שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:
לפי מה נראה לכם שהוא "מבין עניין"? מטורי פרשנות בוואלה שצריכים לחלץ ממנו כמעט בכוח ולעבות אותם כדי שיהיה בהם מספיק טקסט?
הוא עשה קורס מאמנים? תעודת פרו? השתלמויות בחו"ל?
אחר כך אתם לא מבינים למה הפועל נשארת מועדון חברים קטן.
איזה שטויות.
בכל המועדונים הגדולים בעולם, מוצאים תפקיד לשחקנים סמלים, שהיו מצטיינים ונחשבו למובילים, בפן האנושי או המקצועי.
שלום תקווה יודע הרבה יותר כדורגל מכל איזה מאותגרים שעברו את קורס פרו באימון. גם ההשתלמויות האלה בחו"ל הם בלוף אחד גדול. אני לא אומר שצריך למנות אותו לסמכות מקצועית עליונה, אבל בטח היה צריך למצוא לו תפקיד.
עם השנים והניסיון הוא יכל להתפתח ולהפוך להיות דמות יותר מרכזית, אגב, זה גם לא מאוחר מדי.
אבל ערן שואל שאלות לגיטימיות...שחקן כדורגל זה מקצוע אחד ואימון וניהול זה מקצוע אחר, מה בדיוק תקווה עשה מאז עזב את הפועל שהופך את הקביעה שהוא יודע יותר כדורגל מכל האנשי מקצוע האחרים? אגב, על סמך מה אתה קובע שההשתלמויות הן בלוף? לי יצא לעבור איזה 2, 3, השתלמויות בארץ שהעבירו אנשי מקצוע מחו"ל והדבר האחרון שאני יכול לומר עליהן שהן בלוף, מתאר לעצמי שבחו"ל זה אפילו יותר רציני עם המתקנים שיש שם.
הם לא בלוף מבחינתך, אבל אני לא באמת מאמין שאפשר ללמד כדורגל שחקן בין לאומי כמו שלום תקווה או ברקוביץ', שכבר שמעו וראו הכל.
ברור שיש עניין של ניסיון, וגישות שונות, אבל עולם המאמנים (במיוחד בארץ) לא כזה מפותח כמו שאתם עושים ממנו. מאמנים טובים עם אלפי הכשרות נכשלים, ומאמן בן 34 לפעמים מצליח.
זה כדורגל, זה פשוט. צריך לדעת, אבל אם אתה לא מבין את המשחק לא יעזרו השתלמויות. ולהפך.