תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 01:57 
יש בעיה של כסף, רק שהיא נפתרת חלקית כשמוכרים את טוטו ( הוא רוצה, הפועל רוצה, וממש כמו שנה שעברה מגיעים לינואר וכואבת לו הרגל הפלא ופלא ) ומשחררים שחקנים אחרים. וברור שאם מוכרים את טוטו צריך גם להביא חלוץ. וכן, ידוע לי שהפרשנות שלי היא דמיונית, ברור, בדיוק כמו עם גרשון. ככה זה כשאנשים מחפשים לשנוא. אם במקום לשנוא היו מסתכלים קדימה, היו רואים מה שהפועל מפספסת. שאליפות למכבי היא אסון, רב"ש מגיע בעונה הבאה ואיתו, כנראה כבר כרגע שחקנים שמכבי צריכה כמו גבאי ואבוחצירא, תוסיף את זהבי, זרוק איזה חיזוק זר נורמלי לשם שינוי ועוד מישהו שיחזור מחו"ל ( סטייל בוזגלו או מליקסון ) וקיבלת מצב אחר לחלוטין, בואכה ליגת האלופות והחותמת הסופית להישארות של הדוד מיץ' לשנים נוספות. וזה בזמן שהפועל מכרה את טוטו או איבדה אותו בסוף העונה ( מי יודע אם לא למכבי ), ותמכור את דמארי, תשחרר את אדל ותחפש על מי להוציא כסף, אבל זה כבר יהיה סיפור אחר. אולי יקנו את ידין בחזרה פי 5 ממה קיבלנו ( שזה לא קשה כי קיבלנו כל כך מעט ). אליפות לנו לעומת זאת, זה כסף אפשרי מליגת אלופות, ופיתוי לשחקנים ישראלים לחזור מחו"ל ( נראה כמה סבלנות תהיה לשכטר לשחק כמה דקות פה ושם ). אבל עם מי ניקח אליפות, עם הקבוצה שלקחה 3 נקודות מ9 נגד שלוש קבוצות תחתית, וששחררו לה את טוטו?
אבל היי, הביאו את פאביצ'ביץ' אז העונה אנחנו מתנהלים אחרת, נכון? נתראה באמצע ינואר אחרי שימכרו את טוטו, שיחררו את האחרים שרוצים ויספרו לנו בובע מעייסס על הורוצ'ינות שבדרך. הרי על הקווים אין לנו על יתרון אלא חסרון, קיבלנו מתנה כרגע בדמות ליגה חלשה ומכבי אפורה, אבל אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגליים, על ומחוץ למגרש. זו לא תאוריה, זו המציאות והיא קורית לנו מול העיניים, צריך רק להסתכל. אבל מה פתאום, אנחנו רק מחכים לדרבי ולהוציא את העצבים על זהבי, במקום לשאול את עצמנו שאלות על איך ההנהלה שלנו מנהלת עניינים. חיים רמון עשה הרבה בשביל הפועל בקיץ, את הדבר המרכזי הוא לא עשה- לא מינה אנשים שיודעים מה הם עושים, אלא את אותם אנשים מפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה אתה מתלונן על זה שהולכים למכור את טוטו, אם אתה בעצמך רומז שטוטו עושה שביתה איטלקית לקראת חלון ההעברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 04:01 
שהתפכחתי, בערך יומיים אחרי טדי, אמרתי שאם יש דבר אחד שלילי באותו ערב מדהים, זה שהערס האפס הזה, הסוציומט כבש את אותו שער.
דאגלס, איתי, גילי(!) למה לא הם??
זה הסיבה היחידה שאני מבואס שהגונב דעת הזה הולך למכבי, מעבר לזה, זה עוד תחנה בדרך לפירוק הסופי של מוסד המכביסטיות בעיניי, וחילופי המקומות תחת הצל של הקבוצה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 08:19 
גרשון זה דבר אחד, זהבי זה דבר אחר, ואל תתיימר לדעת בדיוק את שיקולי ההנהלה כי זה לא רציני, אתה יכול לשער במקסימום. אני בטוח ששיחרור של טוטו זו טעות והרכש כושל ברובו, ולובין צריך למכור חמוצים, רק מה הקשר ליכולות להביא את זהבי גם במידה ומוכרים את טוטו? זה הקשר ישיר שרק אתה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אם טוטו יימכר, זה יהיה באיזור החצי מיליון יורו. גם ניקח בחשבון את החיסכון בשכר שלו זה עדיין לא מגיע למספרים הכרוכים בהחתמה של זהבי (שחרור מפאלרמו פלוס שכר) כך שאחד תמורת השני לא תופס במקרה הזה, שלא נדבר על חרב הגירעון שתלויה מעל ראשו של רמון.
לדעתי הפוקוס צריך להיות על איך משאירים את טוטו לפחות עד סוף העונה. סוס בנה פה רשימת רכש מפוארת שאני סקפטי אם מיץ' ירצה להשקיע את כמויות הכספים האלו בינואר. גבאי,אבוחצירא,אלרואי,זהבי אלו ארבעה שחקנים שעולים הרבה מאוד כסף וגם אז לא מבטיחים אליפות.
אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו ולדאוג איך אנחנו מעמידים את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

לגבי הקללות לזהבי - אני בטוח שהרבה אנשים מחכים לזה ובאיזשהו מקום לא יהיו עצובים מדי אם הוא יחתום במחלה רק כדי לקלל אותו ולהוציא עליו את משקעי העבר.
ערן זהבי דואג לעצמו ולקריירה שלו.
הוא רוצה לחזור לארץ ומכבי היחידים שיכולים לעמוד בזה כלכלית, זו המציאות לצערנו וזה ממש לא המקרה של גרשון.
אם זהבי ילבש צהוב בסופו של דבר - שיהיה לו בכישלון. שרק יקח בחשבון שהוא יהפוך לעוד שחקן בהיסטוריה ועוד שחקן בלי זהות ובלי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יש בעיה של כסף, רק שהיא נפתרת חלקית כשמוכרים את טוטו ( הוא רוצה, הפועל רוצה, וממש כמו שנה שעברה מגיעים לינואר וכואבת לו הרגל הפלא ופלא ) ומשחררים שחקנים אחרים. וברור שאם מוכרים את טוטו צריך גם להביא חלוץ. וכן, ידוע לי שהפרשנות שלי היא דמיונית, ברור, בדיוק כמו עם גרשון. ככה זה כשאנשים מחפשים לשנוא. אם במקום לשנוא היו מסתכלים קדימה, היו רואים מה שהפועל מפספסת. שאליפות למכבי היא אסון, רב"ש מגיע בעונה הבאה ואיתו, כנראה כבר כרגע שחקנים שמכבי צריכה כמו גבאי ואבוחצירא, תוסיף את זהבי, זרוק איזה חיזוק זר נורמלי לשם שינוי ועוד מישהו שיחזור מחו"ל ( סטייל בוזגלו או מליקסון ) וקיבלת מצב אחר לחלוטין, בואכה ליגת האלופות והחותמת הסופית להישארות של הדוד מיץ' לשנים נוספות. וזה בזמן שהפועל מכרה את טוטו או איבדה אותו בסוף העונה ( מי יודע אם לא למכבי ), ותמכור את דמארי, תשחרר את אדל ותחפש על מי להוציא כסף, אבל זה כבר יהיה סיפור אחר. אולי יקנו את ידין בחזרה פי 5 ממה קיבלנו ( שזה לא קשה כי קיבלנו כל כך מעט ). אליפות לנו לעומת זאת, זה כסף אפשרי מליגת אלופות, ופיתוי לשחקנים ישראלים לחזור מחו"ל ( נראה כמה סבלנות תהיה לשכטר לשחק כמה דקות פה ושם ). אבל עם מי ניקח אליפות, עם הקבוצה שלקחה 3 נקודות מ9 נגד שלוש קבוצות תחתית, וששחררו לה את טוטו?
אבל היי, הביאו את פאביצ'ביץ' אז העונה אנחנו מתנהלים אחרת, נכון? נתראה באמצע ינואר אחרי שימכרו את טוטו, שיחררו את האחרים שרוצים ויספרו לנו בובע מעייסס על הורוצ'ינות שבדרך. הרי על הקווים אין לנו על יתרון אלא חסרון, קיבלנו מתנה כרגע בדמות ליגה חלשה ומכבי אפורה, אבל אנחנו מתעקשים לירות לעצמנו ברגליים, על ומחוץ למגרש. זו לא תאוריה, זו המציאות והיא קורית לנו מול העיניים, צריך רק להסתכל. אבל מה פתאום, אנחנו רק מחכים לדרבי ולהוציא את העצבים על זהבי, במקום לשאול את עצמנו שאלות על איך ההנהלה שלנו מנהלת עניינים. חיים רמון עשה הרבה בשביל הפועל בקיץ, את הדבר המרכזי הוא לא עשה- לא מינה אנשים שיודעים מה הם עושים, אלא את אותם אנשים מפעם.

סוס זה לא שאני לא מסכים בעליל עם בניתוח שלך, אבל אם לוקחים אותו כנכון, מה דעתך ההנהלה צריכה לעשות?
למכור /לשחרר את פנסטיל, קוטיניו, טוטו, אלרואי, פטקוביץ, בן יוסף וחימוביץ? בשביל לפנות מקום בתקציב לזהבי + מגן ימני זר + חלוץ מחליף?
כבר היום בגלל סיבות רבות אנחנו עולים לשחק כאשר על הספסל יש רק שחקני נוער או כאלו שמתאימים למכבי פ"ת, מה יקרה אם "נקצר את הסגל" בעוד 4 שחקנים?
אז בסדר יהיה לנו את אדל בשער.
את דנין, פאביצ'ביץ', באדיר והזר החדש בהגנה.
את דג'מבה דג'מבה, זהבי וממן במרכז המגרש.
ובהתקפה את ורמוט, טב"ח ודאמרי.

רק מי בדיוק יש לך על ספבל המחליפים? ומה יקרה שנה הבאה?
את ממן צריכים לקנות בשביל שהוא ימשיך.
אדל מסיים חוזה וצריכים שוער אחר (גם אם רק כמחליף לקלימן)
דנין כבר היום הוא כנראה לא מספיק טוב (ראה את הגול הראשון של חיפה שבוע שעבר),
מה תקבל מאביצ'ביץ והזר החדש אתה עדין לא יודע (ויש סיכוי טוב שלא מספיק בשביל ליגת אלופות)
ובאדיר + אנטבי יפרשו.
כלומר תצטרך להשקיע הרבה כסף בשביל להשלים את הסגל לליגה, והרבה מאוד כסף בשביל להעיד סגל ראוי שיוכל להתמודד על העפלה לליגת האלופות.
כסף שאין לך, ולא יהיה לך, בדיוק כמו שעכשיו אין לך כסף בשביל להביא את זהבי, אלא אם תמכור שחקנים אבל אז בעצם כל הבאת זהבי תהיה מיותרת.

ועוד משהו, הפועל לא יכולה לשלם לזהבי היא אומרת את זה בצורה ברורה בתקשורת, וממש לא דוחפת את זהבי לידיים של מכבי, ההפך הוא הנכון, זהבי החליט
שהוא חוזר לארץ ונותן דרישות שרק מכבי יכולה לעמוד בהם? לא דיברו עם זהבי? כאילו אם מחר מציעים לו 200 אלך ל 4 שנים הוא חותם? וגם את זה אני לא בטוח
שיש. אז הוא שאליל שלך יפסיק שחק את המשחק, ישאר בפלארמו או יעבור לכל מקום אחר על פני הגלובוס שהוא לא קרית שלום, או שיגיד בצורה ברורה, אני חוזר
לארץ, ורק מכבי רלוונטוית מבחינת שכר. פסול זה לא, אבל את תנסה להכשיר את השרץ, והוא בהחלט שרץ אם זה מה שהוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אז אפשר כבר להוריד את הפוסטר של הדאבל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
למה להוריד? שים איקס על הפנים שלו.
ערן גם אם יחתום במכבי לכל החיים לא יקח ממני את הרגע הכי מאושר כאוהד הפועל.
ושיזדיינו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 12:28 
joshsoos כתב:

ההנהלה שלנו הכריע את גורל האליפות במינוי של אבוקסיס למאמן
יש טעויות שלא עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 13:47 
קובסטר, מה תעזור השארה של טוטו ( שקשה לראות איך קורית אם כל הצדדים מעוניינים בעזיבה ) אם אין לך קישור? אנחנו משחקים כמו קבוצת תחתית ואי אפשר לרוץ לאליפות ככה, הנסים נגמרו. שחקן כמו זהבי חשוב לנו מטוטו ( שחשוב מאוד, שלא יהיה ספק , אבל פחות ).
לא אני בניתי את רשימת הרכש של מכבי, אלא רב"ש, והם יגיעו לשם, מי עכשיו ומי בסוף העונה. אם חלקם ושחקן או שניים אחרים יגיעו, מכבי קרוב לוודאי תשתפר. אנחנו לעומת זאת נלך אחורה. והעונה הזו עלולה להיות התגשמות סיוטיהם של נביאי הזעם, שהגיע שעתם, אף שזו כזו של שעון מקולקל שפעמיים ביום מראה את השעה הנכונה- אליפות למכבי תריץ אותם קדימה לשליטה בליגה.
כל הנקודה שלי היא שאנחנו בפתחה של חלון העברות, ושוב אותם דפוסים מוכרים נשמעים מכל עבר, ואז נתעורר בוקר אחד (כחבר טוב של מרפי וחוקיו אני מוכן גם להמר על התאריך המדוייק ) ונשמע שטוטו נמכר, ויחל המירוץ לדקה האחרונה של החלון, בו יגיע ורוצ'ינה או קוטיניו או פטקוביץ', שאנחנו לא צריכים ומישהו חתך עליו קופון או שהוא ברירת מחדל. המצב האידיאלי הוא שבמקום מאות פניות לא רלוונטיות לזהבי של אוהדים, שהפניות האלה יגיעו להנהלה. שיבהירו להם שמה שהיה בעבר לא יתקבל שוב, ושלא נאכל שוב את הסיפורים והמעשיות, והבכו לי שתו לי וספינים מכאן ועד הודעה חדשה. להזכיר להם שהם אלה שתלו את העונה הזו על האוהדים, על קניית מנויים וקניית חלקים מהקבוצה, על שקיפות ועל שיתוף. אבל מה זה מעניין אנשים אם אפשר פשוט לקלל את זהבי ולתת לבבות לגילי שאם היה במצב של זהבי היה עושה אותו הדבר בדיוק ( כמו שהיה עושה כבר בקיץ אם לא המכירה של איגבור ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 13:59 
ItaiH6 כתב:

שיהיה לו בהצלחה ולהם בכשלון.

:PUKE: :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מדובר בתרגיל הסחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 16:34 
joshsoos כתב:
קובסטר, מה תעזור השארה של טוטו ( שקשה לראות איך קורית אם כל הצדדים מעוניינים בעזיבה ) אם אין לך קישור? אנחנו משחקים כמו קבוצת תחתית ואי אפשר לרוץ לאליפות ככה, הנסים נגמרו. שחקן כמו זהבי חשוב לנו מטוטו ( שחשוב מאוד, שלא יהיה ספק , אבל פחות ).
לא אני בניתי את רשימת הרכש של מכבי, אלא רב"ש, והם יגיעו לשם, מי עכשיו ומי בסוף העונה. אם חלקם ושחקן או שניים אחרים יגיעו, מכבי קרוב לוודאי תשתפר. אנחנו לעומת זאת נלך אחורה. והעונה הזו עלולה להיות התגשמות סיוטיהם של נביאי הזעם, שהגיע שעתם, אף שזו כזו של שעון מקולקל שפעמיים ביום מראה את השעה הנכונה- אליפות למכבי תריץ אותם קדימה לשליטה בליגה.
כל הנקודה שלי היא שאנחנו בפתחה של חלון העברות, ושוב אותם דפוסים מוכרים נשמעים מכל עבר, ואז נתעורר בוקר אחד (כחבר טוב של מרפי וחוקיו אני מוכן גם להמר על התאריך המדוייק ) ונשמע שטוטו נמכר, ויחל המירוץ לדקה האחרונה של החלון, בו יגיע ורוצ'ינה או קוטיניו או פטקוביץ', שאנחנו לא צריכים ומישהו חתך עליו קופון או שהוא ברירת מחדל. המצב האידיאלי הוא שבמקום מאות פניות לא רלוונטיות לזהבי של אוהדים, שהפניות האלה יגיעו להנהלה. שיבהירו להם שמה שהיה בעבר לא יתקבל שוב, ושלא נאכל שוב את הסיפורים והמעשיות, והבכו לי שתו לי וספינים מכאן ועד הודעה חדשה. להזכיר להם שהם אלה שתלו את העונה הזו על האוהדים, על קניית מנויים וקניית חלקים מהקבוצה, על שקיפות ועל שיתוף. אבל מה זה מעניין אנשים אם אפשר פשוט לקלל את זהבי ולתת לבבות לגילי שאם היה במצב של זהבי היה עושה אותו הדבר בדיוק ( כמו שהיה עושה כבר בקיץ אם לא המכירה של איגבור ).

אף אחד לא מבטיח לך את זהבי של עונת הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 09:44 
http://sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=5429

ערן זהבי חתם במכבי תל אביב לארבע וחצי שנים
החתימה צפויה בשבוע הבא.
פרסום ראשון: קשר פאלרמו סיכם בקריית שלום. ישוחרר מהקבוצה האיטלקית תמורת חצי מיליון יורו. קרויף יטוס בימים הקרובים לאיטליה כדי לסגור את העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף ששלום תקוה פרש מכדורגל.
ארור האיש שינסה להחזיר אותו לספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה]
הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אתה מבלבל את המוח. גילי בהפועל למרות ההצעות ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 10:17 
אתה מבלבל את המוח, גילי בהפועל בגלל שההפרש בין ההצעות לא היה שווה לו את הנוחות האישית. הפרש גבוה יותר או כלום בכלל כמו לזהבי כרגע והוא במכבי כמו גדול. הערך היחיד לשחקן כדורגל זה הוא עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 10:23 
מכל הדיונים הבלתי נגמרים האלה על "האם שחקן כדורגל יוותר על כסף בשביל לעבוד במקום עבודה שיותר טוב לו", הדבר היחיד שבאמת אפשר ללמוד, זה על איך יתנהגו המשתתפים בדיון באותה סיטואציה.
מעבר לזה, הכל ניחושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 11:22 
יכול להיות שגילי לא היה מגיע להפועל תמורת סכום גדול יותר - יכול להיות....
ערן נבחן בנושא ומבחינתי כאדום - לא עמד בו .
אם כבר , שמעון עבר לביטר , ערן חצה את הכביש , מצידי שיידרס ! ( ספורטיבית )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 11:45 
אוי כמה נשבר הזין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 12:13 
איך אפשר להשוות בכלל חתימה בבית"ר לחתימה במכבי ????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 12:24 
באיזה מבחן ערן עמד? הפועל לא מציעה לו כלום. כלום. נאדה. הוא רוצה לחזור לשחק בארץ, ויש לו רק הצעה אחת. אז אלה החיים וכל שחקן שיעמוד בפני המצב הזה יעשה אותו הדבר, כל אחד, כולל כולם. קללות אליו כי הוא הולך לשחק במכבי זה סבבה, כמו אל כל שחקן שמשחק שם והוא גדל אצלנו אז יותר, אבל טענות? אלה צריכות להיות מופנות רק להנהלה שלנו, לשאול אותם למה לא מציעים לו חוזה. ואם התשובה היא שאין כסף, אז זה מה יש. רק שלא נתעורר בוקר אחד ונגלה שיש כסף אחרי שמכרו את טוטו, ואין את מי להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אתה מבלבל את המוח, גילי בהפועל בגלל שההפרש בין ההצעות לא היה שווה לו את הנוחות האישית. הפרש גבוה יותר או כלום בכלל כמו לזהבי כרגע והוא במכבי כמו גדול. הערך היחיד לשחקן כדורגל זה הוא עצמו.

מה גילי נתן עד עכשיו ? שער אחד ?
עם יכולת כזו הקהל הצהוב מזיין לו את הצורה.
לא סתם חתם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אז בעצם מה שאתה אומר, ד"ר אבי,
זה הוא חתם אצלנו בגלל הקהל?
תיאוריה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי-עכשיו זה סופי? [ידיעות אחרונות: זהבי סיכם במחלה
הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:57 
dr.avi כתב:
joshsoos כתב:

לא סתם חתם אצלנו.

כמה שטויות. כשגילי על המגרש כל הקבוצה יותר טובה. הצרה היא שהוא כל הזמן פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
הבעלים לא יודעים איך ישלמו לטביב את התשלום השני בקיץ, אז הם יצאו במסע רכש שכולל את זהבי?!
אם לא יקרה נס, ורמון ימכור את חלקו לאיזה מיליארדר, אנחנו מסיימים העונה את תקופת הרנסאנס של המועדון ונכנסים לתקופה חשוכה/צהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 13:58 
אתם משווים חתימה בבית"ר?????????????????????????????.

יש פה ילדים שאין להם מושג מה זה מכבי בכלל, בית"ר לעומת מכבי שווה ערך להפועל עכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:05 
dr.avi כתב:
joshsoos כתב:

לא סתם חתם אצלנו.

כן ולפניי שהוא חתם אצלנו הוא ידע שהוא יפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
dr.avi כתב:
joshsoos כתב:

לא סתם חתם אצלנו.

כן ולפניי שהוא חתם אצלנו הוא ידע שהוא יפצע.

בגילי הושקע כל כך הרבה כסף שלא נשאר אפילו 20 אלף יורו למגן. (העיקר שלאסי דומב החבר של יש כסף)
צריך ללמוד על העתיד ואין לנו את המיץ של הזבל להשקיע סכומים כאלו במר זהבי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
אתם משווים חתימה בבית"ר?????????????????????????????.

יש פה ילדים שאין להם מושג מה זה מכבי בכלל, בית"ר לעומת מכבי שווה ערך להפועל עכו.

שכחת סימן שאלה אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1237 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: