joshsoos כתב:
ויודע מה, קובסטר, כדי להעביר את הדוגמא לפסים יותר מקומיים ולהיפטר מכך גם מהערות מיזנטרופיות של אלפקה ועוד איזה מטרד או שניים, קח דוגמא עצמאית משלנו, על משה סיני שמעת? זוכר איך הוא חזר ב88 אחרי כמה חודשים מחו"ל? ( אזכור אחרון של קאנטונה, בערך באותה תקופה שהוא הגיע... ). הסטטיסטיקה האישית שלו לא הייתה מזהירה באותה עונה, מה שהיה זו ההשפעה שמעבר. יכול היה להגיע שחקן שמבקיע המון, אבל זה לא היה מבטיח לנו אליפות. משה סיני היה דמות שעושה קבוצה, ודמויות כאלה בכדורגל שלנו נדירות עד מאוד (אפשר להשליך את זה גם על שנים אחרות שלו, בטח על זו בבני יהודה, אבל 88 היא הדוגמא הכי קלאסית להשפעה של האופי ולא של היכולת ).
מצאת לך עם מי לדבר על הבן של אלוהים. חכה שנתי יבוא.
הייתי במשחק החזרה של סיני מבוורן (5:1 למכבי חיפה)
ואני זוכר את עצמי מסתכל על אבא שלי ושואל אותו מה יהיה והוא אמר שזה סיני וזו הפועל ואנחנו עוד נקרע את הליגה. אתה מעלה את 88 כדוגמא ? השילוב של סיני ובן שטרית החל מהסיבוב השני בעונה ההיא עלה על השילוב של גילי ושכטר בדאבל. הם פירקו לבד את הליגה וביחד עם קוקוס וחבורה אפורה הביאו אליפות והיו רחוקים הרחקה אחת מטומטמת של שאבי מדאבל על הפנים של מכבי.
סטטיסטיקה אישית ? הוא נתן 8 גולים ו-6 בישולים ב 24 מחזורי ליגה ועוד שלושה שערים בגביע.
כדאי שכל הילדים פה יבינו שלא היה ולא יהיה שחקן דומיננטי כמו סיני בהפועל. אין שום שחקן של הפועל אחריו שבר השוואה אליו, בטח שלא זהבי. ובלי להעליב, סיני של 81-88 היה הרבה יותר משפיע מקאנטונה של יונייטד.
לדעתי זהבי יהיה עוד בורג אצל מכבי ולא הוא יהיה ההבדל בינם לבין אליפות. הם יצטרכו יותר מאשר רק זהבי, ויכול להיות שהם יביאו את היותר הזה. שוב, אני לא מסתכל עליהם אלא רק על הפועל ומה שטוב לנו.
לגבי עמדת המאמן אצלנו, אתה משכנע את המשוכנע ואמרתי את זה בעצמי. פה מתחילה ונגמרת הבעיה הכי גדולה שלנו.
שאחרי התבוסה הזאת אמר,"היום אני בטוח שהפועל תיהיה אלופה".
ד"א,במשחק ההוא גילתי עד כמה אוהדי הפועל קצרי זכרון וכפויי טובה.