תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:16 
אז אולי אהבת את קאנטונה, אבל את מה שקרה איתו אתה כנראה לא זוכר. קאנטונה של 92 זה לא השחקן שחזר אחרי ההרחקה המפורסמת וניצח לבד משחק אחר משחק. הוא סה"כ היה שחקן שחיבר את הפאזל שהביא את האליפות הראשונה זה שנים, ההשפעה שלו על הקבוצה הייתה הרבה מעבר לסטטיסטיקה. זה מה שזהבי, הרבה מעבר לססטיסטיקה. ואם נמשיך באנלוגיה, עונה אחר כך הגיע רוי קין ( פרגוסון שאל את השחקנים, איזה חיזוק להביא?- זו הייתה התשובה החד משמעית ) ומכאן והלאה לא צריך להציג את שהתרחש עד ימינו. הנה לך השפעה של שחקן אחד על היסטוריה של מועדון. אנחנו נאכל עצמנו חזק ובגדול אם זה מה שזהבי יעשה, יהיה הבורג שיחבר את מכבי סופית לאליפות ראשונה זה שנים, ויוציא אותם לעידן אחר, ואז יגיעו רוי קינים ורב"ש ותענוג גדול. בעוד שאובדן אליפות שלהם יכול לגרום לתסריט הפוך כמעט לחלוטין. וזה בלי להזכיר מה אליפות תעשה לנו.
לכן יש הימורים שלוקחים. מה גם שאלה לא באמת הימורים, כי הכסף יגיע בכל מקרה ממכירה והמשכורות של תמוז, דמארי ואדל. זו מקסימום הלוואה עד סוף העונה, כזו שלוקחים כדי להמר על אליפות, שכל כך קריטית העונה, עבורינו ועבור מכבי, כל אחד מסיבותיה. אבל אצלנו כמו אצלנו, זהבי הולך למכבי ועוד רכש או שניים נורמליים לשם שינוי מגיעים, ואנחנו נמכור את תמוז עוד שבועיים שלושה, וננהל מו"מ עד השניה האחרונה של חלון ההעברות על חזרתם של שולר, ורוצ'ינה ומיגל הויוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:18 
אדום נחמד כתב:
כולכם מפחדים מאליפות של מכבי שתעשה נזק רב שנתי.
משום מה נדמה לי שגם אם השנה הם לא יקחו, שנה הבאה הם יקחו.
בסוף הכסף יעשה את שלו.
זה לא קשור ישירות לזהבי, או לדיכאון שיתקוף אותי אם וכאשר. זה קשור רק לחשש שלכם ממה יקרה אז..

אם השנה אתה תיקח (בהנחה שגם נצליח לעלות לליגת האלופות) אז יהיה לנו כסף להתמודד עם זה.
בנוסף העובדה שהוא שוב שם הרבה כסף ולא הצליח לקחת אליפות עלולה לשבור את מיטש (אולי שינקוט
בגישת If you can't beat them, join them).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:24 
למדנו לחוות בגידות ובכל זאת בנקודה זו -
הבגידה של זהבי היא לא בגלל שהעדיף את מכבי עלינו אלא בגלל שלא נישאר בפלרמו עם שכר גבוה מבמכבי, בקבוצה מקצוענית יותר ועם הזדמנות כלשהי להפתיע באירופה. אז יש את הענין של הנבחרת, אבל לשחקן אם נשמה, זה לא השיקול. חוצפת המשחק של "לא לעשות חשבון לאף אחד", שלו היא חלק מהותי בכלל האישיות שלו.

כדורגל אינו מדע, וקשה לדעת מה היתה התרומה זהבי אצלנו או מה תהיה שם. הסבירות היא שפחות ממה שמשתקף באשכול.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 01 ינואר 2013, 21:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
סוס, אתה אחד האחרונים שאכנס איתו לויכוחי קאנטונה, אבל קאנטונה של 92 היה יותר מסתם דבק. הוא לקח עם לידס אליפות (בבית על כוס בירה, אחרי שאתם כמו לוזרים הפסדתם יום אחרי המשחק שלהם) ויונייטד הבינו שהם צריכים להביא את השחקן הכי גדול מהיריבה הישירה שלהם על התואר. את זה מכבי ניסו לעשות עם גילי ולא הצליח להם אז הם עוברים לבא בתור.
כמו שמרעי כתב, האליפות שלהם כנראה תבוא מתישהו וכמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני ממש לא חושב שאנחנו צריכים להמר על כל הקופה רק בגלל שזה מכבי.
אתה יכול לעשות מפה ועד הודעה חדשה חישובי עלויות ומשכורות. יש אחד שיושב על הברז ובהתחשב במצב הנוכחי פלוס העובדה שחרב ששת מיליון השקלים יושבת מעל הראש שלו, לגיטימי שהוא לא רוצה להיכנס להרפתקה הזו.
סתם לצורך הדיון, חלק קדמי של גילי וטב"ח בצדדים וגלבאן מתחת לדמארי (בהנחה והוא אותו גלבאן של העונות האחרונות) עולה על מה שיש שם, גם אם זהבי וארבייטמן יגיעו אליהם.
אתה צריך בלם ומגן ימני להרכב. אם יש כסף, שיביאו 2 שחקנים איכותיים לשם ולא יקפצו מעל לפופיק בשביל שזהבי לא יהיה במחלה. כמו שאמרתי, שמכבי ימותו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שטוב להפועל ולא על מה שרע למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:25 
kobster כתב:
סוס, אתה אחד האחרונים שאכנס איתו לויכוחי קאנטונה, אבל קאנטונה של 92 היה יותר מסתם דבק. הוא לקח עם לידס אליפות (בבית על כוס בירה, אחרי שאתם כמו לוזרים הפסדתם יום אחרי המשחק שלהם) ויונייטד הבינו שהם צריכים להביא את השחקן הכי גדול מהיריבה הישירה שלהם על התואר. את זה מכבי ניסו לעשות עם גילי ולא הצליח להם אז הם עוברים לבא בתור.
כמו שמרעי כתב, האליפות שלהם כנראה תבוא מתישהו וכמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני ממש לא חושב שאנחנו צריכים להמר על כל הקופה רק בגלל שזה מכבי.
אתה יכול לעשות מפה ועד הודעה חדשה חישובי עלויות ומשכורות. יש אחד שיושב על הברז ובהתחשב במצב הנוכחי פלוס העובדה שחרב ששת מיליון השקלים יושבת מעל הראש שלו, לגיטימי שהוא לא רוצה להיכנס להרפתקה הזו.
סתם לצורך הדיון, חלק קדמי של גילי וטב"ח בצדדים וגלבאן מתחת לדמארי (בהנחה והוא אותו גלבאן של העונות האחרונות) עולה על מה שיש שם, גם אם זהבי וארבייטמן יגיעו אליהם.
אתה צריך בלם ומגן ימני להרכב . אם יש כסף, שיביאו 2 שחקנים איכותיים לשם ולא יקפצו מעל לפופיק בשביל שזהבי לא יהיה במחלה. כמו שאמרתי, שמכבי ימותו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שטוב להפועל ולא על מה שרע למכבי .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
שמעתם שהאדמו״ר מסג׳עייה נפטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

romario כתב:
אבקש לכבד את האשכול.
לא תמיד חייבים להראות "שנינות"

תודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:55 
מצטער מותק, זה בדיוק מה שקאנטונה היה. ואתה מכריח אותי להיכנס לסיפור עצמו, אבל זה כדאי בלי קשר כי זה אחד הסיפורים המדהימים בהיסטוריה של הכדורגל. שחקן שההשפעה שלו היא הרבה מעבר למה שהבקיע או בישל, הגיע למרבה האירוניה- במקרה. ברור שפרגוסון רצה אותו, כל מנג'ר היה רוצה את הכוכב של האלופה, אבל איזו אלופה תשחרר שחקן כזה? הוא לא היה אפילו בתוכניות. רצה הגורל ובמהלך שיחה של פרגי עם היו"ר על חיזוק אפשרי הוא הזכיר שחבל שלא הלכו על קאנטונה כשהגיע לאנגליה, צלצל הטלפון ועל הקו היה יו"ר לידס שביקש לתהות על קנקנו של דניס ארווין ( :HEART2: ). צירוף המקרים המוזר הזה הביא את פרגוסון לדחוף ליו"ר פתק עם שאלה פשוטה- אתם מעוניינים אולי למכור את קאנטונה? והשאר הוא ההיסטוריה שאנחנו מכירים. פרגוסון לא חלם שזה יהיה האפקט של קאנטונה, הוא פשוט חיפש שחקן טוב ( אגב, התודות לשפילד וונסדיי שפשוט סירבו למכור את דייויד הירסט, אם כן לא קאנטונה ולא מזל ולא כלום ).

חיים רמון אכן יושב על הברז, אבל חיים רמון לא איש כדורגל. לצערי הרב גם מי שנמצא לנו בהנהלה אינם כאלה. ואני עושה חישובים כדי להראות גם לך שהימור גדול אין כאן, מקסימום הלוואה עד הקיץ. אתה גם כנראה לא מבין שזה לא יהיה רק זהבי, ואם מגיע שחקן או שניים איכותיים התקפיים של ממש לשם ( אבוחצירא, גבאי, מליקסון ) אתה יכול לנתח עד מחר את ההרכב שלנו. אם לא הבנת עדיין, מאמן אין לנו, וכל ניתוחי ההרכבים שלך עד היום לא בדיוק הוכיחו את עצמם. על הנייר הכל טוב ויפה, בפועל משהו אחר לחלוטין. עם חלק קדמי מוכשר פי כמה משלהם, הם מבקיעים ומגיעים למצבים הרבה יותר מאיתנו, וגם משחקים משהו שנראה כמו כדורגל לפעמים. זהבי טוב להפועל, תמוז טוב להפועל, גבאי טוב להפועל, אלרואי טוב ל... טוב לשחק געגע עם שיר. אני חושב על הפועל, אני רוצה שחקן כזה אצלנו, שחקנים כמוהו שעושים הבדל. וכן, גם לא רוצה שהוא יגיע למכבי, כי כל מה שמעלה להם את הצ'אנס לאליפות זה רע מאוד בנתון הקיים. מי שחשוב שדוד מיץ' ימשיך להפסיד עשרות מיליונים לאורך שנים ושנים בלי הישגים וקצת להתחיל לכסות הוצאות לא יכול להיות רציני. עליה לליגת האלופות לעומת זאת, תתן אחושרמוטה תאבון. ומול זה נהיה אנחנו, בלי דמארי וטוטו, עם הקושר האחורי ועם אנטבי, ובלי אופק של כסף שיש בליגת האלופות, יחד עם עונה ראשונה של הדון באצטדיון החדש שתחייב את הקמצן להוציא בקיץ. להסתכל על הפגרה הזו זה להסתכל על פגרת הקיץ ועל מה שיהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:57 
עזרא כתב:

שוקל ברצינות למחוק אותך מהפייסבוק, הגיעו מים עד אוקלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
רק חשוב לציין, קנטונה לא היה שחקן טוב, דבק, מעבר לזה או גמל הרים,
הוא היה חלאה מכביסטית אולטימטיבית.
ילד זין זקן.

אתם מוזמנים להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:04 
ממש נחמדות ההשוואות בין קנטונה לזהבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נדמה לי שאתה עוד היית בשלב שאפילו לא חלמת על עופר שכטר כשהוא עבר ליוניטד. באמת חבל שלא עברת לשם, אני מת לראות אותך מתפתל ומנסה להסביר לאנגלי ממוצע שיוניטד זה מכבי וקאנטונה הוא חלאה, והוא רומז לך בעדינות שהוא מכיר מומחה שיכול לעזור בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
אתה צריך בלם ומגן ימני להרכב. אם יש כסף, שיביאו 2 שחקנים איכותיים לשם ולא יקפצו מעל לפופיק בשביל שזהבי לא יהיה במחלה. כמו שאמרתי, שמכבי ימותו. אנחנו צריכים לחשוב על מה שטוב להפועל ולא על מה שרע למכבי.

עם כל הכבוד, חרב הששה מליון לא צריכה לעניינן אותנו.
רמון טען שיש לו ערבות על הסכום הזה (הוא שיקר ???) כך שהסכום ישולם.
אין לסכום הזה קשר לתקציב הקבוצה והוא לא צריך להיות קשור אליו כי הסכום הזה בכל מקרה לא אמור לצאת מקופת הקבוצה (מענקים, מכירת שחקנים וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:15 
ויודע מה, קובסטר, כדי להעביר את הדוגמא לפסים יותר מקומיים ולהיפטר מכך גם מהערות מיזנטרופיות של אלפקה ועוד איזה מטרד או שניים, קח דוגמא עצמאית משלנו, על משה סיני שמעת? זוכר איך הוא חזר ב88 אחרי כמה חודשים מחו"ל? ( אזכור אחרון של קאנטונה, בערך באותה תקופה שהוא הגיע... ). הסטטיסטיקה האישית שלו לא הייתה מזהירה באותה עונה, מה שהיה זו ההשפעה שמעבר. יכול היה להגיע שחקן שמבקיע המון, אבל זה לא היה מבטיח לנו אליפות. משה סיני היה דמות שעושה קבוצה, ודמויות כאלה בכדורגל שלנו נדירות עד מאוד (אפשר להשליך את זה גם על שנים אחרות שלו, בטח על זו בבני יהודה, אבל 88 היא הדוגמא הכי קלאסית להשפעה של האופי ולא של היכולת ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
חכו שאיסמאילוב יחתים את שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
יהושע אבשלומוב מתקרב.
יש חדש עם קבוצות הרכישה של מוטל'ה שפיגלר ונמרוד דרייפוס? מי יותר קרובה לקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ויודע מה, קובסטר, כדי להעביר את הדוגמא לפסים יותר מקומיים ולהיפטר מכך גם מהערות מיזנטרופיות של אלפקה ועוד איזה מטרד או שניים, קח דוגמא עצמאית משלנו, על משה סיני שמעת? זוכר איך הוא חזר ב88 אחרי כמה חודשים מחו"ל? ( אזכור אחרון של קאנטונה, בערך באותה תקופה שהוא הגיע... ). הסטטיסטיקה האישית שלו לא הייתה מזהירה באותה עונה, מה שהיה זו ההשפעה שמעבר. יכול היה להגיע שחקן שמבקיע המון, אבל זה לא היה מבטיח לנו אליפות. משה סיני היה דמות שעושה קבוצה, ודמויות כאלה בכדורגל שלנו נדירות עד מאוד (אפשר להשליך את זה גם על שנים אחרות שלו, בטח על זו בבני יהודה, אבל 88 היא הדוגמא הכי קלאסית להשפעה של האופי ולא של היכולת ).

מצאת לך עם מי לדבר על הבן של אלוהים. חכה שנתי יבוא.
הייתי במשחק החזרה של סיני מבוורן (5:1 למכבי חיפה) ואני זוכר את עצמי מסתכל על אבא שלי ושואל אותו מה יהיה והוא אמר שזה סיני וזו הפועל ואנחנו עוד נקרע את הליגה.
אתה מעלה את 88 כדוגמא ? השילוב של סיני ובן שטרית החל מהסיבוב השני בעונה ההיא עלה על השילוב של גילי ושכטר בדאבל. הם פירקו לבד את הליגה וביחד עם קוקוס וחבורה אפורה הביאו אליפות והיו רחוקים הרחקה אחת מטומטמת של שאבי מדאבל על הפנים של מכבי.
סטטיסטיקה אישית ? הוא נתן 8 גולים ו-6 בישולים ב 24 מחזורי ליגה ועוד שלושה שערים בגביע.
כדאי שכל הילדים פה יבינו שלא היה ולא יהיה שחקן דומיננטי כמו סיני בהפועל. אין שום שחקן של הפועל אחריו שבר השוואה אליו, בטח שלא זהבי. ובלי להעליב, סיני של 81-88 היה הרבה יותר משפיע מקאנטונה של יונייטד.
לדעתי זהבי יהיה עוד בורג אצל מכבי ולא הוא יהיה ההבדל בינם לבין אליפות. הם יצטרכו יותר מאשר רק זהבי, ויכול להיות שהם יביאו את היותר הזה. שוב, אני לא מסתכל עליהם אלא רק על הפועל ומה שטוב לנו.
לגבי עמדת המאמן אצלנו, אתה משכנע את המשוכנע ואמרתי את זה בעצמי. פה מתחילה ונגמרת הבעיה הכי גדולה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:48 
אני לא יודע אם שמתם לב
אבל עם הסגל של עכשיו, הם לוקחים פה אליפות במעל 10 הפרש ככל הנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 22:54 
זה מה שאתה מסרב לקלוט, זו לא השוואה אחת לאחת, כי אי אפשר להשוות אופי ורוח, אלה לא דברים מדידים. כמו שוער שנוסך בטחון מעצם התנהלותו ומקרין שקט אבל בתור שוער יש טובים ממנו. אלה לא דברים שבסטטיסטיקה. ערן זהבי הוא אחד מאותם שחקנים וכל כך חבל שפספסנו אותו, הרבה מעבר לעניין האישי של היותו ילד שגדל וגם אהד את הפועל. אם הוא רק ייכנס לכושר, הוא יהיה שחקן שיעשה הבדל. כרגע, לבד מעטר שהוא לא שחקן מהסוג הזה, אין להם שחקן כזה. שב מול הקלטה של הדרבי, מול המשחק שלהם בחיפה ותראה עד כמה הם אובדי עצות ללא רועה שמכוון את העדר. ואנחנו עכשיו כבר מעבר לעניין הזה שלו, כי אין מישהו בהפועל שהיה מוכן לקחת את הצעד הזה קדימה, לו נאחל רק רצועה קרועה ובהקדם, אנחנו עכשיו בעניין שלפחות משאר העניינים בפגרה הזו ייצא משהו, שמישהו איכשהו, איפשהו, יבין מה קורה ויעשה מה שצריך לעשות, או יגיד לאנשים אחרים מה צריך. שיסגרו עם מגן ימני כבר, וגלבאן שהוא סבבה יחסית לורוצ'ינות שיצוצו, כבר, ורוצים למכור את תמוז? כבר בבקשה, עם שם מיידי של מחליף בקנה. מה קיבלנו עד עתה? החתמה של המאמן הראשי חסר המושג לעוד עונה והחתמה של עוזרו הנאמן. איזה יופי, בטח מחר נשמע על החתמת עוזר לאלי בואנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:02 
חתום, סגור, נעול. 250 אלף יורו לפאלרמו עכשיו, עוד 300 אחרי העלייה לשלב הבתים בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:04 
ג'יזס מה שעושים מערן זהבי, השם ירחם. נכון הוא נתן לנו את העליה לשלב הבתים, הבישול לטועמה, והמספרת הנחמדה מול ליון, וכמובן השער בטדי. אבל עשית ממנו מייקל ג'ורדן, אחד שכל משחק מביא את הווינריות שלו ומשפיע על כל החברים שלו לקבוצה בכל מחזור, מנהיג - על, והוא ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע את חרמש כעוזר לבואנו.
לגבי המחלה, אתה יכול לעשות חיפוש על ההודעות שלי ועל כמה אני לא תופס מהם ולא נבהל מהם. גם לפני הדרבי טענתי שיש להם מהלך אחד שהם יודעים לעשות וזה לבודד את עטר באגף שמאל ולתת לו לחתוך לאמצע. זו הסיבה שמאמן העל שלנו עלה בדרבי עם חוטבא ופנטסיל על אגף ימין, כדי שלא יהיה מצב שעטר יהיה מול מגן לבד.
עזוב השוואות כי זה באמת חסר טעם למרות ששנינו הבנו אחד את השני. אתה טוען שאם זהבי יכנס לכושר הוא יעשה בשבילם את ההבדל, אני טוען שלא רק שהוא לא יעשה בשבילם את ההבדל אלא גם לא באמת מעניין אותי מה הם עושים ואת מי הם מביאים ובטח שלא להתאבד כלכלית בשביל שחקן שהם יכולים להביא ואני לא (עם כל הכבוד וההערכה למה שהשחקן הזה עשה בשביל הפועל).
אני רוצה מגן ימני ובלם איכותיים הרבה לפני פנטזית שווא על זהבי. אם מוכרים את טוטו אז גלבאן זה פתרון טוב שיחייב אולי שינוי מערך אבל זה לא שאנחנו נראים להיט עם המערך הנוכחי.
אצלנו, בניגוד אליהם, הכל מתחיל ונגמר עם המאמן. עד כדי כך שגם אם זהבי יגיע לפה, לא בטוח שיצליחו להוציא ממנו מה שאפשר להוציא ממנו ואז מה הועילו חכמים בכספם ?....

שורה תחתונה, מכבי מעניינים לי את הביצה וכל מי שהם יכולים להביא, שיביאו. אני לא מתחרה איתם כלכלית כי זו טעות.
יש לנו סגל מספיק טוב בשביל ללכת עד הסוף ראש בראש איתם, הדבר היחיד שמפריע לי זה אם מי שעומד על הקווים אצלנו באמת מסוגל להוציא מהסגל הזה את המקסימום (ואני אפילו אתפשר על 80%) כדי באמת להיות קבוצה שלוקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
חתום, סגור, נעול. 250 אלף יורו לפאלרמו עכשיו, עוד 300 אחרי העלייה לשלב הבתים בליגת האלופות.

פרסום ראשון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
די,חפרתם.
נושא נעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:24 
עזרא כתב:
די,חפרתם.

הודעת המודעות העצמית של העשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:34 
kobster כתב:
ברגר כתב:

פרסום ראשון ?

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אני לא כותב דברים סתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
יום עצוב לרומנטיקה, שהיא הדבר היחיד שבגללו אנחנו פה כי אחרת כל הסיפור הזה לא היה מאוד מעניין (אומנם לקבוצה בכללי אבל דברים כאלו מחלחלים). אנחנו כבר בחודש חודשיים של ריכוכים לקראת המהלך, אבל אני פשוט יודע שברגע שאראה אותו בצהוב יקח לי זמן לא קטן להתאושש ולחזור להבין מה שווה כל העניין הזה של הכדורגל.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 01 ינואר 2013, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
נושא נעול,ושמישהו יגביל את יהושע בנץ לקנסו דחוף עד שהבוגד הטרי יחתום רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
חבל, קצת יותר סבלנות, קצת יותר נחישות, קצת יותר אופי,
אני מאמין שהוא יכל לעשות קריירה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 23:42 
ברגר כתב:
kobster כתב:
ברגר כתב:

פרסום ראשון ?

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אני לא כותב דברים סתם...

לא מבין איך אנחנו לא מצליחים לגייס 250 אלף יורו.
עזבו זהבי ורומנטיקה

אחד השחקנים הישראלים הכי טובים שיש היום בשוק, אפשר להביא אותו ב250 אלף יורו, ואנחנו אפילו לא יכולים לנסות.
כוס אמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: