תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על מה חברי הכנסת אילטוב או חרמש בין השאר, מוציאים כספי ציבור
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
כן,אני יודע שזה הוא ואליו בדיוק התכוונתי.
כמו שקראת בוודאי,מוישקו הוא דמות וירטואלית והיתה לו סיבה מצוינת למה הוא הזכיר בכותרת דווקא את אבא שלי.
לא בגלל שיש לו משהו נגד אבא שלי.
זו הדרך שלו לנקום בי על זה שאני נכנס בו בכל הזדמנות. אבל כמו שאמרתי,אין לי שליטה עליו.
אבל שדברים כל כך חסרי אחריות נכתבים מאנשים שקיימים ועוד מכאלה שמכירים אותי ונפגשו איתי לא פעם ולא פעמיים,זה סיפור אחר.

יקירי,
ראשית האשכול מיותר. חוזר בשנית מ-י-ו - ת-ר.
שנית מבין מאוד מאוד את מושיקו , אפילו אתה מבין כמו שכתבת- ראה הדגשה.
אין לך שליטה עליו ??? אם היה לך שליטה על עצמך לא היית צריך שליטה עליו.

כל מילה של שחם.

לדעתי התוצאה כרגע היא 10654356 : 1 . לכן תדמור לא צודק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 18:38 
להוציא כמה עשרות אלפי שקלים על אתר מושקע נשמע לי בסדר, בטח ע"י ראש הועדה לביקורת המדינה. האתר של חסון קצת לוקה בחסר. אהבתי במיוחד את הלוגו של קדימה ואת הלינק הבולט "הצטרף לקדימה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
בשורה התחתונה עיקר הדיון הוא הוא הוצאות חברי הכנסת, ולא הניסוח של מושיקו.
נכון שמדובר במהלך לא יפה מצידו, אבל ייאמר לזכותו שזה מקרה חריג ושלדעתי לפחות הוא מההגונים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 18:51 
2500 ש"ח על מודם סלולרי ב2009-2011 נשמע די הגיוני למשהו שנקרא "קשר עם הבוחר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
באמת אני לא מבין מה אתם רוצים ממושיקו.
עזרא, הוא עקץ אותך, וזה הדבר היחיד שקרה. מי שלא ידע לפני מי אתה, לא ידע גם עכשיו, אלא שאתה כבר דאגת ליידע את כולם בעצמך באשכול הזה.
ועל עקיצות עוד לא שלחו אנשים לגרדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 23:19 
רק לי זה נראה כאילו DUBA זה משתמש של 'עזרא' ? :WHOME:

אני לא באמת מטיל ספק ב'עזרא', זה פשוט סתם היה מצחיק לחשוב על זה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: על מה חברי הכנסת אילטוב או חרמש בין השאר, מוציאים כספי ציבור
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
איזו כותרת מסריחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
לכל ה"מאותגרים" פה (בינהם אנשים שאמור להיות להם קצת שכל) שלא הבינו את הנקודה:
אין בעיה להביא לינק שמוציא את אבא שלי רע.
לגיטימי לגמרי.
ואין לי גם כוונה לנסות להאדיר את שמו.
הנקודה היא שאותו "מושיקו" ניצל את העובדה שיש לי אבא איש ציבור,כדי להתנקם בי על דברים שאני אומר לו בפורום,בראותי אותו כשונא הפועל עוד מתקופת טביב,והוא ממשיך להוכיח זאת עד היום.
הבעיה היא הכותרת שהוא בחר לרשום,ולא תוכן האשכול והלינק.
למה הוא לא עשה זאת למשתמש "שחר" ורבים אחרים שנכנסים בו על בסיס יומיומי כי הוא גיס חמישי ואיש של טביב עוד מימי המאבק בו?
אני אפילו לא נחשב לאחד מחמשת האנשים המרכזיים שנכנסים בו,אבל במקרה שלו יש לו כלי להשתמש בו נגדי,והוא לא היסס לעשות זאת לא עכשיו ולא בעוד כמה פעמים.
ועוד רושם פה מישהו שהוא משתמש הגון.
כמו שציינתי,לפחות עוד 20 אנשים נכנסים ביצור הוירטואלי,הפחדן והנאלח הזה,ואני היחיד שהוא מצא את נקודת התורפה הזו כבן לאבא איש ציבור.
באחרים שנכנסים בו כל הזמן (וכבר אמרתי שאני אפילו לא הקיצוני ביותר מבינהם) הוא לא יכול לגעת.
לא עניין אותו החריגות של נבחרי הציבור,אלא רק לדחוף לכותרת בצורה פחדנית כיאה ל"אדם" שמתחבא פה כבר כמה שנים תחת מעטה ה"מושיקו" שלו (וכנראה יש לו סיבות מצוינות להתחבא ושלא ידעו מי הוא) את השם "חרמש",שהוא אבא של אחד מלפחות 20 אנשים פה שנכנסים בו על בסיס קבוע,אבל באחרים הוא לא יכול לגעת.אין לו דרך להצליח לנקום בהם.
אני בטוח שכל יום הוא מחפש את השם של אבא שלי על בסיס קבוע באמצעי התקשורת.
הפעם זה הצליח לו.
אז יש כאן אנשים שהבינו ישר את הנקודה הזו ואת הסיבה לכותרת,ומאידך יש גם כמה שלא וכבר הפסקתי להיות מופתע מהם ממזמן.
מעניין גם שהוא ירה את הכותרת הזו,עורר מהומה וברח.
עד עכשיו הוא לא הגיב פה.
הוא את המטרה שלו השיג,ויש לו פה גם כמה סנגורים ומעריצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
בשורה התחתונה עיקר הדיון הוא הוא הוצאות חברי הכנסת, ולא הניסוח של מושיקו.
נכון שמדובר במהלך לא יפה מצידו, אבל ייאמר לזכותו שזה מקרה חריג ושלדעתי לפחות הוא מההגונים בפורום.

הוא כבר ניסה לעשות פעם אאוטינג מכוער למשתמש ותיק ויקר בפורום.
מדובר בחלאה שתדמית הרובוט עושה עמו חסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 08:09 
עזרא, סלח לי, אבל אתה חתיכת בכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
duba כתב:
במבה אדומה כתב:
כשעזרא עושה צחוק מחברי הכנסת זה בסדר, כולל תגובה מטופשת על שלי יחימוביץ בהודעה רצינית שרשמתי אצלה בפייסבוק.
כשאנשים אחרים בפורום תוהים על מה חברי כנסת מבזבזים מאות אלפי שקלים ובין חברי הכנסת גם אבא של עזרא מופיע, זה לא בסדר.
אם הוא היה אוהד הפועל אמיתי הוא היה מוציא את הכספים האלה על הבאת זהבי להפועל.

אינני יודע אם הסבר כזה יספק אנשיך כמותך, אך דע לך שפאפא חרמש (בניגוד ל-99% מח"כים) מייצג אוכלוסיה המתפרסת לכל אורכה ורוחבה של פלסטינה.
לכן, הוצאות קשר בוחר הן בוודאי פי 10 (בממוצע) אל מול כל ח"כ אחר.
מה זה אומר? כנסים ברחבי הארץ, פעילים שצריך להחזיר להם הוצאות נסיעה וכ'ו...דברים שבוודאי "מחסלים" לו את התקציב בצורה הרבה יותר מהירה.
על מה בדיוק יש ליחימוביץ' להוציא? על נסיעה לחוג בית במונית (או עם הנהג) בין רח' בז"ל 12 ת"א אל רח' מודליאני 1 ת"א?
אה, שכחתי גם לומר לכם שפאפא חרמש גם לא מחזיק בנהג! נוהג כאחד האדם בפקקי פלסטינה!

וברור שהמושיקו הזה רק חיפש ללבות...

איפה זה פלסטינה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 10:02 
MANDALA כתב:
רק לי זה נראה כאילו DUBA זה משתמש של 'עזרא' ? :WHOME:

אני לא באמת מטיל ספק ב'עזרא', זה פשוט סתם היה מצחיק לחשוב על זה ..

ניסיון יפה גשש בלש, אך לא.
כפעיל קדימה יצא לי להכיר את פועלו מקרוב.
לדעתי עשה דברים גדולים.

אדום טורקי כתב:
איפה זה פלסטינה ?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%90%D7%9C
צודק...למרות שיש "פלסטין" ... אך שמה השני הוא עם "ת" (פלשתינה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 12:33 
מושיקו חברך -משה פראג ביקש לשלוח לך פרח :ROSE:
או שמא אתה משה פראג?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
עזרא אתה *קצת* מגזים בתגובה שלך.
מושיקו גלש באינטרנט, ראה מה שראה, ופירסם את זה פה בשביל להקניט אותך.
לפי התגובה שלך, הצליח לו.

עדיף שפשוט היית כותב לו "לך תזדיין" וזהו, מאשר מנתח פה את האישיות שלו ומחפש קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:37 
IdanTheLittle כתב:
עזרא אתה *קצת* מגזים בתגובה שלך.
מושיקו גלש באינטרנט, ראה מה שראה, ופירסם את זה פה בשביל להקניט אותך.
לפי התגובה שלך, הצליח לו.

עדיף שפשוט היית כותב לו "לך תזדיין" וזהו, מאשר מנתח פה את האישיות שלו ומחפש קונספירציה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 16:16 
ברור שהפוסט הזה לא נעשה בתום לב ועזרא צודק כי הכי קל לתקוף אנשים קיימים עם שם וזהות כמו שלי ושל עזרא ולהסתתר תחת אנונימיות, גם במקרה שלי הוא פרסם בכוונה כמה סרטי וידאו פרטיים (יחסית) מערוץ היוטיוב שלי, אחרי שהעלתי איזה וידאו, סתם ככה כדי להטריל..

בכל אופן עזרא, הדיון הזה לא שווה בכלל כי מה שעושה ליצור הזה אורגזמה זה שמישהו בכלל מדבר עליו ומכיר בקיומו הוירטואלית, כך שאתה עושה לו שירות. לא מגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו שסבא טרחני יבין למה הוא גרם שלא נתן לעזרא את הסיסמא שלו לרשת האינטרנט הביתית שברשותו.
עכשיו שלא ילין על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
עכשיו שסבא טרחני יבין למה הוא גרם שלא נתן לעזרא את הסיסמא שלו לרשת האינטרנט הביתית שברשותו.
עכשיו שלא ילין על כך.

רוצה לומר - האב קונה מודם, והבן יוצא לרעות בשדות זרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:01 
חרמש, ביזבזתי איזה 10 דקות על לקרוא את כל הדיון הזה, ואני פשוט לא מבין על מה אתה מתלונן.
אתה ירדת עליו עשרות פעמים, אז הוא מחזיר לך. אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר, ונראה לי ששנינו יודעים שגם אתה.
אתה לא רוצה שיקניטו אותך? אל תקניט אחרים. מי שגר בבית מזכוכית וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על מה חברי הכנסת אילטוב או חרמש בין השאר, מוציאים כספי צ
הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
חרמש, ביזבזתי איזה 10 דקות על לקרוא את כל הדיון הזה, ואני פשוט לא מבין על מה אתה מתלונן.
אתה ירדת עליו עשרות פעמים, אז הוא מחזיר לך. אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר, ונראה לי ששנינו יודעים שגם אתה.

יש הבדל עצום בין לנסות להקנית בחזרה, לבין להשתמש בפרטים אישיים שלא רלוונטיים לסכסוך/ויכוח, על אחת כמה וכמה כשמושיקו נמצא מאחורי מסיכה(כי ויכוח שבמהלכו שני הצדדים זורקים אחד על בשני את כל הרפש שיש להם לזרוק הוא אמנם מגעיל, אבל לפחות הוגן).
זה כמו שאם, לדוגמא יותר קיצונית, ייחשף פה שא של אחד המשתמשים הוא נרקומן ו/או רוצח, זה לא ייתן לגיטימציה לכל מי שרב עם אותו משתמש להעלות את זה בכל ויכוח. זה טיפשי כמו להעלות את העובדה שאחד המשתמשים פה לא עשה צבא גם בויכוחים שבכלל לא קשורים לנושא, וזה למרות שהוא בד"כ מספק מספיק חומר רלוונטי שיראה עד כמה הוא פאשיסט ומטומטם, וזה פטאתי כמעט כמו העובדה שכל פעם שיש ויכוח על האם אלרואי כהן פחות גרוע מויקטור מרעי זה מגיע למה שאחד הצדדים בויכוח עושה בשעות הפנאי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
עוד פעם הרובוטרול שמתחבא מחורי שם המסך הוירטואלי ״מושיקו״,מטיל רפש באנשים אמיתיים מהפורום תוך איזכור שמם?
(לא שזה מפריע לי שאנשים שאני יודע על קיומם קוראים לי פה בשמי האמיתי,אבל במקרה של הפודל של טביב שמתחבא מאחורי ה״מושיקו״ הדימיוני והפחדני שלו,זה סיפור אחר.)
מושיקו,מעניין אם יש לך אפילו ביצים לגשת לרוטב הכלבה כשאף אחד לא בסביבה ולהתוודות לפניה שאתה הוא מושיקו מהפורום.
פחדן.
את הפרצוף שלך לא תראה אף פעם,ובוודאי שלא תחשוף את השם.
ככה זה עולם האינטרנט.קלאסי בשביל טיפוסים מהסוג שלך.
תמשיך להתחבא.

ההודעה שלו אמנם מנגחת אותך, אבל בוא נגיד שאתה זה שתוקף אותו אישית ומכנה אותו בשמות כל הזמן, אז הוא קפץ על הזדמנות מסויימת כביכול לנגח "אותך".

ולגבי זה שאתה החלטת שאתה הולך פה בשם האמיתי שלך (לא זוכר אם זה היה שם המשתמש שלך פעם, נדמה לי שכן, ובכל מקרה "גילית" את הזהות האמיתית שלך פה לא פעם ולא 2000 פעם), ולעומת זאת מושיקו רוצה לשמור על אנונימיות (ובאוירה האלימה שיש פה כלפי משתמשים, זה לא פלא), זה זכותו וזכותך, וזה גם לא צריך להיות חלק מהדיון.

אישית אני חושב שהידיעה הזאת היא סתם סנסציונית. אין ב"מדד" הזה שום דבר. זה מקרי לגמרי. כל חברי הכנסת מוציאים כספים על דברים נחוצים, ועל דברים לא נחוצים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זה לא להקניט.
הוא יכול להיכנס בחרמש, והוא יכול להיכנס בחרמש האב.
זכותו וזה מותר לו.

הבעיה היא שהוא משתמש באבא שלו כדי לפגוע בו, וזה משהו מלוכלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
עוד פעם הרובוטרול שמתחבא מחורי שם המסך הוירטואלי ״מושיקו״,מטיל רפש באנשים אמיתיים מהפורום תוך איזכור שמם?
(לא שזה מפריע לי שאנשים שאני יודע על קיומם קוראים לי פה בשמי האמיתי,אבל במקרה של הפודל של טביב שמתחבא מאחורי ה״מושיקו״ הדימיוני והפחדני שלו,זה סיפור אחר.)
מושיקו,מעניין אם יש לך אפילו ביצים לגשת לרוטב הכלבה כשאף אחד לא בסביבה ולהתוודות לפניה שאתה הוא מושיקו מהפורום.
פחדן.
תמשיך להתחבא.

ההודעה שלו אמנם מנגחת אותך, אבל בוא נגיד שאתה זה שתוקף אותו אישית ומכנה אותו בשמות כל הזמן, אז הוא קפץ על הזדמנות מסויימת כביכול לנגח "אותך".

ולגבי זה שאתה החלטת שאתה הולך פה בשם האמיתי שלך (לא זוכר אם זה היה שם המשתמש שלך פעם, נדמה לי שכן, ובכל מקרה "גילית" את הזהות האמיתית שלך פה לא פעם ולא 2000 פעם), ולעומת זאת מושיקו רוצה לשמור על אנונימיות (ובאוירה האלימה שיש פה כלפי משתמשים, זה לא פלא), זה זכותו וזכותך, וזה גם לא צריך להיות חלק מהדיון.

אישית אני חושב שהידיעה הזאת היא סתם סנסציונית. אין ב"מדד" הזה שום דבר. זה מקרי לגמרי. כל חברי הכנסת מוציאים כספים על דברים נחוצים, ועל דברים לא נחוצים.

ענה לך יפה הקווקזי המחונן וגם זה שמעלי.
גם אתה לא חכם גדול מסתבר.
שימציא לי שמות כמה שהוא רוצה,אבל מה רלבנטי פה לתת כתבה לגיטימית על חברי כנסת,ולרשום בכותרת ״בין השאר חרמש״.
הוא עשה את זה בצורה הזו,כי לשאר 50 או 100 האנשים שנכנסים בו,אין איזה קרוב משפחה שאפשר להשתמש בו על מנת לנקום.
אז אם הוא כבר גבר מאחורי מסיכה,שישמור על כללי ההקנטות,לא יערב בני משפחה ולא יחפש לנקום דרך אבא או אמא של משתמש.
לנסות להסביר דבר כזה דווקא לך,זה כמו לנסות לגרום לשועל לשיר ביטלס.
לצערי אתה בחברה טובה.
עוד מעט כשאבא שלי כבר לא יהיה חבר כנסת,הוא כבר לא יוכל להשתמש בנשק הזו.
נשארו לך עוד קצת יותר מ-10 ימים מושיקטרול שונא הפועל שכמוך.
ועצם זה שלא היתה תגובה שלו עד כה,מסביר בדיוק מה היתה המטרה שלו בפתיחת האשכול הזה: ממש לא עניין אותו להביא לידיעתנו את השחיתות כביכול או הבזבזנות של נבחרי הציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:45 
על הרובוט ירדו עשרות פעמים כי הוא כולו וירטואלי וזו הבחירה שלו, שום דבר אישי, ואף אחד לא מכיר או יודע מי הוא. הרובוטרול סוגר חשבונות בצורה אישית כשהוא מתחבא מאחורי המקלדת, והוא עשה את זה למספר אנשים, אתם באמת
לא מבינים את ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
פחדן.
תמשיך להתחבא.

שימציא לי שמות כמה שהוא רוצה,אבל מה רלבנטי פה לתת כתבה לגיטימית על חברי כנסת,ולרשום בכותרת ״בין השאר חרמש״.
הוא עשה את זה בצורה הזו,כי לשאר 50 או 100 האנשים שנכנסים בו,אין איזה קרוב משפחה שאפשר להשתמש בו על מנת לנקום.
אז אם הוא כבר גבר מאחורי מסיכה,שישמור על כללי ההקנטות,לא יערב בני משפחה ולא יחפש לנקום דרך אבא או אמא של משתמש.
לצערי אתה בחברה טובה.
ועצם זה שלא היתה תגובה שלו עד כה,מסביר בדיוק מה היתה המטרה שלו בפתיחת האשכול הזה: ממש לא עניין אותו להביא לידיעתנו את השחיתות כביכול או הבזבזנות של נבחרי הציבור.

הקווקזי אם אני מבין מי זה, הוא בנודניקים שלי ולא קראתי את תגובתו.

רד אין בלאד צודק, זה מלוכלך. אבל תאמין לי (מנסיון) שגם כינויים בשמות כמו טרול ורובוט זה מלוכלך. זאת בריונות יותר קשה מאשר איזה עקיצה על זה שאבא של מישהו ח"כ שהוציא כסף על דברים שהעיתונאי החליט שאינם נחוצים. אין אמנת ז'נבה באיזה לכלוך מותר להשתמש ובאיזה אסור. הכל פה אוירה אלימה (לא פיזית) שאתה חלק ממנה. (ולא רק אתה כמובן). ואני עדין אוהב אותך, חושב שאתה מצחיק, מחונן וכו'. אבל גם פוגעני מאד כלפי מי שאינך רוצה בטובתו. (כמו שהיית גם נגדי בעבר). כולה הביא לינק למשהו שמליוני אנשים קוראים באינטרנט. ולמישהו שמשתמש בפורום בצורה (מרגשת) של בלוג אישי וציבורי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
פחדן.
תמשיך להתחבא.

לצערי אתה בחברה טובה.

הקווקזי אם אני מבין מי זה, הוא בנודניקים שלי ולא קראתי את תגובתו.

רד אין בלאד צודק, זה מלוכלך. אבל תאמין לי (מנסיון) שגם כינויים בשמות כמו טרול ורובוט זה מלוכלך. זאת בריונות יותר קשה מאשר איזה עקיצה על זה שאבא של מישהו ח"כ שהוציא כסף על דברים שהעיתונאי החליט שאינם נחוצים. אין אמנת ז'נבה באיזה לכלוך מותר להשתמש ובאיזה אסור. הכל פה אוירה אלימה (לא פיזית) שאתה חלק ממנה. (ולא רק אתה כמובן). ואני עדין אוהב אותך, חושב שאתה מצחיק, מחונן וכו'. אבל גם פוגעני מאד כלפי מי שאינך רוצה בטובתו. (כמו שהיית גם נגדי בעבר). כולה הביא לינק למשהו שמליוני אנשים קוראים באינטרנט.

לינק זה סבבה,ואם נגיד אבא שלי מושחת (נניח) אז חובה שכולם ידעו את זה כי הוא איש ציבור.
הבעיה לא היתה עם הלינק אלא עם הכותרת,וההבנה שלא בדיוק מעניין אותו תוכן הכתבה כמו הכותרת שהוא ידביק לה,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
הכותרת נועדה לנגח אותך.

לדעתי זה פחות פוגעני מאשר כינויים כמו "טרול" או "רובוט". זה אפילו על הגבול של התלהבות מזה שיש פה בן של סלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על מה חברי הכנסת אילטוב או חרמש בין השאר, מוציאים כספי צ
הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

יש הבדל עצום בין לנסות להקנית בחזרה, לבין להשתמש בפרטים אישיים שלא רלוונטיים לסכסוך/ויכוח, .

יש הבדל עצום בין לרשום תגובה אוביקטיבית לבין לנסות להגן על חבר.
כאילו שעזרא לא עושה זאת. דוגמא אותו אשכול על המלווה שלא מחזיר כספים (שכחתי את שמו וטוב שכך) לגבי לדוגמא וההמשך בכל מיני "פורומי" קהילה אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 07:57 
http://news.walla.co.il/elections/?w=/2780/2604590

ח"כ חרמש :ROSE:
הבן שלו :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: על מה חברי הכנסת אילטוב או חרמש בין השאר, מוציאים כס
הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

יש הבדל עצום בין לנסות להקנית בחזרה, לבין להשתמש בפרטים אישיים שלא רלוונטיים לסכסוך/ויכוח, .

יש הבדל עצום בין לרשום תגובה אוביקטיבית לבין לנסות להגן על חבר.
כאילו שעזרא לא עושה זאת. דוגמא אותו אשכול על המלווה שלא מחזיר כספים (שכחתי את שמו וטוב שכך) לגבי לדוגמא וההמשך בכל מיני "פורומי" קהילה אחרים.

אתה לא זה שאמר שהדבר הכי שפל שאפשר לעשות בויכוח באינטרנט זה לנסות לפגוע בפרנסה של הצד השני? אמנם אז ניסו לפגוע בפרנסה שלך, ולא באבא של משתמש שאתה אוהב לנגח, אבל אתה עדיין יכול לנסות להסתיר את הדו-פרצופיות שלך קצת יותר.
אין ספק שלפרסם סיפורים של קורבנות של נוכל סדרתי שהם חסרי עונים מולו זה איכשהו דומה בלנסות להשמיץ ח"כ רק בגלל שאתה והבן שלו מסוכסכים, או לחלופין לצחוק מאחורי הגב על משתמשים עם משתמשים אחרים.
אגב, אף אחד לא באמת אובייקטיבי, ואני גם לא מנסה לטעון לאובייקטיביות, וכן, אם עזרא יחצה את הגבול מבלי שכל כך הרבה משתמשים יעירו לו שזה בעליהום, אני אעדיף להעיר לו בפרטי, אבל יותר קל לפסול הודעה על סמך הכותב שלה ולא להגיב לתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: