תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 22:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
Officer Barbrady כתב:
romario כתב:
קומוניסים כתב:
בסקר האחרון שהביא כאן המשתמש הסלע האדום, עוצמה לישראל זוכה ל-3 מנדטים.
אני חושב שיש מגמת עליה וצריך לדחוף ולעשות יותר כדי שתהיה פה סוף סוף עוצמה לישראל!

הבוס שלך היה בגבעת שמואל ביום ראשון.

הקב"ה נמצא בכל מקום.

הצמצום היה כפשוטו או לא כפשוטו? :ROSE:

לטענת חב"ד הצמצום לא כפשוטו, לא? קטונתי מלעסוק בעניינים כאלה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:20 
Officer Barbrady כתב:
romario כתב:
Officer Barbrady כתב:
romario כתב:
קומוניסים כתב:
אני חושב שיש מגמת עליה וצריך לדחוף ולעשות יותר כדי שתהיה פה סוף סוף עוצמה לישראל!

הבוס שלך היה בגבעת שמואל ביום ראשון.

הקב"ה נמצא בכל מקום.

הצמצום היה כפשוטו או לא כפשוטו? :ROSE:

לטענת חב"ד הצמצום לא כפשוטו, לא? קטונתי מלעסוק בעניינים כאלה.

לטענת כולם חוץ מאחד שטעה בעניין.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
בנט לא עוצר: הבית היהודי עם 16 מנדטים, כמו העבודה. הליכוד ביתנו יורדת עד 32
http://www.mako.co.il/news-elections-20 ... c31006.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
למי איכפת כמה יהודים או ערבים יש בכל רשימה? אנחנו בדרום אפריקה פה?

מי שיועיל לי בתור אזרח, זה מי שאני אצביע לו. למה שאני אדפוק את עצמי בגלל הת.ז של האנשים במקומות הריאליים?

(טרם החלטתי למי אני מצביע).

ראשית, אני שואל מפני שזה מעניין אותי.
שנית, קראתי פעם שהיה ויכוח בין ראשי חד"ש האם להציב יהודי במקום ריאלי על מנת למשוך עוד קולות.
אאל"ט, אמרו שבמבחן המציאות זה לא "משתלם" אבל מתמידים עם זה בכ"ז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
צריך לשנות את שם האשכול ל"זוחלים לבחירות".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אנחנו בדרום אפריקה פה?
לא אומרים יש לפני הגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 19:59 
ציטוט:

"הודעה משותפת של מפלגת העבודה ויש עתיד:
בניגוד לסיכומים של לפני ואחרי הפגישה אמש ,בחרה ציפי לבני להציג גרסה שקרית של מה שהתרחש בפגישה. באנו לפגישה מתוך כבוד הדדי של כל אחד לשניים האחרים אף שיש בינינו חילוקי דעות אידיאולוגים רבים. נדהמנו לגלות כי לא היינו אלא תפאורה לספין מחושב שלא היה בו שמץ של אמת ותוכן. עכשיו ברור שכל ההזמנה לפגישה המשולשת היה תרגיל של לבני הנואשת ממצבה המתדרדר בסקרים על חשבון תקוותיו של ציבור המצביעים המייחל לשנוי . זו אותה ציפי לבני שמנעה הקמה של גוש מרכזי לפני הגשת הרשימות וכעת היא ממשיכה להטעות , לפצל ולהזיק למאמצים ליצור אלטרנטיבה ראויה לממשלת הקיצונית .זו אותה ציפי לבני שלא מתחייבת בשום מקום שתישאר יום אחרי הבחירות במערכת הפוליטית. העבודה ויש עתיד ימשיכו כל אחת, בדרכה, במאמצים ליצור אלטרנטיבה כזו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
לפי סקר חדשות 10, ארץחדשה כבר עם 1.2%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:28 
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:

למי מיועדת הודעתך ?
אתה הצלחת פעם לשכנע 1 בפורום שילך בדרכך ?
אתה באמת חושב שקהל היעד של מפלגתך נמצא בפורום זה ?

לא פעם ולא פעמיים קיבלתי הודעות ומסרים של עידוד ותמיכה בדיעות שהצגתי כאן, דווקא כאן. אני חבר בפורום למעלה מ10 שנים, השתתפתי במאות דניונים וכתבתי אלפי, אם לא עשרות אלפי הודעות. ולמה כמה ספורות אינני מתחרט על אף אחת. יש חשיבות להדליק את האור דווקא במקום כל כך חשוך. יש חשיבות גדולה בעיניי לומר את האמת שלי וגם אם נראה לך שזה לא מזיז כלום לאף אחד, אני אומר לך, ידידי: ניכרים דברי אמת. ואגב, אתה לא באמת חושב שהפעילות שלי מסתכמת בכתיבה בפורום, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
והנה הגיע הפיצוץ של ה"גוש מרכז":
יחימוביץ' ולפיד נגד לבני: "היינו תפאורה לספין מחושב"
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1902391

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:

למי מיועדת הודעתך ?
אתה הצלחת פעם לשכנע 1 בפורום שילך בדרכך ?
אתה באמת חושב שקהל היעד של מפלגתך נמצא בפורום זה ?

לא פעם ולא פעמיים קיבלתי הודעות ומסרים של עידוד ותמיכה בדיעות שהצגתי כאן, דווקא כאן. אני חבר בפורום למעלה מ10 שנים, השתתפתי במאות דניונים וכתבתי אלפי, אם לא עשרות אלפי הודעות. ולמה כמה ספורות אינני מתחרט על אף אחת. יש חשיבות להדליק את האור דווקא במקום כל כך חשוך. יש חשיבות גדולה בעיניי לומר את האמת שלי וגם אם נראה לך שזה לא מזיז כלום לאף אחד, אני אומר לך, ידידי: ניכרים דברי אמת. ואגב, אתה לא באמת חושב שהפעילות שלי מסתכמת בכתיבה בפורום, נכון?

לא מזלזל בדעתיך.
לא מזלזל בפועלך.
חלילה.
אף פעם לא חשבתי שאתה לא צריך לאמר את האמת שלך. בחלק מהמקרים , אפילו שלא הסכמתי איתה תמכתי בזכותך לבטא אותה.
הודעתך הספציפית נראת לי סוג של "קבלנות קולות" ולכן כתבתי מה שכתבתי.
פעילי מפלגות חייבים להתמקד בתקופת הבחירות בקהל היעד הפוטנציאלי שלהם. כל דקה שאתה משקיע כאן בשיכנוע אתה מפספס מצביע פוטנציאלי אחר במקום אחר.
כמובן שאתה לא היחידי כאן שלפי הודעותיו הינו פעיל עבור מפלגה מסויימת. ההבדל הוא שלאחרים יש כאן לפחות קליאנטים פוטנציאלים. לך (או ליתר דיוק למפלגתך) פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
1. אף פעם לא חשבתי שאתה לא צריך לאמר את האמת שלך. בחלק מהמקרים , אפילו שלא הסכמתי איתה תמכתי בזכותך לבטא אותה.
2. הודעתך הספציפית נראת לי סוג של "קבלנות קולות" ולכן כתבתי מה שכתבתי.

1. רובנו מן הסתם תומכים תמיד בזכותו של אדם להביע את דעתו (לא יודע לגבי קומוניסים, אבל אני מניח שזה נכון לגבי רוב כותבי הפורום).
2. 99% מההודעות שלו בוולטון הן פרופגנדה מהסוג הנחות ביותר שיש (זה שמניח שקהל הקוראים מטומטם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
לא אכנס לחלוקת ציונים לך ולקומוניסם.
דומני שגם בנושא זה קיצונים משני הצדדים מפיצים פרופגנדה מהסוג הנחות ביותר שיש וחושבים/מניחים שקהל הקוראים מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:23 
אני מניח שאתם צמאים לשמוע יותר על למה עוצמה לישראל ולא מסתפקים בכמה מילים, אז אעתיק לכאן מאמר שכתבתי היום בנושא:

אם ההנהגה במדינת ישראל היא השתקפות של החברה בה, אז כולנו צריכים לערוך חשבון נפש נוקב. אנו צריכים להתחיל בהתבוננות במעשינו ופועלינו והכרה אמיצה בכך שטעינו. כולנו.

אבותינו (או אבותיהם) הגיעו לכאן מכל קצוות תבל, מארצות אירופה, צפון אפריקה, ערב או אמריקה, על גבי אוניות מעפילים או על כנפי נשרים, הגיעו לכאן דומעים ומתרגשים, הם סיפרו לנו על כך שהם חוו תחושה שאין דומה לה עת נפלה בהם ההכרה שאחרי כל כך הרבה שנות סבל בגולה הם חוזרים הביתה. חלקם כינה אותה פלשתינה, חלקם קרא לה "איירץ ישרואל" אבל לכולם היה ברור שהם הגיעו אל המנוחה והנחלה, אל הבית, אל ארץ ישראל שלנו.

עם השמחה וההתרגשות על הקמת בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל ולאחר שלחמו בעוז בתש"ח, מעטים מול רבים וניצחו, הגיעה אליהם גם ההבנה שאת הארץ השוממה יש לבנות בעמל ויזע. גם בימי צנע קשים הם לא הפסיקו לאהוב את הארץ אף לא לרגע. בנו אותה ביום ושרו לה בלילה, הפריחו את השממה ויבשו ביצות, הקימו ישובים, ערים וקיבוצים, בתי חרושת ומפעלים, מתוך תחושת שליחות ושייכות. הערכים הנפלאים של חיבה למסורת ישראל, לארץ ישראל וגם של אדם לאדם היו מנת חלקם של כל הרבדים בחברה ללא יוצא מן הכלל גם אם כל קבוצה או מפלגה שאבה את מקור ההשראה שלה ממקום שונה.

גם ההתייחסות למה שאמרו לנו ועלינו אומות העולם בדרך למימוש הערכים שלנו הייתה התייחסות שבא לידי ביטוי היטב באמרותיהם של מדינאים מכל חלקי המפה הפוליטית, למשל מצד בן גוריון ז"ל שטבע את הביטוי "או"ם שמום" ובאותו מעמד אמר "עתידנו אינו תלוי במה יאמרו הגויים אלא במה יעשו היהודים", או בנאומו של הנשיא לשעבר חיים הרצוג אז כשכיהן כשגריר ישראל באו"ם ומעל דוכן הנואמים הבהיר לעולם כולו שהאינטרס היהודי וטובתו של העם היהודי הם העומדים לנגד עיניה של ישראל ולנגד עיניהם קרע לגזרים את החלטת האו"ם המשווה את הציונות לגזענות.

אז מה קרה לנו בעצם? איך אבדו לנו הערכים הנפלאים הללו של עמידה על האינטרס היהודי ותחושת השייכות אל הארץ? מערכת הבחירות הנוכחית היא דוגמא מצוינת לאובדן הערכים הנפלאים שידענו כולנו בעבר. ערכים שהיו ואינם עוד. נדמה שכל כישוריהם של מנהיגנו באים לידי ביטוי בהשמעת סיסמאות ובחישוב כוחם של גושים ובריתות בהתאם לסקר שהוזמן על ידם ביום האתמול. נעמי שמר ז"ל אמרה "כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע. התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה. להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה. עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה. באופן כללי, זה מעורר בי תימהון".

ישראל של תשע"ג/2013 היא ישראל שלא הייתה כאן מעולם. השיח המדיני האידיאולוגי נע בין גישות המתווכחות זו עם זו איזה שטח מארץ ישראל צריך לתת לאויב, כמה כסף ובאיזה אופן. למעט מפלגת עוצמה לישראל הדוגלת בהתיישבות יהודית בכל מרחבי הארץ ופוסלת על הסף כל ויתור או הענקת אוטונומיה לאוייב, אזרחי ישראל צריכים לבחור בין האפשרויות הבאות:

יו"ר הליכוד ביתנו, נתניהו, שקבע כי "פיתרון שתי המדינות", שם נרדף להענקת מדינה ריבונית לאויב במרכז הארץ, כולל בירושלים, במהלך הכרוך בגירוש רבבות יהודים מביתם- הוא המצע המדיני של מפלגתו. המשך ישיר לדברים שאמר בהזדמנויות שונות בשנים האחרונות. גם ליברמן הבא אחריו ברשימה המשותפת אמר שהוא מסכים להענקת ריבונות לאוייב "במסגרת הסכם שלום סופי".

יו"ר מפלגת "קדימה" שאול מופז הפגין כישורי ניהול מו"מ יוצאי דופן כשאמר "אני מוכן לתת לפלסטינים מאה אחוז מדרישותיהם". או לאחד מיתר מנהיגי המפלגות, לפיד, יחימוביץ', לבני או גלאון, שעבורם מתן ריבונות לאויב זה לא אילוץ אלא "אינטרס ישראל ציוני בעל ערך עליון". לא פחות. מצידם גם נשמעו אמירות בנוסח "העולם יבודד את ישראל" , "העולם לא יאפשר את המשך הכיבוש" וכו'.

גם בקרב המפלגות המסורתיות אין בשורות של ממש: יו"ר מפלגת "הבית היהודי", נפתלי בנט, דוגל בפיתרון מדיני זמני המושתת על חלוקת יהודה ושומרון לאזורי A, B וC , חלוקה שנקבעה כידוע באוסלו, סיפוח שטחי C לישראל והענקת אוטונומיה לאויב בשטחי A ו- B. כך שגם בנט למעשה מכיר בשלטון הטרור של האויב כשלטון לגיטימי, גם הוא משתף פעולה עם השקר הערבי-מוסלמי המתיימר להיקרא פלשתינאי אף שידוע ומוכח שפלשתינה היה כינוי לועזי לארץ ישראל בימי טרום הקמת המדינה, שם שהיה שגור בפיהם של יהודים רבים ושימש מוסדות, ארגונים, חברות ועסקים של יהודים בישראל, עשרות שנים לפני שהאויב החליט לנכס אותו לעצמו כאמצעי טקטי שיאפשר לו לזכות זכות משפטית על ארץ ישראל- פלשתינה. לעומת מנהיגים אחרים הוא לפחות פוסל הענקת ריבונות לאויב, פסילה שלא נשמעה באופן רשמי אף פעם ממפלגות ש"ס ויהדות התורה אבל דווקא כן נפסלה דווקא על ידי יצחק רבין.

בימים בהם קדימה זורמת בתנועה ובמרץ אל המלכוד ועקירת ביתנו היהודי, בזמן שהעבודה של מנהיגנו המתנכרים ומתעלמים מהעבר המפואר בן אלפי השנים של עם ישראל בארצו, מסתכמת בהפרחת קלישאות וסיסמאות בדבר ציונות חד"שה לפיה האינטרס היהודי הוא מסירת ירושלים לאויב, כשהעבר והערכים הנפלאים של בנייה, יוזמה, שגשוג והתיישבות נשכחו - ההווה נראה דל ולצערי עתידנו לוטה בערפל, כמאמר יגאל אלון ז"ל.

חוסנה של ישראל ועוצמתה הייתה בשיאה כאשר היא הפגינה עצמאות בחשיבה, בדיבור ובמעשה. לאור ניסיון העבר כבר היה אמור להיות ברור לכל בר דעת שעצם הדיבורים וההצהרות של מנהיגנו על הכרתם בשלטונו של האויב כלגיטימי, על נכונותם להתקפל ולסגת מחבלי ארץ מסוימים, גרמו בעבר וגורמים בהווה לשדרוג כוחו של האויב ולפגיעה ממשית בביטחון מדינת ישראל ואזרחיה.

האחריות לדברי המנהיגים, היא אמנם שלהם. יחד עם זאת, במידה רבה האחריות היא גם שלנו כיוון שאחרי הכל אנחנו אלה שנותנים להם את המנדט להשמיע את הדברים. הגיע הזמן שניקח אחריות ונצביע אך ורק למי שנאמן לתכלית הקמת מדינת ישראל: הקמת בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

האחריות לדברי המנהיגים, היא אמנם שלהם. יחד עם זאת, במידה רבה האחריות היא גם שלנו כיוון שאחרי הכל אנחנו אלה שנותנים להם את המנדט להשמיע את הדברים. הגיע הזמן שניקח אחריות ונצביע אך ורק למי שנאמן לתכלית הקמת מדינת ישראל: הקמת בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל!

מתנצל שלא קראתי את כל המאמר החשוב שכתבת.
מן הסתם נמשכתי למשפט המודגש ואני רוצה לאמר לך שאני מסכים איתך ב- 100% לגביו. לא ב- 99%, אלא ב- 100%.
לכן אני לא שותף לדרכך הפוליטית ומתנגד לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:40 
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:

מתנצל שלא קראתי את כל המאמר החשוב שכתבת.
מן הסתם נמשכתי למשפט המודגש ואני רוצה לאמר לך שאני מסכים איתך ב- 100% לגביו. לא ב- 99%, אלא ב- 100%.
לכן אני לא שותף לדרכך הפוליטית ומתנגד לה.

אין צורך שתתנצל יקירי, אך בכל זאת אשמח אם בזמנך החופשי וכשיהיה לך פנאי תוכל לקרוא את המאמר במלואו.
בכל אופן שיהיה לילה טוב ועוצמתי לישראל:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
והנה הגיע הפיצוץ של ה"גוש מרכז":
יחימוביץ' ולפיד נגד לבני: "היינו תפאורה לספין מחושב"
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1902391

איך היינו אומרים כשהיינו ילדים:
לשלושתם ביחד בעיטה בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:22 
בסקר של ערוץ 2 גם לעבודה וגם לבנט 16 מנדטים.
זה כבר די ברור שהבית היהודי תהיה המפלגה השנייה בגודלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

אחרי הבחירות הליכוד וישראל ביתינו יתפרקו, אז היא תהיה המפלגה השלישת בגודלה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
zink כתב:

לא נכון. אם הליכוד-ביתנו מקבל 37-33 מנדטים, אז היחס הוא בערך ליכוד 23-25 מנדטים וישראל ביתנו 12-10 מנדטים. בנט יהיה עדיין המפלגה השנייה בגודלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:57 
אמיר כתב:
19 כתב:
אנחנו בדרום אפריקה פה?
לא אומרים יש לפני הגול.

:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 02:37 
ערן כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
zink כתב:

לא נכון. אם הליכוד-ביתנו מקבל 37-33 מנדטים, אז היחס הוא בערך ליכוד 23-25 מנדטים וישראל ביתנו 12-10 מנדטים. בנט יהיה עדיין המפלגה השנייה בגודלה.

הדיבור הוא שמתחלקים חצי חצי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
ערן כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
zink כתב:

הדיבור הוא שמתחלקים חצי חצי...

אז הדיבר ששמעת לא נכון.
המפתח ברשימה המשותפת היא ביבי, ליברמן, ואז כל פעם 2 לליכוד ואחד לליברמן.
ככה הם שיבצו את הנציגים ברשימה, זה לא שאחרי זה הם יכולים להחליט מה שהם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, היינו ממש צמאים לדמוע על למה "פשיזם לישראל". תודה שהארת את עייננו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הנסיקה הזאת של בנט. זה רק מוכיח שבמדינה הזאת מתייחסים יותר לקנקן(אשכנזי הייטקיסט עם רווח בשיניים) מאשר למה שבתוכו(אידיאולוגיה מסוכנת). איך בכמה שנים כל העם הזה עבר לנקודת קיצון, זה פשוט מדהים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
עזוב שאתה טועה,
אני נדהם שמשפט כזה בא ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני לא מבין את הנסיקה הזאת של בנט. זה רק מוכיח שבמדינה הזאת מתייחסים יותר לקנקן(אשכנזי הייטקיסט עם רווח בשיניים) מאשר למה שבתוכו(אידיאולוגיה מסוכנת). איך בכמה שנים כל העם הזה עבר לנקודת קיצון, זה פשוט מדהים.

ביבי נבחר מאותה סיבה, מה חדש. עם ישראל אוהב את המנהיגים שלו בצורת גברים לבנים יפים ומצליחים (או כמו שמישהו כתב באיזה טור, דמות הבעל האידאלי לילדה שלך). ותאכלס, למי היית מסמס באח הגדול לבנט או לשלי יחימוביץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:42 
נערך

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 08 ינואר 2013, 13:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 13:47 
אופס :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: