תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 6/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

אלרואי כהן: לא מבינים את הסיטואציה <
אבוקסיס: לגמור את סיפור טוטו לכאן או לשם
מאמן הפועל ת"א, יוסי אבוקסיס, לא מרוצה ממה שקורה סביב עזיבתו האפשרית של טוטו תמוז כבר בינואר. "צריך לגמור את הסיפור הזה לכאן או לשם," הוא אמר לגורמים במועדון, שציינו כי הראש של טוטו טרוד וכי אינו בכושר. "כבר חודש שהשחקן עשוי לעזוב לפה או לפה. זה מקשה עליו וגם משפיע לרעה על כולנו." גלעד קצב, סוכנו של תמוז, העריך אמש כי הוא יעזוב בינואר לליגה במערב אירופה.
אלרואי כהן עלה אתמול כמחליף למורת רוחם של מספר אוהדים שקיללו אותו. מקורב אליו אמר אמש: "כל ההתנהלות היא בין הפועל למכבי ת"א ואלרואי סופג את כל האש. הפועל צריכה להגיד שהיא מעוניינת לשחררו כדי לחסוך את משכורתו." כהן צייץ אתמול בטוויטר: "חבל לי על האוהדים שלא מבינים את הסיטואציה בה אני נמצא. תודה לאלה שכן."
בהפועל ת"א מגלים עניין במגן מכבי חיפה עודד אלקיים. אבוקסיס העריך אמש כי יוכל לצרף שחקן או שניים, אבל ללא דמי רכישה. "לא נוכל להביא את זהבי או גבאי," אמר אבוקסיס.
על הניצחון על רמה"ש: "אני מאוד מקווה שזה ייתן לנו ביטחון לקראת ההמשך ושנצא מהתקופה הלא טובה שעברנו. מי שאמור לעשות את ההבדל ולהחזיר אותנו למאבקי הצמרת הם השחקנים שנמצאים פה." סאבו פאביצ'ביץ' ישחק מול סכנין במחזור הבא. עוזר המאמן, אסי דומב, לא ישב על הספסל מאחר שטרם עבר בבקרה. [יניב טוכמן]

מתבשל טרייד: ורד תמורת אלרואי כהן
מגן מכבי ת"א עומר ורד, שמסיים את חוזהו במועדון בתום העונה, עשוי לעבור להפועל ת"א בעסקת חילופין בה יעשה אלרואי כהן את הדרך ההפוכה.
במכבי ת"א העריכו בסוף השבוע כי לאחר המשחק מול קרית שמונה מחר יסגרו במועדון את החוזה ארוך הטווח מול ערן זהבי ששב לארץ ומחכה לחתום בקבוצה. יורדי קרויף הבטיח לשחקן כי הוא לוקח אותו וכעת מחכים בקבוצה למיץ' גולדהאר.

פניית פרנסה
30 שנה אחרי שהמגן גבי לסרי הרעיד את הירקון כשעבר מאדום לצהוב, ערן זהבי צפוי להוכיח השבוע כמה קל נהיה לחצות כביש \ בכדורגל המודרני, רק הירוק עולה
אייל לוי
צילומים: דני מרון, גטי אימג'ס, עדי אבישי, אלן שיבר
כשערן זהבי היה בארץ, בחופשת סילבסטר, הוא ישב עם חברים בבית קפה וסיפר על האופציות שעומדות בפניו; על מכבי ת"א שמתעניינת ועל המסרונים הארסיים שהוא מקבל מאוהדי הפועל, שביקשו בכל לשון של בקשה לא לחשוב כלל על האופציה. לפתע קם מקצה הספסל גבי לסרי ואמר. "תפעל לפי הלב, לך עם זה. אתה רוצה לדאוג למשפחה? תדאג. סמלים כבר עזבו, הלכו, חזרו. היום עושים מה שטוב לך ולא מה שטוב לאוהדים ולקבוצה." לסרי היה מגן הפועל ת"א בימים שסמלים לא היו חושבים בכלל על האפשרות לחתום ביריבה העירונית, אבל בקיץ 1982 חצה את הנהר ורעידת האדמה היתה בלתי נמנעת. "אל תשווה את הזמנים," לסרי ביקש. "אז היה סמל, כבוד, הקבוצה מעל הכל. היום זו פרנסה, ואם לא שמת לב, כבר לא מעניין איפה אתה משחק, אלא כמה אתה מרוויח. כשעברתי היה כזה רעש גדול שאף אחד לא האמין. ביום הראשון במכבי, 200 אוהדי הפועל באו לראות שזה אמיתי. עד היום הם מנדים אותי. עושים מסיבות ואני לא מוזמן, כי אוהד לא יכול להחליף קבוצה." לסרי צודק. על הפייסבוק יושב כבר כמה ימים שחר מנגלוס, אוהד הפועל ומוחה על הרעיון שזהבי ילבש בקרוב צהוב כחול. "ערן, אני כותב את השורות הבאות בתקווה שהמסר יגיע אליך בצורה כלשהי," שחר כתב על הקיר שלו. "אני פונה אליך כאחד שגדל בשער ,5 בא מבית אדום ועודד את הפועל ת"א. מי כמוך יודע שמשפחה טובה לא עוזבים תמורת שום סכום שבעולם." מנגלוס הוא לא ילד מתבגר, למרות הפנאטיות הבוערת. בחור בן ,37 אב. אחד שיודע כמה חשובה הדאגה לעתיד, אבל עדיין קשה להזיז אותו מהאידיאולוגיה שאיתה הוא הולך כבר שנים.
"לצערי אין סמלים היום בכדורגל," הוא אומר. "הפטיש והמ ג ל ה פ ך לסמרטוט בעיאחת זהבי ירוויח עשרה שקלים ובקבוצה אחרת 200 אלף, אולי אפשר היה להבין, למרות שאני עדיין לא מסכים. אבל הוא לא ניסה להתפשר, ישר הגיע עם איזה רף גבוה. מדובר בילד שמגיל קטן קפץ ביציע ושמעון גרשון היה בשבילו סמל, ובסופו של דבר גם גרשון בגד בנו, הלך אחרי הכסף הגדול וכולנו יודעים איפה הוא נמצא היום."
ומה בקשר לאלרואי כהן?
"הוא אף פעם לא היה סמל, לא גדל אצלנו. זה לא ערן או גרשון. אז ברור שלא נקבל אותו במחיאות כפיים ולא בזר פרחים, אבל שיעשה מה שהוא רוצה. גם אם זהבי יגיע בסופו של דבר להפועל, באופן אישי הוא ירד לי מהעיניים. עצם המחשבה לנהל מו"מ עם מכבי זה כמו לתקוע סכין ואחרי זה להתנצל."
מרגל למרגל
יש אוהדים רבים שמתעלמים מהצד הכלכלי ומסרבים להכיר בעובדה שכדורגל הפך למקצוע ציני. מופע קרקס שבו למי שיש הכי הרבה כסף, הוא זה שמכתיב את הקצב. פעם סיפר לי שחקן ותיק ומוכר שבאחד המשאים ומתנים שניהל עם קבוצתו, היו"ר הרעיף עליו שבחים בחדר הסגור. אמר לו "אתה הנשמה, הסמל. אנחנו רואים אותך כאן עוד הרבה שנים." אבל מיד גם הוסיף: "לכן אף פעם לא תרוויח הרבה."
אלה לא השנים שבהן כדורגלנים היו עובדים בבוקר כנהגי אוטובוס, ואחרי הצהריים רצים לאימון, או שהיו מתערבבים עם מנהיגי ההסתדרות וראשי הליכוד. די לראות את תמר, אחותו של מיכאל זנדברג שכיכב בית"ר ירושלים, נמצאת במקום השישי ברשימת מרצ לכנסת. זאב ז'בוטינסקי עדיין מתהפך בקברו.
"שחקנים איבדו זהות," משוכנע פליקס חלפון, שהיה מסמליה הגדולים של הפועל וחצה את הכביש. "אותו סמל שישלמו לו 30 אלף שקל יותר, בסוף יילך. הרי מה נשאר בסיום הקריירה? אף אחד לא זוכר ולא רואה אותך ממטר. מה שנשאר זה חשבון הבנק. אז אותו סמל יזכה תמיד למחיאות הכפיים מהאוהדים, אבל מה הוא יגיד אחרי הפרישה? יאמר לבעל המכולת 'אתה לא זוכר אותי'? הכל חארטה."
ואיך הרגשת כשעברת את הכביש?
"עזבתי בלית ברירה אחרי שההנהלה עשתה לי תרגיל מסריח. הייתי קפטן הפועל, הנפתי גביע. כאב לי הלב כשעזבתי למכבי, אפילו הזלתי דמעה, אבל לשמחתי האוהדים הבינו אותי. זו גם היתה בסך הכל עונה אחת, שנת ריגול שבה הלכתי לראות מה קורה אצל האויב."
קמפבל איש קריות
מעברים בין יריבות גדולות הם דבר מוכר ולא מהיום. יוסי בניון שלנו שיחק בשלוש קבוצות לונדוניות שלא מתות אחת על השנייה, לואיס פיגו עשה את הבלתי אפשרי ועבר מברצלונה לריאל מדריד, במה שבאמת היה נקודת מפנה בכדורגל הספרדי. האמוציות היו כל כך חזקות וראש חזיר נזרק לעבר הקשר הפורטוגלי כשהגיע לקטלוניה. כרזה מאת אוהדי ברסה הסבירה את הנושא בתמציתיות: "אנחנו שונאים אותך כל כך, בגלל שאהבנו אותך כל כך."
או סול קמפבל, ששיחק תשע שנים בטוטנהאם והכריז במגזין של המועדון שלעולם לא ישחק בארסנל. אלא שב2001- הבלם חתם בקבוצה של ארסן ונגר ושכח מההבטחות. הקהל בווייט הארט ליין לא שכח לקמפבל את הבגידה. כל פעם כשהגיע למגרש כינו אותו "ג'ודאס," יהודה איש קריות, מי שעל פי הנצרות בגד בישו ומסר אותו לרומאים. זה היה טקס קבוע, עד שב2009- ארבעה אוהדי ספרס הורחקו לשלוש שנים מהמגרשים אחרי שהמשיכו לשיר לעבר הבלם שירים גזעניים והומופוביים.
אצלנו זה היה יעקב הלל, שעשה את המעבר המשולש והבלתי אפשרי - מכבי ת"א, בית"ר ירושלים והפועל ת"א - ואפילו נשאר בחיים. "המעבר הכי קשה היה ממכבי לבית"ר," הלל משוכנע היום. "האוהדים הירושלמים לא קיבלו אותי בגלל שידעו שרציתי להישאר במכבי. לאט לאט התחברתי אליהם. ידעתי שאם הסוויץ' הזה לא יקרה, אני יכול ליפול מהר מאוד."
אתה יכול להבין את המעברים החדים?
"השחקנים עצמם לא היו רוצים לעבור. תן להם אפילו להרוויח טיפה פחות ולהישאר, אבל כשהפערים ענקיים צריך לזכור שזו פרנסה. לגרשון עשו את המוות, אבל אם בהפועל הוא קיבל 150 אלף דולר, בבית"ר נתנו לו 400 אלף. הצעה שקשה לסרב לה."
הלל משוכנע שפעם, כשבקושי היו כלי תקשורת, אז באמת היה מדובר בפיצוץ, עם גלי הדף, כמו המעבר של אורי מלמיליאן מבית"ר ירושלים למכבי ת"א. היום ההלם לא מחזיק עשר דקות, וידיעה בלעדית חדשה מופיעה ומצננת את הכעס.
ברוך דגו, שחווה את הדרבי משני צדדיו, משוכנע שאם יבדקו את המעברים הדרמטיים, לכל אחד היתה סיבה מוצדקת. אצלו למשל מכבי היא שהראתה לו את הדלת. "גם להפועל היתה זכות ראשונית על זהבי, אז שהקהל יבוא בטענות למי שמנהל ולא לשחקן," דגו אומר. "האוהדים צריכים להבין שלא הכל נופל על כתפי ערן. מה רוצים, שאם לא בהפועל, אז שישחק בקבוצה קטנה."?
זהבי ואלרואי כהן עשויים בקרוב ללבוש צהוב ואחרי שערים לרוץ לשער ,11 לנשק את הסמל ולספר שמצאו בית חם ומשפחה תומכת. ככה זה בשנות האלפיים, הכי רחוק מרומנטיקה. • ני חלק מהשחקנים, ומה שמעניין זה צבע השטרות שנכנסים לחשבון הבנק. אז אם אתה אומר שבקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 6/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 06:28 
פליקס חלפון אומר שהוא היה במכבי רק שנה אחת, כדי לרגל ו"לבדוק מה קורה אצל האויב".
מוזר שאחרי עונה אחת במכבי הוא גם עבר לבית"ר ולכסף הגדול של גד זאבי. גם שם הוא ריגל?

יאללה יאללה. ואז עוד אנשים מתפלאים כשזהבי (שיגמור את הקריירה ברגע שהוא חותם במכבי, כן?) חותם במכבי בגלל משכורת הרבה יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 06:58 
עומר ורד תמורת אלרואי זה טרייד מצויין! אני מקווה שזה יצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה התחילה את הקמפיין נגד טוטו. איזה מזל שלפחות במשהו אחד יש להם מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

זה בדיוק מה שרציתי לשאול אותך בתוך זה שמגן עליו הרבה,והביא את הידיעה הזו.
אולי בכל זאת יש בזה קצת אמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
יובל כתב:

זה בדיוק מה שרציתי לשאול אותך בתוך זה שמגן עליו הרבה,והביא את הידיעה הזו.
אולי בכל זאת יש בזה קצת אמת?

לא.
אין בזה שום אמת, וזה גם לא הגיוני. הרי ברור שטוטו מעדיף להיות עם כרטיס ביד בסוף העונה, וההנהלה מעדיפה למכור אותו כדי להרוויח עליו כמה גרושים. אז היא עושה את הדבר היחיד שהיא יודעת לעשות, ספינים. כמו שהיה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:18 
עומר ורד סתם שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 6/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:32 
Royi כתב:
עומר ורד סתם שחקן.

שזה כמה דרגות מעל המגינים שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
עומר ורד מת להגיע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
אפילו סרטון עופר פביאן אין לו.
לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:44 
אנטיגונה כתב:

מידיעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אנטיגונה כתב:

מידיעה?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אם אין אפשרות להביא שחקן קישור נוסף צריך להשאיר את אלרואי.
בכלל אני בטוח שחיזוק להגנה בלבד יספיק.
פאביצ'ביץ' ומגן ימני יספיקו בהנחה שיהיה סגל מלא במהרה בימינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 09:31 
אנטיגונה כתב:

בסוף העונה הוא שחקן חופשי.אם הוא כל כך מת להגיע,כדי לחכות לו שיבוא בקיץ,ולא לבזבז את העברה/החלפה של אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
כולם מתעסקים בבמי יביאו ומי לא. קודם שמה שיש ישחק כדורגל ואחר כך שיחפשו תיקוניםאם הקבוצה הזאת כמו שהיא ובלי טוטו שילך בעבור כסף תשחק כמו שצריך? דייינו ואם לא תשחק כמו שצריך לא יעזור לא זהבי ולא דה סילבה אם מישהו יטרח לנסוע לברזיל להחזיר אותו . אתמול שחקנו נגד קונוסים והם כמעט ניצחו אותנו (לא היו רחוקים) . ודי לחלום כבר על הקבוצה של גוטמן זה לא יחזור זה לא יכול לחזור כמו שזה היה , שזה היה ידענו שזה משהו שרואים פעם בארבעים שנה אם לא יותר. כל מה שאנחנו צריכים לעשות עכשיו זה להגיד תודה רבה למה שיש ולשיר ביחד איך אפשר לאהוב אותך . :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
פאביצ'ביץ'
ורד תמורת אלרואי
פרדה תמורת חיימוביץ' ומרעי
להשאיר את טוטו

איחלתי להנהלה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 6/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה לא קונה מכירה של טוטו תמורת החתמת זהבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

אני.
כשהוא מפוקס, זה חלוץ שובר שיוויון. עם כל הכבוד לזהבי, אף אחד לא יודע באיזה כושר הוא נמצא ואיזה זהבי נקבל פה.
הבעיה היחידה היא שההנהלה דוחפת את טוטו החוצה מהפועל. שוב ספינים, שוב הכפשות בעילום שם. עד מתי אמיר לובין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:33 
לפי ישראל היום מתנהלים מגעים לגבי עופר ורטה , שחקן בעל פוטנציאל גדול לדעתי.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:

ברור, ג'קי יתן לנו מחיר מבצע ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:41 
shaharot כתב:

חוץ מדגו, איזה אשדודי הצליח מחוץ לאשדודו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.
כשהוא מפוקס, זה חלוץ שובר שיוויון. עם כל הכבוד לזהבי, אף אחד לא יודע באיזה כושר הוא נמצא ואיזה זהבי נקבל פה.
הבעיה היחידה היא שההנהלה דוחפת את טוטו החוצה מהפועל. שוב ספינים, שוב הכפשות בעילום שם. עד מתי אמיר לובין

נו די. הציעו לו חוזה לא רצה . מטמטמים לו את השכל עם סיפורי אירופה זהו הגיע הקראנצ' טיים או חוזה או שצריך למכור אותו. הוא לא מוכן להשאר בתנאים הללו בהפועל מה תעשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 6/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

אם מסתכלים על זה בדרך הכי צרה אז עם כל האהבה לזהבי, טוטו יותר משמעותי ויותר בטוח.
אבל אם מסתכלים על התמונה הרחבה, שבה אם זהבי לא בהפועל אז הוא במכבי ומאוד יכול מאוד להיות שבקיץ גם טוטו, אז אין ספק שהאופציה שבה מוכרים את טוטו לאירופה ומביאים את זהבי היא העדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

למה? הישיבה על הספסל גרמו לו למהפך בתפיסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

נו די. הציעו לו חוזה לא רצה . מטמטמים לו את השכל עם סיפורי אירופה זהו הגיע הקראנצ' טיים או חוזה או שצריך למכור אותו. הוא לא מוכן להשאר בתנאים הללו בהפועל מה תעשה?

ההנהלה משוועת לכסף אז מוכנים למכור אותו ולחסוך את השכר שלו, מה שאמור לפנות מליון וחצי שקל במקרה הטוב.
תחשוב כמה כסף תקבל על זה שתיקח אליפות.
כולם בונים הרים וגבעות על זהבי כשאף אחד לא ראה אותו בכלל משחק בחצי השנה האחרונה. עם טוטו אתה יודע מה אתה מקבל.
חבל שאנשים פה בולעים את הספינים מההנהלה בלי פילטר. הפועל חייבת למכור את טוטו בינואר מסיבות שהן הכל רק לא מקצועיות ובגלל זה מתחילים הלכלוכים הידועים על זה שהראש של טוטו לא בהפועל, הוא חושב רק על עצמו, הוא שומר על הרגליים ועוד כל מיני שטויות.
טוטו לא הפסיק לצעוק אתמול ולכוון שחקנים תוך כדי המשחק ונראה אולי הכי מחויב על הדשא. אם מוכרים אותו זו חתיכת אבידה מקצועית שלא בטוח שנוכל לכפר עליה. בטח שלא עם זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 10:54 
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

מצד שני זהבי חותם חוזה לכמה שנים(עוד שנתיים אפשר למכור אותו חזרה לאירופה)וטוטו עוזב בחינם בקיץ(חוזר בינואר הבא).
אם טוטו מסרב להאריך את החוזה(וכולם יודעים שהוא בטראנס לאירופה)וזה הוא או זהבי?אני הולך על זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
[/quote]
חוץ מדגו, איזה אשדודי הצליח מחוץ לאשדודו?[/quote]
שמעת פעם על אחד, חיים רביבו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

ההנהלה משוועת לכסף אז מוכנים למכור אותו ולחסוך את השכר שלו, מה שאמור לפנות מליון וחצי שקל במקרה הטוב.
תחשוב כמה כסף תקבל על זה שתיקח אליפות.
כולם בונים הרים וגבעות על זהבי כשאף אחד לא ראה אותו בכלל משחק בחצי השנה האחרונה. עם טוטו אתה יודע מה אתה מקבל.
חבל שאנשים פה בולעים את הספינים מההנהלה בלי פילטר. הפועל חייבת למכור את טוטו בינואר מסיבות שהן הכל רק לא מקצועיות ובגלל זה מתחילים הלכלוכים הידועים על זה שהראש של טוטו לא בהפועל, הוא חושב רק על עצמו, הוא שומר על הרגליים ועוד כל מיני שטויות.
טוטו לא הפסיק לצעוק אתמול ולכוון שחקנים תוך כדי המשחק ונראה אולי הכי מחויב על הדשא. אם מוכרים אותו זו חתיכת אבידה מקצועית שלא בטוח שנוכל לכפר עליה. בטח שלא עם זהבי.

אני לא מדבר בהכרח על זהבי. זה גם כן מניפולציה לא ברורה. יש גבול למה שאפשר לעשות בשנה אחת רבותי. אתם שוכחים מאיפה התחלנו השנה. יש שחקן טוב אבלטוטו לא שווה אליפות אף אחד לא שווה אליפות גם זהבי לא הביא את האליפות לבד. הוא שווה אולי גול של אליפות אולי ן אולי לא, כמו שמשחקים היום בוא נתפשר על הפליאופ העליון. אם לא מוכרים אותו? לא מקלבים עליו כסף זה זהיספור מה אתה רוצה שיעשו? בטח אחרי מה שהיה עם ידין. קבוצות לא יכולות להדרש לשלם סכומים של שש ספרות ביורו ואחר כך לוותר על אופצית המכירה רק בגלל 15 משקחים. זה לא סביר בכלל.

והתכנוןה כי רע זה לתכנו על אליפות. אליפות צריכה להיות בונוס לא תוכנית.אירופה זה תוכנית אבל אליפות? אתה מתכנן דבר כזה זה בור נורא בטח אם אתה מכניס לתוכנית בתים בצ'מפיון. טוטו לא מבטיח אליפות וגם זהבי ולא ולהזכיר לך אחד ורמוט שהיה אמור לשחק אצלנו. והוא פצוע. אולי חבל שלא היה פצוע אצל המחלה ולא אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

מצד שני זהבי חותם חוזה לכמה שנים(עוד שנתיים אפשר למכור אותו חזרה לאירופה)וטוטו עוזב בחינם בקיץ(חוזר בינואר הבא).
אם טוטו מסרב להאריך את החוזה(וכולם יודעים שהוא בטראנס לאירופה)וזה הוא או זהבי?אני הולך על זהבי.

בני, אני אענה גם לך פה ברשותך.

להמר על זהבי זה להמר על העתיד של המועדון, בפרט בסכומים המדוברים וכשיש לו ביד חוזה מהמחלה לארבע שנים על משהו כמו 850 אלף דולר ברוטו לעונה.
אליפות השנה היא בהישג יד ואם אני עושה את השיקול של עם מי יש לי יותר סיכוי לקחת אליפות בנקודת הזמן הנוכחית אז זה טוטו ולא זהבי (שוב, עם כל האהבה).
אף אחד לא מבטיח שטוטו יעזוב אם לוקחים אליפות, והוא יכול להיות בטראנס לאירופה עד מחר.
אפשר לעשות איתו את הסכם דה סילבה ולהשאיר אותו כל עוד אנחנו בצ'מפיונס, מה שמגדיל לו את הסיכוי להיחשף ולקבל חוזה בקבוצה מליגה בכירה.
אליפות השנה מסדרת את המועדון לשנים הבאות ומצד שני אם אתה מוותר על טוטו, מביא את זהבי בסכומים המטורפים האלה ולא לוקח אליפות אתה די חורץ את גורל המועדון לשנה-שנתיים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני.

בני, אני אענה גם לך פה ברשותך.

להמר על זהבי זה להמר על העתיד של המועדון, בפרט בסכומים המדוברים וכשיש לו ביד חוזה מהמחלה לארבע שנים על משהו כמו 850 אלף דולר ברוטו לעונה.
אליפות השנה היא בהישג יד ואם אני עושה את השיקול של עם מי יש לי יותר סיכוי לקחת אליפות בנקודת הזמן הנוכחית אז זה טוטו ולא זהבי (שוב, עם כל האהבה).
אף אחד לא מבטיח שטוטו יעזוב אם לוקחים אליפות, והוא יכול להיות בטראנס לאירופה עד מחר.
אפשר לעשות איתו את הסכם דה סילבה ולהשאיר אותו כל עוד אנחנו בצ'מפיונס, מה שמגדיל לו את הסיכוי להיחשף ולקבל חוזה בקבוצה מליגה בכירה.
אליפות השנה מסדרת את המועדון לשנים הבאות ומצד שני אם אתה מוותר על טוטו, מביא את זהבי בסכומים המטורפים האלה ולא לוקח אליפות אתה די חורץ את גורל המועדון לשנה-שנתיים הבאות.

אליפות השנה? עם הקבוצה הזאת שראיתי אתמול? אתה לא ממש רציני?
אם כי זה בהחלט אפשרי לא זהבי יעשה את ההבדל ולא טוטו. אם אני צריך להמר? אז לחיפה ולביתר סיכוי יותר טוב. זה לא אבוד אבל באמת כמו שהקבוצה ניראת? אי אפשר לדבר היום על אליפות. אני עוד כואב לי הלב על הדיבורים של ג'וני פסנטייל בתחילת העונה ועכשיו איפה הוא. בא זר שבאמת הוא הכי אדום שזר יכול להיות ולא מצליח לו דריבל ונאלצים להפטר ממנו. טרגדיה פשוטה. אבל אם אני בהנהלה אני פשוט לא מוכן לשמוע על תוכניות שהאליפות כלולה בהן. זה פשוט לא רציני. זה לא רציני בכלל אבל במצב היום? זה כבר ממש לא רציני.

אבל תשמע אני לא נגד שישאר. מצדי שישאר אפילו בלי הסכם דה סילבה. אני פשוט מבין את האנשים שעושים גם חשבונות של כסף במועדון הזה. אבל אם אתה רוצה לפנטז על אליפות אז אני מבין אנשים שאומרים בוא נפנטז על זהבי. כי ברור שזהבי כמו שהיה לפני שנתיים? יעזור לנו מאד. לא צריך להיות גאון כדורגל בעבור זה. ותמיד יש את העניין של שחקנים שהם באמת שלנו. יכאב הלב לראות אותו אצל המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: