תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 10:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניר נחום סיכם בהפועל ת"א
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:38 
אני גם מעדיף לתת לשחקני נוער קידום מאשר רכש שהוא לא שוס, שאלה אם יש את מי לקדם חוץ מניר לקס? (שואל באמת כאלה שעוקבים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניר נחום סיכם בהפועל ת"א
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:40 
אין ספק שהשיר שחקן שלו צריך להיות כמו של ג'ף אלון.

ניר!
ניר נחום!
ניר נחום!
ניר נחוווווווום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:47 
שחר כתב:
אז זהו שהוא כן שיחק שם, כולבויניק בצד ימין.
ושחקן בן 30! שבנתניה ויתרו עליו אחרי שנתיים ובבני יהודה קשטן כל כך לא רצה אותו עד ששחרר אותו לדעתי בחינם או בגרושים, לקבוצה שמתיימרת להיות גדולה, זה פשוט מביך.

אתה יכול להפסיק לזרוק סיסמאות על "רקורד"? זה לא אחד הזרים שאתה כותב עליהם שאף אחד לא מכיר. מדובר בשחקן שמשחק כבר 7 שנים בליגה.
את הקשקוש על הרקורד אפשר להגיד גם על מהראן ראדי והפלא ופלא בינתיים הוא עושה במכבי עונה יפה.
אני מדבר ממראה עיניים ואני חושב שזאת החתמה שבהחלט יכולה להסתבר כטובה.
בנתניה אגב הוא שיחק כקשר, לפעמים מצד ימין ולפעמים באמצע, כמגן ימני כמעט ולא אם בכלל.

ואם בקלישאות עסקינן, אין יותר גרועה מ"בוא נקדם שחקנים מהנוער".
בפועל, אם יש שני שחקנים במחזור שבכלל מתאימים לשחק בליגת העל זאת הצלחה. גם הכוכבים הכי גדולים שיצאו מהנוער שלנו לא היו מתאימים לקבוצה הבוגרת בשנתיים-שלוש הראשונות.
לצפות ממגן ימני אלמוני מהנוער לפתור את הבעיות שלנו באאגף ימין זה בגדר הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
מצאת דוגמה... ראדי נתן עונה מעולה בסכנין, שאם הוא לא היה נותן מכבי לא היו יורקים לכיוון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
שמועות שהפועל פנתה לברסה אבל דני אלבס לא היה זמין.

יאללה יא חופרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 20:54 
IdanTheLittle כתב:
מצאת דוגמה... ראדי נתן עונה מעולה בסכנין, שאם הוא לא היה נותן מכבי לא היו יורקים לכיוון שלו.

גם ניר נחום נתן עונה מצוינת לפני שנתיים בנתניה, גם דג'אני בעונה שעברה.
כמעט כל עונה יש הבלחות כאלו ואחרות, לפעמים הם מגיעים משם לקבוצה גדולה ולפעמים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:03 
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
ושחקן בן 30! שבנתניה ויתרו עליו אחרי שנתיים ובבני יהודה קשטן כל כך לא רצה אותו עד ששחרר אותו לדעתי בחינם או בגרושים, לקבוצה שמתיימרת להיות גדולה, זה פשוט מביך.

אתה יכול להפסיק לזרוק סיסמאות על "רקורד"? זה לא אחד הזרים שאתה כותב עליהם שאף אחד לא מכיר. מדובר בשחקן שמשחק כבר 7 שנים בליגה.
את הקשקוש על הרקורד אפשר להגיד גם על מהראן ראדי והפלא ופלא בינתיים הוא עושה במכבי עונה יפה.
בנתניה אגב הוא שיחק כקשר, לפעמים מצד ימין ולפעמים באמצע, כמגן ימני כמעט ולא אם בכלל.

בפועל, אם יש שני שחקנים במחזור שבכלל מתאימים לשחק בליגת העל זאת הצלחה. גם הכוכבים הכי גדולים שיצאו מהנוער שלנו לא היו מתאימים לקבוצה הבוגרת בשנתיים-שלוש הראשונות.

זה יפה שאתה שם מרכאות פעמיים על מילה שלא רשמתי בכלל. בניגוד אליך לא התיימרתי לאבחן אותו (למרות שגם אני יודע שיש לו כדורגל) אלא כתבתי עובדות יבשות, אתה גם מוזמן לשאול אוהדי נתניה אם הוא לא שיחק אצלם מידי פעם כמגן ימני.
אני גם לא כתבתי "לקדם שחקני נוער" כפי שגם פה סילפת את דברי, אלא כתבתי וגם התכוונתי שאם הגישה היא של יאללה אין כסף גם כך, אז מה זה משנה שמדובר בשחקן שלא התשלב בבני יהודה, שבמקרה הזה, עדיף כבר להשתמש בשחקני נוער, לא חושב שהסיכון גדול יותר (ואני האחרון שחושב שצריך לתת לשחקני נוער דקות על חשבון הצלחות הקבוצה).

אה, וכן, כמו שעידן כתב, היה קשה לחשוב על דוגמא מופרכת יותר מראדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
בONE שינו את הכתבה:

נחום חתם לשנה וחצי בהפועל, גם ארבייטמן יגיע?
הקשר שעזב את בני יהודה ומיועד לעמדת המגן אצל אבוקסיס הצטרף רשמית. חלוץ גנט מועמד להחליף את תמוז אם יעזוב. התשלום לטביב יתעכב
הקשר סיכם את תנאיו לעונה הזו ולעונה הבאה וחתם על חוזהו באמצעות סוכנו גלעד קצב. נחום יערוך את אימון הבכורה שלו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
ד"א, אם נחום בא לרוטציה בתור קשר/קיצוני ימני, זה לא רע בכלל!
אין לנו גם ככה יותר מדי אופציות שם כשורמוט יותר פצוע מאשר כשיר, ואלרואי דיי מחוק בקבוצה.

אבל אם הוא בא להיות מגן ימני זה רע מאוד ונראה כמו פתרון מאולץ כמעט כמו לשים את אלרואי מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא אכן מגיע כדי לעבות את הסגל והוא יחליף את אלרואי כחילוף התקפי על הספסל מדובר בשיפור.
אם זה במקום מגן ימני מדובר בבדיחה.

נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אם הוא אכן מגיע כדי לעבות את הסגל והוא יחליף את אלרואי כחילוף התקפי על הספסל מדובר בשיפור.
אם זה במקום מגן ימני מדובר בבדיחה.

נקווה לטוב.

הקדמתי אותך! הא לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:16 
איתי כתב:

ניר!
ניר נחום!
ניר נחום!
ניר נחוווווווום!

זה השיר שחקן של כפיר אייזנשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:36 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:43 
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:

זה יפה שאתה שם מרכאות פעמיים על מילה שלא רשמתי בכלל. בניגוד אליך לא התיימרתי לאבחן אותו (למרות שגם אני יודע שיש לו כדורגל) אלא כתבתי עובדות יבשות, אתה גם מוזמן לשאול אוהדי נתניה אם הוא לא שיחק אצלם מידי פעם כמגן ימני.
אני גם לא כתבתי "לקדם שחקני נוער" כפי שגם פה סילפת את דברי, אלא כתבתי וגם התכוונתי שאם הגישה היא של יאללה אין כסף גם כך, אז מה זה משנה שמדובר בשחקן שלא התשלב בבני יהודה, שבמקרה הזה, עדיף כבר להשתמש בשחקני נוער, לא חושב שהסיכון גדול יותר (ואני האחרון שחושב שצריך לתת לשחקני נוער דקות על חשבון הצלחות הקבוצה).

לא טענתי שרשמת אותה, אלא התייחסתי בציניות לנתונים שהבאת כאילו אפשר לכנות אותם רקורד. הרי אפשר להציג את הקריירה שלו באור אחר לחלוטין שקצת פחות מסכים עם האג'נדה שלך.
זה לא משנה למה התכוונת, אם בשורה התחתונה אתה חושב ששחקן מהנוער יתן לך אפילו רבע ממה שיכול לתת לך ניר נחום (לא מתיימר לקבוע אם אכן יתן, מדבר נטו כרגע על היכולות שלו ודברים שכבר עשה בקריירה) אז אתה חי בסרט.
בסך הכל רעיון טוב להחתים אותו, יכול להתברר כהברקה ויכול להיות שיתן פחות או יותר את מה שאלרואי נותן כרגע רק בשמינית מהכסף. כמובן שאני עדיין מקווה שיגיע מגן ימני יותר מוכח ממנו.

ואני מחכה שתסביר לי מה כל כך מופרך בהשוואה לראדי. כמעט כל עונה נותן שחקן עונה טובה בקבוצה בינונית משום מקום. לפעמים הוא מגיע לקבוצה גדולה ולפעמים לא, לפעמים הוא מצליח צשם ולפעמים לא.
אין שום דבר שונה בקריירה של השניים עד העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:45 
ברוך הבא.
שיהיה לך ולנו בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
השיר של מירקו משנה שעברה יכול לבוא סבבה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:15 
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:

לא טענתי שרשמת אותה, אלא התייחסתי בציניות לנתונים שהבאת כאילו אפשר לכנות אותם רקורד. הרי אפשר להציג את הקריירה שלו באור אחר לחלוטין שקצת פחות מסכים עם האג'נדה שלך.
זה לא משנה למה התכוונת, אם בשורה התחתונה אתה חושב ששחקן מהנוער יתן לך אפילו רבע ממה שיכול לתת לך ניר נחום (לא מתיימר לקבוע אם אכן יתן, מדבר נטו כרגע על היכולות שלו ודברים שכבר עשה בקריירה) אז אתה חי בסרט.
בסך הכל רעיון טוב להחתים אותו, יכול להתברר כהברקה ויכול להיות שיתן פחות או יותר את מה שאלרואי נותן כרגע רק בשמינית מהכסף. כמובן שאני עדיין מקווה שיגיע מגן ימני יותר מוכח ממנו.

ואני מחכה שתסביר לי מה כל כך מופרך בהשוואה לראדי. כמעט כל עונה נותן שחקן עונה טובה בקבוצה בינונית משום מקום. לפעמים הוא מגיע לקבוצה גדולה ולפעמים לא, לפעמים הוא מצליח צשם ולפעמים לא.
אין שום דבר שונה בקריירה של השניים עד העונה שעברה.

ההבדל הוא שראדי נתן כבר כמה עונות טובות שהאחרונה בהן היתה הטובה שבהן והביאה לכך שהוא קיבל זימון ראשון לנבחרת, בנוסף להצעה ממכבי, גם אבוקסיס כבר כמה עונות ניסה להביא אותו להפועל ולא הצליח, זה לא שחקן שמגיע כברירת מחדל, אלא השחקן ה"חם", יחסית בשוק עם 13 שערים מהקישור האחורי, זה מסלול הפוך משל נחום שהביא עונה אחת טובה בנתניה ומאז נמצא רק בירידה ולמעשה מגיע אלינו כשהוא בשיא השפל, רגע לפני שהוא חותם בהפועל רמת גן. ואם זה לא משנה למה אני מתכוון, למה אתה בכלל מתייחס למה שאני כותב..קצת מצחיק הייתי אומר.

אה, יפה שמצאת שימוש למילה אג'נדה למרות שאין לה שום קשר למה שכתבתי. זה גם נחמד לסלף דברים, לצטט במרכאות מילים שלא אמרתי לא להתייחס למה שאני מתכוון ולהתעלם מהעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:27 
הדיבורים על שיר שחקן הם במטרה לנאחס את החתימה שלו בהפועל?
הוא עדיין לא מתאמן ועדיין לא חתם על שום חוזה, להבנתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:30 
מי שמדבר על התייחסות לכתוב וסילוף עובדות. תסתכל שוב על מה אני כתבתי ומה אתה כתבת.
כתבתי שזה לא משנה אם הכוונה הייתה שונה כי גם בכוונה הזו מה שכתבת היה שטויות.
גם מה שכתבת על ראדי ונחום זה סופר שטויות. העונה האחרונה הייתה העונה היחידה בה ראדי עשה משהו יוצא דופן בקריירה וזאת הסיבה היחידה שמכבי החתימו אותו.
נחום, בניגוד למה שכתבת דווקא בא משתי עונות טובות: עונה שעברה 6 גולים ו-3 בישולים ולפני שנתיים 7 גולים ו-6 בישולים.
העונה הוא מיובש אצל קשטן כנראה מאותן סיבות שרבים וטובים לפניו יובשו אצל קשטן. שום מסלול הפוך ושום נעליים.
ושוב, אני לא יודע למה אני מתווכח על סטטיסטיקה לגבי שחקנים שראיתי המון פעמים בחיים שלי.

לגבי האג'נדה, :LOL2:
אל תעשה מעצמך מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
די לתת רייטינג לזונה!!!

חבורה של חלאות מטונפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 22:45 
הוקיץ' כתב:
מי שמדבר על התייחסות לכתוב וסילוף עובדות. תסתכל שוב על מה אני כתבתי ומה אתה כתבת.
גם מה שכתבת על ראדי ונחום זה סופר שטויות. העונה האחרונה הייתה העונה היחידה בה ראדי עשה משהו יוצא דופן בקריירה וזאת הסיבה היחידה שמכבי החתימו אותו.
נחום, בניגוד למה שכתבת דווקא בא משתי עונות טובות: עונה שעברה 6 גולים ו-3 בישולים ולפני שנתיים 7 גולים ו-6 בישולים.
העונה הוא מיובש אצל קשטן כנראה מאותן סיבות שרבים וטובים לפניו יובשו אצל קשטן. שום מסלול הפוך ושום נעליים.
ושוב, אני לא יודע למה אני מתווכח על סטטיסטיקה לגבי שחקנים שראיתי המון פעמים בחיים שלי.

אל תעשה מעצמך מטומטם.

מה היה לנו:
כתבת "רקורד" במרכאות, למרות שלא הזכרתי את המילה הזו, עד להודעה הקודמת ולא דברתי על הרקורד של ניר נחום, אלא על הסטטוס שלו.
אח"כ כתבת שאני רוצה לקדם שחקני נוער, למרות שלא כתבתי את זה מעולם.
אחר כך כתבת שזה לא משנה למה אני מתכוון, למרות שהסברתי בדיוק למה התכוונתי וזה ממש לא מה שאתה כתבת ..

משם עברת למילה מלאת ההשראה והפולארית מאוד בפורום- אג'נדה...למרות שלא קידמתי שום אג'נדה, או לפחות אין לי מושג איזה אג'נדה אני מקדם? הגנה על בעלי חיים? זכויות נשים? קידום שחקני נוער?? חזרה ל67?
והקינוח מגיעה בתגובה מאוד בוגרת של סמיילי מתגלגל עם משפט כמו "אל תעשה מעצמך מטומטם"...רק היה חסר לי איזה חחחחחחחח עם כמה סימני קריאה.
חשבתי שאתה קצת ברמה אחרת בכל מה שקשור לתרבות דיון, כנראה שיש לי עסק עם קנסו.. הגיע הזמן להתקדם, אתה מוזמן להמשיך לדבר עם עצמך בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:01 
טאבולה ראסה. הלוואי שיצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 23:08 
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:

אל תעשה מעצמך מטומטם.

מה היה לנו:
כתבת "רקורד" במרכאות, למרות שלא הזכרתי את המילה הזו, עד להודעה הקודמת ולא דברתי על הרקורד של ניר נחום, אלא על הסטטוס שלו.
אח"כ כתבת שאני רוצה לקדם שחקני נוער, למרות שלא כתבתי את זה מעולם.
אחר כך כתבת שזה לא משנה למה אני מתכוון, למרות שהסברתי בדיוק למה התכוונתי וזה ממש לא מה שאתה כתבת ..

משם עברת למילה מלאת ההשראה והפולארית מאוד בפורום- אג'נדה...למרות שלא קידמתי שום אג'נדה, או לפחות אין לי מושג איזה אג'נדה אני מקדם? הגנה על בעלי חיים? זכויות נשים? קידום שחקני נוער?? חזרה ל67?
והקינוח מגיעה בתגובה מאוד בוגרת של סמיילי מתגלגל עם משפט כמו "אל תעשה מעצמך מטומטם"...רק היה חסר לי איזה חחחחחחחח עם כמה סימני קריאה.
חשבתי שאתה קצת ברמה אחרת בכל מה שקשור לתרבות דיון, כנראה שיש לי עסק עם קנסו.. הגיע הזמן להתקדם, אתה מוזמן להמשיך לדבר עם עצמך בנושא.

יופי, עוד הודעה שבה אתה מתייחס להכל חוץ מלתוכן (ועל הדרך כמובן מסלף את מה שכתבתי) ועוד אחר כך מבקר את תרבות הדיון שלי.
באמת עדיף שנתקדם, לא ציפיתי למשהו אחר למען האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:26 
לא יודע כמה הוא יתרום (למרות שאם הייתי חייב להמר, הייתי אומר שנראה ממנו דברים יפים העונה), אבל תמיד אהבתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:54 
ברגר כתב:
איתי כתב:

ניר!
ניר נחום!
ניר נחום!
ניר נחוווווווום!

זה השיר שחקן של כפיר אייזנשטיין.

בכל מקרה בעניי השיר הזה תפור על עדן שרם.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
אני מהמר שהוא יקבל את השיר של יוני/גל/בר.
זה נראה כאילו הקריטריון היחידי להחתמת שחקנים העונה בשתי המסגרות היא שלוש הברות בשם הפרטי והמשפחה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניר נחום סיכם בהפועל ת"א
הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 02:34 
שחקן סבבה לגמרי, הצלחתו - הצלחתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

מתי הוא שיחק לאחרונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
לירן כהן כתב:

מתי הוא שיחק לאחרונה ?

הוא עלה מחליף נגדנו בהפסד לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2013, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
לירן כהן כתב:
לירן כהן כתב:

מתי הוא שיחק לאחרונה ?

הוא עלה מחליף נגדנו בהפסד לבני יהודה.

העובדה שקשטן הוא המאמן שהחליט לייבש אותו על הספסל לא מעידה על חוסר כישרון. ועצם העובדה שהוא אפילו לא היה פצוע והתאמן סדיר, אולי אפילו תביא אותו אלינו רעב.
אחרי שיחה אתמול עם אוהד נתניה אני ממש מבסוט שהבאנו אותו להתחשב בעובדה שהגיע אלינו בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: