תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 17:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה נראה לכם שהוא "מבין עניין"? מטורי פרשנות בוואלה שצריכים לחלץ ממנו כמעט בכוח ולעבות אותם כדי שיהיה בהם מספיק טקסט?

הוא עשה קורס מאמנים? תעודת פרו? השתלמויות בחו"ל?

אחר כך אתם לא מבינים למה הפועל נשארת מועדון חברים קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:00 
ערן כתב:
לפי מה נראה לכם שהוא "מבין עניין"? מטורי פרשנות בוואלה שצריכים לחלץ ממנו כמעט בכוח ולעבות אותם כדי שיהיה בהם מספיק טקסט?

איזה שטויות.
בכל המועדונים הגדולים בעולם, מוצאים תפקיד לשחקנים סמלים, שהיו מצטיינים ונחשבו למובילים, בפן האנושי או המקצועי.

שלום תקווה יודע הרבה יותר כדורגל מכל איזה מאותגרים שעברו את קורס פרו באימון. גם ההשתלמויות האלה בחו"ל הם בלוף אחד גדול. אני לא אומר שצריך למנות אותו לסמכות מקצועית עליונה, אבל בטח היה צריך למצוא לו תפקיד.
עם השנים והניסיון הוא יכל להתפתח ולהפוך להיות דמות יותר מרכזית, אגב, זה גם לא מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:06 
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:

איזה שטויות.
בכל המועדונים הגדולים בעולם, מוצאים תפקיד לשחקנים סמלים, שהיו מצטיינים ונחשבו למובילים, בפן האנושי או המקצועי.

שלום תקווה יודע הרבה יותר כדורגל מכל איזה מאותגרים שעברו את קורס פרו באימון. גם ההשתלמויות האלה בחו"ל הם בלוף אחד גדול. אני לא אומר שצריך למנות אותו לסמכות מקצועית עליונה, אבל בטח היה צריך למצוא לו תפקיד.
עם השנים והניסיון הוא יכל להתפתח ולהפוך להיות דמות יותר מרכזית, אגב, זה גם לא מאוחר מדי.

אבל ערן שואל שאלות לגיטימיות...שחקן כדורגל זה מקצוע אחד ואימון וניהול זה מקצוע אחר, מה בדיוק תקווה עשה מאז עזב את הפועל שהופך את הקביעה שהוא יודע יותר כדורגל מכל האנשי מקצוע האחרים? אגב, על סמך מה אתה קובע שההשתלמויות הן בלוף? לי יצא לעבור איזה 2, 3, השתלמויות בארץ שהעבירו אנשי מקצוע מחו"ל והדבר האחרון שאני יכול לומר עליהן שהן בלוף, מתאר לעצמי שבחו"ל זה אפילו יותר רציני עם המתקנים שיש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
מה זידאן עשה שהפך אותו להיות ראוי להיות המנהל המקצועי של ריאל?

אגב, אני בכלל בעד לחכות עם המינוי הזה עד אחרי שגוטמן יעזוב את הנבחרת ולהציע לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
לא מיטוביץ' ( :HEART2: )?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת העונה היו לנו בחלק ההתקפי השחקנים הבאים:
טוטו, דאמרי, ורמוט טב"ח, אלרואי, קוטיניניו, מרעי, טועמה וממן . 9 שחקנים ל 5-4 עמדות.
קטיניו שוחרר, ומרעי אמור ללכת בטרייד על אבידור.
אם נבצע עיסקה על אלרואי + חימוביץ תמורת מגן כמו שאנחנו רוצים מול ק"ש, אנחנו מדללים את הסגל עוד יותר,
במיוחד עם מוכרים את טוטו.

אם כל זה באמת יקרה בסוף חלון העברות אנחנו נשארים עם:
דאמרי, ורמוט, טב"ח, טועמה, ממן ואבידור לאותן 4-5 עמדות, כאשר נותר רק לקוות שבאמת יביאו קשר אחורי נוסף, ושי יחלים
כדי שששת השחקנים האלו (שגם ככה נוטים להחסיר משחים אם בשל פציעה - ורמוט טב"ח ודאמרי - צהובים - ממן וטב"ח - או סתם חוסר
כושר - טועמה ) יתפסו "רק" 4 עמדות.

לגבי אבוקסיס, אני ממש לא מחסידיו אבל ליוסי יש את כל הנתונים להפוך למאמן ענק. מכיוון שיש לנו בעיית מזומנים אני לא בטוח שלא נכון,
לקחת עליו הימור, במיוחד אם אנחנו כבר היום מתחילים לתכנן את העונה הבאה, ולא שמים את האליפות כיעד מוצהר, אלא מסתפקים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע לגבי כל עניין ה"מנהל המקצועי" הזה.
אבל בתור מועמד לאימון הפועל, שלום ראוי בדיוק כמו אבוקסיס, בדיוק כמו שבנאדו ראוי במכבי חיפה.
בשוק המאמנים היום אין איזה "מאמן על" מוכח.
כולם פחות או יותר באותה רמה, ואם כבר אותה רמה אז למה לא כוכב עבר
בעל אישיות, שכבר היה במערכת ועשה עבודה טובה יחסית לאותה תקופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:22 
קודם כל תקווה צריך לבוא בתור מנהל מקצועי היכולות היחידות שצריכות להיות לו אלו יכולות ניהוליות
הוא צריך להגדיר מדיניות ,נהלים,יעדים ומדדים
ה x פקטור שלו זה שהוא בא מהתחום ,ראה עולם ודמות ערכית שלא מעוררת מחלוקת ואניטיגוניזים
ועד כמה שאני יודע הוא לא בא משום חוג כזה או אחר,לכן כל מה שרשם ערן לא רלוונטי לתפקיד או לאישיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
קודם כל תקווה צריך לבוא בתור מנהל מקצועי היכולות היחידות שצריכות להיות לו אלו יכולות ניהוליות
הוא צריך להגדיר מדיניות ,נהלים,יעדים ומדדים
ה x פקטור שלו זה שהוא בא מהתחום ,ראה עולם ודמות ערכית שלא מעוררת מחלוקת ואניטיגוניזים
ועד כמה שאני יודע הוא לא בא משום חוג כזה או אחר,לכן כל מה שרשם ערן לא רלוונטי לתפקיד או לאישיות

אתה מסביר לאנשים שלא מחפשים הסברים.
או מוריניו או כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:30 
מי אמר שיש לו יכולות ניהוליות?
יש לו איזשהו ניסיון ניהולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:32 
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:

איזה שטויות.

אבל ערן שואל שאלות לגיטימיות...שחקן כדורגל זה מקצוע אחד ואימון וניהול זה מקצוע אחר, מה בדיוק תקווה עשה מאז עזב את הפועל שהופך את הקביעה שהוא יודע יותר כדורגל מכל האנשי מקצוע האחרים? אגב, על סמך מה אתה קובע שההשתלמויות הן בלוף? לי יצא לעבור איזה 2, 3, השתלמויות בארץ שהעבירו אנשי מקצוע מחו"ל והדבר האחרון שאני יכול לומר עליהן שהן בלוף, מתאר לעצמי שבחו"ל זה אפילו יותר רציני עם המתקנים שיש שם.

הם לא בלוף מבחינתך, אבל אני לא באמת מאמין שאפשר ללמד כדורגל שחקן בין לאומי כמו שלום תקווה או ברקוביץ', שכבר שמעו וראו הכל.
ברור שיש עניין של ניסיון, וגישות שונות, אבל עולם המאמנים (במיוחד בארץ) לא כזה מפותח כמו שאתם עושים ממנו. מאמנים טובים עם אלפי הכשרות נכשלים, ומאמן בן 34 לפעמים מצליח.
זה כדורגל, זה פשוט. צריך לדעת, אבל אם אתה לא מבין את המשחק לא יעזרו השתלמויות. ולהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:33 
אוגוסטוס היל כתב:
מי אמר שיש לו יכולות ניהוליות?
יש לו איזשהו ניסיון ניהולי?

אף אחד לא אמר , אבל אני יוצא מנק' הנחה זו לפי מה ששמעתי ממנו ועליו , צריך מישהו בדמותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
מנהל מקצועי? זה מה שחסר בהפועל?
מיום ליום זה הופך מצחיק יותר.

1. צריך שמישהו בהנהלה ינער את כולם וייצב את הספינה - בלי תקשורת, בלי שופטים, בלי עניינים. כדורגל
2. צריך שיגאל אנטבי וחוטבא לא יהיו המגנים שלנו
3. צריך שגילי ורמוט ועומר דמארי, שני השחקנים היחידים בליגה הזאת שנמצאים 5 רמות מעל כולם, יחליטו שבא להם אליפות (ואני לא טוען שהם רעים עד כה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:41 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:

איזה שטויות.

הם לא בלוף מבחינתך, אבל אני לא באמת מאמין שאפשר ללמד כדורגל שחקן בין לאומי כמו שלום תקווה או ברקוביץ', שכבר שמעו וראו הכל.
ברור שיש עניין של ניסיון, וגישות שונות, אבל עולם המאמנים (במיוחד בארץ) לא כזה מפותח כמו שאתם עושים ממנו. מאמנים טובים עם אלפי הכשרות נכשלים, ומאמן בן 34 לפעמים מצליח.
זה כדורגל, זה פשוט. צריך לדעת, אבל אם אתה לא מבין את המשחק לא יעזרו השתלמויות. ולהפך.

אבל לא ענית למה מבחינתך הם כן בלוף!
והגישה שלך היא הכי ישראלית חפיפניקית שיש ובגלל זה כל האוחניים ושאר הבטלנים נכשלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 20:52 
הם בלוף מבחינת שלום תקווה ושאר כדורגלנים בכירים. אני מדבר על שחקנים מובילים שראו כבר על הדשא שהם מבינים את המשחק.
מבחינתי? כנראה שכמוך, גם אני אלמד דברים חדשים. אבל אני זה לא הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
kobster כתב:
שיהיה ליוסי בהצלחה , אני מאוד מקווה שהבהירו לו שביום החתימה שלו על החוזה לעונה הבאה הוא צריך להתפטר מהמשרה בנבחרת.
שיהיה בהצלחה ל קלינגר כעוזרו החדש של גוטמן. אולי הוא יביא זווית ראיה שונה לנבחרת וכך נצליח לנצח את פורטוגל בארץ.

עם העין השמאלית שלו

:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: