תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:42 
האישה רוצה הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ברגר כתב:
kobster כתב:
ברגר כתב:
חתום, סגור, נעול. 250 אלף יורו לפאלרמו עכשיו, עוד 300 אחרי העלייה לשלב הבתים בליגת האלופות.

פרסום ראשון ?

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אני לא כותב דברים סתם...

לא מבין איך אנחנו לא מצליחים לגייס 250 אלף יורו.
עזבו זהבי ורומנטיקה

אחד השחקנים הישראלים הכי טובים שיש היום בשוק, אפשר להביא אותו ב250 אלף יורו, ואנחנו אפילו לא יכולים לנסות.
כוס אמק.

זה רק הכסף שמשלמים לפאלרמו, עוד לא הגעת לשכר שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:57 
ערן כתב:
NARKOTIKA כתב:
ברגר כתב:
kobster כתב:
ברגר כתב:
חתום, סגור, נעול. 250 אלף יורו לפאלרמו עכשיו, עוד 300 אחרי העלייה לשלב הבתים בליגת האלופות.

פרסום ראשון ?

עזבו זהבי ורומנטיקה

אחד השחקנים הישראלים הכי טובים שיש היום בשוק, אפשר להביא אותו ב250 אלף יורו, ואנחנו אפילו לא יכולים לנסות.
כוס אמק.

כמה אתה חושב מכבי משלמת לו?
בערך מה שאנחנו משלמים לגילי. 300 אלף יורו לעונה. זה עדיין בגבולות הסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה
הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:03 
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:
NARKOTIKA כתב:
ברגר כתב:
kobster כתב:
[quote="ברגר"] חתום, סגור, נעול. 250 אלף יורו לפאלרמו עכשיו, עוד 300 אחרי העלייה לשלב הבתים בליגת האלופות.

פרסום ראשון ?

עזבו זהבי ורומנטיקה

כוס אמק.

בערך מה שאנחנו משלמים לגילי. 300 אלף יורו לעונה. זה עדיין בגבולות הסביר.[/quote]
זה לא עניין של סביר או לא. זה עניין של יש או אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
סמי סגול יא בן זונה,אתה לא אמור להיות חבר הנפש של תאומים? זה בוטנים בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:23 
NARKOTIKA כתב:

פרסום ראשון ?

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אני לא כותב דברים סתם...[/quote]
עזבו זהבי ורומנטיקה

כוס אמק.[/quote]
זה רק הכסף שמשלמים לפאלרמו, עוד לא הגעת לשכר שלו...[/quote]
בערך מה שאנחנו משלמים לגילי. 300 אלף יורו לעונה. זה עדיין בגבולות הסביר.[/quote]

בדיוק כפול
600 אלף יורו לעונה, חוזה לארבע שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:28 
פראייר. קולאוטי מקבל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:33 
סו אלן כתב:
NARKOTIKA כתב:

פרסום ראשון ?

עזבו זהבי ורומנטיקה

כוס אמק.[/quote]
זה רק הכסף שמשלמים לפאלרמו, עוד לא הגעת לשכר שלו...[/quote]

בדיוק כפול
600 אלף יורו לעונה, חוזה לארבע שנים[/quote]
אולי אתה יודע יותר, אני לא מאמין שהוא קיבל חוזה כזה, הלוואי שאני טועה וזה באמת הסכום.
יכול להיות שאני מדבר על נטו ואתה על ברוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:34 
הוא יקבל 600 אלף יורו לעונה? קטן עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
פראייר. קולאוטי מקבל יותר.

אותו דבר. איזה שכר מופרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2602768

ציטוט:
וואו, איזו ידיעה כדי לסגור את הלילה: ערן זהבי על סף מעבר מפאלרמו למכבי תל אביב

אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
עלק מיץ׳ כבר לא ישלם יותר מ-350 אלף יורו לשחקן שלא תחת חוזה.
הימים האלה עברו מהעולם....
מתחים בחדר הלבשה :bang:
שישרפו הצהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:37 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2602768

ציטוט:
וואו, איזו ידיעה כדי לסגור את הלילה: ערן זהבי על סף מעבר מפאלרמו למכבי תל אביב

אפשר לנעול.

פה מדברים על זה שמכבי תשלם לו 250 אלף יורו לעונה, חלק פאלרמו תשלים וחלק הוא מוותר.
החוזה שלו שם עומד על 550 לפי הכתבה,
ככה שהסכום של 600 אלף יורו נשמע לי עוד יותר מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:42 
:mad: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
אוהד הפועל בתחת שלי ערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:08 
בסופו של דבר זהבי משכפל את הקרירה של יצחקי, רק שבניגוד ליצחקי הוא חוזר ליריבה ולא לבית, מקווה שיסיים כמו יצחקי כולל הפציעות והסיבוב בקפריסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:31 
kobster כתב:
סוס, אתה אחד האחרונים שאכנס איתו לויכוחי קאנטונה, אבל קאנטונה של 92 היה יותר מסתם דבק. הוא לקח עם לידס אליפות (בבית על כוס בירה, אחרי שאתם כמו לוזרים הפסדתם יום אחרי המשחק שלהם) ויונייטד הבינו שהם צריכים להביא את השחקן הכי גדול מהיריבה הישירה שלהם על התואר. את זה מכבי ניסו לעשות עם גילי ולא הצליח להם אז הם עוברים לבא בתור.
כמו שמרעי כתב, האליפות שלהם כנראה תבוא מתישהו וכמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני ממש לא חושב שאנחנו צריכים להמר על כל הקופה רק בגלל שזה מכבי.
אתה יכול לעשות מפה ועד הודעה חדשה חישובי עלויות ומשכורות. יש אחד שיושב על הברז ובהתחשב במצב הנוכחי פלוס העובדה שחרב ששת מיליון השקלים יושבת מעל הראש שלו, לגיטימי שהוא לא רוצה להיכנס להרפתקה הזו.
סתם לצורך הדיון, חלק קדמי של גילי וטב"ח בצדדים וגלבאן מתחת לדמארי (בהנחה והוא אותו גלבאן של העונות האחרונות) עולה על מה שיש שם, גם אם זהבי וארבייטמן יגיעו אליהם.
אתה צריך בלם ומגן ימני להרכב. אם יש כסף, שיביאו 2 שחקנים איכותיים לשם ולא יקפצו מעל לפופיק בשביל שזהבי לא יהיה במחלה. כמו שאמרתי, שמכבי ימותו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שטוב להפועל ולא על מה שרע למכבי.

לא צריכים.חייביםםם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:39 
joshsoos כתב:
ויודע מה, קובסטר, כדי להעביר את הדוגמא לפסים יותר מקומיים ולהיפטר מכך גם מהערות מיזנטרופיות של אלפקה ועוד איזה מטרד או שניים, קח דוגמא עצמאית משלנו, על משה סיני שמעת? זוכר איך הוא חזר ב88 אחרי כמה חודשים מחו"ל? ( אזכור אחרון של קאנטונה, בערך באותה תקופה שהוא הגיע... ). הסטטיסטיקה האישית שלו לא הייתה מזהירה באותה עונה, מה שהיה זו ההשפעה שמעבר. יכול היה להגיע שחקן שמבקיע המון, אבל זה לא היה מבטיח לנו אליפות. משה סיני היה דמות שעושה קבוצה, ודמויות כאלה בכדורגל שלנו נדירות עד מאוד (אפשר להשליך את זה גם על שנים אחרות שלו, בטח על זו בבני יהודה, אבל 88 היא הדוגמא הכי קלאסית להשפעה של האופי ולא של היכולת ).

שני בניו של אלוהים בתגובה אחת. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:44 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
ויודע מה, קובסטר, כדי להעביר את הדוגמא לפסים יותר מקומיים ולהיפטר מכך גם מהערות מיזנטרופיות של אלפקה ועוד איזה מטרד או שניים, קח דוגמא עצמאית משלנו, על משה סיני שמעת? זוכר איך הוא חזר ב88 אחרי כמה חודשים מחו"ל? ( אזכור אחרון של קאנטונה, בערך באותה תקופה שהוא הגיע... ). הסטטיסטיקה האישית שלו לא הייתה מזהירה באותה עונה, מה שהיה זו ההשפעה שמעבר. יכול היה להגיע שחקן שמבקיע המון, אבל זה לא היה מבטיח לנו אליפות. משה סיני היה דמות שעושה קבוצה, ודמויות כאלה בכדורגל שלנו נדירות עד מאוד (אפשר להשליך את זה גם על שנים אחרות שלו, בטח על זו בבני יהודה, אבל 88 היא הדוגמא הכי קלאסית להשפעה של האופי ולא של היכולת ).

מצאת לך עם מי לדבר על הבן של אלוהים. חכה שנתי יבוא.
הייתי במשחק החזרה של סיני מבוורן (5:1 למכבי חיפה) ואני זוכר את עצמי מסתכל על אבא שלי ושואל אותו מה יהיה והוא אמר שזה סיני וזו הפועל ואנחנו עוד נקרע את הליגה.
אתה מעלה את 88 כדוגמא ? השילוב של סיני ובן שטרית החל מהסיבוב השני בעונה ההיא עלה על השילוב של גילי ושכטר בדאבל. הם פירקו לבד את הליגה וביחד עם קוקוס וחבורה אפורה הביאו אליפות והיו רחוקים הרחקה אחת מטומטמת של שאבי מדאבל על הפנים של מכבי.
סטטיסטיקה אישית ? הוא נתן 8 גולים ו-6 בישולים ב 24 מחזורי ליגה ועוד שלושה שערים בגביע.
כדאי שכל הילדים פה יבינו שלא היה ולא יהיה שחקן דומיננטי כמו סיני בהפועל. אין שום שחקן של הפועל אחריו שבר השוואה אליו, בטח שלא זהבי. ובלי להעליב, סיני של 81-88 היה הרבה יותר משפיע מקאנטונה של יונייטד.
לדעתי זהבי יהיה עוד בורג אצל מכבי ולא הוא יהיה ההבדל בינם לבין אליפות. הם יצטרכו יותר מאשר רק זהבי, ויכול להיות שהם יביאו את היותר הזה. שוב, אני לא מסתכל עליהם אלא רק על הפועל ומה שטוב לנו.
לגבי עמדת המאמן אצלנו, אתה משכנע את המשוכנע ואמרתי את זה בעצמי. פה מתחילה ונגמרת הבעיה הכי גדולה שלנו.

אבא שלך זה ניסן נייטנוב? ;) שאחרי התבוסה הזאת אמר,"היום אני בטוח שהפועל תיהיה אלופה".

ד"א,במשחק ההוא גילתי עד כמה אוהדי הפועל קצרי זכרון וכפויי טובה.

נערך לאחרונה על ידי nati בתאריך 02 ינואר 2013, 01:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
יאללה... מספיק השתגענו עם הקניה והשכר של ורמוט, ותראו לאן זה הביא אותנו... אין לנו גרוש על התחת וורמוט יותר פצוע מאשר בריא.
רוצה 600 אלף יורו בעונה? לך לדוד מיץ'.

וג'ושסוס, טיפ טיפה הגזמת (אבל ממש טיפה), ואני מקווה שתראה את זה במשחק הראשון של זהבי בצהבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
joshsoos כתב:

שני בניו של אלוהים בתגובה אחת. ;)

סיני ואלפקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 02:20 
kobster כתב:
סוס, אתה אחד האחרונים שאכנס איתו לויכוחי קאנטונה, אבל קאנטונה של 92 היה יותר מסתם דבק. הוא לקח עם לידס אליפות (בבית על כוס בירה, אחרי שאתם כמו לוזרים הפסדתם יום אחרי המשחק שלהם) ויונייטד הבינו שהם צריכים להביא את השחקן הכי גדול מהיריבה הישירה שלהם על התואר. את זה מכבי ניסו לעשות עם גילי ולא הצליח להם אז הם עוברים לבא בתור.
כמו שמרעי כתב, האליפות שלהם כנראה תבוא מתישהו וכמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני ממש לא חושב שאנחנו צריכים להמר על כל הקופה רק בגלל שזה מכבי.
אתה יכול לעשות מפה ועד הודעה חדשה חישובי עלויות ומשכורות. יש אחד שיושב על הברז ובהתחשב במצב הנוכחי פלוס העובדה שחרב ששת מיליון השקלים יושבת מעל הראש שלו, לגיטימי שהוא לא רוצה להיכנס להרפתקה הזו.
סתם לצורך הדיון, חלק קדמי של גילי וטב"ח בצדדים וגלבאן מתחת לדמארי (בהנחה והוא אותו גלבאן של העונות האחרונות) עולה על מה שיש שם, גם אם זהבי וארבייטמן יגיעו אליהם.
אתה צריך בלם ומגן ימני להרכב. אם יש כסף, שיביאו 2 שחקנים איכותיים לשם ולא יקפצו מעל לפופיק בשביל שזהבי לא יהיה במחלה. כמו שאמרתי, שמכבי ימותו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שטוב להפועל ולא על מה שרע למכבי.

מסכים עם כל מילה :ROSE:

הקבוצה בגירעון ועם עתיד כלכלי לא ברור ואין מה לחשוב בכלל על הבאת שחקנים בסכומים כמו של זהבי

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 02:38 
nati כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:

הייתי במשחק החזרה של סיני מבוורן (5:1 למכבי חיפה) ואני זוכר את עצמי מסתכל על אבא שלי ושואל אותו מה יהיה והוא אמר שזה סיני וזו הפועל ואנחנו עוד נקרע את הליגה.
אתה מעלה את 88 כדוגמא ? השילוב של סיני ובן שטרית החל מהסיבוב השני בעונה ההיא עלה על השילוב של גילי ושכטר בדאבל. הם פירקו לבד את הליגה וביחד עם קוקוס וחבורה אפורה הביאו אליפות והיו רחוקים הרחקה אחת מטומטמת של שאבי מדאבל על הפנים של מכבי.
סטטיסטיקה אישית ? הוא נתן 8 גולים ו-6 בישולים ב 24 מחזורי ליגה ועוד שלושה שערים בגביע.
כדאי שכל הילדים פה יבינו שלא היה ולא יהיה שחקן דומיננטי כמו סיני בהפועל. אין שום שחקן של הפועל אחריו שבר השוואה אליו, בטח שלא זהבי. ובלי להעליב, סיני של 81-88 היה הרבה יותר משפיע מקאנטונה של יונייטד.
לדעתי זהבי יהיה עוד בורג אצל מכבי ולא הוא יהיה ההבדל בינם לבין אליפות. הם יצטרכו יותר מאשר רק זהבי, ויכול להיות שהם יביאו את היותר הזה. שוב, אני לא מסתכל עליהם אלא רק על הפועל ומה שטוב לנו.
לגבי עמדת המאמן אצלנו, אתה משכנע את המשוכנע ואמרתי את זה בעצמי. פה מתחילה ונגמרת הבעיה הכי גדולה שלנו.

אבא שלך זה ניסן נייטנוב? ;) שאחרי התבוסה הזאת אמר,"היום אני בטוח שהפועל תיהיה אלופה".

ניסנוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 02:55 
סו אלן כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:

ניסנוב

טעות כתיב כמובן.

:HEART2: ניסן ניסנוב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:13 
ישראל היום

סוכמה העברת ערן זהבי למכבי ת"א
אחרי מו"מ עיקש נסגרה העיסקה הגדולה של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות הצהובים ישלמו 250 אלף יורו לפאלרמו, ויוסיפו עוד 300 אלף אם הקבוצה תעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות אוהדי הפועל כבר מכינים לו קבלת פנים מיוחדת בדרבי הקרוב
אביתר לנג

המלפפון הגדול ביותר של
חודש ינואר, כבר בתחילת החודש. מכבי ת"א סיכמה אתמול עם פאלרמו את עיסקת העברתו של ערן זהבי למדים הצהובים.
זהבי, שמבוקש זה יותר מחודשיים על ידי ג 'ורדי קרויף ואוסקר גארסיה, נפגש ב וף השבוע האחרון עם הצוות המקצועי של מכבי ואף הגיע איתם להבנות בנוגע לשכרו במועדון, אולם המכשול היחיד לביצוע העיסקה היה הדרישה הכספית הגבוהה שהציבה הקבוצה איטלקית על העברתו של הקשר לקריית שלום.
48-ב השעות האחרונות יצרו קשר גורמים בכירים במכבי עם ראשי פאלרמו וסגרו את העיסקה.
המתווה שעליו סוכם הוא שהקבוצה של מיטש גולדהאר תשלם 250 אלף יורו באופן מיידי, 300-ו אלף נוספים אם מכבי ת"א תעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות בעונה הבאה. זאת, כמובן, בהנחה שהצהובים יזכו באליפות בתום העונה.
מקורבים למועדון טענו אתמול כי ייתכן שאחד הגורמים בהנהלה שנמצא בחו"ל הגיע לאיטליה כדי לסגור באופן סופי את העיסקה. באופן רשמי סירבו במועדון הצהוב להתייחס לידיעה ולפרטים על סיכום העסקה.
מיטש גולדהאר חשב הרבה אם להיכנס לעיסקת זהבי ולשלם את הסכום הגדול שהאיטלקים ביקשו, זאת לאחר שפאלרמו רכשה את זהבי לפני שנה וחצי מהפועל ת"א תמורת מיליון יורו. זהבי, אחד הסמלים הגדולים של הפועל ת"א בעידן אלי גוטמן והאיש שהיה חתום על הדאבל המפורסם ,2010-ב יצטרך עכשיו להתרגל לעובדה שהוא ילבש את המדים הצהובים של היריבה השנואה מעבר לכביש, ועם זאת המועמדת הבולטת לזכייה באליפות.
רק לפני כמה ימים התבטא זהבי בנושא ואמר כי לא יתבייש לחזור לארץ אחרי הניסיון שכשל לבנות קריירה בחו"ל, אם תגיע הצעה שתוכל לשדרג אותו מקצועית וכלכלית. עושה רושם שהעובדה שקרויף לא הרפה והתעקש להוציא את העיסקה אל הפועל היתה זאת שהביאה את זהבי בסופו של דבר להבנה שהוא יהיה בורג מרכזי וחשוב בניסיון הצהוב לזכות באליפות ולרשום העפלה שנייה בהיסטוריה של מכבי ת"א לשלב הבתים של ליגת האלופות, אחרי ההופעה הקודמת בעונת .2005-2004
"ערן יעזור לנו המון, הוא בדיוק השחקן שאנחנו צריכים כדי להשלים את השלישייה של ראדי ואלברמן בקישור. זה מהלך לאליפות," אמר אתמול שחקן בכיר במכבי ת"א, ששמע על ההתפתחות האחרונה. שחקן אחר אמר: "אני מקווה מאוד עכשיו שלא תיפגע ההיררכיה בקבוצה אצלנו, כי זה אחד הדברים הכי טובים שיש אצלנו כרגע. צריך תמיד לזכור את הפתגם 'כל המוסיף ."'גורע
מי שפחות אהבו את הסיכום, באופן טבעי, הם אוהדי הפועל ת"א שכבר בשעות הערב המאוחרות אתמול הבינו שהעסק סגור וזהבי ילבש צהוב. הם החלו כבר במסע הקנטות נרחב ברשתות החברתיות ודאגו להבהיר את דעתם על המהלך של זהבי.
גם גורמים בהנהלת הפועל אמרו אתמול כי העובדה שזהבי בחר ללכת לכסף הגדול של גולדהאר ולא שמר אמונים למקום שהפך אותו לסמל אמרו: "אם ככה הוא בחר, שיהיה לו לבריאות. הוא עוד הוכחה שהשחקן הישראלי הוא פונקציה של כסף בלי גרם של איכות החומר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
נתי,יש גבול לסיכונים שאפשר לקחת.
זהבי בהחלט יכול לעשות לצערנו את ההבדל בין אליפות לאין אליפות,אבל במקרה כזה אם התסריט הפסימי יתממש (וכרגע זה נראה רע מאוד עם קבוצה שלא מסוגלת לנצח את נמושות הליגה בבלומפילד בעיקר,ומכבי שמחלקת שישייה ללא קושי לאחת הקבוצות המחרידות האלה) אז מה שנשאר זה לנסות לקושש את מעט הכסף שיש,ולהביא עוד בלם ולפחות מגן אחד סביר.
אתה רואה את חיים רמון מצליח כל כך בקלות לגייס עוד 6 מיליון עד הקיץ בנוסף ל-6 מיליון שגייס בקושי רב,ואחר כך עוד מיליון שקל כל שנה במשך 5 שנים?
המכירה של טוטו (ואני בשלב מסוים הייתי בעדה אם זהבי היה בא) היתה בקושי מכסה את הגירעון שכבר פורסם שיש-משהו כמו 5 מיליון שקל.
כבר פורסם שהבעלים האחרים באו כדי להוציא את הקבוצה מטביב.אף אחד מהם זה לא יעקב שחר.
לכולנו יכאב אם מכבי תחגוג בקיץ,כמו שהמעבר של זהבי כואב לי כמעט פיזית.זו בעיקר מכה קשה לאגו וגם מכה מקצועית.
ועדיין,גם אם מכבי יקחו אליפות ואולי אחר כך עוד 2 אליפויות חלילה (אני סומך על שחר שלא יכנע כל כך מהר) ונרגיש דה ז׳ה וו של שנות ה-90 הכל כך כואבות,האם תרצה לקחת את הסיכון שמצבנו הכלכלי יהיה כמו של בית״ר ירושלים? כי אנחנו אנחנו בדרך הכמעט בטוחה לשם.
אתה לא יודע עד כמה המצב קשה.אולי ממקום מושבך זה נראה אחרת.
צריכים להכין את עצמנו לעונה-שתיים רזות,עונות של שיקום מאסון טביב.
קודם כל לדאוג להחתים את ממן,את קליינמן,מקווה שגילי יהיה בריא בעתיד,ועם גורדנה,שרם,ועם כמה צעירים טובים נוספים ורכש נקודתי,יהיה למועדון הזה עתיד גם במסגרת המגבלות והקשיים הרבים.
קשה לי לראות איך טל בן חיים ודמארי נשארים במידה ולא ניקח אליפות.
אז נכון שבמקרה האופטימי אליפות יכולה לפתור לנו את כל הצרות לשנים הקרובות,אבל זהבי זו הרפתקאה מאוד מסוכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:16 
אם זה נכון וערן זהבי חותם במכבי ת"א את כל הדאבל ההיסטורי שלנו ושער האליפות בטדי והמספרת בצרפת
ועוד רגעים גדולים שלו ילכו לפח !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
gazozo כתב:
אם זה נכון וערן זהבי חותם במכבי ת"א את כל הדאבל ההיסטורי שלנו ושער האליפות בטדי והמספרת בצרפת
ועוד רגעים גדולים שלו ילכו לפח !

שום דבר לא ילך לפח.
לא האושר שלי מהדאבל שנמשך 3 חודשים,לא ליגת האלופות ובעיקר לא הגול של הבוגד והחגיגות הבלתי נשכחות באותו הלילה עד הבוקר.
אמשיך להסתכל על זה שנים,זה חלק חשוב מההיסטוריה של המועדון המפואר שלנו וגאווה שתלווה אותנו תמיד.
כל מה שקרה עם הגולים האלה של זהבי,זה קודם כל הישגים של המועדון.
וכמובן שאני מאחל לערן זהבי החל מהיום לשבור את שתי רגליו,לקרוע את הרצועה,את הברך ולבלות כמה שיותר על המיטה של דוקטור מרטינס בבלגיה,אבל כל זה לא ישכיח דאבל ענק וליגת האלופות.
אני הייתי שם בזלצבורג,וביחד עם היום ההוא בטדי אלה הימים המאושרים בחיי,וגם הבוגד לא יצליח להשכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:32 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר פלרמו מוכרים את זהבי דיי בזול (הם קנו אותו במיליון וחצי יורו, לא?).
מוזר.

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 02 ינואר 2013, 03:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2013, 03:32 
חרטא, כמו שהפנדל של גרשון מול צ'לסי עדיין מרגש, ככה גם כל השערים של שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: