KingAlpaca כתב:
ראצ'ו כתב:
KingAlpaca כתב:
ראצ'ו כתב:
אבל בסופו של דבר אנחנו כפופים למוסדות השיפוטיים של האיגוד בין אם נאהב זאת או לא
אני פשוט מת לדעת,
איפה לעזאזל הקו האדום שלכם?
הקו שלנו הוא לעשות ולפעול ולא לשבת בבית כל היום ולהתבכיין בפורום שהכל חרא, כולם חרא ולהיות מבסוטים מעצמנו.
אני הכי קוקסינל בעולם ואני צריך למות.
עכשיו לענייניינו,
מה הקו האדום?
זה לא עניין של קו אדום. את השינוי שאנחנו דורשים לא נצליח לעשות ביום אחד וגם את המלחמות שאנחנו מקיימים לא תמיד ננצח. אפשר להמשיך
ולהגיד שהליגה מסריחה וכולם חארות ולא צריך לקחת חלק בזה - מי שרוצה מוזמן לעשות זאת. אנחנו פה קודם כל כדי לעשות הפועל תל אביב טובה
ובדרך גם להוביל לשינוי שכולנו רוצים. גם אם זה לא נראה ככה, הצלחנו לעשות דבר ורבע בתקופה הזו - מספר הכרטיסים לקבוצה אורחת בדרבי עלה
רק בגללנו. גמר ליגת ווינר כנראה (לא בטוח) יזוז מנוקיה, וגם אם לא - נמשיך להלחם על זה. הראנו שאפשר אחרת בנוגע לכמות הזרים וקורים המון
דברים בכדורסל הישראלי בזכותנו ואני שומע את זה מכל מקום ואני מאמין שזה גם יוביל לשינוי בסוף. לפני שנתיים אף אחד לא האמין שיבנו לנו אולם כדורסל,
כולם אמרו שהכל מכור וחולדאי לא יתן לנו והנה - יבנה אולם להפועל, 60 מיליון שקל לפרויקט עברו אתמול.
גרמנו למכבי המון בלאגן מהסיפור של פניני, נלחמנו בעליהום נגדנו לפני הדרבי, הגבנו עכשיו להאשמות והראנו את חוסר השוויון.
אז אנחנו גם טועים בדרך, ואנחנו גם לא תמיד מצליחים, אבל אם נרים ידיים ונמשיך להתעסק בזה שכל העולם נגדנו ונבכה על זה במקום להלחם לא נוביל
לשום שינוי. תוציאו לכם מהראש את זה שכולם צריכים אותנו. מכבי תל אביב הסתדרה יפה מאוד בליגה כשלא היינו פה והיא תשמח שלא נהיה.
האפס חזר להתאמן ומצד שני בכל דיון שהיה בעקבות המשחק מראשון עלו שירי השואה שלא היו כבר זמן והנאצי שהוא אמר נשכח כבר מזמן
איך הראנו את חוסר השיויון? אם אנחנו היינו זורקים כוסות וקונדומים היינו משחקים את הרדיוס שלנו בחוץ לארץ