joshsoos כתב:
יש בעיה של כסף, רק שהיא נפתרת חלקית כשמוכרים את טוטו ( הוא רוצה, הפועל רוצה, וממש כמו שנה שעברה מגיעים לינואר וכואבת לו הרגל הפלא ופלא ) ומשחררים שחקנים אחרים. וברור שאם מוכרים את טוטו צריך גם להביא חלוץ. וכן, ידוע לי שהפרשנות שלי היא דמיונית, ברור, בדיוק כמו עם גרשון. ככה זה כשאנשים מחפשים לשנוא. אם במקום לשנוא היו מסתכלים קדימה, היו רואים מה שהפועל מפספסת. שאליפות למכבי היא אסון, רב"ש מגיע בעונה הבאה ואיתו, כנראה כבר כרגע שחקנים שמכבי צריכה כמו גבאי ואבוחצירא, תוסיף את זהבי, זרוק איזה חיזוק זר נורמלי לשם שינוי ועוד מישהו שיחזור מחו"ל ( סטייל בוזגלו או מליקסון ) וקיבלת מצב אחר לחלוטין, בואכה ליגת האלופות והחותמת הסופית להישארות של הדוד מיץ' לשנים נוספות. וזה בזמן שהפועל מכרה את טוטו או איבדה אותו בסוף העונה ( מי יודע אם לא למכבי ), ותמכור את דמארי, תשחרר את אדל ותחפש על מי להוציא כסף, אבל זה כבר יהיה סיפור אחר. אולי יקנו את ידין בחזרה פי 5 ממה קיבלנו ( שזה לא קשה כי קיבלנו כל כך מעט ). אליפות לנו לעומת זאת, זה כסף אפשרי מליגת אלופות, ופיתוי לשחקנים ישראלים לחזור מחו"ל ( נראה כמה סבלנות תהיה לשכטר לשחק כמה דקות פה ושם ). אבל עם מי ניקח אליפות, עם הקבוצה שלקחה 3 נקודות מ9 נגד שלוש קבוצות תחתית, וששחררו לה את טוטו?
אבל היי, הביאו את פאביצ'ביץ' אז העונה אנחנו מתנהלים אחרת, נכון? נתראה באמצע ינואר אחרי שימכרו את טוטו, שיחררו את האחרים שרוצים ויספרו לנו בובע מעייסס על הורוצ'ינות שבדרך. הרי על הקווים אין לנו על יתרון אלא חסרון, קיבלנו מתנה כרגע בדמות ליגה חלשה ומכבי אפורה, אבל אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגליים, על ומחוץ למגרש. זו לא תאוריה, זו המציאות והיא קורית לנו מול העיניים, צריך רק להסתכל. אבל מה פתאום, אנחנו רק מחכים לדרבי ולהוציא את העצבים על זהבי, במקום לשאול את עצמנו שאלות על איך ההנהלה שלנו מנהלת עניינים. חיים רמון עשה הרבה בשביל הפועל בקיץ, את הדבר המרכזי הוא לא עשה- לא מינה אנשים שיודעים מה הם עושים, אלא את אותם אנשים מפעם.
סוס זה לא שאני לא מסכים בעליל עם בניתוח שלך, אבל אם לוקחים אותו כנכון, מה דעתך ההנהלה צריכה לעשות?
למכור /לשחרר את פנסטיל, קוטיניו, טוטו, אלרואי, פטקוביץ, בן יוסף וחימוביץ? בשביל לפנות מקום בתקציב לזהבי + מגן ימני זר + חלוץ מחליף?
כבר היום בגלל סיבות רבות אנחנו עולים לשחק כאשר על הספסל יש רק שחקני נוער או כאלו שמתאימים למכבי פ"ת, מה יקרה אם "נקצר את הסגל" בעוד 4 שחקנים?
אז בסדר יהיה לנו את אדל בשער.
את דנין, פאביצ'ביץ', באדיר והזר החדש בהגנה.
את דג'מבה דג'מבה, זהבי וממן במרכז המגרש.
ובהתקפה את ורמוט, טב"ח ודאמרי.
רק מי בדיוק יש לך על ספבל המחליפים? ומה יקרה שנה הבאה?
את ממן צריכים לקנות בשביל שהוא ימשיך.
אדל מסיים חוזה וצריכים שוער אחר (גם אם רק כמחליף לקלימן)
דנין כבר היום הוא כנראה לא מספיק טוב (ראה את הגול הראשון של חיפה שבוע שעבר),
מה תקבל מאביצ'ביץ והזר החדש אתה עדין לא יודע (ויש סיכוי טוב שלא מספיק בשביל ליגת אלופות)
ובאדיר + אנטבי יפרשו.
כלומר תצטרך להשקיע הרבה כסף בשביל להשלים את הסגל לליגה, והרבה מאוד כסף בשביל להעיד סגל ראוי שיוכל להתמודד על העפלה לליגת האלופות.
כסף שאין לך, ולא יהיה לך, בדיוק כמו שעכשיו אין לך כסף בשביל להביא את זהבי, אלא אם תמכור שחקנים אבל אז בעצם כל הבאת זהבי תהיה מיותרת.
ועוד משהו, הפועל לא יכולה לשלם לזהבי היא אומרת את זה בצורה ברורה בתקשורת, וממש לא דוחפת את זהבי לידיים של מכבי, ההפך הוא הנכון, זהבי החליט
שהוא חוזר לארץ ונותן דרישות שרק מכבי יכולה לעמוד בהם? לא דיברו עם זהבי? כאילו אם מחר מציעים לו 200 אלך ל 4 שנים הוא חותם? וגם את זה אני לא בטוח
שיש. אז הוא שאליל שלך יפסיק שחק את המשחק, ישאר בפלארמו או יעבור לכל מקום אחר על פני הגלובוס שהוא לא קרית שלום, או שיגיד בצורה ברורה, אני חוזר
לארץ, ורק מכבי רלוונטוית מבחינת שכר. פסול זה לא, אבל את תנסה להכשיר את השרץ, והוא בהחלט שרץ אם זה מה שהוא חושב.