי כי מה שרע לתקשורת, ככל הנראה דווקא מאוד טוב לישראל.
7. בגלל הסכנות המתקרבות: רק לפני כמה ימים אמר רוה"מ ויו"ר הליכוד ביתנו כי מצע הליכוד הוא "2 מדינות ל2 עמים" אותה סיסמא מנותקת מהמציאות מבית מדרשם של ביילין ופרס. לאחר הבחירות כשהוא קורץ למפלגות השמאל עשוי נתניהו לממש את חזונו של עראפת ולנסות להקים לאויב מדינה בתוך שטח ישראל ובירתה, חלילה, ירושלים.
לקראת סכנה כזו, אנו תומכי הימין חייבים שיהיו חברי כנסת שיצעקו את הצעקה שלנו ולא יגמגמו או ישתקו משיקולים פוליטיים אישיים (כמו שעשתה המפד"ל בימי טרום ההתנתקות כשסירבה לצאת מהממשלה.
עוצמה לישראל היא המפלגה היחידה הפוסלת על הסף כל פשרה עם האויב הכרוכה במסירת חבלי ארצנו במהלך הכרוך בגירוש מאות אלפי יהודים. סביר להניח כי מייד לאחר הבחירות ינסה נשיא ארה"ב הנבחר לכהונה שנייה להפעיל לחץ עצום ולקדם בכל כוחו מהלך כזה ומי יהיה שם בשבילנו? מי ילחם את מלחמתנו? לי, למשפחתי וחבריי אין ספק: רק עוצמה לישראל!
אתה מוזמן למסור לאיתמר בן גביר, למקום 24 שלכם ולשאר המשתמטים שבלי חובות, אין זכויות, תתגייסו או שתלכו לגור במחנה פליטים בשטחים.