שמתי לב שפיספסתי כמה הודעות,
נתקן את המעוות (לא המשתמש ג'וש).
kobster כתב:
1.יש סיבה שהתקשורת מתעלמת באופן מכוון מאלדד יניב והסרטונים שלו.
יכול להיות שלא מאמינים לו, יכול להיות שחושבים שהוא ממציא או מגזים ויכול להיות שמנסים להשתיק אותו בכוונה ויש יד מכוונת מלמעלה.
על דוכן הכנסת, יהיו חייבים לשדר בכל הערוצים את הדברים שלו. בועדות בכנסת יהיו חייבים לרשום את הדברים שלו בפרוטוקול הדיון. אם רבע ממה שהוא אומר נכון, זה מספיק כדי לחשוף את הפרצוף האמיתי של מי שמנהל את המדינה בשנים האחרונות ולפחות להתחיל בחקירה כנגד אותם גורמים.
הכי קל להגיד הכל פה מושחת ורקוב אבל עד שקם מישהו בניסיון לחשוף את השחיתות מבטלים אותו באחת.
הוא עצמו לא ישנה הרבה, אבל אולי הוא יתחיל להזיז את העגלה בכיוון הנכון.
2.אלפקה, הבחירות האלו הולכות להיות הרבה מאוד על הקודקוד. יש קודקוד אחד שלא אומר כלום ומדבר בסיסמאות שנועדו להפחיד וקודקוד שני שמציג תוכניות מפורטות ומדבר על מהלכים שיוצרים תקווה.
אתה לא מאמין ובוחר (כרגיל) להישאר בסקפטיות ובציניות - סבבה. גם ככה ויתרת ממזמן ואתה מחפש את ההזדמנות הראשונה לברוח מפה. יש כאלה שלא יכולים לברוח ודואגים לעתיד של הילדים שלהם במדינה הזו. עוד 4 שנים של ביברמן והלך עלינו כמעט סופית, כל עוד יש סיכוי שזה לא יקרה שווה להילחם בשביל זה.
1. גם אם אלדד יהיה הכי לוחמני בעולם, על מי אתה חושב שזה ישפיע? למה אתה חושב שזה ישפיע?
2. קודם כל, צר לי, אבל אני לא רואה הבדל בין שלי לביבי, שני אנשים מאוד דומים.
אבל גם אם היה, אתה מנסה לדחוף את הפיל לבית מהכניסה של החתול, לא הולך, אתה מנסה לדחוף אותו מהחלון, לא הולך, אתה מנסה לדחוף אותו מהארובה.
לא תצליח.
ואם בדרך נס כן תצליח, עדיין תישאר בדיוק עם אותו פיל. (או פירמידה)
Frank Serpico כתב:
הסוגיה הבטחונית אל מול איראן, סוגיות חוץ וביטחון אל מול ה"אביב" הערבי, בעיות דמוגרפיות מקומיות (כן, ערביי ישראל, כן, המגזר החרדי), כמובן הסוגיה הפלסטינית וההתנחלויות, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, והרשימה עוד ארוכה.
לא קורה לי איתך הרבה, אבל הרתחת אותי.
אירן, האביב הערבי ופלסטינאים, לא רק שזה לא מתקרב לבעיה העצומה של שחיתות שילטונית, היא בכלל לא בעיה. זאת בועת שליטה 1984 סטייל.
בעיות דמופגרפיות הן בעיה, אבל בטח לא כמו הסרטן של שחיתות (שאגב, מזינה את הבעיה הזאת, כמעט כמו כל בעיה אחרת), וגם אין הרבה מה לעשות נגד זה.
מערכת החינוך ומערכת הבריאות הן תוצר ישיר של השחיתות השילטונית והון-שילטון.
red in blood כתב:
KingAlpaca כתב:
לפי דעתו היא מצויינת.
מה שהוא עושה עכשיו.
לא לגייס אותם. (אגב, מצויין שכך)
לא. אין פרטנר.
בתיאוריה, כן. מעשית, הוא לא עושה את זה גם עכשיו.
גם לפי דעתו היא לא מצויינת. הוא פועל לשנות אותה לדרך ספציפית. מה היא?
מה הוא עושה עכשיו?
אני אתקן את השאלה - ישנה בעיה בין החרדים לחילונים, כעובדה. איך הוא מתכוון לטפל בנושא? מה ה"חזון" שלו?
אז מה הוא מתכוון לעשות עם הבעיה הפלסטינית? שוב, מה המטרה שלו לטווח הארוך והקצר?
אל תדבר על תיאוריה ופרקטיקה. טכנו אמר שמדובר על לראות ע"פ מעשים. אז ע"פ מעשים, האם הוא מתכוון להמשיך ולבנות מאחורי הקו הירוק?
ביבי צועק מתחת לכל עץ רענן שיש לנו כלכלה מדהימה וחזקה. והוא מבחינתו משיג בדיוק מה שהוא רוצה, שלו ולחברים שלו יהיו יופי של החיים.
כמעט כלום. זה מעניין לו את הביצה.
להשאיר את המצב כמו שהוא. (אולי לשפר קצת את המצב של החרדים, אם יהיה להם כוח גדול בממשלה הבאה, הוא יצטרך אותם, והם ילחצו עליו)
כלום. המצב מבחינתו אידאלי. הוא מקווה שלא יהיה טרור בטווח קצר, ואם תהיה קצת בעיה עם הציבור אפשר לארגן מבצע חמוד.
לא. הוא לא בונה גם עכשיו. הוא מצהיר, כי הוא יוצא גבר (בעיניו)