bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
עוד פעם הרובוטרול שמתחבא מחורי שם המסך הוירטואלי ״מושיקו״,מטיל רפש באנשים אמיתיים מהפורום תוך איזכור שמם?
(לא שזה מפריע לי שאנשים שאני יודע על קיומם קוראים לי פה בשמי האמיתי,אבל במקרה של הפודל של טביב שמתחבא מאחורי ה״מושיקו״ הדימיוני והפחדני שלו,זה סיפור אחר.)
מושיקו,מעניין אם יש לך אפילו ביצים לגשת לרוטב הכלבה כשאף אחד לא בסביבה ולהתוודות לפניה שאתה הוא מושיקו מהפורום.
פחדן.
את הפרצוף שלך לא תראה אף פעם,ובוודאי שלא תחשוף את השם.
ככה זה עולם האינטרנט.קלאסי בשביל טיפוסים מהסוג שלך.
תמשיך להתחבא.
ההודעה שלו אמנם מנגחת אותך, אבל בוא נגיד שאתה זה שתוקף אותו אישית ומכנה אותו בשמות כל הזמן, אז הוא קפץ על הזדמנות מסויימת כביכול לנגח "אותך".
ולגבי זה שאתה החלטת שאתה הולך פה בשם האמיתי שלך (לא זוכר אם זה היה שם המשתמש שלך פעם, נדמה לי שכן, ובכל מקרה "גילית" את הזהות האמיתית שלך פה לא פעם ולא 2000 פעם), ולעומת זאת מושיקו רוצה לשמור על אנונימיות (ובאוירה האלימה שיש פה כלפי משתמשים, זה לא פלא), זה זכותו וזכותך, וזה גם לא צריך להיות חלק מהדיון.
אישית אני חושב שהידיעה הזאת היא סתם סנסציונית. אין ב"מדד" הזה שום דבר. זה מקרי לגמרי. כל חברי הכנסת מוציאים כספים על דברים נחוצים, ועל דברים לא נחוצים.
ענה לך יפה הקווקזי המחונן וגם זה שמעלי.
גם אתה לא חכם גדול מסתבר.
שימציא לי שמות כמה שהוא רוצה,אבל מה רלבנטי פה לתת כתבה לגיטימית על חברי כנסת,ולרשום בכותרת ״בין השאר חרמש״.
הוא עשה את זה בצורה הזו,כי לשאר 50 או 100 האנשים שנכנסים בו,אין איזה קרוב משפחה שאפשר להשתמש בו על מנת לנקום.
אז אם הוא כבר גבר מאחורי מסיכה,שישמור על כללי ההקנטות,לא יערב בני משפחה ולא יחפש לנקום דרך אבא או אמא של משתמש.
לנסות להסביר דבר כזה דווקא לך,זה כמו לנסות לגרום לשועל לשיר ביטלס.
לצערי אתה בחברה טובה.
עוד מעט כשאבא שלי כבר לא יהיה חבר כנסת,הוא כבר לא יוכל להשתמש בנשק הזו.
נשארו לך עוד קצת יותר מ-10 ימים מושיקטרול שונא הפועל שכמוך.
ועצם זה שלא היתה תגובה שלו עד כה,מסביר בדיוק מה היתה המטרה שלו בפתיחת האשכול הזה: ממש לא עניין אותו להביא לידיעתנו את השחיתות כביכול או הבזבזנות של נבחרי הציבור.