תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול iphone רשמי ע"ש סטיב ג'ובס
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
טוב אין לאף אחד שאלות?

אז אני בעוד שאלה
איפה אני מוצא מקלדת עם סמיילים?

emoji

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 21:50 
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
אז זה חוסך עוד לחיצה אחת או שניים, במכשיר הקודם היה גם לי מרכז עדכונים שכזה, לדעתי זה משהו שהמשתמש הממוצע בכיף יכול לוותר עליו תמורת הרגשה בטוחה יותר עם מכשיר לא פרוץ שלא תגרום לסיבוכים בכל השדרוגים, הסנכרונים והגיבויים.

הדבר הזה הוא קטן, אבל שוב אני אומר, אלה הדברים הקטנים שמאוד חשובים לי ובלעדיהם המכשיר יהיה משעמם (כמו עוד דוגמה למשל עיצוב המכשיר, שאפשר לעשות רק כשהוא פרוץ).
הרגשה בטוחה יותר?
כנראה שאתה פשוט לא מבין מספיק, כשהמכשיר פרוץ ההרגשה שלי הרבה יותר בטוחה.
זאת גם הסיבה שאני לא משדרג כרגע את ה-4S שלי לגרסה 6.
לגבי סנכרון? לא יודע על מה אתה מדבר, אני מסנכרן את המכשיר שלי בלי בעיה ושום דבר שאני לא רוצה שיקרה לא קורה.
גיבוי? אני מגבה את המכשיר כל הזמן ואפילו יותר מאשר אם לא הייתה פריצה כי יש לי אופציה גם לגבות עוד דברים שגיבוי אייטונס לא מאפשר (כמו תמונות למשל שיכול להיות מאוד בעייתי דרך אייטונס).

לסיכום: תנסה לבדוק ותראה שאנשים שפרצו מרוצים יותר מהמכשיר שלהם כי זה נותן יותר, ואנשים שלא פרצו פשוט לא מבינים מספיק ופוחדים להתעסק מהסיבה הזו (ומפסידים בגדול).

הסיכום שלך לא משהו, היה לי כמה שנים טובות מכשיר פרוץ והיום יש לי 4s לא פרוץ ואני לא מרגיש כל צורך לפרוץ אותו, באמת שלא חסר לי שום דבר שהיה קודם.
עם כל הכבוד לכל העיצובים והקשקושים, אם אתה לא משדרג את המכשיר שלך לגרסא 6 , שנותנת הרבה יותר פיצ'רים מכל פריצה (חוץ מהאפליקציות חינם), אז אתה בטח לא יכול לכתוב שההרגשה שלך הרבה יותר בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אדום טורקי כתב:
טוב אין לאף אחד שאלות?

אז אני בעוד שאלה

emoji

עריכה:
הסתדרתי
תודה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי אדום טורקי בתאריך 22 דצמבר 2012, 22:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
r200 כתב:
אדום טורקי כתב:
טוב אין לאף אחד שאלות?

אז אני בעוד שאלה

emoji

זה תופס להכל?whatsapp וכו'?)

איך אני מגדיר אותה ?

שאתה מוריד את האפליקציה מהאפסטור ואז אתה נכנס אליה יש לה הוראות ברורות איך להפעיל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
Dor.y כתב:
אדום טורקי כתב:
r200 כתב:
אדום טורקי כתב:
טוב אין לאף אחד שאלות?

אז אני בעוד שאלה

emoji

זה תופס להכל?whatsapp וכו'?)

איך אני מגדיר אותה ?

שאתה מוריד את האפליקציה מהאפסטור ואז אתה נכנס אליה יש לה הוראות ברורות איך להפעיל אותה.

ראיתי

והסתדרתי

תודה שוב לרמתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
אז זה חוסך עוד לחיצה אחת או שניים, במכשיר הקודם היה גם לי מרכז עדכונים שכזה, לדעתי זה משהו שהמשתמש הממוצע בכיף יכול לוותר עליו תמורת הרגשה בטוחה יותר עם מכשיר לא פרוץ שלא תגרום לסיבוכים בכל השדרוגים, הסנכרונים והגיבויים.

הדבר הזה הוא קטן, אבל שוב אני אומר, אלה הדברים הקטנים שמאוד חשובים לי ובלעדיהם המכשיר יהיה משעמם (כמו עוד דוגמה למשל עיצוב המכשיר, שאפשר לעשות רק כשהוא פרוץ).
הרגשה בטוחה יותר?
לגבי סנכרון? לא יודע על מה אתה מדבר, אני מסנכרן את המכשיר שלי בלי בעיה ושום דבר שאני לא רוצה שיקרה לא קורה.
גיבוי? אני מגבה את המכשיר כל הזמן ואפילו יותר מאשר אם לא הייתה פריצה כי יש לי אופציה גם לגבות עוד דברים שגיבוי אייטונס לא מאפשר (כמו תמונות למשל שיכול להיות מאוד בעייתי דרך אייטונס).

לסיכום: תנסה לבדוק ותראה שאנשים שפרצו מרוצים יותר מהמכשיר שלהם כי זה נותן יותר, ואנשים שלא פרצו פשוט לא מבינים מספיק ופוחדים להתעסק מהסיבה הזו (ומפסידים בגדול).

הסיכום שלך לא משהו, היה לי כמה שנים טובות מכשיר פרוץ והיום יש לי 4s לא פרוץ ואני לא מרגיש כל צורך לפרוץ אותו, באמת שלא חסר לי שום דבר שהיה קודם.
עם כל הכבוד לכל העיצובים והקשקושים, אם אתה לא משדרג את המכשיר שלך לגרסא 6 , שנותנת הרבה יותר פיצ'רים מכל פריצה (חוץ מהאפליקציות חינם), אז אתה בטח לא יכול לכתוב שההרגשה שלך הרבה יותר בטוחה.

מה גרסה 6 נותנת שאי אפשר להשיג דרך סידיה? (חוץ מאינטגרציה מובנית עם פייסבוק, אפשר לעשות הכל דרך האפליקציה בכל מקרה).
המפות של אפל? :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:34 
אגב, emoji (הסמיילים), מגירסה 5 (או 6) זה כבר בא מובנה באייפון. פשוט צריך להיכנס להגדרות ולהוסיף מקלדת חדשה->אמוג'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול iphone רשמי ע"ש סטיב ג'ובס
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:48 
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:

הרגשה בטוחה יותר?

מה גרסה 6 נותנת שאי אפשר להשיג דרך סידיה? (חוץ מאינטגרציה מובנית עם פייסבוק, אפשר לעשות הכל דרך האפליקציה בכל מקרה).

למשל זרם התמונות שזה בעיניי פיצ׳ר מדהים, אפשרות לעדכן אפליקציות הלי להכניס ססמא, אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה, צילום פנורמי מובנה, ספארי משופר, איך אתה אומר? כל מיני דברים קטנים שמשפרים את החוויה. כמי שהחזיק שלוש שנים מכשיר פרוץ עם כל האפשרויות שהיה אפשר לנצל בו, לא הצלחת לשכנע אותי למה עדיף להשתמש במכשיר פרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול iphone רשמי ע
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:

הרגשה בטוחה יותר?

למשל זרם התמונות שזה בעיניי פיצ׳ר מדהים, אפשרות לעדכן אפליקציות הלי להכניס ססמא, אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה, צילום פנורמי מובנה, ספארי משופר, איך אתה אומר? כל מיני דברים קטנים שמשפרים את החוויה. כמי שהחזיק שלוש שנים מכשיר פרוץ עם כל האפשרויות שהיה אפשר לנצל בו, לא הצלחת לשכנע אותי למה עדיף להשתמש במכשיר פרוץ.

חוץ מזרם התמונות (לא יודע בדיוק מה זה אבל אין לי ממש שימוש בזה, את התמונות שלי אני או מעלה לפייסבוק או שומר על המחשב)
את כל מה שאמרת אפשר להוריד מהסידיה...
לעדכן אפליקציות בלי להכניס סיסמה - PasswordPilot.
אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה (ואפילו יותר מתקדמות מגרסה 6) - CallBar.
צילום פנורמי מובנה - מאוד פשוט גם לגרסה 5 (אפילו בלי לפרוץ) http://www.redmondpie.com/enable-the-na ... jailbreak/
ספארי משופר - יש כל כך הרבה תוספים לספארי שעושים אותו לא פחות טוב מזה של גרסה 6 (Bookmarks+, Home Page in Safari, HomeSafari, Pull To Refresh Safari, Safari Download Manager, Tab+, Safari Omnibar)
אם אתה רוצה אני גם אפרט לך מה כל אחד מהם עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 23:24 
אין ספק שאפל שיפרו הרבה את ה-iOS, אבל עדיין חסרים לי דברים בגירסה 6 שהיו קיימים אצלי ב-5 הפרוצה.
דברים כמו intelliScreenX (תוסף אדיר למרכז העדכונים), להוריד צלצולים מ-Unlimtones (אמנם יש תוכנות דומות באפסטור אבל צריך אח"כ לחבר את המכשיר למחשב ולהעביר את הצלצול - דבר שמסבך את הכל) ועוד כמה דברים שלא עולים לי כרגע בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 00:02 
BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
[ אז זה חוסך עוד לחיצה אחת או שניים, במכשיר הקודם היה גם לי מרכז עדכונים שכזה, לדעתי זה משהו שהמשתמש הממוצע בכיף יכול לוותר עליו תמורת הרגשה בטוחה יותר עם מכשיר לא פרוץ שלא תגרום לסיבוכים בכל השדרוגים, הסנכרונים והגיבויים.

הרגשה בטוחה יותר?

עם כל הכבוד לכל העיצובים והקשקושים, אם אתה לא משדרג את המכשיר שלך לגרסא 6 , שנותנת הרבה יותר פיצ'רים מכל פריצה (חוץ מהאפליקציות חינם), אז אתה בטח לא יכול לכתוב שההרגשה שלך הרבה יותר בטוחה.[/quote]
המפות של אפל? :LOL2:[/quote]
למשל זרם התמונות שזה בעיניי פיצ׳ר מדהים, אפשרות לעדכן אפליקציות הלי להכניס ססמא, אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה, צילום פנורמי מובנה, ספארי משופר, איך אתה אומר? כל מיני דברים קטנים שמשפרים את החוויה. כמי שהחזיק שלוש שנים מכשיר פרוץ עם כל האפשרויות שהיה אפשר לנצל בו, לא הצלחת לשכנע אותי למה עדיף להשתמש במכשיר פרוץ.[/quote]
חוץ מזרם התמונות (לא יודע בדיוק מה זה אבל אין לי ממש שימוש בזה, את התמונות שלי אני או מעלה לפייסבוק או שומר על המחשב)
את כל מה שאמרת אפשר להוריד מהסידיה...
לעדכן אפליקציות בלי להכניס סיסמה - PasswordPilot.
אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה (ואפילו יותר מתקדמות מגרסה 6) - CallBar.
צילום פנורמי מובנה - מאוד פשוט גם לגרסה 5 (אפילו בלי לפרוץ) http://www.redmondpie.com/enable-the-na ... jailbreak/
ספארי משופר - יש כל כך הרבה תוספים לספארי שעושים אותו לא פחות טוב מזה של גרסה 6 (Bookmarks+, Home Page in Safari, HomeSafari, Pull To Refresh Safari, Safari Download Manager, Tab+, Safari Omnibar)
אם אתה רוצה אני גם אפרט לך מה כל אחד מהם עושה.[/quote]
אם אתה לא יודע מה זה זרם תמונות, למה אתה בדיוק אומר שאין לך שימוש בזה?
זה פיצ'ר מעולה לשתף חברים באלבומים מלאים בלי לשלוח אותם ובלי להעלות אותן לשום מקום כולל תגובות וכו'
לגבי שאר הדברים, זה נחמד שאפשר לפתור את זה באפליקציות ותוספות, אבל נראה לי שזה בדיוק הענין שאתה לא צריך להתחיל חפש כל דבר באפליקציות ויישומים אלא שהכל כבר מגיע לך מובנה ונוח בתוך המכשיר.
בקיצור, לא השתכנעתי....תנסה משהו יותר מרשים מעיצוב וwi fi ב2 לחיצות במקום 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 00:17 
מבינים יקרים צריך את עזרתכם.
אתמול לאחר שבועיים של המתנה סוף סוף קיבלתי את אייפון 5 סימפרי שנקנה מהאתר של אפל.
לצערי הרב כשפתחתי את הקופסא גיליתי פאק קטן באייפון.
כמשקשקים אותו יש רעש, כאילו משהו מנותק מבפנים למרות שהוא עובד(עוד לא איקטבתי אותו ובדקתי אם הוא באמת סימפרי אבל הוא נדלק וכל הכפתורים עובדים).
קראתי קצת בפורומים והבנתי שהבעיה היא שהכפתור כיבוי רופף.

השאלה היא - איך מתקנים את זה? עצם זה שרכשתי את המכשיר מאפל עצמה לא נותן לי איזה ביטוח עליו או משהו? וגם אם כן יש דרך שאפשר לתקן פה בארץ מבלי לשלוח את המכשיר לשם?

טנקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אם אתה לא יודע מה זה זרם תמונות, למה אתה בדיוק אומר שאין לך שימוש בזה?
זה פיצ'ר מעולה לשתף חברים באלבומים מלאים בלי לשלוח אותם ובלי להעלות אותן לשום מקום כולל תגובות וכו'
לגבי שאר הדברים, זה נחמד שאפשר לפתור את זה באפליקציות ותוספות, אבל נראה לי שזה בדיוק הענין שאתה לא צריך להתחיל חפש כל דבר באפליקציות ויישומים אלא שהכל כבר מגיע לך מובנה ונוח בתוך המכשיר.
בקיצור, לא השתכנעתי....תנסה משהו יותר מרשים מעיצוב וwi fi ב2 לחיצות במקום 3.

עכשיו כשהסברת אז אני מבין שבאמת אין לי שימוש בזה ;)
יש את FolderEnhancer שנותן לך לשים כמה אייקונים שאתה רוצה בתוך תיקייה (וגם שתיקיות ייפתחו יותר מהר ובעיצוב יותר יפה).
Forecast נותן לך מזג אוויר שמתעדכן אוטומטית במסך הנעילה.
Safari Download Manager נותן לך להוריד איזה קובץ שאתה רוצה דרך ספארי ומוסיף מנהל הורדות נחמד (תוסף שימושי ביותר!).
SwipeShiftCaret נותן לך לגלול את הסמן על טקסט בצורה טובה יותר בלי זכוכית המגדלת המעצבנת הזאת שלוקח איתה שעה להתמקד.
עם Activator אפשר לעשות המון דברים בעזרת פעולות ומחוות (הדוגמה הכי מגניבה היא לסגור את כל האפליקציות ברקע בניעור המכשיר).

את כל אלה ועוד אי אפשר להשיג בלי לפרוץ וגם iOS 6 לא תיתן לך (ורוב הסיכויים שגם iOS 7).
אגב, עוד מעט יוצא תוסף חדש בשם Auxo, לדעתי הוא הולך להיות מדהים ופורץ דרך:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:41 
האייפון שלי לא פרוץ אבל תמיד חשבתי שהיתרון הגדול בפריצה הוא הTethering. לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
אפשר המלצה למשחקים מעניינים לאייפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 12:31 
גיא, בארץ tethering מאופשר בכל האייפונים, גם בלא פרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
יש לי בעיה חמורה באייפון.
יש לי אייפון 4 (מעל שנה) גרסה 6, ומאתמול (בלי לשנות שום דבר) האייפון עושה בעיות בסוללה.
תוך כדי שימוש הוא יורד ממש מהר בסוללה (לזה אני רגיל) אבל כשהוא לא בשימוש הוא מוריד בסוללה אחוזים מטורפים.
ואני מדבר על 18% ב40 דקות (בדקתי!) וזה כשהאייפון לא בשימוש.

מה פאקינג קרה???
קראתי כל מיני מדריכים של איך לשמור על חיי סוללה, אבל כלום לא עוזר.
בבקשה בבקשה עזרה. אני כל היום מטעין את הפלאפון.

אני סוגר תוכנות, בהירות על פחות מחצי וכל השירותי מיקום לא פועלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
יש לי אייפון 4 ועכשיו הוא לא פרוץ.
יש דבר אחד שחסר לי-האפשרות למחוק את כל הישומים שלמטה בלחיצת כפתור.
בסידייה זה נקרא killerbackground או משהו כזה.
אין לזה תחליף במכשיר לא פרוץ.
משחקים באייפון לא עושים לי את זה ובקושי גם באייפד.
אפילו לתוכנת mxtube האהובה יש מקבילה מצוינת בחנות של appstore
בכל מקרה,לגבי האייפד אני משוחד,אבל כשהאייפון 4 ילך לעולמו (וזה יכול גם לא לקרות אף פעם) אז המכשיר הבא שלי יהיה אנדרואיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
יש לי בעיה חמורה באייפון.
יש לי אייפון 4 (מעל שנה) גרסה 6, ומאתמול (בלי לשנות שום דבר) האייפון עושה בעיות בסוללה.
תוך כדי שימוש הוא יורד ממש מהר בסוללה (לזה אני רגיל) אבל כשהוא לא בשימוש הוא מוריד בסוללה אחוזים מטורפים.
ואני מדבר על 18% ב40 דקות (בדקתי!) וזה כשהאייפון לא בשימוש.

מה פאקינג קרה???
קראתי כל מיני מדריכים של איך לשמור על חיי סוללה, אבל כלום לא עוזר.
בבקשה בבקשה עזרה. אני כל היום מטעין את הפלאפון.

אני סוגר תוכנות, בהירות על פחות מחצי וכל השירותי מיקום לא פועלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול iphone רשמי ע"ש סטיב ג'ובס
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:04 
עזרא כתב:
יש לי אייפון 4 ועכשיו הוא לא פרוץ.
יש דבר אחד שחסר לי-האפשרות למחוק את כל הישומים שלמטה בלחיצת כפתור.
בסידייה זה נקרא killerbackground או משהו כזה.
אין לזה תחליף במכשיר לא פרוץ.
משחקים באייפון לא עושים לי את זה ובקושי גם באייפד.
אפילו לתוכנת mxtube האהובה יש מקבילה מצוינת בחנות של appstore
בכל מקרה,לגבי האייפד אני משוחד,אבל כשהאייפון 4 ילך לעולמו (וזה יכול גם לא לקרות אף פעם) אז המכשיר הבא שלי יהיה אנדרואיד.

למה אתה צריך למחוק את הישומים? הם לא פוגעים בפעילות השוטפת, לא אוכלים את הסוללה ולא מפריעים לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
עזרא
לחיצה כפולה על כפתור הבית מביאה אותך למצב שבו אתה יכול למחוק את היישומים הפתוחים (בעזרת לחיצה אחרוכה על אחד היישומים אחרי שלחצת לחיצה כפולה בכפתור הבית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 22:06 
יש תוכנה חינמית להורדת רינגטונים?
או לעשות רינגטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
או לעשות רינגטון?

http://audiko.net/my?add&ring=17664632&type=iphone

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 22:36 
r200 כתב:
לירון האדום כתב:
או לעשות רינגטון?

איך מתפעלים את האתר הזה?!
איך אני שולח את הרינגטון לאייפון שלי?!

עריכה: הסתדרתי עם תוכנה אחרת כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
r200 כתב:
לירון האדום כתב:
או לעשות רינגטון?

איך מתפעלים את האתר הזה?!
איך אני שולח את הרינגטון לאייפון שלי?!

עריכה: הסתדרתי עם תוכנה אחרת כבר...

עושה חיפוש ומוצא את זה ברינגטון ויש לך איקון הטרדה לאיפון והוא מוריד את זה אוטמטית למחשב ואז שים בתיקייה של הצילצולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 13:20 
יש תוכנה אחרת?
R200 לא הצלחתי לתפעל את האתר הזה..
השתמשתי בכל מיני אפליקציות, הבעיה היא שבכל פעם שאני מוריד רינגטון אחד, הוא מוחק לי את השני...
(אייפון 5 אם זה חשוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:56 
איזה אפליקציה אני צריך להוריד על מנת לסרוק את כל השטויות...?

הכוונה שלי- נכון שיש בעיתון ובעוד כל מיני אתרים, אופציה לסרוק איזה קוד עם האפליקציה...
איזה אפליקציה אני צריך להוריד בשביל לסרוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
עזרא
לחיצה כפולה על כפתור הבית מביאה אותך למצב שבו אתה יכול למחוק את היישומים הפתוחים (בעזרת לחיצה אחרוכה על אחד היישומים אחרי שלחצת לחיצה כפולה בכפתור הבית)

התכוונתי שאני יכול למחוק למשל 10-15 יישומים ביחד בלחיצת כפתור אחד,וזה יש רק בסידייה.
שחר,ממליצים לסגור אותם אז כנראה שלא סתם בסידייה עבדו על הישום הזה.
מניח שזה בכל זאת מקל על המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

הכוונה שלי- נכון שיש בעיתון ובעוד כל מיני אתרים, אופציה לסרוק איזה קוד עם האפליקציה...

http://getapp.co.il/app/view/5686/platform/iPhone/name

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 20:37 
אדום טורקי כתב:
לירון האדום כתב:

http://getapp.co.il/app/view/5686/platform/iPhone/name

אין שם את האופצייה של אייפון 5, יש איזה משהו באפסטור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: