Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
Kyahs כתב:
fankrashkin כתב:
לגוף העניין, טיעון משפטי של אכיפה סלקטיבית יכול, במקרים נדירים, ובאופן חד פעמי בהחלט, להביא לזיכוי בסעד של הגנה מן הצדק.
לגוף האוהדים, ההתנהגות של הקיצוניים באוהדי הפועל בתקופה האחרונה - כדורגל וכדורסל - היא מזיקה ביותר וראויה לכל גינוי (מיתר אוהדי הפועל). נמאס.
אתה ראית את המשחק המדובר / את המשחקים מתחילת העונה / בכלל מתעניין בהפועל כדורסל?
שואל ברצינות.
שאלה מצויינת. כן.
אז אני חייב להבין על איזו התנהגות אתה מדבר (אתמול).
והאם אתה לא חושב שכל מה שקרה אתמול (ושום דבר לא היה חריג מדי) היה מובן כתוצאה מהשיפוט והעליהום המתמשכים?
ברור שהזרז למה שלא קרה, קשור בשיפוט המגמתי. ועוצמת התגובה שלא הייתה, קשורה לשיפוט וליחס בתקופה האחרונה. אני אוהד הפועל רק 35 שנה וכואב לי בדיוק כמו לפני 35 שנה (גם כשהשופט שורק לפנדל מוצדק במקום להעלים עין).
מה שמטריד אותי זה המחשבה, שסלח לי שאני מייחס לך, והיא שאתה תוכל "לנצח" את כולם באמצעות עידוד הקצנת התגובות ביציע ומחוצה לו.
ברגע שאתה מקצין את התגובה שלך אתה מקצין גם את התגובה שכנגד. בהתחלה זה רק שמעון מזרחי, אחר כך גם התקשורת ואחר כך גם השופטים ובית הדין.
הדרך היחידה לדעתי להרגיע את העניינים היא לעבוד על המגרש ולשמור על איפוק על המגרש וביציע. נדמה לי ש"התגובה" של יונתן לפניני היא התגובה המושלמת והנכונה.
התגובות של אורי שלף לתקשורת הן שקולות ומצויינות. התגובה הקיצונית של הקהל היא מוטעית וגם הליבוי שלה ע"י בעלי תפקידים (כדורגל).
לגבי הקללות - בו לא ניתמם, בכדורגל כבר עברנו בכמה מקרים את שלב הקללות, ואפשר להגיע לזה בקלות גם בכדורסל וחבל.
דרך אגב, לא שאני חנה בבלי, אבל הקללות אינן אמצעי העידוד המועדף עלי, במיוחד כשמדובר בהצעות להתאבדות, עידוד המתאבדים, וצפונה.
אני מניח שהמטרה שלך היא לא לשחק בליגה שיש בה רק קבוצה אחת והיא הקבוצה שלך.
עכשיו תניח שלא תוכל להפוך את שונאי הפועל לאוהביה וגם לא תגרום להתאבדות קולקטיבית.
אז מה אתה מציע? את מי אתה רוצה לשכנע? את המשוכנעים?
המקום היחידי שיש לך סיכוי להשפיע ולגרום לשינוי הוא להשפיע על הקהל שלך. על החברים שלך.
ההצעה שלי: שהשחקנים ישחקו, שאוהדים יעודדו, וקצת הרבה פרופורציה. זה ש"דופקים" אותנו זה חלק מהמשחק אחרת לא היינו הפועל...
אבל אם נהפוך בהתנהלות, חס וחלילה, לאוהדי בית"ר (והרי זה מה שהתקשורת מעוניינת להראות ובהצלחה לא מבוטלת), אז גם את מעט הנחת שיש לנו מכך שאנחנו שונים, לקחתם מאיתנו. לכן אני מאד לא אוהב את הסרט ואמשיך לסלוד מאלימות פיזית ומילולית ביציע שלנו (האחרים לא מעניינים אותי).