תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי לך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
Red or Dead כתב:
אני לא אוהב להיות זה שמגן על אבוקסיס, אבל זה כבר פתטי. במה היום הוא אשם? שגורדנה מורחק? שפטקוביץ' שיחק?

סיננתי חלק מההודעה המקורית:
הוא אשם שפטקוביץ' משחק. עם שושן ספגנו רק שער אחד.
וכן, הוא אשם בהרחקה של גורדנה, שהצהוב הראשון שקיבל היה על דיבורים, בגלל שאבוקסיס מחמם את השחקנים על השופטים.

אתה באמת חושב ששושן ע"ח פטקוס\ביץ' זה הבעיה שלנו?
ואפשר לחשוב שלפני שאבוקסיס היה פה גורדנה היה בכלל ילד שקט שמעולם לא קיבל כרטיס צהוב.

לפני אבוקסיס גורדנה לא היה אומר בסוף משחק לשופט "אני אראה לך מי זה רועי גורדנה" וחוטף הרחקה ל3 משחקים.

וג'ושסוס,
טוטו, טב"ח, ממן, גורדנה ואפילו ורמוט יחרבנו לאחד כמו פרדי דוד על הראש.
צריך להביא מישהו שהוא גם אוטוריטה, או אחד שהוא סחבק כמו שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:26 
כל מה שצריך זה מאמן שיודע להעמיד שחקנים על המגרש, בדיוק מה שאלי כהן עשה בהפועל ר''ג, אפילו את זה אין לנו.
אני מרגיש שאני רואה את אותו משחק 4 פעמים ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:27 
יש לכם עוד כח להאשים אנשים?
חאלס.. תרפו.
אין למי לפנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:32 
joshsoos כתב:
כן, הסגל הוא הבעיה ולא הוא, יחליפו כמה שחקנים בינואר והכל יהיה בסדר. אלא שאף לא הכריח אותו לשים את מוגבלי המוח אנטבי ופטקוביץ' בהרכב, ולשחרר את פנסטיל לפני חלון ההעברות רק כדי בלית ברירה לשים את אלרואי מגן. והרי יש לנו את ההתקפה הטובה בליגה, ואחלה שחקנים בקישור, אז איך כל אלה לא מסוגלים ליצור מהלכי כדורגל נורמליים, ומה בדיוק הוא חושב שיקרה בינואר? לפני שבועיים ראינו קבוצה קטנה בלי כסף, שבאה לבלומפילד ונותנת לנו שיעור בהנעת כדור מסודרת ולא שמעתי את אלי כהן מתלונן שזו קבוצה חדשה והוא צריך להביא שחקנים בינואר. טב"ח, ממן, ורמוט, דמארי, טוטו, טועמה, גורדנה, וכל מה שיש לנו ז*ה כדורגל דלוח והרמות כדורים לרחבה של ממן.
אין לו מושג, הוא לא מאמן. במקום שיוציאו כסף על עוזר מאמן, עדיף להוציא אותו על מישהו הכי סביר שנמצא בחוץ ( כמו פרדי דוד ).

ועכשיו תגידו לי שאתם לא ליצנים. פרדי דוד עלק
טב"ח וורמוט לא שיחקו היום, וגילי בהרבה משחקים לא באמת היה(גם בשלושה מארבעת האחרונים) אז איך אפשר להכליל אותו בכישלון של אבוקסיס? וכשנוח לכם טועמה גמר את הסוס וגורדנה הוא שחקן שכונה וכשבא לכם אחרת אז "איך אבוקסיס לא מנצל שחקנים כאלה?". בדיוק כמו שאתה מאשים אותו ששיחרר את פנטסיל, המגן הכי גרוע שהיה בהפועל מאז פאביו רוסה. בנוגע לפטקוביץ' כבר רשמתי שכל הבלמים שלנו אותו חרא והיית רושם אותו הדבר גם על שושן וחיימוביץ'(איך יש בלם זר על הספסל והוא לא משחק ואבוקסיס שם שחקן שלא שיחק שנתיים ברוסיה/שחקן ליגה לאומית כמו שושן?)
לגבי אנטבי לפחות אני מסכים, וזה לא שדנין זה ג'ורדי אלבה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:35 
כל ההפסד ואיך שאנו נראים על ראשו של אבוקסיס
פחדנות לשמה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:39 
לפטר את יוסי לא יפטרו (אין כסף), יוסי לא יתפטר בחיים.
מאמן טוב שיושב בחוץ ? אין.
צריך לסיים את העונה עם יוסי, ולבנות את העונה הבאה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוסי לך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:40 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:
איזה עמוד שדרה...

מאז שהדביל הרכיז לפני חודש שהוא מחליף את כל שחקני ההגנה מלבד באדיר ההגנה הפסיקה לתפקד,
במקום להביא חיזוק שיחזק אותנו, הדביל הרג את כל מי שמשחק עכשיו וגמר לנו את העונה.
שהתחיל עם הסיפסול המטומטם של ממן והמשיך מאז בכל רגע נתון.

אה? מתי הוא ספסל את ממן?

נגד רמת השרון כשהוא עלה עם קישור אחורי הזוי של דגמבה ורוטיניו
אה בעצם זה היה שירזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:40 
כן, רק שאת חיימוביץ' הוא לא ספר מהתחלה, ואת שושן הוא הוריד לספסל אחרי שלא היה מרוצה. ונשאלת השאלה, מה צריך לקרות כדי שהוא לא יהיה מרוצה מפטקוביץ' העגל? מה צריך לקרות שאנטבי לא יראה יותר דשא?
לא דיברתי על היום, אלא על כל התקופה שלו. יש לנו את הקישור וההתקפה הכי מוכשרים בליגה, וכל אלה לא מסוגלים לייצר מהלכי כדורגל ראויים, ומסתמכים על יכולת אישית גבוהה של שחקנים. אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית, וקבוצות כאלה עושות לנו בית ספר. האדון נמצא אצלנו מספטמבר, מספיק זמן נראה לי, וגונב דעת עם סיפורים על ינואר, במקום לספר לנו למה הוא לא מצליח להוצא מאותם קישור והתקפה משהו שנראה כמו כדורגל. בזמן הדיבורים על 'ההשתפרות' כתבתי שאני לא מבין על מה מדובר כי לא ראינו כזו, רק כניסה לכושר אישי של כמה שחקנים, אז מה בדיוק ישתנה?
אני לא רוצה את פרדי דוד כאישיות, אבל הוא אדם של כדורגל. לא מצליח לחשוב מי עוד בחוץ, כן ברור לי שלזה שעל הקווים אין מושג מהחיים שלו ושצריך מישהו אחר. וכן, אני יודע שזה לא הולך לקרות עם מי שמנהל אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
במאבקי הצמרת צריך לא רק אחד שיהיה איש של כדורגל, אלא גם מנהיג/פסיכולוג.
לא מצליח לחשוב על אחד כזה שאפשר להביא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:48 
אתה לא יכול להגיד שאין שיטה ושיפור(לעומת התקופה עם שירזי)
אתה כן יכול להגיד שהשיטה לא מתאימה לקבוצה שהמגנים שלה הם חוטבא ואנטבי.
פטקוביץ' ככל הנראה סיים את דרכו היום והגיע בלם במקומו כבר לפני חודש, כנראה שבין שושן המוגבל לחיימוביץ' שעשה פנדלים בשלושה משחקים ברצף הוא העדיף את פטקוביץ', שהיה גרוע אגב רק בשני המשחקים האחרונים.
לגבי יגאל כבר הסכמנו ושוב, זה לא שדנין כזה עילוי. הפורום הזה ידע לצעוק למאמנים לתת לשושן צ'אנס, ולתת לקובי סוויסה צ'אנס ובנה מושיעים על סמך כלום מספיק פעמים. בדיעבד הכל נכון, אבל באותה מידה כמו שאנחנו עם 2 מ12 יכלנו גם לנצח את הפועל רמת גן אם אדל לא משמיט כמו טירון ובקרית אליעזר אם השחקנים לא שחצנים ויהירים וגומרים את זה כבר במחצית הראשונה.
הדעה הקדומה שלכם על אבוקסיס גורמת לכם להיות קצרי רוח כלפיו וזה מובן, אני פשוט לא מסכים עם זה(למרות שגם אני שנאתי אותו אחרי הסיפור עם גילי ב2004). האשכול הזה שבא היום אחרי משחק שמהספסל יש לו רק את שרם, אייזנשטיין ואלירן דנין עוד יותר ממחיש את זה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:53 
Red or dead יקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, רק שאת חיימוביץ' הוא לא ספר מהתחלה, ואת שושן הוא הוריד לספסל אחרי שלא היה מרוצה. ונשאלת השאלה, מה צריך לקרות כדי שהוא לא יהיה מרוצה מפטקוביץ' העגל? מה צריך לקרות שאנטבי לא יראה יותר דשא?
לא דיברתי על היום, אלא על כל התקופה שלו. יש לנו את הקישור וההתקפה הכי מוכשרים בליגה, וכל אלה לא מסוגלים לייצר מהלכי כדורגל ראויים, ומסתמכים על יכולת אישית גבוהה של שחקנים. אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית, וקבוצות כאלה עושות לנו בית ספר. האדון נמצא אצלנו מספטמבר, מספיק זמן נראה לי, וגונב דעת עם סיפורים על ינואר, במקום לספר לנו למה הוא לא מצליח להוצא מאותם קישור והתקפה משהו שנראה כמו כדורגל. בזמן הדיבורים על 'ההשתפרות' כתבתי שאני לא מבין על מה מדובר כי לא ראינו כזו, רק כניסה לכושר אישי של כמה שחקנים, אז מה בדיוק ישתנה?
אני לא רוצה את פרדי דוד כאישיות, אבל הוא אדם של כדורגל. לא מצליח לחשוב מי עוד בחוץ, כן ברור לי שלזה שעל הקווים אין מושג מהחיים שלו ושצריך מישהו אחר. וכן, אני יודע שזה לא הולך לקרות עם מי שמנהל אותנו.

אני ממש לא מגן על יוסי, אבל אתה מדבר שטויות.
הוא הכניס את חיימוביץ' להרכב באימון הראשון שלו אחרי ששושן היה נוראי במשחקים שהוא שיחק, אחרי שגם חיימוביץ' הראה שהוא גרוע הוא הכניס את פטקוביץ' שהיה סביר מלבד ה2 משחקים האחרונים.
את אנטבי הוא שם בהרכב כי דנין בהגנה זה אסון יותר גדול מאנטבי, עם כמה שזה עצוב.
ויש לנו את הקשרי מרכז הכי טבים בלגה, וממש אין לנו בעיה במרכז, אלא בכנפיים, שם טל בן חיים היחידי שמשחק וגם הוא כל הזמן חותך לרחבה.
קבוצות סוגרות נגדינו את האמצע ונותנות לחוטבא ואנטבי לרוץ בכיף, זה לא עוזר לנו.

כל זה לא אומר שאבוקסיס מאמן טוב, סך הכל הוא קיבל קבוצה עם יכולת קבוצתית של 5 מתוך 10 והפך אותה לקבוצה עם יכולת קבוצתית של6 מתוך עשר.
אבל הקבוצה הזאת, מבחינת השחקנים נטו, היא אוברייטד בטירוף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:59 
אני כן יכול להגיד שאין שיפור, היינו חרא ונשארנו חרא, לא שיחקנו כדורגל בהתחלה ולא עכשיו. אז היו כמה משחקים שכמה שחקנים נתנו משחק אישי טוב, אבל חוץ מאיזו מחצית פה ושם המשכנו להראות כמו פח אשפה. אף אחד לא יודע אם שירזי ממשיך ואותם שחקנים נכנסים לכושר, לא היה קורה אותו הדבר. בשורה התחתונה אנחנו לא משחקים כדורגל, עם שחקנים סופר מוכשרים, והפועל ר"ג כזו, עם שחקנים בשני שקל מראה לנו איך עושים את זה. אני מתעב אותו בכל ליבי, אבל בכל שנות התיעוב זה לא הפריע לי לכתוב על יכולתו כשחקן ( של פעם, לא השנים האחרונות ). זה לא קשור לכך, ולא שונה מדברים שכתבתי על קשטן למשל לפני שנה. זה פשוט מאוד, אנחנו לא משחקים כדורגל תחת האיש, והוא כבר כמה חודשים כאן. 3 מ12 נגד קבוצות תחתית ואחת מהאמצע, כששלושה מהמשחקים בבלומפילד ואנחנו נראים כמו פח אשפה. אנחנו צריכים מישהו אחר כמאמן ( אבל קודם כל צריכים הנהלה אחרת ומשם זה כבר היה קורה לבד ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:03 
Red or Dead כתב:
אתה לא יכול להגיד שאין שיטה ושיפור(לעומת התקופה עם שירזי)
אתה כן יכול להגיד שהשיטה לא מתאימה לקבוצה שהמגנים שלה הם חוטבא ואנטבי.
פטקוביץ' ככל הנראה סיים את דרכו היום והגיע בלם במקומו כבר לפני חודש, כנראה שבין שושן המוגבל לחיימוביץ' שעשה פנדלים בשלושה משחקים ברצף הוא העדיף את פטקוביץ', שהיה גרוע אגב רק בשני המשחקים האחרונים.
לגבי יגאל כבר הסכמנו ושוב, זה לא שדנין כזה עילוי. הפורום הזה ידע לצעוק למאמנים לתת לשושן צ'אנס, ולתת לקובי סוויסה צ'אנס ובנה מושיעים על סמך כלום מספיק פעמים. בדיעבד הכל נכון, אבל באותה מידה כמו שאנחנו עם 2 מ12 יכלנו גם לנצח את הפועל רמת גן אם אדל לא משמיט כמו טירון ובקרית אליעזר אם השחקנים לא שחצנים ויהירים וגומרים את זה כבר במחצית הראשונה.
הדעה הקדומה שלכם על אבוקסיס גורמת לכם להיות קצרי רוח כלפיו וזה מובן, אני פשוט לא מסכים עם זה(למרות שגם אני שנאתי אותו אחרי הסיפור עם גילי ב2004). האשכול הזה שבא היום אחרי משחק שמהספסל יש לו רק את שרם, אייזנשטיין ואלירן דנין עוד יותר ממחיש את זה

אתה מדבר כאילו מדובר רק על המשחק הזה, בפועל מאז שאבוקסיס הגיע אין שום שיפור והקבוצה עדיין נראית כמו כלום.
ההבדל היחיד בין היום לבין המשחקים הקודמים זה שבמשחקים הקודמים היה סגל קצת יותר מלא בכישרון שהצליח להסוות את העובדה שהקבוצה הזאת לא משחקת כדורגל ולכן גם היום הפסדנו.
מעבר לזה הניהול משחק שלו הוא כמעט תמיד זוועתי ואני בכלל לא מדבר על הנפוטיזם שהולך לנו באגף שמאל.
בעיני עם אבוקסיס לא נגיע לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:26 
לא מאשים אותו יותר מידי... אבל קשטן עשה לו בית ספר היום :cry:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:

איך זה ששנה שעברה כשהם היו בקבוצות שונות, אבוקסיס עשה לקשטן בית ספר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:34 
IdanTheLittle כתב:
shaharot כתב:

דיברתי ספיציפית על המשחק היום... ואם אני לא טועה שנה שעברה סיימנו נגדם בתיקו אז זה לא נחשב "עשה לו בית ספר"

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
IdanTheLittle כתב:
shaharot כתב:

דיברתי ספיציפית על המשחק היום... ואם אני לא טועה שנה שעברה סיימנו נגדם בתיקו אז זה לא נחשב "עשה לו בית ספר"

אם אתה הפועל תל אביב, ולא מצליח לנצח, כנראה שעשו לך בית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
לראות את הראיונות אחרי משחק של אבוקסיס ושל קשטן ולאכול את הלב שאחד מאמן אותנו והשני אותם.

העיקר שטביב הבן זונה, בגיבוי גדול מאוד של חלק מהכותבים בפורום הזה, העיף את המאמן הכי טוב בארץ בשביל להביא את ניצן שירזי... מאז השאר היסטוריה.

אתה רוצה שאני אזכיר לך את הראיונות והגנבות דעת של קשטן?

דווקא הדבר היחיד שהוא באמת זוועתי בו אתה מפאר אותו?

אבוקסיס בן זונה, ערס, אפס, ואני מת כבר להגיע ליום שהוא יעוף סופית מהמועדון, בלי קשר הוא מאמן דיי בינוני כמו השאר בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:38 
shaharot כתב:

איזה בי״ס קשטן עשה לו?
קיבלנו גול מטעות איומה של אדל ועוד גול ממצב נייח כשבאמצע של זה המשחק היה בשליטה שלנו עם כמה החמצות ופנדל שלא קיבלנו.
בני יהודה באופן כללי היתה די חלשה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:42 
אבי כתב:
shaharot כתב:

איזה בי״ס קשטן עשה לו?
קיבלנו גול מטעות איומה של אדל ועוד גול ממצב נייח כשבאמצע של זה המשחק היה בשליטה שלנו עם כמה החמצות ופנדל שלא קיבלנו.

הם חלשים כל העונה פשוט יש את הפועל שתיתן להם נקודות.(כנל הפועל חיפה,נתניה,רמהש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
אבי כתב:
shaharot כתב:

איזה בי״ס קשטן עשה לו?

הם חלשים כל העונה פשוט יש את הפועל שתיתן להם נקודות.(כנל הפועל חיפה,נתניה,רמהש).

אולי נשחק כבר בתל ברוך וזהו. לפחות נשלים הכנסה לרכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 04:23 
הכי הציק לי הייתה התשובה שלו, זו הרמה כרגע אין מה לעשות נחכה לינואר.
אדון אבוקסיס, עם כזו גישה הפועל של הדאבל שאתה כל כך נהנה לקחת עליו קרדיט לא הייתה משווה נגד נתניה כי המצב בדקה 80 הוא 3-0, ןלא הייתה עולה לטדי במטרה לשרוף את המגרש, כי כבר אין באמת סיכוי.

ספורטאים ובמיוחד ספורטאים בהפועל נלחמים עד הרגע האחרון עם מה שיש מצידי שיחזירו את דאבור לב אדום רופניק לשחק.
אני לא מקבל תשובה כזו "זה מה יש" גם אם היא הכי כנה והכי נכונה, תמציא את הפתרונות או לפחות תעשה רושם של אחד שעוד מנסה למצוא אותם.
אם זו הגישה שלך מקומך לא איתנו ולא בנבחרת אולי כפרשן תהיה טוב יותר.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
יוסי הוא לא הבעיה של הפועל.
יוסי הוא סימפטום.

כרגיל,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שאנחנו שווים ?
חתיכת אפס!

לך הבייתה אם זה מה שאנחנו שווים.
לך לאופירע החברה שלך
לך לגוטמן ולנבחרת המזויינת שלך
לך לביתר
לך !

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
בן אדם שעומד מול המצלמה אחרי 4 תצוגות נפל רצופות ואומר שזה מה שאנחנו שווים לא ראוי להיות מאמן הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:34 
בראשית היה שירזי - העדר האימונים הטקטים, כושר גופני מזעזע וסגל לא מאוזן.
יוסי הוכיח את עצמו כמאמן נבחרות (כלומר, למשימה של משחק / מספר משחקים) אבל לא כמאמן קבוצות. כמאמן נבחרות השתמש במוטיבצית יתר וזו חסרה כרגע. בנוסף, האמוציונאליות אובר, המתאימה למאמן נבחרות, היא לפעמים לרועץ במסגרת ליגה ארוכה.

כרגע יוסי הוא המאמן שלנו. לא רואה מועמד אחר ומציע לזכור זאת. החלפתו רלבנטית רק אם חו"ח יאבד את השחקנים בדומה לעטר.
נקווה שרכש ינואר יעזור, אם כי כרגע הבעיה הגדולה היא במנטליות של מומנטום שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 11:47 
Red or Dead כתב:
אם מור שושן היה משחק הוא היה אשם ששושן משחק. אם חיימוביץ' היה משחק הוא היה אשם שחיימוביץ' משחק. כל הבלמים שלנו אותו חרא, אין מה לעשות, היום גם באדיר היה זוועה אז גם בזה אבוקסיס אשם?

לגבי ממן, לא שאני מבין מה אתם רוצים כי הוא משחק המון, אבל באמת צריך לתרץ לכם למה הוא מוחלף ולא ורמוט, דמארי או בן חיים? אולי גם אבוקסיס אשם בזה שאדל קיבל היום גול מפגר ואשם בגול מול הפועל רמת גן, כי הוא לא מאמן שוערים מספיק טוב

אם כבר מור שושן
כשהוא היה בהרכב ספגנו שער אחד בלבד בחמישה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
חלאס כבר עם שייע
איזה תואר הוא לקח? איזה קבוצת צמרת הוא אימן?

לקח מקום שני עם קבוצת גולסטאר נגד אגדות הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
יוסי הוכיח את עצמו כמאמן נבחרותי.

ספר לי על כך עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: