תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 02:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 23:01 
אמירה מעניינת

ציטוט:
.....המיינסרים הישראלי מגרד את מעמד הביניים מלמטה, משלם מעט מאוד מיסים, מסורתי יותר מאשר חילוני, אכפת לו מהצביון היהודי של המדינה אבל לא אוהב את הממסד הדתי ואת השעטנז בין דת ומדינה, בעד דמוקרטיה אבל יהיה מוכן לוותר עליה אם ירגיש מאוים מספיק, תומך במדיניות חברתית אבל לא מאמין ולא סומך על החברתיות של מפלגות השמאל (די בצדק), פטריוט וקשור לארץ ישראל אבל לא חם על ארץ ישראל השלמה, לא מתעניין במיוחד בהתנחלויות אבל לא נוח לו עם השיח האנטי-מתנחלי שהשמאל מריץ. יש במיינסטרים הזה כל מני מרכיבים, שלא מצטרפים לאידיאולוגיה קשיחה וקוהרנטית. זה מה שהופך אותו ל"מיינסטרים". אבל שום דבר במרכיבים האלה לא שם אותו אוטומטית בכיס של הימין, אלא בהעדר אפשרות משכנעת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
אמירה מעניינת

ציטוט:
.....המיינסרים הישראלי מגרד את מעמד הביניים מלמטה, משלם מעט מאוד מיסים, מסורתי יותר מאשר חילוני, אכפת לו מהצביון היהודי של המדינה אבל לא אוהב את הממסד הדתי ואת השעטנז בין דת ומדינה, בעד דמוקרטיה אבל יהיה מוכן לוותר עליה אם ירגיש מאוים מספיק, תומך במדיניות חברתית אבל לא מאמין ולא סומך על החברתיות של מפלגות השמאל (די בצדק), פטריוט וקשור לארץ ישראל אבל לא חם על ארץ ישראל השלמה, לא מתעניין במיוחד בהתנחלויות אבל לא נוח לו עם השיח האנטי-מתנחלי שהשמאל מריץ. יש במיינסטרים הזה כל מני מרכיבים, שלא מצטרפים לאידיאולוגיה קשיחה וקוהרנטית. זה מה שהופך אותו ל"מיינסטרים". אבל שום דבר במרכיבים האלה לא שם אותו אוטומטית בכיס של הימין, אלא בהעדר אפשרות משכנעת אחרת.

אף פעם לא ראיתי את התועלת הגדולה בלעשות מין ממוצע של הדעות במדינה ולדמיין מעין ארכי-ישראלי שלא באמת קיים במציאות, אבל אני די בטוח שזה המקום שהיאיר לפידים של העולם נולדים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:47 
אמיר כתב:
L-B כתב:
אמירה מעניינת

ציטוט:

אף פעם לא ראיתי את התועלת הגדולה בלעשות מין ממוצע של הדעות במדינה ולדמיין מעין ארכי-ישראלי שלא באמת קיים במציאות, אבל אני די בטוח שזה המקום שהיאיר לפידים של העולם נולדים בו.

אולי, אבל אני חושב שזה התיאור הכי מדוייק שנתקלתי בו לאחרונה. אני מייחס מבחינתי את התיאור הזה ל"מאיפה לעזאזאל הליכוד מקבלים 38 מנדטים". הקטע הזה הוא אחת מהתשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
תיאור מדוייק למה?
כמו שאמרתי, זה בסה"כ מין ממוצע כזה של דעות של חלק רחב בציבור (וכמובן בניכוי מוחלט של חלקים אחרים) אני מבין את זה, אני רק לא מבין למה זה טוב.
אני חושב שהציבור שהציטוט הזה מכוון אליו הוא הרבה יתר מגוון ממה שהכותב נותן לו קרדיט (מה המקור אגב?) ואני חושב שהכללות כאלו לא עוזרות לך להבין את המציאות, כמעט בהגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
וזה גם לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 05:03 
NARKOTIKA כתב:
אמיר כתב:
L-B כתב:
אמירה מעניינת

ציטוט:

אולי, אבל אני חושב שזה התיאור הכי מדוייק שנתקלתי בו לאחרונה. אני מייחס מבחינתי את התיאור הזה ל" מאיפה לעזאזאל הליכוד מקבלים 38 מנדטים ". הקטע הזה הוא אחת מהתשובות.

המהלך של פינקלשטיין הוא מבריק. חיבר מפלגה של 22-25 מנדטים עם מפגלגה של 12-15 מנדטים ויצר גוש שלעת עתה איננו גדול יותר משני חלקיו אבל יוצר תחושה של כח ועוצמה. מהלך שמבטל את "כאילו" שוויון כוחות שנוצר בבחירות האחרונות כאשר קדימה היתה המפלגה הגדולה ביותר אך נטולת יכולת לבנות קואליציה.
עצם האיחוד ליכוד-ליברמן מציג את מפלגות מרכז כבלתי רלבנטיות למאבק צמוד. לו הליכוד היה נשאר לבד, מפגלת עבודה היתה מופיעה כמפלגה שעשויה "להתקרב" לקרב צמוד.
אם יש "מצביע יהודי ממוצע" הוא בהחלט מדבר בשפה של "מנהיג חזק", הוא עייף מהברבורים על "מו"מ לשלום", התרגל להיות "דפוק" על ידי שלטון הון, מקבל פערים חברתיים כדבר מובן בשיטה הקיימת, רוצה לשרוד, הוא אנטי אנטי-דתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
שמתי לב שפיספסתי כמה הודעות,
נתקן את המעוות (לא המשתמש ג'וש).

kobster כתב:
1.יש סיבה שהתקשורת מתעלמת באופן מכוון מאלדד יניב והסרטונים שלו.
יכול להיות שלא מאמינים לו, יכול להיות שחושבים שהוא ממציא או מגזים ויכול להיות שמנסים להשתיק אותו בכוונה ויש יד מכוונת מלמעלה.
על דוכן הכנסת, יהיו חייבים לשדר בכל הערוצים את הדברים שלו. בועדות בכנסת יהיו חייבים לרשום את הדברים שלו בפרוטוקול הדיון. אם רבע ממה שהוא אומר נכון, זה מספיק כדי לחשוף את הפרצוף האמיתי של מי שמנהל את המדינה בשנים האחרונות ולפחות להתחיל בחקירה כנגד אותם גורמים.
הכי קל להגיד הכל פה מושחת ורקוב אבל עד שקם מישהו בניסיון לחשוף את השחיתות מבטלים אותו באחת.
הוא עצמו לא ישנה הרבה, אבל אולי הוא יתחיל להזיז את העגלה בכיוון הנכון.

2.אלפקה, הבחירות האלו הולכות להיות הרבה מאוד על הקודקוד. יש קודקוד אחד שלא אומר כלום ומדבר בסיסמאות שנועדו להפחיד וקודקוד שני שמציג תוכניות מפורטות ומדבר על מהלכים שיוצרים תקווה.
אתה לא מאמין ובוחר (כרגיל) להישאר בסקפטיות ובציניות - סבבה. גם ככה ויתרת ממזמן ואתה מחפש את ההזדמנות הראשונה לברוח מפה. יש כאלה שלא יכולים לברוח ודואגים לעתיד של הילדים שלהם במדינה הזו. עוד 4 שנים של ביברמן והלך עלינו כמעט סופית, כל עוד יש סיכוי שזה לא יקרה שווה להילחם בשביל זה.

1. גם אם אלדד יהיה הכי לוחמני בעולם, על מי אתה חושב שזה ישפיע? למה אתה חושב שזה ישפיע?
2. קודם כל, צר לי, אבל אני לא רואה הבדל בין שלי לביבי, שני אנשים מאוד דומים.

אבל גם אם היה, אתה מנסה לדחוף את הפיל לבית מהכניסה של החתול, לא הולך, אתה מנסה לדחוף אותו מהחלון, לא הולך, אתה מנסה לדחוף אותו מהארובה.
לא תצליח.
ואם בדרך נס כן תצליח, עדיין תישאר בדיוק עם אותו פיל. (או פירמידה)

Frank Serpico כתב:
הסוגיה הבטחונית אל מול איראן, סוגיות חוץ וביטחון אל מול ה"אביב" הערבי, בעיות דמוגרפיות מקומיות (כן, ערביי ישראל, כן, המגזר החרדי), כמובן הסוגיה הפלסטינית וההתנחלויות, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, והרשימה עוד ארוכה.

לא קורה לי איתך הרבה, אבל הרתחת אותי.
אירן, האביב הערבי ופלסטינאים, לא רק שזה לא מתקרב לבעיה העצומה של שחיתות שילטונית, היא בכלל לא בעיה. זאת בועת שליטה 1984 סטייל.
בעיות דמופגרפיות הן בעיה, אבל בטח לא כמו הסרטן של שחיתות (שאגב, מזינה את הבעיה הזאת, כמעט כמו כל בעיה אחרת), וגם אין הרבה מה לעשות נגד זה.
מערכת החינוך ומערכת הבריאות הן תוצר ישיר של השחיתות השילטונית והון-שילטון.

red in blood כתב:
KingAlpaca כתב:
לפי דעתו היא מצויינת.
מה שהוא עושה עכשיו.
לא לגייס אותם. (אגב, מצויין שכך)
לא. אין פרטנר.
בתיאוריה, כן. מעשית, הוא לא עושה את זה גם עכשיו.

גם לפי דעתו היא לא מצויינת. הוא פועל לשנות אותה לדרך ספציפית. מה היא?
מה הוא עושה עכשיו?
אני אתקן את השאלה - ישנה בעיה בין החרדים לחילונים, כעובדה. איך הוא מתכוון לטפל בנושא? מה ה"חזון" שלו?
אז מה הוא מתכוון לעשות עם הבעיה הפלסטינית? שוב, מה המטרה שלו לטווח הארוך והקצר?
אל תדבר על תיאוריה ופרקטיקה. טכנו אמר שמדובר על לראות ע"פ מעשים. אז ע"פ מעשים, האם הוא מתכוון להמשיך ולבנות מאחורי הקו הירוק?

ביבי צועק מתחת לכל עץ רענן שיש לנו כלכלה מדהימה וחזקה. והוא מבחינתו משיג בדיוק מה שהוא רוצה, שלו ולחברים שלו יהיו יופי של החיים.
כמעט כלום. זה מעניין לו את הביצה.
להשאיר את המצב כמו שהוא. (אולי לשפר קצת את המצב של החרדים, אם יהיה להם כוח גדול בממשלה הבאה, הוא יצטרך אותם, והם ילחצו עליו)
כלום. המצב מבחינתו אידאלי. הוא מקווה שלא יהיה טרור בטווח קצר, ואם תהיה קצת בעיה עם הציבור אפשר לארגן מבצע חמוד.
לא. הוא לא בונה גם עכשיו. הוא מצהיר, כי הוא יוצא גבר (בעיניו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 06:36 
על מי ישפיע שיש שטינקר בקבוצה? על כווווולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 08:26 
15 זה יפה מאוד, מקווה שהבית היהודי עוד יעלו על חשבון הליכוד בחודש שנשאר. הם עוד עשויים להיות המפלגה השניה בגודלה.
אני רואה שמתעלמים באופן שיטתי בסקרים, כמעט תמיד, מעוצמה לישראל.
לעומת זאת קדימה- על אף שהיא מופיעה כאן עם ס מנדטים- מופיעה.
אתמול היה סקר שניבא לנו 4 מנדטים.
הרבה עבודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 08:39 
כמו שהעיר אתמול נדב פרי, יש נתון שצריך לקחת בחשבון באשר לסקרים- מתקשרים רק לטלפונים נייחים. לא שאני חושב שמכאן תצמח תקוותו של קובסטר ותטפס לרמות שאפילו הוא עוד לא הגיע אליהן, ייתכן שההיפך, אבל זה מלמד שבפועל התוצאה קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
בקצב הזה הבית היהודי עוקפים את העבודה, ואז סופית הויכוח פה יהיה בין מי שרוצים לכסח את הערבים ובין מי שרוצים להיכנס באמאמא שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אם מפלגת העבודה הייתה מעט יותר חכמה היא הייתה משקיעה בציבור הערבי, הפוטנציאל למנדטים שמה הוא עצום אבל יש שמה אחוז הצבעה נמוך מהרגיל כי הם באמת התייאשו מהממסד.
אבל אי אסור לדבר על רשימה של נושאים שמה כדי לא להבריח את כל מליוני מצביעי הימין שחברו לשלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כמו שהעיר אתמול נדב פרי, יש נתון שצריך לקחת בחשבון באשר לסקרים- מתקשרים רק לטלפונים נייחים. לא שאני חושב שמכאן תצמח תקוותו של קובסטר ותטפס לרמות שאפילו הוא עוד לא הגיע אליהן, ייתכן שההיפך, אבל זה מלמד שבפועל התוצאה קצת שונה.

מוזר, אלי התקשרו לפני איזה חודש לנייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הנתון העיקרי שאני הייתי מסתכל עליו הוא שפשוט אנשים לא עונים לסקרים.
אתמול הארץ פרסמו את המתודולוגיה של הסקר האחרון שהם עשו. מתברר ש70% מהאנשים שמתקשרים אליהם לא מוכנים בכלל לענות.
מחברים את זה לעובדה שמשהו כמו רבע מהמצביעים לא החליטו בכלל למי להצביע, ושהיסטורית סקרים בישראל הם לא מדוייקים בכלל לעומת תוצאות האמת, והמסקנה היא שצריך לקחת אותם בערבון מאד מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 12:14 
כאילו דה ז'ה וו לסקרים בבחירות של טרומן נגד דיואי ב-48.
לא יקרה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 דצמבר 2012, 13:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בקצב הזה הבית היהודי עוקפים את העבודה, ואז סופית הויכוח פה יהיה בין מי שרוצים לכסח את הערבים ובין מי שרוצים להיכנס באמאמא שלהם

שוב, אני אומר, וההיסטוריה תמיד הראתה,
סקרים לא משקפים את הכוח של ש"ס.
ולש"ס גם יש שני בוסטרים אדירים הפעם:
1. היא "הצבעת המחאה" של המעטים שהצביעו ליכוד ואשכרה הבינו כמה דפקו אותם.
2. דרעי חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 13:52 
אחד אדום כתב:
אם מפלגת העבודה הייתה מעט יותר חכמה היא הייתה משקיעה בציבור הערבי, הפוטנציאל למנדטים שמה הוא עצום אבל יש שמה אחוז הצבעה נמוך מהרגיל כי הם באמת התייאשו מהממסד.
אבל אי אסור לדבר על רשימה של נושאים שמה כדי לא להבריח את כל מליוני מצביעי הימין שחברו לשלי

הציבור הערבי ישראלי מחרים את הבחירות בשיעור גבוה יותר מהציבור היהודי. לא תומכים בכל הכח במפלגות ״שלהם״ ואתה חושב שיתמכו במפלגת עבודה (או מרצ)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אחד אדום כתב:

הציבור הערבי ישראלי מחרים את הבחירות בשיעור גבוה יותר מהציבור היהודי. לא תומכים בכל הכח במפלגות ״שלהם״ ואתה חושב שיתמכו במפלגת עבודה (או מרצ)?

זה עניין של שייכות, וכמו שהיה תקופות שהם הצביעו ש"ס כי דרעי באמת דאג להם, ככה היה קורה עם מפלגת העבודה אחרי רבין הייתה ממשיכה לדאוג להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 14:43 
kobster כתב:
its-sick כתב:
http://www.the7eye.org.il/notes/Pages/2 ... aelis.aspx
בידיעות אחרונות מעלימים מפלגות

נוני מוזס הוא הראשון למעשה שהגיב לתשדירים של ארץ חדשה והם ממשיכים להיכנס בו יפה מאוד.
כמה חבר'ה שלהם לקחו אתמול מצלמה ושידרו בלייב את הכניסה שלהם למערכת ynet בניסיון לברר מי ערך את הכתבה והוריד את החלק על ברק סגל משם.
אני מחכה לחלק ב' של תמנוני כמעט כמו לחלק ב' של הפרק האחרון של חטופים היום (הימור - סמי הוא זה שירה בג'לאל קסום)

אותי אלדד יניב הצליח לשכנע ולדעתי והלוואי ואני צודק הוא יהיה הפתעת הבחירות.
למי שמתלבט למי להצביע בגוש השמאל, שווה לשקול לשים ארץ חדשה בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
kobster כתב:
its-sick כתב:

נוני מוזס הוא הראשון למעשה שהגיב לתשדירים של ארץ חדשה והם ממשיכים להיכנס בו יפה מאוד.
כמה חבר'ה שלהם לקחו אתמול מצלמה ושידרו בלייב את הכניסה שלהם למערכת ynet בניסיון לברר מי ערך את הכתבה והוריד את החלק על ברק סגל משם.
אני מחכה לחלק ב' של תמנוני כמעט כמו לחלק ב' של הפרק האחרון של חטופים היום (הימור - סמי הוא זה שירה בג'לאל קסום)

אני גם כן שוקל לשים את הגרגר שלי עליו. אבל, אם ביוטיוב הוא לא מתקרב לאחוז החסימה, שזה אמור להיות המגרש החזק שלו בהא הידיעה, אז קצת חבל לבזבז את הפתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:01 
אם זה מחזק אז גם אני פוזל לכיוונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:08 
בר קולמוסא כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:11 
גם אני בכיוון הזה. הרי ביבי יבחר בכל מקרה, אז לפחות תהיה לנו מפלגת אופוזיציה אחת שתעשה רעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:17 
במבה אדומה כתב:
גם אני בכיוון הזה. הרי ביבי יבחר בכל מקרה, אז לפחות תהיה לנו מפלגת אופוזיציה אחת שתעשה רעש.

עוד הצלחה של ביביליברמן זה הפיצול של האופוזיציה. יש מאגר לא מבוטל של מצביעים שכנראה לא יצביעו או ישימו פתק לבן פלוס הצבעה לכל מיני רשימות "צבעוניות". הרשימה הזו נופלת בקטגוריה הנ|ל. הצבעה מחאה בלי סיכוי משמי (כנראה) לעבור את רף המינימום כדי להכנס לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
kobster כתב:
its-sick כתב:

לא קשור לשמאל,
אפילו אני שוקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:51 
אוגוסטוס היל כתב:
בר קולמוסא כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:05 
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:

עוד הצלחה של ביביליברמן זה הפיצול של האופוזיציה. יש מאגר לא מבוטל של מצביעים שכנראה לא יצביעו או ישימו פתק לבן פלוס הצבעה לכל מיני רשימות "צבעוניות". הרשימה הזו נופלת בקטגוריה הנ|ל. הצבעה מחאה בלי סיכוי משמי (כנראה) לעבור את רף המינימום כדי להכנס לכנסת.

אם לא יתרחש משהו משמעותי ראש הממשלה הבא יהיה ביבי. מפלגות השמאל-מרכז שאמורות להיות אלטרנטיבה לביבי בחרו שלא להתלכד ולהתעסק בלהיכנס אחת בשנייה במקום בביבי. קולות אנשי השמאל מתחלקים כרגע לחמש מפלגות שונות. הצבעה לחד"ש, מרצ ועבודה לא תשנה את מדיניות הממשלה בשום דרך. כבר חזינו במה הם מסוגלים לעשות בארבע שנים האחרונות. אמנם, הרווחנו כמה חוקים חברתיים בודדים, אבל מדיניות הממשלה גרמה לכך שהחוקים המשמעותיים והרצינים יהיו לפי דרכה של הממשלה. פעם ראשונה שבאה מפלגה שמוכנה ללכת עד הסוף ולבצע סוג של התאבדות בכנסת במטרה לשנות את השלטון. 19 מנדטים או 16 מנדטים לעבודה לא ישנו דבר. אם ארץ חדשה יעברו את אחוז החסימה אולי נזכה לראות סוף סוף מחאה אמיתית בכנסת. בשביל הסיכוי הקטן אפילו שזה יקרה אני מוכן להקריב את הקול שלי ולהצביע לארץ חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:23 
במבה אדומה כתב:
moshiko כתב:
במבה אדומה כתב:

אם לא יתרחש משהו משמעותי ראש הממשלה הבא יהיה ביבי. מפלגות השמאל-מרכז שאמורות להיות אלטרנטיבה לביבי בחרו שלא להתלכד ולהתעסק בלהיכנס אחת בשנייה במקום בביבי. קולות אנשי השמאל מתחלקים כרגע לחמש מפלגות שונות. הצבעה לחד"ש, מרצ ועבודה לא תשנה את מדיניות הממשלה בשום דרך. כבר חזינו במה הם מסוגלים לעשות בארבע שנים האחרונות. אמנם, הרווחנו כמה חוקים חברתיים בודדים, אבל מדיניות הממשלה גרמה לכך שהחוקים המשמעותיים והרצינים יהיו לפי דרכה של הממשלה. פעם ראשונה שבאה מפלגה שמוכנה ללכת עד הסוף ולבצע סוג של התאבדות בכנסת במטרה לשנות את השלטון. 19 מנדטים או 16 מנדטים לעבודה לא ישנו דבר. אם ארץ חדשה יעברו את אחוז החסימה אולי נזכה לראות סוף סוף מחאה אמיתית בכנסת. בשביל הסיכוי הקטן אפילו שזה יקרה אני מוכן להקריב את הקול שלי ולהצביע לארץ חדשה.

ב "לונג ראן" אתה צודק ולכן גם אני אצביע לארץ חדשה.
תנחומיי קובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
למחאה בכנסת יש אפקטיביות אפסית, במיוחד כשלקואליציה (קרי הימין) אין שמץ של כבוד לדמוקרטיה.
גם אם הם ייכנסו לכנסת (מה שלא יקרה), ישתיקו אותם בקלות די מהר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: