תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כולם שווים בפני החוק
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
על מה אתם מדברים למען השם?
בשום מקום לא נטען שלא צריך להעניש אותנו.
רק מבקשים שהחוק יהייה אחיד, משמע, להעניש את כולם במידה שווה. מה לא ברור?

כהערת אגב, שופטים לא "טועים" כשהם לא מעמידים לדין קבוצות. זה הכל במודע, וקיים הסבר מנומק. בשביל להעניש בצורה שונה, צריך לנמק בהתייחס להחלטות העבר. ואני לא משפטן. רק בחור הגיוני .

?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ויקטור הוא סמל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 20:03 
בחיאת אדום נחמד- מה הקשר שלך לויקטור?
או שאתה סתם צוחק עם העניין של ויקטור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 20:46 
לא נראה לי שהוא צוחק.
בכל תקופה יש את האוהדים שמוצאים שחקן-לא-שחקן כזה ומשבחים אותו בלי קשר לחיים.
יש שחקנים שעשו מזה קריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Charlie כתב:
אם אני בוחן את זה משפטית (וכך צריך לבחון את זה שכן הפועל תעמוד לדין בעקבות התפרעות אוהדיה) אזי הטיעון שלכם, של אכיפה לא שוויונית ו/או שקבוצה פלונית לא קיבלה עונש אז גם הפועל אסור שתקבל - מגוחך וסביר שייכשל בדיון.
מן המפורסמות היא, שאי אפשר לבוא לרשות (במקרה הזה איגוד הכדורסל או בית הדין המשמעתי מטעמו) ולטעון כי בגלל שטעתה בעבר שלא הענישה קבוצות אחרות על מעשים דומים (ואין ספק שטעתה, אני מניח שאיש פה לא חושב שהתפרעות של אוהדי קבוצה כלשהי מקובלת ורצויה במקומותינו) אז היא חייבת "להמשיך לטעות" ולוותר גם לאוהדי הפועל.

אין ספק שיש הרגשת עליהום כוללת על המועדון הזה, הן לגבי מחלקת הכדורגל והן לגבי מחלקת הכדורסל. כאילו שמישהו סימן אותנו והתקשורת "האדומה" חוגגת ושמחה לאידנו תוך שהיא מלבה את האש. אבל זה עדיין לא פוטר אותנו מאחריות, הן לשלט מקומם ומיותר באשדוד ("פניני לגז") והן להתפרעות רבתי כמו שחזינו בכדורסל נגד נתניה.

צר לי, אבל אתם פשוט משחקים לידיהם של כל שונאי הפועל. שמעון מזרחי מעולם לא קיבל שירות טוב יותר. כנ"ל בן ציון סלמן.

אני מאוד מקווה שאתה לא עורך דין. גם על תקדימים משפטיים ופסקי דין מהעבר אתה טוען ש"השופט טעה"?
קיימת נטייה מובהקת, משך שנים. אי אפשר להתעלם ממנה. ואם החליטו "לשנות את החוקים" אז אדרבא - גם עבור אירועים שקרו במחזור הזה, ובמחזור שקדם לו, ולפני שני מחזורים. (והדברים מוצגים בוידאו).

אי אפשר לשנות את החוקים רק עבור קבוצה אחת, ולהתעלם מהם עבור כל השאר. אי אפשר "לטעות" תמיד כלפי כולם, אבל לעולם לא כלפי קבוצה מסויימת אחת.

איפה ואיפה קוראים לזה.

ידידי,
לא משנה אם אתה צודק או טועה בדעתך הכללית בנושא.
יש הבדל משמעותי בין תקדימים משפטים ( נניח פסקי דין) לבין מדיניות לא אחידה של העמדה לדין, העלמת עיין ואי שוויוניות בנושא זה לבין תקדימים משפטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
כולם שווים בפני החוק..........

כן אבל,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כולם שווים בפני החוק
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
לגוף העניין, טיעון משפטי של אכיפה סלקטיבית יכול, במקרים נדירים, ובאופן חד פעמי בהחלט, להביא לזיכוי בסעד של הגנה מן הצדק.

לגוף האוהדים, ההתנהגות של הקיצוניים באוהדי הפועל בתקופה האחרונה - כדורגל וכדורסל - היא מזיקה ביותר וראויה לכל גינוי (מיתר אוהדי הפועל). נמאס.

אתה ראית את המשחק המדובר / את המשחקים מתחילת העונה / בכלל מתעניין בהפועל כדורסל?
שואל ברצינות.

שאלה מצויינת. כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 23:09 
fankrashkin כתב:
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
לגוף העניין, טיעון משפטי של אכיפה סלקטיבית יכול, במקרים נדירים, ובאופן חד פעמי בהחלט, להביא לזיכוי בסעד של הגנה מן הצדק.

לגוף האוהדים, ההתנהגות של הקיצוניים באוהדי הפועל בתקופה האחרונה - כדורגל וכדורסל - היא מזיקה ביותר וראויה לכל גינוי (מיתר אוהדי הפועל). נמאס.

אתה ראית את המשחק המדובר / את המשחקים מתחילת העונה / בכלל מתעניין בהפועל כדורסל?
שואל ברצינות.

שאלה מצויינת. כן.

אז אני חייב להבין על איזו התנהגות אתה מדבר (אתמול).
והאם אתה לא חושב שכל מה שקרה אתמול (ושום דבר לא היה חריג מדי) היה מובן כתוצאה מהשיפוט והעליהום המתמשכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
צבי שרף כלב מטונף, כמעט התפקע מצחוק על זריקת מטבעות, שיכולה להרוג או לפצוע קשה.

קליפ ארוך מידי, והגיע הזמן שבאמת ילחמו בשירים המגעילים, האמל"ח וזריקת החפצים של כל הקבוצות בכל ענפי הספורט.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:

שואל ברצינות.

שאלה מצויינת. כן.

והאם אתה לא חושב שכל מה שקרה אתמול (ושום דבר לא היה חריג מדי) היה מובן כתוצאה מהשיפוט והעליהום המתמשכים?

שום דבר לא היה חריג מידי ולא נוגד את החוק שלשום.
עכשיו אתה ולא הוא צריך לשאול את עצמך למה יש עלינו עליהום מתמשך שרק יחריף עם הזמן, כדאי שגם אתה תחשוב לא רק הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 08:11 
א. כי במדינה הזאת, מי שלא אוהד הפועל הוא שונא הפועל.
ב. אם נסתכל ספציפית על הכדורסל, אז גם כי לא בא להם טוב שהקבוצה היחידה שעושה קולות של דרישה לשיוויוניות בליגה חזרה להציק לאיגוד ולמ*בי, ולא מעוניינת להתרפס בפניהם כמו שאר סמרטוטי הליגה.
ג. כי אנחנו אומרים להם בפנים דברים בוטים שהם לא רוצים לשמוע, כולל שירים על גנבים מתים וקריאות למושחתים להתאבד. ככה זה כששונאים.
ד. והסיבה הכי חשובה - כי אנחנו נותנים להם.

תורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 09:58 
מעניין אם היהודים צריכים לבחון את עצמם, כי יש לא מעט אנשים ששונאים אותם בעולם. הם בטח עושים משהו לא בסדר. חבל שהם לא עוצרים לרגע לחשוב מה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:

שואל ברצינות.

שאלה מצויינת. כן.

ברור שהזרז למה שלא קרה, קשור בשיפוט המגמתי. ועוצמת התגובה שלא הייתה, קשורה לשיפוט וליחס בתקופה האחרונה. אני אוהד הפועל רק 35 שנה וכואב לי בדיוק כמו לפני 35 שנה (גם כשהשופט שורק לפנדל מוצדק במקום להעלים עין).
מה שמטריד אותי זה המחשבה, שסלח לי שאני מייחס לך, והיא שאתה תוכל "לנצח" את כולם באמצעות עידוד הקצנת התגובות ביציע ומחוצה לו.
ברגע שאתה מקצין את התגובה שלך אתה מקצין גם את התגובה שכנגד. בהתחלה זה רק שמעון מזרחי, אחר כך גם התקשורת ואחר כך גם השופטים ובית הדין.
הדרך היחידה לדעתי להרגיע את העניינים היא לעבוד על המגרש ולשמור על איפוק על המגרש וביציע. נדמה לי ש"התגובה" של יונתן לפניני היא התגובה המושלמת והנכונה.
התגובות של אורי שלף לתקשורת הן שקולות ומצויינות. התגובה הקיצונית של הקהל היא מוטעית וגם הליבוי שלה ע"י בעלי תפקידים (כדורגל).
לגבי הקללות - בו לא ניתמם, בכדורגל כבר עברנו בכמה מקרים את שלב הקללות, ואפשר להגיע לזה בקלות גם בכדורסל וחבל.
דרך אגב, לא שאני חנה בבלי, אבל הקללות אינן אמצעי העידוד המועדף עלי, במיוחד כשמדובר בהצעות להתאבדות, עידוד המתאבדים, וצפונה.
אני מניח שהמטרה שלך היא לא לשחק בליגה שיש בה רק קבוצה אחת והיא הקבוצה שלך.
עכשיו תניח שלא תוכל להפוך את שונאי הפועל לאוהביה וגם לא תגרום להתאבדות קולקטיבית.
אז מה אתה מציע? את מי אתה רוצה לשכנע? את המשוכנעים?
המקום היחידי שיש לך סיכוי להשפיע ולגרום לשינוי הוא להשפיע על הקהל שלך. על החברים שלך.
ההצעה שלי: שהשחקנים ישחקו, שאוהדים יעודדו, וקצת הרבה פרופורציה. זה ש"דופקים" אותנו זה חלק מהמשחק אחרת לא היינו הפועל...
אבל אם נהפוך בהתנהלות, חס וחלילה, לאוהדי בית"ר (והרי זה מה שהתקשורת מעוניינת להראות ובהצלחה לא מבוטלת), אז גם את מעט הנחת שיש לנו מכך שאנחנו שונים, לקחתם מאיתנו. לכן אני מאד לא אוהב את הסרט ואמשיך לסלוד מאלימות פיזית ומילולית ביציע שלנו (האחרים לא מעניינים אותי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: