הוקיץ' כתב:
מי שמדבר על התייחסות לכתוב וסילוף עובדות. תסתכל שוב על מה אני כתבתי ומה אתה כתבת.
כתבתי שזה לא משנה אם הכוונה הייתה שונה כי גם בכוונה הזו מה שכתבת היה שטויות.
גם מה שכתבת על ראדי ונחום זה סופר שטויות. העונה האחרונה הייתה העונה היחידה בה ראדי עשה משהו יוצא דופן בקריירה וזאת הסיבה היחידה שמכבי החתימו אותו.
נחום, בניגוד למה שכתבת דווקא בא משתי עונות טובות: עונה שעברה 6 גולים ו-3 בישולים ולפני שנתיים 7 גולים ו-6 בישולים.
העונה הוא מיובש אצל קשטן כנראה מאותן סיבות שרבים וטובים לפניו יובשו אצל קשטן. שום מסלול הפוך ושום נעליים.
ושוב, אני לא יודע למה אני מתווכח על סטטיסטיקה לגבי שחקנים שראיתי המון פעמים בחיים שלי.
לגבי האג'נדה,
אל תעשה מעצמך מטומטם.
מה היה לנו:
כתבת "רקורד" במרכאות, למרות שלא הזכרתי את המילה הזו, עד להודעה הקודמת ולא דברתי על הרקורד של ניר נחום, אלא על הסטטוס שלו.
אח"כ כתבת שאני רוצה לקדם שחקני נוער, למרות שלא כתבתי את זה מעולם.
אחר כך כתבת שזה לא משנה למה אני מתכוון, למרות שהסברתי בדיוק למה התכוונתי וזה ממש לא מה שאתה כתבת ..
משם עברת למילה מלאת ההשראה והפולארית מאוד בפורום- אג'נדה...למרות שלא קידמתי שום אג'נדה, או לפחות אין לי מושג איזה אג'נדה אני מקדם? הגנה על בעלי חיים? זכויות נשים? קידום שחקני נוער?? חזרה ל67?
והקינוח מגיעה בתגובה מאוד בוגרת של סמיילי מתגלגל עם משפט כמו "אל תעשה מעצמך מטומטם"...רק היה חסר לי איזה חחחחחחחח עם כמה סימני קריאה.
חשבתי שאתה קצת ברמה אחרת בכל מה שקשור לתרבות דיון, כנראה שיש לי עסק עם קנסו.. הגיע הזמן להתקדם, אתה מוזמן להמשיך לדבר עם עצמך בנושא.