joshsoos כתב:
כן, רק שאת חיימוביץ' הוא לא ספר מהתחלה, ואת שושן הוא הוריד לספסל אחרי שלא היה מרוצה. ונשאלת השאלה, מה צריך לקרות כדי שהוא לא יהיה מרוצה מפטקוביץ' העגל? מה צריך לקרות שאנטבי לא יראה יותר דשא?
לא דיברתי על היום, אלא על כל התקופה שלו. יש לנו את הקישור וההתקפה הכי מוכשרים בליגה, וכל אלה לא מסוגלים לייצר מהלכי כדורגל ראויים, ומסתמכים על יכולת אישית גבוהה של שחקנים. אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית, וקבוצות כאלה עושות לנו בית ספר. האדון נמצא אצלנו מספטמבר, מספיק זמן נראה לי, וגונב דעת עם סיפורים על ינואר, במקום לספר לנו למה הוא לא מצליח להוצא מאותם קישור והתקפה משהו שנראה כמו כדורגל. בזמן הדיבורים על 'ההשתפרות' כתבתי שאני לא מבין על מה מדובר כי לא ראינו כזו, רק כניסה לכושר אישי של כמה שחקנים, אז מה בדיוק ישתנה?
אני לא רוצה את פרדי דוד כאישיות, אבל הוא אדם של כדורגל. לא מצליח לחשוב מי עוד בחוץ, כן ברור לי שלזה שעל הקווים אין מושג מהחיים שלו ושצריך מישהו אחר. וכן, אני יודע שזה לא הולך לקרות עם מי שמנהל אותנו.
אני ממש לא מגן על יוסי, אבל אתה מדבר שטויות.
הוא הכניס את חיימוביץ' להרכב באימון הראשון שלו אחרי ששושן היה נוראי במשחקים שהוא שיחק, אחרי שגם חיימוביץ' הראה שהוא גרוע הוא הכניס את פטקוביץ' שהיה סביר מלבד ה2 משחקים האחרונים.
את אנטבי הוא שם בהרכב כי דנין בהגנה זה אסון יותר גדול מאנטבי, עם כמה שזה עצוב.
ויש לנו את הקשרי מרכז הכי טבים בלגה, וממש אין לנו בעיה במרכז, אלא בכנפיים, שם טל בן חיים היחידי שמשחק וגם הוא כל הזמן חותך לרחבה.
קבוצות סוגרות נגדינו את האמצע ונותנות לחוטבא ואנטבי לרוץ בכיף, זה לא עוזר לנו.
כל זה לא אומר שאבוקסיס מאמן טוב, סך הכל הוא קיבל קבוצה עם יכולת קבוצתית של 5 מתוך 10 והפך אותה לקבוצה עם יכולת קבוצתית של6 מתוך עשר.
אבל הקבוצה הזאת, מבחינת השחקנים נטו, היא אוברייטד בטירוף.